gyuri1985 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Elég lesz az 6 db-nak is. Hátsó ajtóba gyárilag nincs csipogó. A márkájuk lényegtelen, a minőségük átlagos alsó kategóriás. Elöl 160mm, hátul 130mm átmérőjű. A csipogó 30mm-es (?), hangváltó nélkül, szűrővel szerelt. Sziasztok! Nekem mind a négy ajtóhoz 2db hangszóró tartozik 1 "mély"-közép és egy "csipogó" Igaz én így vettem a gépet, de gyárinak tűnik, mert már szedtem szét kiváncsiság miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 hát szerintem sehogy. Ha a hangszóró feletti rácsokat leveszed, csak az elejét látod, azon meg nincs semmi felirat. Kiszerelni meg onnan nem tudod, mert legalább egy csavarhoz nem férsz hozzá. több vakdugó is van a tűzfalon, középtájt nézelődj Köszi a tippet! Akkor nézelődök és egyet feláldozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Elég lesz az 6 db-nak is. Hátsó ajtóba gyárilag nincs csipogó... Nekem is gyanús volt, de mivel nekem nincs hátsó ajtóm, gondoltam inkább nem szólok, hátha csak a Coupéból maradt ki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Ez a dolog felszereltség függő... :lol: Nekem is volt a G Astrában hátsó csipogó, gyárilag ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Ez a dolog felszereltség függő... :lol: Nekem is volt a G Astrában hátsó csipogó, gyárilag ! :lol: Milyen felszereltségi szintű volt? Az enyém N-joy, VDO CDR500 6 db recsegővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 2000-es évj. belgiumi, elegance felszereltség. Elég sok pici dolog változhat a szintek között, ami alapból is benne lehetne ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 2000-es évj. belgiumi, elegance felszereltség. Elég sok pici dolog változhat a szintek között, ami alapból is benne lehetne ... Enyém is belga '99-es gyári CCR600-as + CDváltóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Milyen felszereltségi szintű volt? Az enyém N-joy, VDO CDR500 6 db recsegővel. Az enyém comfort, de ez tényleg attól függ mit engedett meg a tárcád, mikor kigurítottad a szalonból. Nekem szerncsém volt e-téren, mert én direkt szerettem volna hátúlra is cicergőket, igaz nem egy blau, vagy pio vagy akármi normáisabb cucc, de legalább nem kellett nekem szerelgetni :lol: Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Az enyém comfort, de ez tényleg attól függ mit engedett meg a tárcád, mikor kigurítottad a szalonból. Nekem szerncsém volt e-téren, mert én direkt szerettem volna hátúlra is cicergőket, igaz nem egy blau, vagy pio vagy akármi normáisabb cucc, de legalább nem kellett nekem szerelgetni :lol: Szép napot mindenkinek! 2003- ban innét. Nem én gurítottam ki, de ide is gurult vissza és azután hozzám. Korrektül végigkövethető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 2003- ban innét. Nem én gurítottam ki, de ide is gurult vissza és azután hozzám. Korrektül végigkövethető. Akkor ott nem volt :hasi-tasi nem kér kódot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 2003- ban innét. Nem én gurítottam ki, de ide is gurult vissza és azután hozzám. Korrektül végigkövethető. Sajna a német nekem kínai :lol: amugy ha jól vettem ki, akkor ezen az oldalon én is meg tudnám nézni, hogy ki, mikor mit csinált a kocsival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nagyon elkanyarodtunk a HI-FI témától :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nagyon elkanyarodtunk a HI-FI témától :lol: :lol: Csak 3-4 hozzászólás,annyi belefér! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Csak 3-4 hozzászólás,annyi belefér! :lol: De nem szeresssssssük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Parancs,értettem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Szerintem meg pont belefér az "Astra gyári hifi" témába, hogy kinek milyen gyári "hifi" van/volt a G Astrában ! :lol: Tehát milyen lehetőségek vannak gyári vonalon..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Nekem is confort szereltség és vmi diamond kategória. Én úgy tudom hogy a comfort szereltség része a 8 hangfal. A magnó meg ugye elvileg a CAR400. Bár nekem mondtak olyant is hogy CDR500. Nekem CDR volt benne gyárilag a car pass szerint, de sajna ezt a kereskedésben kicserélték egy CAR400 ra. Mondjuk eszméletlen szép állapotú dehát KAZIS :S. Jah hamár astra hifi akkor had legyen már kihangosító is! Kérdés az astra isojába benne van a mute szál az hova van kötve ha nincsen benne gyári kihangosító?? Ill milyen telóhoz való volt a gyárija az opelnek. Most nem arra a magnóra gondolok ami beépített GSM modemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a CDR500-on van egy RCA kimenet? Nekem gyanús, hogy nincs. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a CDR500-on van egy RCA kimenet? Nekem gyanús, hogy nincs. Előre is köszi a segítséget. Tuti hogy nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Tuti hogy nincs. Köszi! Én is így sejtettem. Viszont van egy JVC fejegységem helyette. Tudja valaki, hogy kell-e valamiféle átalakító a fejegység és a kocsi csatlakozója közé? Nem szeretném, ha szerelés közben derülne ki, hogy kell egy átalakító és kajtathatok utána. Vagy ha kell milyen kell és tud-e valaki beszerzési forrást. Köszi a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Köszi! Én is így sejtettem. Viszont van egy JVC fejegységem helyette. Tudja valaki, hogy kell-e valamiféle átalakító a fejegység és a kocsi csatlakozója közé? Nem szeretném, ha szerelés közben derülne ki, hogy kell egy átalakító és kajtathatok utána. Vagy ha kell milyen kell és tud-e valaki beszerzési forrást. Köszi a válaszokat előre is. hali, nem nagyon kell ISO csatlakozós , csak bedugod és kész, viszont olvasd el az alábbi kommentemet, pár héttel ezelőttról, pont JVC fejegységekkel kapcsolatos: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=609339 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 hali, nem nagyon kell ISO csatlakozós , csak bedugod és kész, viszont olvasd el az alábbi kommentemet, pár héttel ezelőttról, pont JVC fejegységekkel kapcsolatos: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=609339 Köszi a gyors választ. Akkor megnyugodtam. Gyári ki, ez be és ok. Igaz nem lehet kormányról vezérelni, meg a kijelző sem fogja mutatni a CD dolgait, de kit zavar. Amúgy a fejegység egy JVC KD-G401. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Köszi a gyors választ. Akkor megnyugodtam. Gyári ki, ez be és ok. Igaz nem lehet kormányról vezérelni, meg a kijelző sem fogja mutatni a CD dolgait, de kit zavar. Amúgy a fejegység egy JVC KD-G401. jó lesz az, csak a memória miatt nem mindegy, hogy van bekötve az állandó táp. Mint írtam az egyik JVC-nél jó volt, a másiknál nem, pedig ugyanaz a márka, csak 2-3 év kb a gyártási év között. Ha szerencséd van nem kell átkötni semmit, de lehet, hogy minden bekapcsoláskor újra be kell állítani mindent és akkor kell majd átkötnöd. ezt ajánlom figyelmedbe: http://autohifibeszereles.hu/autoradio2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 ...nem lehet kormányról vezérelni... Már miért ne lehetne? Ha van gyári multikormányod és megveszed a rádióhoz az adaptert, akkor simán menni fog a kormányvezérlés. Nekem ennek az elődje van a Coupéban és én is így csináltam... igaz hogy a kormánytávirányító adapter majdnem annyiba került mint maga a rádió, de hát maximalista vagyok, és ha már ott vannak azok a gombok a kormányon, engem zavart volna ha nem működnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Már miért ne lehetne? Ha van gyári multikormányod és megveszed a rádióhoz az adaptert, akkor simán menni fog a kormányvezérlés. Nekem ennek az elődje van a Coupéban és én is így csináltam... igaz hogy a kormánytávirányító adapter majdnem annyiba került mint maga a rádió, de hát maximalista vagyok, és ha már ott vannak azok a gombok a kormányon, engem zavart volna ha nem működnek. asszem 20rongy egy olyan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts