tgabika76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Új vagyok, és mindjárt kérdeznék. Az alsó tárolórekeszbe is be lehet építeni a DIN szabványos Hifit, vagy csak az eredeti helyre fér be? Természetesen a tárolórekeszt kivenném, és azt tenném fel Természetesen oda is be lehet rakni, az a hely is (mármint ha a tárolórekeszt kiveszed) DIN méretű. Számos péda is van rá, csak ízelítőnek néhány: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbalumaci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Természetesen oda is be lehet rakni, az a hely is (mármint ha a tárolórekeszt kiveszed) DIN méretű.....Köszönöm szépen! akkor én mindenképp oda pakolom majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Köszönöm szépen! akkor én mindenképp oda pakolom majd mit is?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Köszönöm szépen! akkor én mindenképp oda pakolom majd Miért? Szerintem ergonomikusabb, ha a fejegység feljebb van, mert nem kell (annyira) lenézegetni, ha kezeled. Pl. Mondeoban is sz@r, hogy lent van a fejegység a váltókar előtt. Mondjuk, az is igaz, hogy a gyári fej olyan, hogy amúgy sem nézegetnéd.... :) De ha aftermarket fejet teszel bele, sokszor előfordul, hogy pl. cd kiadásnál a váltókar útban van.... :D A G-Astrában szerintem ritka jó helyen van a fejegység. Speciel csak az lenne jobb, ha a két DIN méretű hely közvetlen egymás alatt-fölött lenne, mert jóval egyszerűbb lenne berakni dupla-dines multimédiát, vagy navit. A kocsiban hányódó kis szirszaroknak meg mindegy, hol van a tárolórekesz.... Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Szerintem ergonomikusabb, ha a fejegység feljebb van, mert nem kell (annyira) lenézegetni, ha kezeled. Ebben lehet valami, az általam berakott képeken (egy kivétellel) is azért van az alsó rekeszben a fejegység, hogy feljebb legyen hely egy másiknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pisti Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hali! Valaki ajánlhatna a CAR 400-as rádiósmagnóm helyett egy elfogadható árú és minőségű CD-s rádiót( vagy fejegységet, vagy minek is nevezzük). cca 20-at szánnék rá... mp3-as lejátszás nem érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hali! Valaki ajánlhatna a CAR 400-as rádiósmagnóm helyett egy elfogadható árú és minőségű CD-s rádiót( vagy fejegységet, vagy minek is nevezzük). cca 20-at szánnék rá... mp3-as lejátszás nem érdekel... Új, vagy használt? Használtan már 10-től van használható fejegység.... Ha kicsit alkudsz, 20 körül már igazi high-end fejegységet kaphatsz, pl. Vaterán Sőt, tulajdonképpen ha már high-end, akkor akár mp3-al együtt is - Én pl. ilyesmire mennék rá..... Alkudni muszáj, de én azt a 2-3 rugót rá is dobnám, mert ezeknek a hangja nem összevethető az olcsó, kommersz fejekével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Új, vagy használt? Használtan már 10-től van használható fejegység.... Ha kicsit alkudsz, 20 körül már igazi high-end fejegységet kaphatsz, pl. Vaterán Sőt, tulajdonképpen ha már high-end, akkor akár mp3-al együtt is - Én pl. ilyesmire mennék rá..... Alkudni muszáj, de én azt a 2-3 rugót rá is dobnám, mert ezeknek a hangja nem összevethető az olcsó, kommersz fejekével. panasonic cq-vx100n fejhez mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Új, vagy használt? Használtan már 10-től van használható fejegység.... Ha kicsit alkudsz, 20 körül már igazi high-end fejegységet kaphatsz, pl. Vaterán Sőt, tulajdonképpen ha már high-end, akkor akár mp3-al együtt is - Én pl. ilyesmire mennék rá..... Alkudni