Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen, az a csatorna...:)

Széthúzod és az oszlop felől jövő csatlakozó az ami itt van a képen, abba a két lyukba (3,8) előtte dugj rá egy hangszórót, hogy elmegy-e a odáig a vezetékezés, ha igen, szólni fog a zene...

Ha így történik , akkor az ajtókban lévő kábelkötegeket cseréled hangszórós kivitelűre ( az egészet ) 2000/db kb. és ezeket ha beledugod az oszlopből jövő csatiba akkor készen vagy, ha nem gyári a hangszóród akkor, veszel opel hangszóró csatlakozó átalakítót (200ft/db kb.):D!

Persze a hátsó ajtókárpitot le kell bontanod a művelethez:D...

Igen a kiemelőkeretet csavarozod az ajtóra, arra pedig a hangszórót:)

...még egy kontár, lustaságból fakadó eretnek kérdés:

Teszem fel, hogy nem akarom leszedni a kárpitot, a hangszóró nyílásnál benyúlva van-e lehetőség arra, hogy megtalálom az ajtóból induló csatorna nyílását, azon esetlegesen át tudom-e dugni (van-e lehetőség és annyi hely) a hangszóró vezetékpárt, amelyet a csatornán keresztül eljuttatok a B oszlop csatlakozójához, amit ahhoz forrasztok...

Ezzel megspórolhatnám a kárpit leszedést és a hátsó ajtóba történő kábelköteg vételét.

Kedves harmlevi, Te mostanában csináltad, kíváncsi vagyok, hogy lehet-e? ...meg egyébként is az autóvillamossági is így csinálná (max. ő lebontaná a kárpitot), ugyanis biztos vagyok benne, hogy nem szerez be az én kedvemért kábelköteget.

A lustaság erőt vett rajtam, és gondoltam hátha lehet... :D

Elküldve

Ne feledd, nekem H astrám van, így lehet, hogy rád ez nem lesz igaz...

Nálad le lehet venni a hangszórótakaró rácsot, azért kérdezed? Ha igen, akkor van annyi hely, csak kitekered a csatlakozót az ajtóból és ki tudod annyira húzni... (mert nálam egybe öntve az ajtókárpittal, így mindenképpen le kellett szedni a kárpitot)

Az ajtóban lévő csatlakozó teljesen zárt, nincsen rajta szabad lyuk, amin átvezetheted de át lehet fúrni, ott ahol nem megy benne kábel, tehát ahol a hangszórókábelt átvezeted,,csak vigyázz a kp.zár meg nyitásérzékelő vezetékére!

Teszem fel, hogy nem akarom leszedni a kárpitot, a hangszóró nyílásnál benyúlva van-e lehetőség arra, hogy megtalálom az ajtóból induló csatorna nyílását, azon esetlegesen át tudom-e dugni (van-e lehetőség és annyi hely) a hangszóró vezetékpárt, amelyet a csatornán keresztül eljuttatok a B oszlop csatlakozójához, amit ahhoz forrasztok...

Ezzel megspórolhatnám a kárpit leszedést és a hátsó ajtóba történő kábelköteg vételét.

Kedves harmlevi, Te mostanában csináltad, kíváncsi vagyok, hogy lehet-e? ...meg egyébként is az autóvillamossági is így csinálná (max. ő lebontaná a kárpitot), ugyanis biztos vagyok benne, hogy nem szerez be az én kedvemért kábelköteget.

A lustaság erőt vett rajtam, és gondoltam hátha lehet... :)

Elküldve
Ne feledd, nekem H astrám van, így lehet, hogy rád ez nem lesz igaz...

Nálad le lehet venni a hangszórótakaró rácsot, azért kérdezed? Ha igen, akkor van annyi hely, csak kitekered a csatlakozót az ajtóból és ki tudod annyira húzni... (mert nálam egybe öntve az ajtókárpittal, így mindenképpen le kellett szedni a kárpitot)

Az ajtóban lévő csatlakozó teljesen zárt, nincsen rajta szabad lyuk, amin átvezetheted de át lehet fúrni, ott ahol nem megy benne kábel, tehát ahol a hangszórókábelt átvezeted,,csak vigyázz a kp.zár meg nyitásérzékelő vezetékére!

Igen ezért kérdeztem. Köszi, most már ha lesz időm nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megnézem, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében.

Elküldve

Szevasztok!

Biztos volt már szó róla, de most sajna se időm, se türelmem a keresgetéshez.

Meg tudná valaki mondani a G Astra gyári hangszóróinak méreteit az első ajtóban?

Lenne egy alkalmi vételem valami bitang hangszóróra, csak nem akarom potyára szétszedni.

Elküldve
Szevasztok!

Biztos volt már szó róla, de most sajna se időm, se türelmem a keresgetéshez.

Meg tudná valaki mondani a G Astra gyári hangszóróinak méreteit az első ajtóban?

Lenne egy alkalmi vételem valami bitang hangszóróra, csak nem akarom potyára szétszedni.

16.5 cm-es, de ha nem gyári, akkor kell hozzá beépítő keret is.

Elküldve

Sziasztok!

Lehet,hogy hülyén hangzik amit kérdezek,de én megkérdezem.Hajt a kíváncsiság.

Van egy gyári PHILIPS CCRT 700-as rádió magnóm,az a gond,hogy nem tudom a kódját.

Ki lehet valahogy kódolni úgy,hogy ne keljen hozzá kód?Ja és hallottam itt a fórumon,hogy az Opel szervizben megtudják mondani a kódot a rádió száma alapján.Az a gond,hogy a számának egy része le van kopva.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Elküldve
Sziasztok!

Lehet,hogy hülyén hangzik amit kérdezek,de én megkérdezem.Hajt a kíváncsiság.

Van egy gyári PHILIPS CCRT 700-as rádió magnóm,az a gond,hogy nem tudom a kódját.

Ki lehet valahogy kódolni úgy,hogy ne keljen hozzá kód?Ja és hallottam itt a fórumon,hogy az Opel szervizben megtudják mondani a kódot a rádió száma alapján.Az a gond,hogy a számának egy része le van kopva.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Ki lehet kódoltatni,nekem 3ezerért csinálták annó,számtech zseni.Ha az opelhez mész,akkor kell a CarPas kártya,az alapján tudják lekérni.

de a kód,csak akkor kell ha kiveszed,és visszateszed,vagy ha leveszed az akusarkot.

Elküldve

A lustaság erőt vett rajtam, és gondoltam hátha lehet... :D

A probléma nem a benyúlkálással van, hanem, hogy a hangszóró egyik csavarját nem fogod tudni becsavarni a háromból. :) Ügyes, nem?

Elküldve
Ki lehet kódoltatni,nekem 3ezerért csinálták annó,számtech zseni.Ha az opelhez mész,akkor kell a CarPas kártya,az alapján tudják lekérni.

de a kód,csak akkor kell ha kiveszed,és visszateszed,vagy ha leveszed az akusarkot.

Sajna nincs CARPAS kártyám,asszem akkor ezt cseszhetem :) ,azért köszi a segítséget.

Elküldve
Mivel írta hogy a rádió számának egy része le van kopva, gyaníthatóan kivette azt a készüléket a helyéről... :)

Igen kivettem,mert valami b..om állat elvágta a multikormány távirányitójának pár kábelét,és azt kötöttem össze,most meg kódot kér.

Azért köszi mindenkinek a segítséget.Lehet,hogy majd nézek bele egy CDR 500-ast,ha jól tudom azt is lehet kormányról vezérelni.

Elküldve
Igen kivettem,mert valami b..om állat elvágta a multikormány távirányitójának pár kábelét,és azt kötöttem össze,most meg kódot kér.

Azért köszi mindenkinek a segítséget.Lehet,hogy majd nézek bele egy CDR 500-ast,ha jól tudom azt is lehet kormányról vezérelni.

CAR400-at is lehet. Egyébként nem buktad, mert Car Passt is adnak Opelék asszem 7000-ért, vagy 10000-ért? Valami hasonló nagyságrendben.

Elküldve
CAR400-at is lehet. Egyébként nem buktad, mert Car Passt is adnak Opelék asszem 7000-ért, vagy 10000-ért? Valami hasonló nagyságrendben.

Csak a CAR400 kazis asszem.Inkább hajlanék a CD-s felé.

Azért köszi,és neked is Big Boss!

Elküldve
A probléma nem a benyúlkálással van, hanem, hogy a hangszóró egyik csavarját nem fogod tudni becsavarni a háromból. :D Ügyes, nem?

A kárpiton a lyukat ezek szerint szabhatták volna nagyobbra is ..... Akkor lőttek a lustaságomnak... :)

Elküldve

A CD-s sem tud többet, illetve CD-t játszik, de csak gyári nyomottat, talán még a lezárt egymenetes audiot. Szóval szerintem drága annyi pénzért, ezért én kazisat vettem, úgyis csak a rádió szól.

Elküldve

Javaslom a CAR400-at, mert gyári (kijelződ vezérli), rádióra tökéletes, mindenmásra ott az FM-transmitter. Ki az aki 2011-ben CDkkel bajlódik ?! :)

egy FM-transmitter kb 3E HUF, egy 2 gigás mini stick szintén, és ráfér több 10 album...

Szerk.: Látom, BIGBoss 5-ért adna CAR400-at (gondolom kóddal), tehát összesen kb egy 10-esből meglennél.

Bónusz: a pendrive környezetbarátabb, mint CD-ket irosgatni. Vagy ne legyünk ennyire sötétzöldek??

Elküldve

Nekem van egy 500-as elfekvőben, kormányról volt vezérelve...

Elküldve
Javaslom a CAR400-at, mert gyári (kijelződ vezérli), rádióra tökéletes, mindenmásra ott az FM-transmitter. Ki az aki 2011-ben CDkkel bajlódik ?! :)

egy FM-transmitter kb 3E HUF, egy 2 gigás mini stick szintén, és ráfér több 10 album...

Szerk.: Látom, BIGBoss 5-ért adna CAR400-at (gondolom kóddal), tehát összesen kb egy 10-esből meglennél.

Bónusz: a pendrive környezetbarátabb, mint CD-ket irosgatni. Vagy ne legyünk ennyire sötétzöldek??

Asszem kezdetek meggyőzni. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.