brzoli Elküldve Január15, 2013 Elküldve Január15, 2013 Benne van. A fejegységnél be van kötve, a másik vége egy csatlakozó amely a légzsák elektronika felett van rögzítve a kézifékkar mögött. Már csak a jack aljzatos kábeldarabra lenne szükség, és minden gyári lenne. A fejegységen már módosítva lett a kódindex így az AUX már választható. (az autó egy ránc felvarrott 2007-es enjoy) Neked is ilyen csatlakozó volt ott? http://kepfeltoltes.hu/view/120627/IMG_20120627_111835_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nagyc Elküldve Január15, 2013 Elküldve Január15, 2013 Szia! Ezt a csatlakozót találtam hozzá, csatlakozó kábel külső lejátszóhoz: Csergőnél 3.600 Ft. Köszönöm ezt kerestem amit küldtél. És kösz az árat is. Felhívom Csergőt, hogy van e raktáron, mielőtt elmennék a 13. ker.-be. Neked is ilyen csatlakozó volt ott? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nem, ha jól tudom, az amit lefotóztál az az EPS gyorsulásmérő csatlakozója. (Gondolom nincs EPS az autódban.) Az AUX csatlakozót a kézifék mögötti tároló rekesz alatt találod felkötve, egy lapos kb15x15x5mm-es lapos csatlakozó melybe 3 vezeték megy, már ha benne van. Érdekes az OPEL-nél, hogy melyikbe milyen kábelt tettek bele és mit nem, az utólagos "extrákhoz".
Astra555 Elküldve Január16, 2013 Elküldve Január16, 2013 Neked is ilyen csatlakozó volt ott? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=334153 Itt keresd. És így fog kinézni, ha csatlakoztatva van a jack.
hg001 Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Sziasztok! Astra H/Zafira B multimédiás fejegység, nagyon jó áron eladó. http://www.opelforum...em&item_id=1083 Remek kis cucc, aki navi/kihangosító/stb. beruházásban gondolkodik, érdemes megfontolni. Üdv, HG Elkelt!
Rockford Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Sziasztok! Astra H/Zafira B multimédiás fejegység, nagyon jó áron eladó. http://www.opelforum...em&item_id=1083 Remek kis cucc, aki navi/kihangosító/stb. beruházásban gondolkodik, érdemes megfontolni. Üdv, HG Szia, Holnap lesz egy utam Miskolcon keresztül. Megnézném a cuccost. PÜ-ben küldesz egy telszámot? Ja, hülye vagyok! Látom már, akkor majd hívlak délelőtt.
suba01 Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Sziasztok! Segítségeteket kérném. Olvastam, hogy korábban többen próbálkoztak már utólagos AUX csatlakoztatásával.. Nekem adott egy Delphi Grundig CD30 MP3 , az autóban nincs AUX kábelezés, a rádióban sincs AUX menü, viszont a tetején lévő matricán szerepel, hogy hol van az aux csatlakozás helye (AUX-L/-R/-GND). Lehet AUX-ot varázsolni bele valahogy vagy nem? üdv.: Krisztián
Mc-elek Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 igen lehet ki kell kábelezni és programozni a fejet 1
suba01 Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Köszi. A kábelezés oké, megveszem összedugom. Programozás Tech2 vagy OpCom? (amúgy több márkaszervízben is érdeklődtem már ez ügyben, de elhajtottak, hogy ehhez a kocsihoz nem lehet AUX csatlakozót szerelni)
Mc-elek Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Köszi. A kábelezés oké, megveszem összedugom. Programozás Tech2 vagy OpCom? (amúgy több márkaszervízben is érdeklődtem már ez ügyben, de elhajtottak, hogy ehhez a kocsihoz nem lehet AUX csatlakozót szerelni) ha mázlid van akkor a második lehetőséggel is meg lehet csinálni ,ha benne van a programmban az kódindex
koco Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Előre is bocs a kérdésért, de: honnan tudod, hogy nincs benne aux? Az FM/AM gombot nyomkodva nem lép tovább az aux-ra? Nekem korábban pontosan ilyen rádióm volt (minden típusazonosító stimmel), és abban volt aux, tehát akkor szerintem is a programozás lesz a kulcs.
suba01 Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 ha mázlid van akkor a második lehetőséggel is meg lehet csinálni ,ha benne van a programmban az kódindex ... és mitől függ (a mázlin kívül), hogy a második lehetőséggel meg lehet csinálni, OpCom verziószámtól?
suba01 Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 Előre is bocs a kérdésért, de: honnan tudod, hogy nincs benne aux? Az FM/AM gombot nyomkodva nem lép tovább az aux-ra? Nekem korábban pontosan ilyen rádióm volt (minden típusazonosító stimmel), és abban volt aux, tehát akkor szerintem is a programozás lesz a kulcs. Az FM/AM gomb nyomogatásakor nekem csak az FM és az Am között lépked.
Mc-elek Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 ... és mitől függ (a mázlin kívül), hogy a második lehetőséggel meg lehet csinálni, OpCom verziószámtól? ez akkor fog kiderülni amikor be akarod programozni , hogy a programban benne van e a megfelelő index szám gondolom kínai klónnal lesz a próba ... elég hiányosan a tudása legalábbis én ezt tapasztalom de sose lehet tudni :)
nuendo Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Üdv mindenkinek! 2 hete vetem egy H Astra-t, 2009es! de a rádióját nem értem! ez elején szépen jöttek be az adások a < és > gombokat nyomkodva, még nagyon messzi rádiókat is behozott! de néha meg semmi, csak sercegés, még a helyi rádiót se hozza be, valamikor meg csak azt, még a Class FM se jön be..most én állítottam el valamit? remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!
Astra555 Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Üdv mindenkinek!2 hete vetem egy H Astra-t, 2009es! de a rádióját nem értem! ez elején szépen jöttek be az adások a < és > gombokat nyomkodva, még nagyon messzi rádiókat is behozott! de néha meg semmi, csak sercegés, még a helyi rádiót se hozza be, valamikor meg csak azt, még a Class FM se jön be..most én állítottam el valamit?remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!Kijelző fajtája, rádió típusa?
wildpig Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyári cd30 mp3-ra lehet-e erősítőt telepíteni??? (Arra gondolok, hogy a gyári fejegység hajtaná a gyári hangszórókat, és kapna ráadásba egy kisebb mélyet, de ehhez kellene egy out line, ha jól gondolom) Előre is köszönöm a segítségeteket!
Rockford Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyári cd30 mp3-ra lehet-e erősítőt telepíteni??? (Arra gondolok, hogy a gyári fejegység hajtaná a gyári hangszórókat, és kapna ráadásba egy kisebb mélyet, de ehhez kellene egy out line, ha jól gondolom) Előre is köszönöm a segítségeteket! Vannak olyan erősítők, amik tudják fogadni a nagy jelszintet is, így a hátsó 2 csatornát köthetnéd rá.
hg001 Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 CD70 Navi fejegység eladó. http://www.autoalkatresz.hu/auto-navigacio/gyari_navigaciok/opel_cd70_navi-745532
zsolesz79 Elküldve Április9, 2013 Elküldve Április9, 2013 Sziasztok, Létezik olyan 1 v 2 din-es rádió, amellyel teljesen vezérelhető marad a board computer? Lehetőleg 100e Ft alatti kategóriában...
suba01 Elküldve Április12, 2013 Elküldve Április12, 2013 SZiasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy milyen értékre kell átírni a kódindexet (grundig cd30 mp3), hogy megjelenjen a bc. kijelzőn az aux? Most 03, 011-en van, márkaszervízben átírták 010-re, 012-re, de nem történt változás. K.
EnterEmber Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Sziasztok, 2009-es kombi astramban eléggé gyengén szól a gyári szett delphi-grundig cd30-al. Nem kell nekem nagyon extra, előtte egy 1996-os F astrám volt de sokkal szebben szólt benne a gyári szett. Van esetleg tapasztalatotok milyen szettet érdemes beletenni hangszórókból?
Rockford Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Sziasztok, 2009-es kombi astramban eléggé gyengén szól a gyári szett delphi-grundig cd30-al. Nem kell nekem nagyon extra, előtte egy 1996-os F astrám volt de sokkal szebben szólt benne a gyári szett. Van esetleg tapasztalatotok milyen szettet érdemes beletenni hangszórókból? Hello, Én inkább a fejegységet cserélném le! ....s utána a hangsugárzókat.
EnterEmber Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Hello, Én inkább a fejegységet cserélném le! ....s utána a hangsugárzókat. Milyenre? Üdv.
Rockford Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Milyenre? Üdv. Attól függ, milyen igényeid vannak! :D Pioneer RS II 40-50K körül kapható (új ára kb. 100K volt), Alpine 9855 30-40K. Valami hasonló sokkal-sokkal jobban szól, mint a gyári fej. Persze vehetsz újat is 80K-tól kezdődően.
zsolesz79 Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Én egy JVC KD-R731BT-t szereltem be nemrég, ég és föld a külömbség, nagyon jól szól és kiváló a bluetoothos kihangosítója. 36k volt újonnan.
Recommended Posts