Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. Nekem pont elég! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. talán 40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok tudja vki milyen teljesítményűek a gyári hangszórók. Miért érdekes ez a kérdés? El nem tudom képzelni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Miért érdekes ez a kérdés? El nem tudom képzelni.. Ki tudja mit szeretne belőle kihozni,a papírmembrán csodákra képes.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Ki tudja mit szeretne belőle kihozni,a papírmembrán csodákra képes.. Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nekem van egy komplett első és hátsó gyári hangszórókészletem elfekvőben :lol: ...jóféle! A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek. Csak a hangszórók, hátul fent nekem sem voltak csipogók, ott az első gyáriak vannak most, elöl Pio kék szett, hátul lent pedig Pio kék kétutas! Jól szól csak a jobb hátsó ajtómban rezonál valami azt kéne megkeresnem, hogy mi :S Nem tervezem mélyláda beépítését, így is néha megkérdezik, hogy milyen ládám van :D Volt egy Magnat Maximus Bandbass ládám egy régebbi autómban, na az ütős volt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 A hátsó hangszórókészlet az ajtókábelezést is tartalmazza? Nekem csak alul van hangszóróm hátul, de vezeték nincs a fölsőnek. Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában.. Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok. Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szerintem szerezz 2 gyári első csipogót és azokat tedd be hátra, a jelet meg az alsókról vedd! Hangváltó van a csipogók hátuljában.. Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Azért azt csak nagy-nagy jóindulattal nevezném hangváltónak. No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 No. Az első ajtóknál is így van csak megoldva, vagy ott gyárilag külön hangváltó van? Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Gyárilag csak egy-egy szűrő van a csipogókra felbiggyesztve. Igen, ez csak egy szűrőkondi, ami vágja a frekitartományt... és az nekünk pont elég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hú, köszi! Na ezt nem tudtam, hogy a csipogók hangváltósak! Tök jó! Ezért tartottam eddig tőle, hogy hogyan fogom beszerelni mindenestül, de így már ok. Korábban írtad, hogy meg lehet oldani távirányítóról az ablakfelhúzást. Elárulod? :lol: Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :D Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol: Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D Köszi az infót! Akkor az a komfort box lesz. Kb 4000e Ft-ért kapni. Akkor inkább marad ahogy van, már megszokásból amúgy is mindig felhúzom. Amihez nem muszáj nem nyúlok. Fontos a stabil működés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem, mert érdemben nem tudok róla nyilatkozni! :lol: Vagy 5-6 éve csinálta a szerelőm és asszem valami kis dobozkát rakott a vezetőoldali küszöbbe! :D Szép a lökhárítód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szép a lökhárítód! :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 :lol: Köszi! Hát még a felnid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szisztok végre ki tudtam operálni a rádiót... Olyan kérdésem lenne, hogy VDO CDR 500-hoz ilyen panelt, vagy ezt a kapcsolót honnan lehet szerezni, meg mennyi kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szisztok végre ki tudtam operálni a rádiót... Olyan kérdésem lenne, hogy VDO CDR 500-hoz ilyen panelt, vagy ezt a kapcsolót honnan lehet szerezni, meg mennyi kb? A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 A car300 potija nem jó hozzá?Mert van nekem egy aminek nem tudom a kódját. Nem tudom, hogy jó-e, nekem csak ez a kapcsoló/poti kellene. Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni? Hobbi Elektronika esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Nem tudom, hogy jó-e, nekem csak ez a kapcsoló/poti kellene. Nem tudod, hogy honnan lehet szerezni? Hobbi Elektronika esetleg? néz szét itt: http://www.hestore.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 néz szét itt: http://www.hestore.hu/ köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 (edited) ó Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hi! A képen, poti, vagy encoder? (ha körbe lehet forgatni=encoder) itt Én nekem ez hottentottául van, de azt írja encoder. Gyári rádió "hi-fi" javításához vagy mihez gondoltad? Így szól amit értek belőle: "Mi az encoder? Egy olyan jeladó, ami egy tengely elfordulását érzékelve az elfordulás szögével arányosan valamilyen elektromos jelet szolgáltat. Sok egyéb névvel is illetik. Pl.: szög adó, forgás jeladó angular encoder, rotary encoder, stb. Nem keverendő össze azonban a tachométerrel, ami nem az elfordulás szögét, hanem a ez elfordulás sebességét méri." Ez valami olyasmi, mint ami a golyós egerekben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts