dsteel Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Sziasztok, lehet, h volt róla szó, de nem találtam: van egy CAR400-as rádióm, asszem az tudja a multikormányt. Ha veszek egy multikormányt és berakom a régi kormányom helyére, az simán vezérelni fogja a rádiót? Vagy kell hozzá valami plusz vezeték? A légzsákot lehet külön kezelni és átrakni a multikormányba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 asszem 20rongy egy olyan :lol: 2 hete vettem, 11e volt postaköltséggel együtt egy Alpine rádióhoz. Innen: http://www.tme.eu/html/HU/_-opel-jvc/ramka...8_HU_pelny.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Sziasztok, lehet, h volt róla szó, de nem találtam: van egy CAR400-as rádióm, asszem az tudja a multikormányt. Ha veszek egy multikormányt és berakom a régi kormányom helyére, az simán vezérelni fogja a rádiót? Vagy kell hozzá valami plusz vezeték? A légzsákot lehet külön kezelni és átrakni a multikormányba? Kormányátvezető tuti kell hozzá. A többi vezeték tapasztalatok szerint benne van, de ez azért nem 100%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Kormányátvezető tuti kell hozzá. A többi vezeték tapasztalatok szerint benne van, de ez azért nem 100%. És az milyen ár-nagyságrend szerinted? Ha nincs gyárilag multikormányom, attól még be lehet vezetékezve? A tempomat pl full benne volt mindennel, nekem csak a bajuszkapcsolót kellett megvennem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 És az milyen ár-nagyságrend szerinted? Ha nincs gyárilag multikormányom, attól még be lehet vezetékezve? A tempomat pl full benne volt mindennel, nekem csak a bajuszkapcsolót kellett megvennem... A kormánytávvezes asszem 10.000 Ft szokott lenni. A vezetékekről, ahogy fent írtam, nagy a valószínűsége, hogy benne van, de ne engem szidj, ha a Tiedben pont mégsem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 A kormánytávvezes asszem 10.000 Ft szokott lenni. A vezetékekről, ahogy fent írtam, nagy a valószínűsége, hogy benne van, de ne engem szidj, ha a Tiedben pont mégsem. :lol: Hát az úgy már elég drága. Kormányátvez 10E, a kormány is vagy 12E... Vagy úgy érted, h olyan kormány 10E, amibe ez benne van? Mert nem mind1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hát az úgy már elég drága. Kormányátvez 10E, a kormány is vagy 12E... Vagy úgy érted, h olyan kormány 10E, amibe ez benne van? Mert nem mind1 :lol: Jól számoltál. Bár lehet egy normálisabb bontó 15-20 között megszámítja. Nekem is pont ezért nincs még benne, és ennyiért nem is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Jól számoltál. Bár lehet egy normálisabb bontó 15-20 között megszámítja. Nekem is pont ezért nincs még benne, és ennyiért nem is lesz. Akkor pont ezért nekem (se) lesz sztem. de kösz az infót, igy nem futok felesleges köröket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Már miért ne lehetne? Ha van gyári multikormányod és megveszed a rádióhoz az adaptert, akkor simán menni fog a kormányvezérlés. Nekem ennek az elődje van a Coupéban és én is így csináltam... igaz hogy a kormánytávirányító adapter majdnem annyiba került mint maga a rádió, de hát maximalista vagyok, és ha már ott vannak azok a gombok a kormányon, engem zavart volna ha nem működnek. Köszi! Meg találtam am én is ezt az oldalt, de egyenlőre nem szánok rá annyit. Amúgy sem nagyon használtam ki. Csak ha a részeg haver tekergette fel. :lol: Én meg nyomtam vissza le. :):D:D De idővel lehet ez is meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Enyimé multikormányos, éppen ezért már az is megfordult a fejemben, hogy visszateszem a gyári kazettásrádiót (úgyse nagyon hallgatok cédét) és nyomom a kormányról, meg akkor a kozponti kijelzőn látom a tutit, mivel sajnálom a nemkevés zsetont egy ilyen átalakító biszbaszé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Enyimé multikormányos, éppen ezért már az is megfordult a fejemben, hogy visszateszem a gyári kazettásrádiót (úgyse nagyon hallgatok cédét) és nyomom a kormányról, meg akkor a kozponti kijelzőn látom a tutit, mivel sajnálom a nemkevés zsetont egy ilyen átalakító biszbaszé. Ja, és én pluszban az FM-transmittere esküszöm, sztem jobb, mint a CD... 2 gigányi mp3-mal nem veheti fel a versenyt a cd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ja, és én pluszban az FM-transmittere esküszöm, sztem jobb, mint a CD... 2 gigányi mp3-mal nem veheti fel a versenyt a cd... Az ám! ..és nem kell venni/írni/cipelni a sok cédét, bár ismerősnek egy ilyen nevesincs óccsó transzmitter má két pendrive-ját kinyírt. szerk: azé egy dolog mégiscsak visszatart a eredeti fejegységtől, a Panaszkodik (4x50W, Mosfet) nagyon szépen muzsikál a Gyári 8 hangszórón keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Sziasztok! Nekem is van benne multi és nagyon szeretem. Az eredeti kazismagnó van benne és fm trnszmitterrel hallgatom az mp3-makat. Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. ja és a 8 hangszoró meg a maszek aktív mélyláda sem hátrány ilyenkor. Sztem nagyon szépen szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Sziasztok! Nekem is van benne multi és nagyon szeretem. Az eredeti kazismagnó van benne és fm trnszmitterrel hallgatom az mp3-makat. Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. ja és a 8 hangszoró meg a maszek aktív mélyláda sem hátrány ilyenkor. Sztem nagyon szépen szól. nekem egy F.O.S. transmitterem van, ezért nálam csak rádió szól legtöbbször. A legnagyobb bajom vele, hogy túl van vezérelve, ha lejebb halkítom, akkor meg a rádió jár csúcsra, de még így is halk. :lol: A Tied milyen márka, és milyen árfekvésű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 nekem egy F.O.S. transmitterem van, ezért nálam csak rádió szól legtöbbször. A legnagyobb bajom vele, hogy túl van vezérelve, ha lejebb halkítom, akkor meg a rádió jár csúcsra, de még így is halk. :lol: A Tied milyen márka, és milyen árfekvésű? A márkát sajna nem tudom a noname közel van hozzá és tecsóba vettem még tavaj nyáron kb 2.500 HUf-ért. van hozzá távirányító és tud sd kártyát olvasni. Van hozzá 2db 1gigás pendrive-om és azokat cserélgetem. Ezzel semmi bajom nincs, sőt ha a számok között minőségi különbség van (amit a winamp pl nem annyira ad vissza), akkor azt hallani lehet rajta. igaz ez néha kicsit zavaró lehet, de sztem ez a "jóságára" utal sztem. amikor ezt vettem akkor vlot 2 akciós tipus is és amikor megkérdeztem a fickót a műszaki pultnál, azt mondta, hogy csak más van ráírva a fröccsentett műanyagra és ami benne van az ua. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 A márkát sajna nem tudom a noname közel van hozzá és tecsóba vettem még tavaj nyáron kb 2.500 HUf-ért. van hozzá távirányító és tud sd kártyát olvasni. Van hozzá 2db 1gigás pendrive-om és azokat cserélgetem. Ezzel semmi bajom nincs, sőt ha a számok között minőségi különbség van (amit a winamp pl nem annyira ad vissza), akkor azt hallani lehet rajta. igaz ez néha kicsit zavaró lehet, de sztem ez a "jóságára" utal sztem. amikor ezt vettem akkor vlot 2 akciós tipus is és amikor megkérdeztem a fickót a műszaki pultnál, azt mondta, hogy csak más van ráírva a fröccsentett műanyagra és ami benne van az ua. az enyém is ez az árfekvés, lehet kifogtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 az enyém is ez az árfekvés, lehet kifogtam. :lol: lehet sajna, ezeknél nagy a hibaszázalék sajna. ez occsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 sziasztok lenne egy olyan kérdésem,hogy mit tudtok az m.n.c. márkáról (minősége,hogy szól,megbízható stb...)főleg az evolution midnight érdekelne http://prodigyaudio.hu/kepek/nagy_kepek/ka...%20edit%20p.jpg mert az ára nagyon jónak tűnik de,hogy minőségre milyen? előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 sziasztok lenne egy olyan kérdésem,hogy mit tudtok az m.n.c. márkáról (minősége,hogy szól,megbízható stb...)főleg az evolution midnight érdekelne http://prodigyaudio.hu/kepek/nagy_kepek/ka...%20edit%20p.jpg mert az ára nagyon jónak tűnik de,hogy minőségre milyen? előre is köszönöm http://www.argep.hu/product_730682.html http://www.d-klik.eu/socrimex-web/upload/g...b_300_im_gb.pdf Én erre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli0524 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne hogy milyen fejegységre lehet rákötni a multikormányt a gyári fejen kívűl??Vagy esetleg egy normál cd-s mp3-s is át lehet alakítani?Elöre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne hogy milyen fejegységre lehet rákötni a multikormányt a gyári fejen kívűl??Vagy esetleg egy normál cd-s mp3-s is át lehet alakítani?Elöre is köszönöm a segítséget. Amit én most vettem, igaz használtan, az egy JVC KD-G401. 10 ezer körül van az interfész amivel össze lehet kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Szeretnék a kocsiba tenni hátra az ajtóba kialakított helyre normál hangszórót. Lányom ugyanis panaszkodik, hogy hátul nem hall semmit a zenéből.... Milyen hangszórót tegyek bele szerintetek, illetve hova kössem és hogy vezessem el a hátsó ajtóhoz? Ha valaki kis segítséget adna a bekötési folyamathoz, azt megköszönném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nincs benne hátul hangszóró?Azt hittem mindben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nincs benne hátul hangszóró?Azt hittem mindben van. Gyárilag benne kéne lennie? Mert ha igen, akkor az előző tulaj kikapta belőle. Bár ezt nem igen hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Gyárilag benne kéne lennie? Mert ha igen, akkor az előző tulaj kikapta belőle. Bár ezt nem igen hiszem. Enyémben sem volt, (aláírásodból ítélve még akár láthatták is egymást a futószalagon). Ezeknél az első ajtóban lévő hangszórók tartoznak szériafelszereltségben, a hátsók extrák. Szóval én bementem a bontóba, vettem két hangszórót + hátsó ajtóba kábelkorbácsot (minden legyen rajta, ami neked kell). MEg lehet oldani kábelkorbács nélkül is, ha van a hangszóróhoz csatlakozód. B oszlopig be volt vezetékelve. Kárpitot leszerkesztettem és beraktam, és szól azóta is. Ja, most épp nem, mert amikor kiszálltam belőle, kikapcsoltam a rádiót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts