speter Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Elég béna vagyok, nem megy... Csavarhúzóval kiszedtem a pöcköt az egyik oldalon, a mások oldalon nem találtam, de nem akar kijönni, pedig húztam.... http://kepfeltoltes.hu/view/110123/h_ts__a...ltoltes.hu_.jpg Ezek szerint mégsem húzni kell a kéket kifelé, hanem benyomi? Akkor, ha benyomom, automatikusan enged a szürke is? :) Nézd meg a kéket. A kép jobb oldalán jól látszik, hogy kiáll egy pöcök. Ezt benyomod (sárga), aztán a piros nyilaknak megfelelően a kéket. Utána kihúzod a szürkét. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sziasztok! A hét végén beszéltem egy műszerésszel,hogy ki tudná-e kódolni a CCRT 700-as gyári rádióm (ugyanis nem tudom a kódot),8-10 ezret mondott a kódolásra,de hozzá tette,hogy nem biztos,hogy összejön,ill. felajánlott egy CAR 400-ast csak ő szerinte mivel nekem a CCRT 700-ashoz speciális kijelzőm van (telefon miatt),a CAR 400-as nem biztos,hogy kezelni tudja.Mi a véleményetek?Tényleg nem tudja kezelni,vagy simán elbír vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sziasztok! A hét végén beszéltem egy műszerésszel,hogy ki tudná-e kódolni a CCRT 700-as gyári rádióm (ugyanis nem tudom a kódot),8-10 ezret mondott a kódolásra,de hozzá tette,hogy nem biztos,hogy összejön,ill. felajánlott egy CAR 400-ast csak ő szerinte mivel nekem a CCRT 700-ashoz speciális kijelzőm van (telefon miatt),a CAR 400-as nem biztos,hogy kezelni tudja.Mi a véleményetek?Tényleg nem tudja kezelni,vagy simán elbír vele? Figyi ha nem bír vele akkor cseréljünk:D Én odaadom a TID et te meg a GID et :) mit szóllsz:D Az Én TIDem et simán kezeli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nézd meg a kéket. A kép jobb oldalán jól látszik, hogy kiáll egy pöcök. Ezt benyomod (sárga), aztán a piros nyilaknak megfelelően a kéket. Utána kihúzod a szürkét. "http://kepfeltoltes.hu/view/110123/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg"]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110123/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszi, eddig pont fordítva csináltam: húztam a kéket kifelé (a kék pöcköt is már én szedtem ki) de nem jött ki.... :) Tehát a kéket teljesen benyomom és a szürkét kihúzom. Visszafelé is ez az eljárás? Mármint a kéket nyomom be és a szürkét utána, vagy csak simán a szürkét benyomom a helyére? Ha széthúzom utána gondolom simán vissza tudom csatlakoztatni. Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszi, eddig pont fordítva csináltam: húztam a kéket kifelé (a kék pöcköt is már én szedtem ki) de nem jött ki.... :) Tehát a kéket teljesen benyomom és a szürkét kihúzom. Visszafelé is ez az eljárás? Mármint a kéket nyomom be és a szürkét utána, vagy csak simán a szürkét benyomom a helyére? Ha széthúzom utána gondolom simán vissza tudom csatlakoztatni. Ugye? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 CDR400 az tud tárat vezérelni,nemde?És ha igen,hol lehet ilyen tárat találni,ha létezik egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 a 400 as nem tud a 600 tud csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 a 400 as nem tud a 600 tud csak. Az melyik,nem lelek róla nagyon semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ugyanaz mint a 400 as, csak tud cd-t vezérelni,és ugy hivják, hogy CCR600 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 aha,köszi.Nekem ez van a pirosba.Lehet ehhez tárat guberálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 aha,köszi.Nekem ez van a pirosba.Lehet ehhez tárat guberálni? nekem volt egy, de kidobtam 2 éve mikor költöztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 nekem volt egy, de kidobtam 2 éve mikor költöztem :) Hát erre meg mit mondjak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hát erre meg mit mondjak... :D azt hogy: irány surány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hát erre meg mit mondjak... :) Nekem ilyen van benne,pont ez a combo CCR600/CHARGER. Nagyon igényes CD lejátszó,csak az originalt játssza le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem ilyen van benne,pont ez a combo CCR600/CHARGER. Nagyon igényes CD lejátszó,csak az originalt játssza le. Nme akarod pézzé tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nme akarod pézzé tenni? Volt már a gondolatomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Volt már a gondolatomban. Nyáron jössz,oszt kitépjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nyáron jössz,oszt kitépjük :) Jó az avatarod,nekem kellene a fehér dísztárcsa meg a BMW tükör.Biztos jól mutatna sötétzöld kocsin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jó az avatarod,nekem kellene a fehér dísztárcsa meg a BMW tükör.Biztos jól mutatna sötétzöld kocsin. Ahogy gondolod,majd bebótoljuk a cd-be :) De jól nézd,mrt nem sokáig tűröm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ahogy gondolod,majd bebótoljuk a cd-be :) De jól nézd,mrt nem sokáig tűröm. :D Akkor gyors lementem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Elkészült a CAR400-as autórádióm vonalbemenete! Így kábellel csatlakoztatható a pendrive, telefon, navigáció, stb. Igyekszem még a hétvégén a leírást is elkészíteni. Utána megosztom az érdeklődőkkel. A leírásod alapján építettem most be az "új" CAR400-t az F Astrámba. Jobb megoldás, mert csak sistergés van, mikor nincs rádugva semmi. Előzőnél ugye áthallatszott a rádió, kazettás üzemmódban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 A leírásod alapján építettem most be az "új" CAR400-t az F Astrámba. Jobb megoldás, mert csak sistergés van, mikor nincs rádugva semmi. Előzőnél ugye áthallatszott a rádió, kazettás üzemmódban. :) Milyen nagy sláger lett a CAR 400.Ha valaki még szerelgetni,buherálni akar nekem van egy eladó a polcon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Milyen nagy sláger lett a CAR 400.Ha valaki még szerelgetni,buherálni akar nekem van egy eladó a polcon. :) Nekem is,igaz kód nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem is,igaz kód nélkül. Az enyém ki van kódolva!A tied is kikódolhatom ha van fejszéd. Teccik a piroska!(ravan) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Az enyém ki van kódolva!A tied is kikódolhatom ha van fejszéd. Teccik a piroska!(ravan) :D Ez még nem az új,ez az öt évvel ezelőtti vas volt.Csak kiraktam a legyem helyett,hogy ne legyek idegesítő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts