Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ki tudja mit szeretne belőle kihozni,a papírmembrán csodákra képes..

Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle!

Elküldve
Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle!

A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek.

Elküldve
A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek.

Csak a hangszórók, hátul fent nekem sem voltak csipogók, ott az első gyáriak vannak most, elöl Pio kék szett, hátul lent pedig Pio kék kétutas!

Jól szól csak a jobb hátsó ajtómban rezonál valami azt kéne megkeresnem, hogy mi :S

Nem tervezem mélyláda beépítését, így is néha megkérdezik, hogy milyen ládám van :D

Volt egy Magnat Maximus Bandbass ládám egy régebbi autómban, na az ütős volt!! :lol:

Elküldve

Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában..

Elküldve
Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában..

Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok.

Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol:

Elküldve

Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak.

Elküldve
Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak.

No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van?

Elküldve
No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van?

Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve.

d2b_2_big.jpg

Elküldve
Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve.

Igen, ez csak egy szűrőkondi, ami vágja a frekitartományt... és az nekünk pont elég :lol:

Elküldve
Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok.

Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol:

Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :D

Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! B)

Elküldve
Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol:

Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D

Köszi az infót! Akkor az a komfort box lesz. Kb 4000e Ft-ért kapni. Akkor inkább marad ahogy van, már megszokásból amúgy is mindig felhúzom.

Amihez nem muszáj nem nyúlok. Fontos a stabil működés.

Elküldve
Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol:

Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D

Szép a lökhárítód!

Elküldve
Szisztok végre ki tudtam operálni a rádiót...

Olyan kérdésem lenne, hogy VDO CDR 500-hoz ilyen panelt, vagy ezt a kapcsolót honnan lehet szerezni, meg mennyi kb?

A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját.

Elküldve
A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját.

Nem tudom, hogy jó-e, nekem csak ez a kapcsoló/poti kellene.

Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni?

Hobbi Elektronika esetleg?

Elküldve
Hi!

A képen, poti, vagy encoder? (ha körbe lehet forgatni=encoder)

itt

Én nekem ez hottentottául van, de azt írja encoder. Gyári rádió "hi-fi" javításához vagy mihez gondoltad?

Így szól amit értek belőle:

"Mi az encoder? Egy olyan jeladó, ami egy tengely elfordulását érzékelve az elfordulás szögével arányosan valamilyen elektromos jelet szolgáltat.

Sok egyéb névvel is illetik. Pl.: szög adó, forgás jeladó angular encoder, rotary encoder, stb. Nem keverendő össze azonban a tachométerrel, ami nem az elfordulás szögét, hanem a ez elfordulás sebességét méri."

Ez valami olyasmi, mint ami a golyós egerekben van?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.