grep Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Nekem van CD70 és 50ezer Ft GPS antennával együtt! És van USB bemenete? Kinek mi a fontos. Én azért vettem inkább egy CD40 USB-t 30-ért, mert fontos, hogy USB-n lévő zenét tudjak hallgatni. A navigáció nem érdekel, mert van egy iGO alapú navigációm, amit jobbnak tartok a gyári navinál. Ha valaki nek fontosabb a navi, az meg megveszi a CD70-et, vagy a DVD09-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 És van USB bemenete? Kinek mi a fontos. Én azért vettem inkább egy CD40 USB-t 30-ért, mert fontos, hogy USB-n lévő zenét tudjak hallgatni. A navigáció nem érdekel, mert van egy iGO alapú navigációm, amit jobbnak tartok a gyári navinál. Ha valaki nek fontosabb a navi, az meg megveszi a CD70-et, vagy a DVD09-et. Ez igaz, kinek mi a fontos, azért is írtam, hogy szerintem jobb választás a CD70! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Szia Somi! Tudnál feltenni fotót a CD 70 fejegységről? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Szia Somi! Tudnál feltenni fotót a CD 70 fejegységről? Köszi. Szia! Igazából sok nézni való nincs rajta, annyi a furcsaság vele, hogy DVD90 feliratú az előlap, teljesen kompatibilis és hibátlan, csak nem CD70 felírat van rajta! Maga a fejegység is hibátlan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Igazándiból a színe érdekelt volna, de, ha nem töltöd föl, akkor mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Igazándiból a színe érdekelt volna, de, ha nem töltöd föl, akkor mindegy... A színe CC Metallic, grafit szürke, nagyon szívesen mutatok képet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Köszi! A kép egyértelműbb lenne, ha esetleg lesz rá időd küldhetnél fotót róla. Nekem gyárilag CD 30 MP3- as van benne, azt szeretném lecserélni, de igazándiból nem tudom pontosan meghatározni a színét, talán olyan barnás szürke lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Köszi! A kép egyértelműbb lenne, ha esetleg lesz rá időd küldhetnél fotót róla. Nekem gyárilag CD 30 MP3- as van benne, azt szeretném lecserélni, de igazándiból nem tudom pontosan meghatározni a színét, talán olyan barnás szürke lehet. Csatoltam képet is, nekem látszódik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Köszi! A kép egyértelműbb lenne, ha esetleg lesz rá időd küldhetnél fotót róla. Nekem gyárilag CD 30 MP3- as van benne, azt szeretném lecserélni, de igazándiból nem tudom pontosan meghatározni a színét, talán olyan barnás szürke lehet. Szia! El is adnád a CD30 MP3-at? Ha igen, mennyire gondoltál? Üdv! O Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Szia! El is adnád a CD30 MP3-at? Ha igen, mennyire gondoltál? Üdv! O Nekem is van egy CD30 MP3 eladó, ha esetleg téged, vagy valaki mást érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Nekem is van egy CD30 MP3 eladó, ha esetleg téged, vagy valaki mást érdekel. Írj egy árat privátban! Én az "aranyos" előlapút keresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Írj egy árat privátban! Én az "aranyos" előlapút keresem. Akkor nem neked fogom eladni, mert nekem grafitszürke van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Sziasztok! Autóeladás miatt eladóvá válik az első ajtóba való Opel specifikus Pioneer komponens szettem... Kb. 2,5-3 éve van az autómban, tökéletesen elégedett voltam vele, a valamikor a hétvégén fogom kiszerelni, hangjuk alapján tökéletes állapotban vannak, a tisztább hangok miatt vásároltam, kíméletes hangerőn használtam gyári fejről, nincsenek "széthajtva"... A beszerelése nagyon könnyű, tökéletesen illeszkedik a gyári helyre és csatlakozókhoz:)! A doboza az összes tartozékával együtt megvan! :) Bővebb info: http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-q172c-p18695627/?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVakSZ02TtiB9CpNrqw5um4WPYhk0IcLgm8MPy4sdUAgaAiko8P8HAQ 28 ezer forintra gondoltam! Kérésre küldök képeket! Érdeklődni Pü-ben, vagy a 06húsz597harminc70 -es számon lehet :)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Április12, 2015 Megoszt Elküldve Április12, 2015 (edited) Sziasztok! Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as. Valaki ha tudna segíteni az nagyon jó lenne :) Módosítva Április12, 2015 : bartalix Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április12, 2015 Megoszt Elküldve Április12, 2015 Sziasztok! Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as. Valaki ha tudna segíteni az nagyon jó lenne :) Műszerfali hangszóró? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április12, 2015 Megoszt Elküldve Április12, 2015 Sziasztok! Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as. Valaki ha tudna segíteni az nagyon jó lenne :) Egyáltalán nem biztos, hogy be van vezetékezve. Amúgy ha középcső rácsot felveszed és ott nem látod a kábelt, akkor valószínű nincs bent az autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Április12, 2015 Megoszt Elküldve Április12, 2015 Műszerfali hangszóró? :blink: A 7 hangszórós verzióknál a nap-intenzitás mérőnél, az a 7. hangszóró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április13, 2015 Megoszt Elküldve Április13, 2015 A 7 hangszórós verzióknál a nap-intenzitás mérőnél, az a 7. hangszóró. Értem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Április13, 2015 Megoszt Elküldve Április13, 2015 Sziasztok! Szert tettem egy műszerfali hangszóróra de, megakadtam mert sehol nem találom azt a vezetéket ami hozzá jár. Kivettem a kesztyűtartót minden kis zugot megnéztem de nincs. A rádióm cd30-as. Valaki ha tudna segíteni az nagyon jó lenne :) Szia! Lehet hogy nincs benne, de nézd meg a pollenszűrő fölötti kábeleket, nekem oda volt felkötözve egy ott lévő kábelkötegre, kerestem (tapogattam, mert látni nem láttam) legalább egy órát mire megtaláltam, onnan kellett felhúznom a középső rácshoz a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Április17, 2015 Megoszt Elküldve Április17, 2015 Hát sajnos nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Április17, 2015 Megoszt Elküldve Április17, 2015 Hát sajnos nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Április17, 2015 Megoszt Elküldve Április17, 2015 (edited) Hát sajnos nem találtam. Szia. Ezen az oldalon írd be a 2. "ablakba" az alvázszámot, ott felsorolja mi van az autódban. Ha van benne "speakers 7", akkor ott van a kábel.... http://www.ecat24.com/opel/catalog/models/1/ Módosítva Április17, 2015 : Maybal Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 http://www.jofogas.hu/budapest/Pioneer_ts_q172c_hangszoro_szett_Opel_specifikus_Astra_Corsa_Vectra_25920724.htm?first=1 Hátha valakit érdekel :)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 http://www.jofogas.hu/budapest/Pioneer_ts_q172c_hangszoro_szett_Opel_specifikus_Astra_Corsa_Vectra_25920724.htm?first=1 Hátha valakit érdekel :)! Küldtem privátot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Április23, 2015 Megoszt Elküldve Április23, 2015 (edited) Sziasztok! Van-e különbség tudásban a 9 és a 6 gombos CD30 MP3-as fejegységek között? Ja és ugye kiírja az MP3-ak nevét (fájl vagy ID3 az mindegy) a GID kijelzőre? Köszi! Üdv! O Módosítva Április23, 2015 : okynoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts