Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az enyémben egy 300 W -os Somogyi Aktív láda van. Nekem bőven elég bele jól döng! :)

Nekem meg csak 150W(szintén SAL), mégis remeg a visszapillantó. Nem kell nagyobb!

Elküldve
Nekem meg csak 150W

150 W-s olaj nincs!Legalábbis nincs gyártóművi jóváhagyása a GM-től!

Tudod gm ll-aa b 025 stb.... :) Ezt az autódba nem töltheted ezt Magnatec is megmondhassa! :D

Elküldve
Nekem meg csak 150W(szintén SAL), mégis remeg a visszapillantó. Nem kell nagyobb!

Bizony, hogy elég az! Amikor odatekerem neki, tökéletesen masszírozza a hátam a hajamat sem kell reggel megfésülni! :) Egyetlen hátránya, hogy a belső visszapillantó tükörben semmit sem látok annyira remeg! :D

Elküldve
Bizony, hogy elég az! Amikor odatekerem neki, tökéletesen masszírozza a hátam a hajamat sem kell reggel megfésülni! :) Egyetlen hátránya, hogy a belső visszapillantó tükörben semmit sem látok annyira remeg! :D

Úgyis előre mész, nem?

Elküldve
150 W-s olaj nincs!Legalábbis nincs gyártóművi jóváhagyása a GM-től!

Tudod gm ll-aa b 025 stb.... :) Ezt az autódba nem töltheted ezt Magnatec is megmondhassa! :D

Ha az olajam beszélni tudna... :D

Elküldve

Sziasztok!

Valaki eltudná lépésről lépésre mondani hogyan bontsam ki a gyári rádiót?? Már kivettem alatta a klímát,illetve a kesztyűtartót h oda lássak de feladta a leckét:D

Elküldve

Van rajta 4 lyuk mindegyikbe dugj bele 80-as szögeket, a hegyét a rádió felé feszítsd és közben húzzad kifele:)!

Igaz nekem H Astrám van de annál ez bevált:)!

Sziasztok!

Valaki eltudná lépésről lépésre mondani hogyan bontsam ki a gyári rádiót?? Már kivettem alatta a klímát,illetve a kesztyűtartót h oda lássak de feladta a leckét:D

Elküldve

Jó ezek szerint ugyanaz :) Bármit beledughatsz ami belemegy a lukakba, csak koccig benn legyen. Nálam meg nálad is valószínüleg már be van ragadva, ne sajnáld. Ha kazettás, fogd meg ott, könnyebb kihúzni, ha cd-s akkor meg marad levi módszere vagy mivel már lebontottad fölöslegesen kitolod kézzel.

Elküldve

Aham.

És ami a rádió hátoldalán van csavar arról megfeledkeztek?

Nem előírás, de nekem például volt bent egy amivel a műszerfalhoz volt rögzítve a készülék, úgyhogy nem akart kijönni sehogyan sem, pedig én is csináltam rádiókiszedőt kihegyezett bicikliküllőből (a 80-as szeg sztem vastag hozzá), de végül addig feszegettem amíg végül ráment a középkonzolom (tiszta karc lett és el is repedt), hátul meg kiszakadt a csavar abból a műanyag fülből...

Elküldve
Sziasztok!

Ha győri vagy környéki vagy holnap du INGYEN kiveszem neked van hozzá gyári célszerszám!!

Elküldve
Ha győri vagy környéki vagy holnap du INGYEN kiveszem neked van hozzá gyári célszerszám!!

Ha most elindul holnap délutánra odaér! :)

Na jó ennyire nincs messze,de 4 óra kell neki még pályán is + az M0.

Elküldve

Azért csak tipp-nek írtam, mert nekem a H Astrában semmiféle rögzítőcsavar nincs, és nekem belemegy a nyolcvanas szeg:)

Aham.

És ami a rádió hátoldalán van csavar arról megfeledkeztek?

Nem előírás, de nekem például volt bent egy amivel a műszerfalhoz volt rögzítve a készülék, úgyhogy nem akart kijönni sehogyan sem, pedig én is csináltam rádiókiszedőt kihegyezett bicikliküllőből (a 80-as szeg sztem vastag hozzá), de végül addig feszegettem amíg végül ráment a középkonzolom (tiszta karc lett és el is repedt), hátul meg kiszakadt a csavar abból a műanyag fülből...

Elküldve
Azért csak tipp-nek írtam, mert nekem a H Astrában semmiféle rögzítőcsavar nincs, és nekem belemegy a nyolcvanas szeg:)

a 120-as is ,csak kell hozzá kalapács :)

Elküldve

300 ft volt a kiszedőfül valami hifiboltban :)

Más.

Csavar csak a keretet rögzíti, ha azzal együtt szedted ki, akkor elismerésem.

Mint ahogy leírták:

- hernyócsavarok ki

- 4 db százas szög bedug

- a rádiótól elfelé jobbra/balra feszíteni

- és kihúzni

A keretet úgy tudod kivenni, hogy kiveszed a kesztyűtartót (6 db T20 csavar rögzíti), majd a felszabadult helyen benyúlsz, és kitekered a rögzítő műanyag csavart. Óvatosan kell kihúzni, mert ekkor még nem pattintottad ki a DIN csatlakozókat a keretből.

Rádió alatt/felett semmit nem kell mókolni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.