cserdi Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 SZiasztok! Annyi kérdésem lenne. Ugye h astrában hátra 13 cm-es előre pedig 16,5 cm-es hangszóró megy. Nekem van egy pár 20 cm-es szettem. Még nem szettem le az ajtókárpitot, de valahogy meglehet oldani, hogy bemenjen a gyári helyére? Segítségeteket előre is köszönöm.
harmlevi Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 SZiasztok! Annyi kérdésem lenne. Ugye h astrában hátra 13 cm-es előre pedig 16,5 cm-es hangszóró megy. Nekem van egy pár 20 cm-es szettem. Még nem szedtem le az ajtókárpitot, de valahogy meg lehet oldani, hogy bemenjen a gyári helyére? Segítségeteket előre is köszönöm. Nem tudom, de az adataid helyesek, a helyesírásod kevésbé :)...
Rockford Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 SZiasztok! Annyi kérdésem lenne. Ugye h astrában hátra 13 cm-es előre pedig 16,5 cm-es hangszóró megy. Nekem van egy pár 20 cm-es szettem. Még nem szettem le az ajtókárpitot, de valahogy meglehet oldani, hogy bemenjen a gyári helyére? Segítségeteket előre is köszönöm. Egyrészt a mágnes beleérne a leengedett üvegbe, másrészt túl sokat kellene a lemezből faragni! Amúgy meg nem sokat érnél el a nagyobb membrán felülettel, mert előtte a kárpiton nem akkora a rácsozás kiképzése. Inkább szigeteld le és vegyél egy "emberes" 16-os szettet.
Somi Elküldve November8, 2013 Elküldve November8, 2013 Sziasztok! Ha valaki meg akarja tartani a gyári Navis fejegységet(CD70, DVD90) ,de szeretbe rá AUX bemenetet(ezen keresztül lehet csatlakozni a fejegységre külső eszközről), akkor keressen meg, megoldható gyári minőségben! Üdv.
vans Elküldve November14, 2013 Elküldve November14, 2013 Az autómban lévő CD 30 Mp3-ra szeretnék AUX-ot tenni. Támogatja az AUX-ot meg minden, csak a kábelezésre lenne szükségem. Valami meg tudja mondani a cikkszámát a kábelnek vagy, hogy honnan lehetne beszerezni?
hg001 Elküldve November15, 2013 Elküldve November15, 2013 Az autómban lévő CD 30 Mp3-ra szeretnék AUX-ot tenni. Támogatja az AUX-ot meg minden, csak a kábelezésre lenne szükségem. Valami meg tudja mondani a cikkszámát a kábelnek vagy, hogy honnan lehetne beszerezni? Ha nem ódzkodsz a külföldi vásárlástól, itt van ilyen vezeték. Igaz, nem gyári kivitel, de jó minőségűnek tűnik: http://www.diagnostics.org.uk/shop/aux-in-3-5mm-jack-lead.html
Somi Elküldve November15, 2013 Elküldve November15, 2013 Az autómban lévő CD 30 Mp3-ra szeretnék AUX-ot tenni. Támogatja az AUX-ot meg minden, csak a kábelezésre lenne szükségem. Valami meg tudja mondani a cikkszámát a kábelnek vagy, hogy honnan lehetne beszerezni? Tudok kábelt késziteni, olyan hosszút amilyet szeretnél, és olyan csatlakozóval amilyet szeretnél!
Pali982 Elküldve November24, 2013 Elküldve November24, 2013 Sziasztok! Az érdekelne,hogy a gyári rádiót hogyan lehetne másra(1Din-es v. 2 Din-es) cserélni úgy hogy a fedélzeti kijelzőt továbbra is kezelni tudjam.Van erre megoldás? Köszi előre is a segítségeteket! Pali
SkyHunter Elküldve November24, 2013 Elküldve November24, 2013 Sziasztok! Az érdekelne,hogy a gyári rádiót hogyan lehetne másra(1Din-es v. 2 Din-es) cserélni úgy hogy a fedélzeti kijelzőt továbbra is kezelni tudjam.Van erre megoldás? Köszi előre is a segítségeteket! Pali Hello! "Kezelés" alatt nem tudom mit értesz, de leírom, nálam hogy működik: pár hete szereltem be egy mélyláda-fejegység-erősítő-kábelek a küszöb alatt szettet. Egy Alpine típusú fejegységet vettem, nekem a bal oldali gomb a kormányon, amivel tudod váltani a fogyasztást, törölni az értékeket, stb az megmaradt, a jobb oldali zene hangerejének változtatása valamint a rádióállomás váltó kis nyilak nem működnek, de elvileg lehet kapni különböző fejegység típusokhoz ilyen kábelféleséget, amit bekötve megmaradnak a kormányról való állítgatás lehetőségei. Elég drága - ACV-nek van ilyen kormánytávirányító adaptere -, nekem ennyit nem ért meg a hangerő állítása kormányról, a lényeg a fogyasztási adatok figyelése volt számomra, és ez ilyen + kábel nélkül is megmaradt. Ilyen teszt mód, meg óra átállítás és társait valószinűleg úgy fogom megoldani, hogy visszateszem addig a régi rádiót, jobb megoldást nem tudok. 1
Somi Elküldve November25, 2013 Elküldve November25, 2013 Sziasztok! Az érdekelne,hogy a gyári rádiót hogyan lehetne másra(1Din-es v. 2 Din-es) cserélni úgy hogy a fedélzeti kijelzőt továbbra is kezelni tudjam.Van erre megoldás? Köszi előre is a segítségeteket! Pali Miért cserélnéd a gyári rádiót?
Coff13 Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Sziasztok! Gyári fejegységem van ami nem tud mp3-at. 2006-os H astra. Van mód kicserélni az mp 3-as egységre? A computerem a kisebbik 2 gombos fajta. Fogja tudni kezelni? Milyen átalakításokat kell végezni? Köszi!
hg001 Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Sziasztok! Gyári fejegységem van ami nem tud mp3-at. 2006-os H astra. Van mód kicserélni az mp 3-as egységre? A computerem a kisebbik 2 gombos fajta. Fogja tudni kezelni? Milyen átalakításokat kell végezni? Köszi! Szia! Kicserélhető CD30 mp3-ra, a kijelződ fogja tudni kezelni. A régi rádiót szoftveresen le kell választani az autóról, az újat pedig fel kell rá tanítani. Ehhez Tech2 műszer vagy laptop és Op-Com diagnosztikai eszköz és szoftver szükséges. Márkaszervizben is elvégzik a műveletet, kb 15 perc, párezer Ft.
Pali982 Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Hello! "Kezelés" alatt nem tudom mit értesz, de leírom, nálam hogy működik: pár hete szereltem be egy mélyláda-fejegység-erősítő-kábelek a küszöb alatt szettet. Egy Alpine típusú fejegységet vettem, nekem a bal oldali gomb a kormányon, amivel tudod váltani a fogyasztást, törölni az értékeket, stb az megmaradt, a jobb oldali zene hangerejének változtatása valamint a rádióállomás váltó kis nyilak nem működnek, de elvileg lehet kapni különböző fejegység típusokhoz ilyen kábelféleséget, amit bekötve megmaradnak a kormányról való állítgatás lehetőségei. Elég drága - ACV-nek van ilyen kormánytávirányító adaptere -, nekem ennyit nem ért meg a hangerő állítása kormányról, a lényeg a fogyasztási adatok figyelése volt számomra, és ez ilyen + kábel nélkül is megmaradt. Ilyen teszt mód, meg óra átállítás és társait valószinűleg úgy fogom megoldani, hogy visszateszem addig a régi rádiót, jobb megoldást nem tudok. Köszi a válaszodat! Sajnos nekem a kormányon nincsenek gombok,így nem tudnám a fogyasztási adatokat kezelni.Lehet ilyen gombokat utólag a kormányra szerelni? Lehet hogy nem cserélem le mégsem a rádiót mert macerás,de jó lenne tisztában lenni a lehetőségeimmel. Üdv.:Pali
