Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. Nekem pont elég! :lol:
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. talán 40
panizzi Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. Miért érdekes ez a kérdés? El nem tudom képzelni..
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Miért érdekes ez a kérdés? El nem tudom képzelni.. Ki tudja mit szeretne belőle kihozni,a papírmembrán csodákra képes..
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Ki tudja mit szeretne belőle kihozni,a papírmembrán csodákra képes.. Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle!
Stofl Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle! A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek.
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek. Csak a hangszórók, hátul fent nekem sem voltak csipogók, ott az első gyáriak vannak most, elöl Pio kék szett, hátul lent pedig Pio kék kétutas! Jól szól csak a jobb hátsó ajtómban rezonál valami azt kéne megkeresnem, hogy mi :S Nem tervezem mélyláda beépítését, így is néha megkérdezik, hogy milyen ládám van :D Volt egy Magnat Maximus Bandbass ládám egy régebbi autómban, na az ütős volt!! :lol:
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek. Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában..
Stofl Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában.. Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok. Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol:
Zachi Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában.. Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak.
Stofl Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak. No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van?
Zachi Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van? Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve.
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve. Igen, ez csak egy szűrőkondi, ami vágja a frekitartományt... és az nekünk pont elég :lol:
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok. Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol: Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :D Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! B)
Stofl Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol: Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D Köszi az infót! Akkor az a komfort box lesz. Kb 4000e Ft-ért kapni. Akkor inkább marad ahogy van, már megszokásból amúgy is mindig felhúzom. Amihez nem muszáj nem nyúlok. Fontos a stabil működés.
Stofl Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol: Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D Szép a lökhárítód!
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Szisztok végre ki tudtam operálni a rádiót... Olyan kérdésem lenne, hogy VDO CDR 500-hoz ilyen panelt, vagy ezt a kapcsolót honnan lehet szerezni, meg mennyi kb?
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Szisztok végre ki tudtam operálni a rádiót... Olyan kérdésem lenne, hogy VDO CDR 500-hoz ilyen panelt, vagy ezt a kapcsolót honnan lehet szerezni, meg mennyi kb? A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját.
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját. Nem tudom, hogy jó-e, nekem csak ez a kapcsoló/poti kellene. Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni? Hobbi Elektronika esetleg?
Mc-elek Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Nem tudom, hogy jó-e, nekem csak ez a kapcsoló/poti kellene. Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni? Hobbi Elektronika esetleg? néz szét itt: http://www.hestore.hu/
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 néz szét itt: http://www.hestore.hu/ köszi!!
DarthVödör Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
Zachi Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Hi! A képen, poti, vagy encoder? (ha körbe lehet forgatni=encoder) itt Én nekem ez hottentottául van, de azt írja encoder. Gyári rádió "hi-fi" javításához vagy mihez gondoltad? Így szól amit értek belőle: "Mi az encoder? Egy olyan jeladó, ami egy tengely elfordulását érzékelve az elfordulás szögével arányosan valamilyen elektromos jelet szolgáltat. Sok egyéb névvel is illetik. Pl.: szög adó, forgás jeladó angular encoder, rotary encoder, stb. Nem keverendő össze azonban a tachométerrel, ami nem az elfordulás szögét, hanem a ez elfordulás sebességét méri." Ez valami olyasmi, mint ami a golyós egerekben van?
Recommended Posts