FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 Bejáratás folyamatban... Most még egy erősítő megy, kb.30% teljesítménnyel... de 30 percnél már tovább bírta. Feszültségeket megmértük, kötések-csatlakozások rendben, elvileg nagy gáz nem lehet. Amúgy min. hangerőn kb. 10A-t vesz fel az erőlködők darabja :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Na akkor kapcsold ki, hogy még maradjon szufla meg füst az erölködőben, és mi is meghallgathassuk... :unsure:
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 Inkább tekerek rajta 50-ig :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Hát végül is van időd megint 3 hónapot várni... :) :unsure:
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 hmm... jó lesz, már mozog a tető :unsure: Ebből inkább szélvédő csere lesz - megint
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 hmm... jó lesz, már mozog a tető :unsure: Ebből inkább szélvédő csere lesz - megint Hehehe... tető nálam is mozog már közepes hangerőn is... erre egyébként vmit ki kéne találni...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 betonfödém? :) :unsure: Nem lenne rossz.... De nekem a karosszéria mozdul ahogy van, nem csak a lemez, (csavarodik az a sz@r, rossz úton is nyiszorog a hátsó ajtó, mert mozog minden), úgyhogy gondolkodtam valami keresztrudakkal kialakított merevítésen, pl. 4-es vagy 6-os vasból... mint az andráskereszt - na az talán megfogná a kasztnit. Csak kicsit riaszt, hogy, hogy nézne ki... persze úgyis be kell kárpitozni majd a tetőt is...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 1 erősítő possz... Maradt még egy, így most ezzel próbálkozunk :P Csak kibírja vasárnapig :wub:
Dini Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Ezt én nem értem! Minek a tető! Cabrio fííííling! :wub:
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 1 erősítő possz... Maradt még egy, így most ezzel próbálkozunk :P Csak kibírja vasárnapig :wub: Vazzz, ez azért gáz.... láttam tegnap, hogy a jobb oldali nem adott életjeleket... most már lassan kérd vissza a pénzt, szerintem - ez nem állapot!
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :wub:
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :P smoker :wub:
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Nem miattam volt... :wub: kisugárzásod :P
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Elküldve Augusztus25, 2006 Ezt én nem értem! Minek a tető! Cabrio fííííling! B) Szabálykönyv szerint Cabrio nem engedélyezett :P Elég durva megkötések vannak, sajnos... Esély még lenne is, 2 erőlködővel, de így, hogy csak "csökkentett" üzem van, azért még bízom olyan light 140dB-ben :wub: Feltéve, hogy ez bírja a mérésig... Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :P Aztán kijött a működtető füst - ahogy ez az általad használni kívánt eszközöknél lenni szokott :lol: Pedig ez még relatív fiatal volt...
Dini Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Lehet hogy markat kéne váltani vagy mit tudom én! Nem értek én hozzá!
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 :P :wub: Szuzkiban lehet, hogy jobban bírná???
Dini Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 :P :wub: Szuzkiban lehet, hogy jobban bírná??? Nem hiszem hogy Opel alerkiája lenne! :P
FBalazs Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Elküldve Augusztus28, 2006 A másik erőlödő viszont túlélte a vasárnapi megmérettetést, bár igaz, csak "takarékon" hajtottuk. Ez egy 2. helyezéshez volt elég :wub: Majd a BNV-n próbálunk rajta javítani, talán nem lesz túl nehéz. Addig még járatjuk egy picit...
Dini Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Hello! Balázs a kerdesem a következő! mint mondtam hogy igazabol nincs kedvem egyenlőre kicserélni a fejegységemet te mit ajánlasz hogyan kössem rá az erősitőt van valami át alakitó ami rc jelet csinál a Hangszorokimeneből tudom ez egy elég szar megoldás de egyenlőre a keret erre elegendő! Meg ha majd esetleg el tudod jutani nekem az a dukumentációt ami az elő hangszorok cseréjéről szol akkor megoldanám a digitalizálását is! Köszi
Dini Elküldve Március6, 2007 Elküldve Március6, 2007 Na megvettem a fejegységemet! FBalázs valahogy el tudod neme jutatni az a kis könyvecskét ami csináltál!!! Köszi
FBalazs Elküldve Március23, 2007 Szerző Elküldve Március23, 2007 Csütörtök Lurdy? :blush: Most már nálam van, szükségem volt rá...
Recommended Posts