Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem van CD70 és 50ezer Ft GPS antennával együtt!

És van USB bemenete?

Kinek mi a fontos. Én azért vettem inkább egy CD40 USB-t 30-ért, mert fontos, hogy USB-n lévő zenét tudjak hallgatni.

A navigáció nem érdekel, mert van egy iGO alapú navigációm, amit jobbnak tartok a gyári navinál.

Ha valaki nek fontosabb a navi, az meg megveszi a CD70-et, vagy a DVD09-et.

Elküldve

És van USB bemenete?

Kinek mi a fontos. Én azért vettem inkább egy CD40 USB-t 30-ért, mert fontos, hogy USB-n lévő zenét tudjak hallgatni.

A navigáció nem érdekel, mert van egy iGO alapú navigációm, amit jobbnak tartok a gyári navinál.

Ha valaki nek fontosabb a navi, az meg megveszi a CD70-et, vagy a DVD09-et.

Ez igaz, kinek mi a fontos, azért is írtam, hogy szerintem jobb választás a CD70!

Elküldve

Szia Somi!

Tudnál feltenni fotót a CD 70 fejegységről?

Köszi.

Szia!

Igazából sok nézni való nincs rajta, annyi a furcsaság vele, hogy DVD90 feliratú az előlap, teljesen kompatibilis és hibátlan, csak nem CD70 felírat van rajta! Maga a fejegység is hibátlan!

Elküldve

dvd90_www.kepfeltoltes.hu_.jpgIgazándiból a színe érdekelt volna, de, ha nem töltöd föl, akkor mindegy...

A színe CC Metallic, grafit szürke, nagyon szívesen mutatok képet is!

Elküldve

Köszi! A kép egyértelműbb lenne, ha esetleg lesz rá időd küldhetnél fotót róla. Nekem gyárilag CD 30 MP3- as van benne, azt szeretném lecserélni, de igazándiból nem tudom pontosan meghatározni a színét, talán olyan barnás szürke lehet.

Elküldve

Köszi! A kép egyértelműbb lenne, ha esetleg lesz rá időd küldhetnél fotót róla. Nekem gyárilag CD 30 MP3- as van benne, azt szeretném lecserélni, de igazándiból nem tudom pontosan meghatározni a színét, talán olyan barnás szürke lehet.

Csatoltam képet is, nekem látszódik!

Elküldve

Szia!

El is adnád a CD30 MP3-at?

Ha igen, mennyire gondoltál?

Üdv!

O

Elküldve

Szia!

El is adnád a CD30 MP3-at?

Ha igen, mennyire gondoltál?

Üdv!

O

Nekem is van egy CD30 MP3 eladó, ha esetleg téged, vagy valaki mást érdekel.

Elküldve

Nekem is van egy CD30 MP3 eladó, ha esetleg téged, vagy valaki mást érdekel.

Írj egy árat privátban!

Én az "aranyos" előlapút keresem.

Elküldve

Írj egy árat privátban!

Én az "aranyos" előlapút keresem.

Akkor nem neked fogom eladni, mert nekem grafitszürke van. ;)

Elküldve

Sziasztok!

Autóeladás miatt eladóvá válik az első ajtóba való Opel specifikus Pioneer komponens szettem... Kb. 2,5-3 éve van az autómban, tökéletesen elégedett voltam vele, a valamikor a hétvégén fogom kiszerelni, hangjuk alapján tökéletes állapotban vannak, a tisztább hangok miatt vásároltam, kíméletes hangerőn használtam gyári fejről, nincsenek "széthajtva"... A beszerelése nagyon könnyű, tökéletesen illeszkedik a gyári helyre és csatlakozókhoz:)! A doboza az összes tartozékával együtt megvan! :) Bővebb info: http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-q172c-p18695627/?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVakSZ02TtiB9CpNrqw5um4WPYhk0IcLgm8MPy4sdUAgaAiko8P8HAQ

28 ezer forintra gondoltam!

Kérésre küldök képeket!

Érdeklődni Pü-ben, vagy a 06húsz597harminc70 -es számon lehet :)!

Elküldve (edited)

Sziasztok!

Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as.

Valaki ha tudna segíteni az nagyon jó lenne :)

Módosítva : bartalix
Elküldve

Sziasztok!

Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as.

Műszerfali hangszóró? :blink:

Elküldve

Sziasztok!

Egyáltalán nem biztos, hogy be van vezetékezve.

Amúgy ha középcső rácsot felveszed és ott nem látod a kábelt, akkor valószínű nincs bent az autóba.

Elküldve

Sziasztok!

Szia!

Lehet hogy nincs benne, de nézd meg a pollenszűrő fölötti kábeleket, nekem oda volt felkötözve egy ott lévő kábelkötegre, kerestem (tapogattam, mert látni nem láttam) legalább egy órát mire megtaláltam, onnan kellett felhúznom a középső rácshoz a helyére.

Elküldve (edited)

Sziasztok!

Van-e különbség tudásban a 9 és a 6 gombos CD30 MP3-as fejegységek között?

Ja és ugye kiírja az MP3-ak nevét (fájl vagy ID3 az mindegy) a GID kijelzőre?

Köszi!

Üdv!

O

Módosítva : okynoa
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.