1.2 gcc Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Bazinagykakaónis clearsoundmuzsika generátorgadgetkondi. :) igen ez az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 igen ez az! :) Nekem az is elég lenne,ha nem zizegnének a hangszórók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 http://www.vatera.hu/mac_audio_erosito_mag...1436298527.html szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 http://www.vatera.hu/mac_audio_erosito_mag...1436298527.html szerintetek? Nekem a mp4000-s volt(4x250) az erölködőm,láda nem ez. Erölködővel meg voltam elégedve,szépen adta le a dolgokat,két 30-s mélynyomóra,sorba kötve,. De kb csak két hónapig,mert valami mocskospararsztállatköcsögganéláda...feltörte a gépet,és kitépett mindent,szó szerint. :) Szal az erősítő az jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Az enyémben egy 300 W -os Somogyi Aktív láda van. Nekem bőven elég bele jól döng! :) Ilyen: http://www.d-audio.hu/product_1172/product_info.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Az enyémben egy 300 W -os Somogyi Aktív láda van. Nekem bőven elég bele jól döng! :) Nekem meg csak 150W(szintén SAL), mégis remeg a visszapillantó. Nem kell nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem meg csak 150W(szintén SAL), mégis remeg a visszapillantó. Nem kell nagyobb! csak azért tetszik mert jó árban van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem meg csak 150W 150 W-s olaj nincs!Legalábbis nincs gyártóművi jóváhagyása a GM-től! Tudod gm ll-aa b 025 stb.... :) Ezt az autódba nem töltheted ezt Magnatec is megmondhassa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem meg csak 150W(szintén SAL), mégis remeg a visszapillantó. Nem kell nagyobb! Bizony, hogy elég az! Amikor odatekerem neki, tökéletesen masszírozza a hátam a hajamat sem kell reggel megfésülni! :) Egyetlen hátránya, hogy a belső visszapillantó tükörben semmit sem látok annyira remeg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 150 W-s olaj nincs!Legalábbis nincs gyártóművi jóváhagyása a GM-től! Akkor nem veszek többet ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Bizony, hogy elég az! Amikor odatekerem neki, tökéletesen masszírozza a hátam a hajamat sem kell reggel megfésülni! :) Egyetlen hátránya, hogy a belső visszapillantó tükörben semmit sem látok annyira remeg! :D Úgyis előre mész, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Úgyis előre mész, nem? Hát igen legtöbb esetben igen! Azért néha belenézek a visszapillantóba is/tudod úgy tanították anno/ :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 150 W-s olaj nincs!Legalábbis nincs gyártóművi jóváhagyása a GM-től! Tudod gm ll-aa b 025 stb.... :) Ezt az autódba nem töltheted ezt Magnatec is megmondhassa! :D Ha az olajam beszélni tudna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Valaki eltudná lépésről lépésre mondani hogyan bontsam ki a gyári rádiót?? Már kivettem alatta a klímát,illetve a kesztyűtartót h oda lássak de feladta a leckét:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Melyik fajta van benn? Bár lehet mindegyiket ugyanugy kell, de azér megnézem ha válaszoltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Van rajta 4 lyuk mindegyikbe dugj bele 80-as szögeket, a hegyét a rádió felé feszítsd és közben húzzad kifele:)! Igaz nekem H Astrám van de annál ez bevált:)! Sziasztok! Valaki eltudná lépésről lépésre mondani hogyan bontsam ki a gyári rádiót?? Már kivettem alatta a klímát,illetve a kesztyűtartót h oda lássak de feladta a leckét:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Jó ezek szerint ugyanaz :) Bármit beledughatsz ami belemegy a lukakba, csak koccig benn legyen. Nálam meg nálad is valószínüleg már be van ragadva, ne sajnáld. Ha kazettás, fogd meg ott, könnyebb kihúzni, ha cd-s akkor meg marad levi módszere vagy mivel már lebontottad fölöslegesen kitolod kézzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Aham. És ami a rádió hátoldalán van csavar arról megfeledkeztek? Nem előírás, de nekem például volt bent egy amivel a műszerfalhoz volt rögzítve a készülék, úgyhogy nem akart kijönni sehogyan sem, pedig én is csináltam rádiókiszedőt kihegyezett bicikliküllőből (a 80-as szeg sztem vastag hozzá), de végül addig feszegettem amíg végül ráment a középkonzolom (tiszta karc lett és el is repedt), hátul meg kiszakadt a csavar abból a műanyag fülből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Valaki eltudná lépésről lépésre mondani hogyan bontsam ki a gyári rádiót?? Már kivettem alatta a klímát,illetve a kesztyűtartót h oda lássak de feladta a leckét:D Ha győri vagy környéki vagy holnap du INGYEN kiveszem neked van hozzá gyári célszerszám!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ha győri vagy környéki vagy holnap du INGYEN kiveszem neked van hozzá gyári célszerszám!! Ha most elindul holnap délutánra odaér! :) Na jó ennyire nincs messze,de 4 óra kell neki még pályán is + az M0. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azért csak tipp-nek írtam, mert nekem a H Astrában semmiféle rögzítőcsavar nincs, és nekem belemegy a nyolcvanas szeg:) Aham. És ami a rádió hátoldalán van csavar arról megfeledkeztek? Nem előírás, de nekem például volt bent egy amivel a műszerfalhoz volt rögzítve a készülék, úgyhogy nem akart kijönni sehogyan sem, pedig én is csináltam rádiókiszedőt kihegyezett bicikliküllőből (a 80-as szeg sztem vastag hozzá), de végül addig feszegettem amíg végül ráment a középkonzolom (tiszta karc lett és el is repedt), hátul meg kiszakadt a csavar abból a műanyag fülből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azért csak tipp-nek írtam, mert nekem a H Astrában semmiféle rögzítőcsavar nincs, és nekem belemegy a nyolcvanas szeg:) a 120-as is ,csak kell hozzá kalapács :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Vagy fúró :) Hülye:D! De a H astra fejegységekbe tényleg belemegy (le is játssza :D) ! a 120-as is ,csak kell hozzá kalapács :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nekem se volt csavar b vekibe, én a vállfából amit a vegytiszítósok adnak csináltam célszerszámot, levágtam két végét, pont belemegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 300 ft volt a kiszedőfül valami hifiboltban :) Más. Csavar csak a keretet rögzíti, ha azzal együtt szedted ki, akkor elismerésem. Mint ahogy leírták: - hernyócsavarok ki - 4 db százas szög bedug - a rádiótól elfelé jobbra/balra feszíteni - és kihúzni A keretet úgy tudod kivenni, hogy kiveszed a kesztyűtartót (6 db T20 csavar rögzíti), majd a felszabadult helyen benyúlsz, és kitekered a rögzítő műanyag csavart. Óvatosan kell kihúzni, mert ekkor még nem pattintottad ki a DIN csatlakozókat a keretből. Rádió alatt/felett semmit nem kell mókolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts