Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek.

Csak a hangszórók, hátul fent nekem sem voltak csipogók, ott az első gyáriak vannak most, elöl Pio kék szett, hátul lent pedig Pio kék kétutas!

Jól szól csak a jobb hátsó ajtómban rezonál valami azt kéne megkeresnem, hogy mi :S

Nem tervezem mélyláda beépítését, így is néha megkérdezik, hogy milyen ládám van :D

Volt egy Magnat Maximus Bandbass ládám egy régebbi autómban, na az ütős volt!! :lol:

Megosztás:

A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek.

Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában..

Megosztás:

Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában..

Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok.

Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol:

Megosztás:

Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok.

Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol:

Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :D

Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! B)

Megosztás:

Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol:

Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D

Köszi az infót! Akkor az a komfort box lesz. Kb 4000e Ft-ért kapni. Akkor inkább marad ahogy van, már megszokásból amúgy is mindig felhúzom.

Amihez nem muszáj nem nyúlok. Fontos a stabil működés.

Megosztás:

Hi!

A képen, poti, vagy encoder? (ha körbe lehet forgatni=encoder)

itt

Én nekem ez hottentottául van, de azt írja encoder. Gyári rádió "hi-fi" javításához vagy mihez gondoltad?

Így szól amit értek belőle:

"Mi az encoder? Egy olyan jeladó, ami egy tengely elfordulását érzékelve az elfordulás szögével arányosan valamilyen elektromos jelet szolgáltat.

Sok egyéb névvel is illetik. Pl.: szög adó, forgás jeladó angular encoder, rotary encoder, stb. Nem keverendő össze azonban a tachométerrel, ami nem az elfordulás szögét, hanem a ez elfordulás sebességét méri."

Ez valami olyasmi, mint ami a golyós egerekben van?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.