Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

Sziasztok, lehet, h volt róla szó, de nem találtam: van egy CAR400-as rádióm, asszem az tudja a multikormányt. Ha veszek egy multikormányt és berakom a régi kormányom helyére, az simán vezérelni fogja a rádiót? Vagy kell hozzá valami plusz vezeték? A légzsákot lehet külön kezelni és átrakni a multikormányba?

Megosztás:

Sziasztok, lehet, h volt róla szó, de nem találtam: van egy CAR400-as rádióm, asszem az tudja a multikormányt. Ha veszek egy multikormányt és berakom a régi kormányom helyére, az simán vezérelni fogja a rádiót? Vagy kell hozzá valami plusz vezeték? A légzsákot lehet külön kezelni és átrakni a multikormányba?

Kormányátvezető tuti kell hozzá. A többi vezeték tapasztalatok szerint benne van, de ez azért nem 100%.

Megosztás:

Kormányátvezető tuti kell hozzá. A többi vezeték tapasztalatok szerint benne van, de ez azért nem 100%.

És az milyen ár-nagyságrend szerinted? Ha nincs gyárilag multikormányom, attól még be lehet vezetékezve? A tempomat pl full benne volt mindennel, nekem csak a bajuszkapcsolót kellett megvennem...

Megosztás:

És az milyen ár-nagyságrend szerinted? Ha nincs gyárilag multikormányom, attól még be lehet vezetékezve? A tempomat pl full benne volt mindennel, nekem csak a bajuszkapcsolót kellett megvennem...

A kormánytávvezes asszem 10.000 Ft szokott lenni. A vezetékekről, ahogy fent írtam, nagy a valószínűsége, hogy benne van, de ne engem szidj, ha a Tiedben pont mégsem. :lol:

Megosztás:

A kormánytávvezes asszem 10.000 Ft szokott lenni. A vezetékekről, ahogy fent írtam, nagy a valószínűsége, hogy benne van, de ne engem szidj, ha a Tiedben pont mégsem. :lol:

Hát az úgy már elég drága. Kormányátvez 10E, a kormány is vagy 12E... Vagy úgy érted, h olyan kormány 10E, amibe ez benne van? Mert nem mind1 :)

Megosztás:

Hát az úgy már elég drága. Kormányátvez 10E, a kormány is vagy 12E... Vagy úgy érted, h olyan kormány 10E, amibe ez benne van? Mert nem mind1 :lol:

Jól számoltál. Bár lehet egy normálisabb bontó 15-20 között megszámítja.

Nekem is pont ezért nincs még benne, és ennyiért nem is lesz.

Megosztás:

Már miért ne lehetne?

Ha van gyári multikormányod és megveszed a rádióhoz az adaptert, akkor simán menni fog a kormányvezérlés.

Nekem ennek az elődje van a Coupéban és én is így csináltam... igaz hogy a kormánytávirányító adapter majdnem annyiba került mint maga a rádió, de hát maximalista vagyok, és ha már ott vannak azok a gombok a kormányon, engem zavart volna ha nem működnek.

Köszi! Meg találtam am én is ezt az oldalt, de egyenlőre nem szánok rá annyit. Amúgy sem nagyon használtam ki. Csak ha a részeg haver tekergette fel. :lol: Én meg nyomtam vissza le. :):D:D

De idővel lehet ez is meglesz.

Megosztás:

Enyimé multikormányos, éppen ezért már az is megfordult a fejemben, hogy visszateszem a gyári kazettásrádiót (úgyse nagyon hallgatok cédét) és nyomom a kormányról, meg akkor a kozponti kijelzőn látom a tutit, mivel sajnálom a nemkevés zsetont egy ilyen átalakító biszbaszé.

Megosztás:

Enyimé multikormányos, éppen ezért már az is megfordult a fejemben, hogy visszateszem a gyári kazettásrádiót (úgyse nagyon hallgatok cédét) és nyomom a kormányról, meg akkor a kozponti kijelzőn látom a tutit, mivel sajnálom a nemkevés zsetont egy ilyen átalakító biszbaszé.

Ja, és én pluszban az FM-transmittere esküszöm, sztem jobb, mint a CD... 2 gigányi mp3-mal nem veheti fel a versenyt a cd...

Megosztás:

Ja, és én pluszban az FM-transmittere esküszöm, sztem jobb, mint a CD... 2 gigányi mp3-mal nem veheti fel a versenyt a cd...

Az ám!

