Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

Érdeklődnék, hogy aki szerelt már be vagy az Ő autójában van nem gyári hangtechnika, az kb milyen árba van ha egy közepes telj. szeretnék (fejegység+erősítő+mélynyomó)

üdv

Használtan úgy 50-60k körül, már egész jó kis cuccot tudsz összehozni. Lehet kevesebbért is, de kinek mi éri meg és mire van igénye. :rolleyes: (Fejegységet nem vennék használtan, viszont minden mást...)

Megosztás:

Érdeklődnék, hogy kollegám vett egy F astrát és a rádiós magnója (Blaukpunkt sc 202) azt írja ki hogy "Cas" nem tudjátok hogy ez mit jelenthet?

esetleg hogyan tudnánk aktíválni?

üdv

Szerintem azt, hogy a Casette, vagyis a magnó rész megy. Ha nincs benne kazetta, akkor kicsi elektronika baja lehet.

Megosztás:

Első ajtóban lévő hangszóró csere előtt állok, gyári hangszóróba, három vezeték megy, a cserébe kettő, melyik a felesleges vagy tudja-e valaki hova kell kötni a 3. szálat. Köszi előre is.

csatlakozó ugyan az? tehát formára gondoltam.....

Megosztás:

hehe. kinek mire van pénze. <_< lehet, hogy neked nem középkategóriás hangcuccod van.

egybk. megoldódott a problémám.az egyszerűbb megoldást választottam. köszi srácok.

Tévedés ne essék az alap hifi ami normálisan szól az kb 150 ben áll meg ha újjat nézünk és kb a fele ha használt.

Egy példa:

mp3 as fej ami szépen is szól meg két rca stb... :50kb

Elsőszett már van normális 30 tól FELFELÉ

erőlködő 4 csatis (középkategóriás rendszerben nem hajtunk fej ről még szettet sem!) kb 50

egy ládányi sub ha kifogjuk kb 25 de az a legalja sztem

mindehhez ha csak a kábelt nézzük 30 alatt az sem áll meg(nem a teszkós kábelszettről beszélek az nem ér semmit sem) normális rca 3000/db kell 2 akkor tápkábel szerelékkel 10 pénz normális kábel a ládának az elsőszettnek....

És akkor még nincs beszerelve a cucc.

Ha valakit érdekel egy általam g be beszerelt cucc ami kevés pénzből épült fel(nem a sajátomba :rolleyes:)

Hertz első szett +jbl 4 csatis erőlködő + Sony GT414u fej+conection kábelezés+signat onix sub zárt ládában minden leárazva akciósan 100 ból kijött tehát nem szabad elsietni

Megosztás:

Tévedés ne essék az alap hifi ami normálisan szól az kb 150 ben áll meg ha újjat nézünk és kb a fele ha használt.

Egy példa:

mp3 as fej ami szépen is szól meg két rca stb... :50kb

Elsőszett már van normális 30 tól FELFELÉ

erőlködő 4 csatis (középkategóriás rendszerben nem hajtunk fej ről még szettet sem!) kb 50

egy ládányi sub ha kifogjuk kb 25 de az a legalja sztem

mindehhez ha csak a kábelt nézzük 30 alatt az sem áll meg(nem a teszkós kábelszettről beszélek az nem ér semmit sem) normális rca 3000/db kell 2 akkor tápkábel szerelékkel 10 pénz normális kábel a ládának az elsőszettnek....

És akkor még nincs beszerelve a cucc.

Ha valakit érdekel egy általam g be beszerelt cucc ami kevés pénzből épült fel(nem a sajátomba :rolleyes:)

Hertz első szett +jbl 4 csatis erőlködő + Sony GT414u fej+conection kábelezés+signat onix sub zárt ládában minden leárazva akciósan 100 ból kijött tehát nem szabad elsietni

Srácok, a fejen máris lehet spórolni, mert én éppen most adok el egy HIGH-END fejegységet, ami bármilyen rendszeren sokat dob, ráadásul 4x35W RMS (4x70W max., hibrid, DC-DC konverteres, valódi teljesítmény), 3 pár 5V-os RCA, motoros előlap, színes OEL display, CD és SD kártya lejátszás, stb.stb.

Alap rendszertől a high-end hifi-ig mindenhez, de igazán akkor ajánlom, ha valaki rendszer fejlesztésen töri a fejét.

ITT A LINK az "Eladó...." topikhoz.

Megosztás:

HIC kartárs jó minőségű használt komponenseit ajánlom mindenki figyelmébe én is! Korrekt áron jó cuccokat árul!

Ez tapasztalat nem ígéret és nem is oldspice :rolleyes:

egyébként én is valami jó multimédiás fejet keresek elfogadható áron,ha létezik. Esetleg valaki tud segiten?? Amugy az enyémben JBL c608GTI első szett van,amit egy JBL PX600.2 erősitő halt. Láda JBL W12GTI MK2 tányér ezt egy JBL BPX1100.1 erősitő hajt. Na ehhez kell egy brutál fej:) Várom a lehetőségeket......

Megosztás:

Olyan kérdésem lenne Atsrám rádió előkészítéssel került hozzám beleraktam egy nem gyári Pioneert tökéletessen müködött 4 évig ugye a középkonzolon levő kijelzőt nem használta.Most bele akartam rakni egy philips car 400-at és nem kommunikál a kijelzővel. Próbáltam egy Blau. car 300 -al na azzal sem mükszik. Mind a kettő csippan hogy kéri a kódot de kijelző nélkül nem tudom beírni. A kijelzőm csak az órát és a dátumot mutatja. Mindkét rádió működőképes mi lehet a hiba. Az opel szervízben majdnem elküldtek a sunyiba.

Megosztás:

Olyan kérdésem lenne Atsrám rádió előkészítéssel került hozzám beleraktam egy nem gyári Pioneert tökéletessen müködött 4 évig ugye a középkonzolon levő kijelzőt nem használta.Most bele akartam rakni egy philips car 400-at és nem kommunikál a kijelzővel. Próbáltam egy Blau. car 300 -al na azzal sem mükszik. Mind a kettő csippan hogy kéri a kódot de kijelző nélkül nem tudom beírni. A kijelzőm csak az órát és a dátumot mutatja. Mindkét rádió működőképes mi lehet a hiba. Az opel szervízben majdnem elküldtek a sunyiba.

HEllo!

CSak ugatom a témát, én is igy jártam. Rémlik valami olyasmi, amikor utána olvastam, hogy a fedélzeti számitógépben egy szakszervizben Tech2 programmal engedélyezni kell, hogy ez a funkció müködjön. Vannak itt a fórumon olyan szakik akik segitenek megoldani a dolgot, de ugy tudom, hogy ezt csak ezzel a speci programmal lehet megtenni, házilag nem.

üdv:diogabi

Megosztás:

Sziasztok!

Egy 2008-as évjáratú Astra G Classic tulaj vagyok. Alapban nem kaptam rádiót az autómhoz.

A minap láttam egy Corsában olyan CD-s rádiót beépítve, ami a H Astrákban is szokott lenni. Szerintetek az én G Astrámba is be lehet ilyent építeni? Én még G Astrában ugyanis nem láttam ilyesmit.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa..._optima-3330557

Megosztás:

Sziasztok!

Egy 2008-as évjáratú Astra G Classic tulaj vagyok. Alapban nem kaptam rádiót az autómhoz.

A minap láttam egy Corsában olyan CD-s rádiót beépítve, ami a H Astrákban is szokott lenni. Szerintetek az én G Astrámba is be lehet ilyent építeni? Én még G Astrában ugyanis nem láttam ilyesmit.

Nem!

Megosztás:

Sziasztok!

tuti nem,de ha a fejemhez fegyvert tartanának sem tennék az enyémbe.....

Megosztás:

Sziasztok!

Belelehet mindent csak akarni kell, meg műgyanta és üvegszál meg sok idő aztán egy jó kárpitos....

Sztem vegyél bele egy alap cd-s mp3 as fejegységet kb 20 ból meg egy belépőszintű elsőszettet vezetékeld be normálisan és máris fényévekkel szebben szól mint amit linkeltél :D és még faragni sem kell :)

Az első ajtóba 16 os hangszóró kell a magasnak is megvan a helye a tükör3aszög ben, kell még kiemelő gyürü ami kb 2db ezres és már teljes az öröm. (no meg egy fél nap)

Megosztás:

Belelehet mindent csak akarni kell, meg műgyanta és üvegszál meg sok idő aztán egy jó kárpitos....

Sztem vegyél bele egy alap cd-s mp3 as fejegységet kb 20 ból meg egy belépőszintű elsőszettet vezetékeld be normálisan és máris fényévekkel szebben szól mint amit linkeltél :D és még faragni sem kell :)

Az első ajtóba 16 os hangszóró kell a magasnak is megvan a helye a tükör3aszög ben, kell még kiemelő gyürü ami kb 2db ezres és már teljes az öröm. (no meg egy fél nap)

Be lehet szabni csak használni nem fogja, mivel az Astra G még nem Can-bus -os szemben az Astra H-val.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.