Pali982 Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Miért cserélnéd a gyári rádiót? Szia! Megpróbálom röviden összefoglalni.Az autót nyáron vettem,nagyon szép és nagyon féltem.Kint dolgozok Németo-ba és nem baj ha megbízhatóan eljutok A-ból B-be,ezért is kellett az "új"(9 éves) Astra H. De most mégsem azzal járok,mert itt télen iszonyatosan sóznak és állandóan esik az eső vagy a hó,vagy fagy vagy bármi és a régi kocsimat használom inkább ősztől tavaszig, most utoljára kapott műszakit,utána megy a méhbe,mert 23 év alatt eleget szolgált. Viszont amíg azzal járok,szeretnék jó minőségben zenét hallgatni mert minden nap vezetek néha többet,néha kevesebbet.Lényeg,hogy a régi rádiót az öreg kocsimban lecserélném,ahová csak 1 Din-es fejegység fér,de ha le lesz selejtezve a kocsi,beszerelném az Astrába, abban elég gyakran megugrik a lemez,meg nincs rajta rca kimenet(tudom,van lehetőség magas jelszintből nyerni),meg az első 16-os szettet is kicserélném majd mert a vezető oldali hangszóró -csak néha de zavaróan- recseg. Szóval szeretném a zenét kicsit feljavítani az Astrában és a távlatokban gondolkodtam,h hogyan lehetne egy köztes megoldást találni a mostani "igás ló" és az Astra jövője között. Ezért szeretném lecserélni a gyári rádiót,de mivel sok hátránnyal jár,így lehet hogy marad.Nem örülök neki egyáltalán.Szar megkeresni a cd-n egy bizonyos számot,valahogy nehézkes az albumok kezelése is,azok neveit nem írja ki,úgy kell totózni mi hol van a lemezen. Jól szól,de béna. Pali 1
Somi Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Szia! Megpróbálom röviden összefoglalni.Az autót nyáron vettem,nagyon szép és nagyon féltem.Kint dolgozok Németo-ba és nem baj ha megbízhatóan eljutok A-ból B-be,ezért is kellett az "új"(9 éves) Astra H. De most mégsem azzal járok,mert itt télen iszonyatosan sóznak és állandóan esik az eső vagy a hó,vagy fagy vagy bármi és a régi kocsimat használom inkább ősztől tavaszig, most utoljára kapott műszakit,utána megy a méhbe,mert 23 év alatt eleget szolgált. Viszont amíg azzal járok,szeretnék jó minőségben zenét hallgatni mert minden nap vezetek néha többet,néha kevesebbet.Lényeg,hogy a régi rádiót az öreg kocsimban lecserélném,ahová csak 1 Din-es fejegység fér,de ha le lesz selejtezve a kocsi,beszerelném az Astrába, abban elég gyakran megugrik a lemez,meg nincs rajta rca kimenet(tudom,van lehetőség magas jelszintből nyerni),meg az első 16-os szettet is kicserélném majd mert a vezető oldali hangszóró -csak néha de zavaróan- recseg. Szóval szeretném a zenét kicsit feljavítani az Astrában és a távlatokban gondolkodtam,h hogyan lehetne egy köztes megoldást találni a mostani "igás ló" és az Astra jövője között. Ezért szeretném lecserélni a gyári rádiót,de mivel sok hátránnyal jár,így lehet hogy marad.Nem örülök neki egyáltalán.Szar megkeresni a cd-n egy bizonyos számot,valahogy nehézkes az albumok kezelése is,azok neveit nem írja ki,úgy kell totózni mi hol van a lemezen. Jól szól,de béna. Pali Milyen fejegységed van?
Pali982 Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Milyen fejegységed van? Ezt fejből nem tudom,a kocsi odahaza van:) Miért?
baki Elküldve November30, 2013 Elküldve November30, 2013 Sziasztok. Használ vki olyan blutooth-os kihangosítót, amivel a telóról zenét is lehet hallgatni a rádión? Megoldható? CD30MP3 van bent, aux nincs. Esetleg azt tudja vki, hogy lehet beállitani a CD30MP3 rádiónál, hogy az órát frissítse?Ott legyen az óra mellett az a kis jel, úgy emlékszem a corsánál kis analóg óra jel volt? Üdv.
Maybal Elküldve November30, 2013 Elküldve November30, 2013 Szia. A Bluetooth kihangosítóval tapasztalatom szerint igen szar hangminőség érhető el.
baki Elküldve December1, 2013 Elküldve December1, 2013 Szia. A Bluetooth kihangosítóval tapasztalatom szerint igen szar hangminőség érhető el. Köszi.Akkor az felejtős.Üdv.
fido580 Elküldve December16, 2013 Elküldve December16, 2013 Jó reggelt szakemberek.nem vagyok amatőr zene építés terén,de eddig nem sikerült opelt szétszednem. a kérdésem: hogy a @&@&####$łŁ[đ>&@@-ba lehet leszedni a gtc hátsó oldalsó kárpitot,törés nélkül??szeretnék hozzáférni a hátsó hangszóró kábeleihez. kösz.
brzoli Elküldve December16, 2013 Elküldve December16, 2013 Jó reggelt szakemberek.nem vagyok amatőr zene építés terén,de eddig nem sikerült opelt szétszednem. a kérdésem: hogy a @&@&####$łŁ[đ>&@@-ba lehet leszedni a gtc hátsó oldalsó kárpitot,törés nélkül??szeretnék hozzáférni a hátsó hangszóró kábeleihez. kösz. Szia! Hirtelen ezt talátam. (http://www.astra-h-forum.de/BoxenwechselGTChinten.pdf A hátsó rész bontása a 7. oldalon kezdődik. Jó szerelést! 1
Zsoltee44 Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 Opel astra h kombiban hogy lehet levenni a hátsó bal ajtó kárpitot?
Frankie64 Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 Opel astra h kombiban hogy lehet levenni a hátsó bal ajtó kárpitot? Szia! Csavarok a kapaszkodóban kettő, belső kilincs alatt egy. 20 s vagy 25 s torx kulcs. Úgy rémlik alul is van két csavar a kárpiton, de az nem biztos. Ha jól emlékszem akkor a kapaszkodó fogó részének a tetejét kell kipattintani és alatta vannak a csavarok. Utána a patentokat alulról kezdve majd a két oldalán felfelé kipattogtatni, és felfelé emelni a kárpitot, hogy a felső sín is kiakadjon. Aztán a nyitóbovdent kiakasztani. és már lent is van, ha minden igaz :D Jó szórakozást :icon1: Talán valaki még pontosítja a leírást :smartass: 1
harmlevi Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 Szia! Csavarok a kapaszkodóban kettő, belső kilincs alatt egy. 20 s vagy 25 s torx kulcs. Úgy rémlik alul is van két csavar a kárpiton, de az nem biztos. Ha jól emlékszem akkor a kapaszkodó fogó részének a tetejét kell kipattintani és alatta vannak a csavarok. Utána a patentokat alulról kezdve majd a két oldalán felfelé kipattogtatni, és felfelé emelni a kárpitot, hogy a felső sín is kiakadjon. Aztán a nyitóbovdent kiakasztani. és már lent is van, ha minden igaz :D Jó szórakozást :icon1: Talán valaki még pontosítja a leírást :smartass: Ablaktekerő még rögzíti az omega gyűrűvel... Elég szemét dolog leszedni, az ajtókárpit fala és a tekerő között kell egy kis fém pöcköt keresi és letolni a gyűrűt a tekerő tengelyéről! https://www.google.hu/search?client=firefox-a&hs=yeQ&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&biw=1366&bih=703&tbm=isch&sa=1&q=omega+gy%C5%B1r%C5%B1&btnG=#facrc=_&imgdii=_&imgrc=4aAXWiwgnNNHCM%3A%3B5JqnRMItNGG0kM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kacsa-ignis.hu%252Fhablfog%252Findex_htm_files%252F20.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kacsa-ignis.hu%252Fhablfog%252F%3B400%3B301 Segítség, hogy el tudd képzelni! 1
Frankie64 Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 Ablaktekerő még rögzíti az omega gyűrűvel... Elég szemét dolog leszedni, az ajtókárpit fala és a tekerő között kell egy kis fém pöcköt keresi és letolni a gyűrűt a tekerő tengelyéről! https://www.google.hu/search?client=firefox-a&hs=yeQ&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&biw=1366&bih=703&tbm=isch&sa=1&q=omega+gy%C5%B1r%C5%B1&btnG=#facrc=_&imgdii=_&imgrc=4aAXWiwgnNNHCM%3A%3B5JqnRMItNGG0kM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kacsa-ignis.hu%252Fhablfog%252Findex_htm_files%252F20.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kacsa-ignis.hu%252Fhablfog%252F%3B400%3B301 Segítség, hogy el tudd képzelni! Tényleg ez kimaradt <_<
Recommended Posts