..és nem kell venni/írni/cipelni a sok cédét, bár ismerősnek egy ilyen nevesincs óccsó transzmitter má két pendrive-ját kinyírt.

szerk: azé egy dolog mégiscsak visszatart a eredeti fejegységtől, a Panaszkodik (4x50W, Mosfet) nagyon szépen muzsikál a Gyári 8 hangszórón keresztül.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem is van benne multi és nagyon szeretem. Az eredeti kazismagnó van benne és fm trnszmitterrel hallgatom az mp3-makat. Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. ja és a 8 hangszoró meg a maszek aktív mélyláda sem hátrány ilyenkor. Sztem nagyon szépen szól.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem is van benne multi és nagyon szeretem. Az eredeti kazismagnó van benne és fm trnszmitterrel hallgatom az mp3-makat. Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. ja és a 8 hangszoró meg a maszek aktív mélyláda sem hátrány ilyenkor. Sztem nagyon szépen szól.

nekem egy F.O.S. transmitterem van, ezért nálam csak rádió szól legtöbbször. A legnagyobb bajom vele, hogy túl van vezérelve, ha lejebb halkítom, akkor meg a rádió jár csúcsra, de még így is halk. :lol: A Tied milyen márka, és milyen árfekvésű?

Megosztás:

nekem egy F.O.S. transmitterem van, ezért nálam csak rádió szól legtöbbször. A legnagyobb bajom vele, hogy túl van vezérelve, ha lejebb halkítom, akkor meg a rádió jár csúcsra, de még így is halk. :lol: A Tied milyen márka, és milyen árfekvésű?

A márkát sajna nem tudom a noname közel van hozzá és tecsóba vettem még tavaj nyáron kb 2.500 HUf-ért. van hozzá távirányító és tud sd kártyát olvasni. Van hozzá 2db 1gigás pendrive-om és azokat cserélgetem. Ezzel semmi bajom nincs, sőt ha a számok között minőségi különbség van (amit a winamp pl nem annyira ad vissza), akkor azt hallani lehet rajta. igaz ez néha kicsit zavaró lehet, de sztem ez a "jóságára" utal sztem. amikor ezt vettem akkor vlot 2 akciós tipus is és amikor megkérdeztem a fickót a műszaki pultnál, azt mondta, hogy csak más van ráírva a fröccsentett műanyagra és ami benne van az ua.

Megosztás:

A márkát sajna nem tudom a noname közel van hozzá és tecsóba vettem még tavaj nyáron kb 2.500 HUf-ért. van hozzá távirányító és tud sd kártyát olvasni. Van hozzá 2db 1gigás pendrive-om és azokat cserélgetem. Ezzel semmi bajom nincs, sőt ha a számok között minőségi különbség van (amit a winamp pl nem annyira ad vissza), akkor azt hallani lehet rajta. igaz ez néha kicsit zavaró lehet, de sztem ez a "jóságára" utal sztem. amikor ezt vettem akkor vlot 2 akciós tipus is és amikor megkérdeztem a fickót a műszaki pultnál, azt mondta, hogy csak más van ráírva a fröccsentett műanyagra és ami benne van az ua.

az enyém is ez az árfekvés, lehet kifogtam. :lol:

Megosztás:

sziasztok lenne egy olyan kérdésem,hogy mit tudtok az m.n.c. márkáról (minősége,hogy szól,megbízható stb...)főleg az evolution midnight érdekelne

http://prodigyaudio.hu/kepek/nagy_kepek/ka...%20edit%20p.jpg

mert az ára nagyon jónak tűnik de,hogy minőségre milyen?

előre is köszönöm

http://www.argep.hu/product_730682.html

http://www.d-klik.eu/socrimex-web/upload/g...b_300_im_gb.pdf

Én erre gondoltam :lol:

Megosztás:

Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne hogy milyen fejegységre lehet rákötni a multikormányt a gyári fejen kívűl??Vagy esetleg egy normál cd-s mp3-s is át lehet alakítani?Elöre is köszönöm a segítséget.

Amit én most vettem, igaz használtan, az egy JVC KD-G401. 10 ezer körül van az interfész amivel össze lehet kötni.

Megosztás:

Szeretnék a kocsiba tenni hátra az ajtóba kialakított helyre normál hangszórót. Lányom ugyanis panaszkodik, hogy hátul nem hall semmit a zenéből....

Milyen hangszórót tegyek bele szerintetek, illetve hova kössem és hogy vezessem el a hátsó ajtóhoz?

Ha valaki kis segítséget adna a bekötési folyamathoz, azt megköszönném. :lol:

Megosztás:

Gyárilag benne kéne lennie? Mert ha igen, akkor az előző tulaj kikapta belőle. Bár ezt nem igen hiszem.

Enyémben sem volt, (aláírásodból ítélve még akár láthatták is egymást a futószalagon). Ezeknél az első ajtóban lévő hangszórók tartoznak szériafelszereltségben, a hátsók extrák.

Szóval én bementem a bontóba, vettem két hangszórót + hátsó ajtóba kábelkorbácsot (minden legyen rajta, ami neked kell). MEg lehet oldani kábelkorbács nélkül is, ha van a hangszóróhoz csatlakozód. B oszlopig be volt vezetékelve. Kárpitot leszerkesztettem és beraktam, és szól azóta is. Ja, most épp nem, mert amikor kiszálltam belőle, kikapcsoltam a rádiót :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.