muszáj, de én azt a 2-3 rugót rá is dobnám, mert ezeknek a hangja nem összevethető az olcsó, kommersz fejekével. Üdv! Szerintem ez rettentő bazári. Nagyon csicsás. Az Astra belteréhez szerintem nem illik ez a szürke szín. Pont ez a bajom az én rádiómmal is. Az első tulaj ezt kapta bele ajándékba a szalonban, de rettenetesen néz ki. Hiába szól jól (Panasonic, nekem elég :D ) egyszerűen nem illik bele. Szüleimnek is G Astra van, nekik az ajándék rádió egy Blaupunkt Kiel volt. Na az igen! Az tökéletes bele :) Nem vagyok nagy audiofil, elég ha szól valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Üdv! Szerintem ez rettentő bazári. Nagyon csicsás. Az Astra belteréhez szerintem nem illik ez a szürke szín. Pont ez a bajom az én rádiómmal is. Az első tulaj ezt kapta bele ajándékba a szalonban, de rettenetesen néz ki. Hiába szól jól (Panasonic, nekem elég :D ) egyszerűen nem illik bele. Szüleimnek is G Astra van, nekik az ajándék rádió egy Blaupunkt Kiel volt. Na az igen! Az tökéletes bele :) Nem vagyok nagy audiofil, elég ha szól valami :D akkor ballagj be egy üzletbe,ugy 20körül kapsz újat garival..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 akkor ballagj be egy üzletbe,ugy 20körül kapsz újat garival..... De mivel nem vagyok audiofil nem fogok rákölteni ha nem muszáj. :D Megtudok járni úgy egy ezer km-es utat, hogy nem szól muzsika... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 .... Nem vagyok nagy audiofil, elég ha szól valami :D Akkor meg kell venni a GYÁRI fejegységet. Arra, hogy szóljon valami, az a legjobb, és az illeszkedik legjobban az autó belterébe. Sajna gyári cd-s fejet 20-25-ért lehet kapni legolcsóbban, de ha amúgy is a rádió szól csak, 3-4 ezerért már van CAR-400-as. Tökéletes. Én azzal adtam el az autót, és egyáltalán nem volt vészes. Igaz, nem a gyári hangszórók voltak bent, mert igazából azok a gagyik az olcsóbb Astrákban (Asszem a QP/Cabrio párosba eleve jobb minőség került). Írtam azt is, hogy 10-től felfelé már vannak jó cd-s fejegységek, akár Blau is, ha az jön be. Csak gondoltam, ha már áldoz erre az ember, az adott keretből a lehető legjobb minőséget célszerű kihozni. Amit linkeltem Pio és JVC fej egyáltalán nem csicsás, illetve nem abban az értelemben, ahogy használod. Az Astra G full fekete/szürke plasztik belsejében az alu előlap kiemeli a műszerfalból, de pont ez a cél. Mint ahogy manapság már az alu díszítéseket is célzottan használják a beltérben a formák hangsúlyozására. Mondom full alumínium (nem festett műanyag) előlap, motoros mozgatással, diszkrét kijelző (nem egérmozi), nekem volt bent pár évig, és senki nem szisszent fel, hogy jujjjjj, de gagyi, nem illik ide., inkább a nyál csorgott. Fontos info, hogy a JVC KD-SH sorozat létezik fekete elox alumínium kivitelben is, és máris ki van húzva a dolog méregfoga. Igazából Pisti akkor járna a legjobban, ha várna egy kicsit, felbukkan-e egy KD-SH55-ös, fekete előlappal, mert azt 10-15 körül már meg lehet kapni, és csak minimálisan tér el a KD-SH77 vagy 99-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Akkor meg kell venni a GYÁRI fejegységet. Arra, hogy szóljon valami, az a legjobb, és az illeszkedik legjobban az autó belterébe. Sajna gyári cd-s fejet 20-25-ért lehet kapni legolcsóbban, de ha amúgy is a rádió szól csak, 3-4 ezerért már van CAR-400-as. Tökéletes. Én azzal adtam el az autót, és egyáltalán nem volt vészes. Igaz, nem a gyári hangszórók voltak bent, mert igazából azok a gagyik az olcsóbb Astrákban (Asszem a QP/Cabrio párosba eleve jobb minőség került). Írtam azt is, hogy 10-től felfelé már vannak jó cd-s fejegységek, akár Blau is, ha az jön be. Csak gondoltam, ha már áldoz erre az ember, az adott keretből a lehető legjobb minőséget célszerű kihozni. Amit linkeltem Pio és JVC fej egyáltalán nem csicsás, illetve nem abban az értelemben, ahogy használod. Az Astra G full fekete/szürke plasztik belsejében az alu előlap kiemeli a műszerfalból, de pont ez a cél. Mint ahogy manapság már az alu díszítéseket is célzottan használják a beltérben a formák hangsúlyozására. Mondom full alumínium (nem festett műanyag) előlap, motoros mozgatással, diszkrét kijelző (nem egérmozi), nekem volt bent pár évig, és senki nem szisszent fel, hogy jujjjjj, de gagyi, nem illik ide., inkább a nyál csorgott. Fontos info, hogy a JVC KD-SH sorozat létezik fekete elox alumínium kivitelben is, és máris ki van húzva a dolog méregfoga. Igazából Pisti akkor járna a legjobban, ha várna egy kicsit, felbukkan-e egy KD-SH55-ös, fekete előlappal, mert azt 10-15 körül már meg lehet kapni, és csak minimálisan tér el a KD-SH77 vagy 99-től. nekem asszem meg is van a gyári,megnézem holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 nekem asszem meg is van a gyári,megnézem holnap... Én ragaszkodom a gyári fejhez, bár nincs benne mp3. Egy kis mókolással rá lehet kötni ipodot. De megmarad a kormányról vezérelhetőség, eredeti kijelző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Wáháháááháháááhááá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Itt egy kicsit olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Wáháháááháháááhááá: jól olvasom az árat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jól olvasom az árat? hát biztos csak viccelget.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 hát biztos csak viccelget.. Á ez biztos nem mostani ár (mostmár drágább :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Á ez biztos nem mostani ár (mostmár drágább :) ) Valóban, az aktuális ára a Csergőnél 200460 Ft, márkaszervizben még drágább. De nem kell újan venni, használtan már 10e körül találni ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Valóban, az aktuális ára a Csergőnél 200460 Ft, márkaszervizben még drágább. De nem kell újan venni, használtan már 10e körül találni ilyet. Mondjuk én 20 alatt még nem láttam, de legalább az is karcos volt, szépet 25-ért már foghattam volna ki, de annyit nem adtam érte, vettem helyette CAR 400-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Valóban, az aktuális ára a Csergőnél 200460 Ft, márkaszervizben még drágább. De nem kell újan venni, használtan már 10e körül találni ilyet. ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Itt egy kicsit olcsóbb! Ha baltával üldöznének, se kellene, meg különben is, nekem is van baltám. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ha baltával üldöznének, se kellene, meg különben is, nekem is van baltám. ;-) Azért ha most még 20-25 Matyikirályba kerül, azért egyszer mégiscsak megvette ezeket valaki. Vagy az első két évben eladtak annyit, amennyit kigondoltak utána meg akció keretében az első két év bevételéből ingyen dobálták a kocsikba. Biztos ezért ennyi az új ára :) Ennyire még a biztosítót sem húzzák le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Én ragaszkodom a gyári fejhez, bár nincs benne mp3. Egy kis mókolással rá lehet kötni ipodot. De megmarad a kormányról vezérelhetőség, eredeti kijelző... Kormány és kijelző adaptert szinte mindenhez lehet venni, 40 (Blau) és 120 (Pio) Euro közötti árakon, márkától függően... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts