BallaImi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Kösz a hozzászólást. Nemtudod hogy a komponenes szettekben hány db hangszóró van (mert szerintem 2db +2 magas, de ezt nemtudom biztosan). Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Nincs mit! Jól tudod, a szett áll 1-1 pár mélyközépből és csipogóból, meg persze mindkét oldalnak van saját hangváltója is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Caravan-nál a hátsó ajtóba csak mélyközép van beépítve, a csipogónak pedig a helye van ott. Elöl megvan a mélyközép+csipogó. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Igen, ez felszereltség-függő, tegnapelőtt szereltem egy 1.2-esbe hátsó szettet, ott még a vezetékek is csak a B-oszlopig mentek. És ha már itt tartunk, szégyen, hogy nem futotta még belsőtérvilágítás-kapcsolókra sem a hátsó ajtóknál! :pukeright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Kösz, a segítséget és a hozzászólást. Én is úgy tudom, hogy a kábelezés csak a B oszlopig megy hátul.Viszont elöl a csipogókig kivan kábelezve, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Sziasztok! Sikerült végre beszereznem egy rádiót az Astrába. Blaupunkt Daytona MP53. Ismerős ismerősének ismerősétől. Leírás sajna semmi hozzá, de gondoltam majd letöltöm a netről. Sajna ezt a típust már nem árulják, és nem is találtam sehol leírást, csak funkciólistát. Nagyon szépen szól. A kérdésem az lenne, hogy a hangzáson mennyit javít, ha hátul is vannak hangszórók. Elöl a gyáriak vannak, de hátul csak kábelezés. Érdemes beruházni ide, vagy ez csak akkor fontos, ha hátul ül valaki, és hogy ott is rendesen szóljon a cucc. Más! A rádión van egy "traf" gomb ami nem tom mi akar lenni. A hozzá kapcsolódó képen autók vannak. Mi lehet ez? Köszi! Pedro Szia ! Nekem is ilyen Kékpöttyöm van :) Ha igény tartasz rá, akkor majd megoldjuk valahogy a leírás eljuttatását hozzád, valamilyen másolt formátumban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vassco Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hali, borultam és kikötötték az aksit. Elsőre rossz kódot ütöttem be, majd 2x a jót, de nem fogadta el. teljesen lefagyott. A könyv szerint duplázódik a várakozási idő (9-ik próbánál lenne 640 perc elvileg), de 1 óra után kikapcsol a rádió, ha nincs rajta gyújtás. Kivettem külön áramon volt bekapcsolva 1 éjszakát, de barekáskor még mindig csak a 7 SAFE felirat jön ki. Mit lehet vele kezdeni? Üdv! Vassco Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Ha egyszer rontottad el, akkor nem írhatja most azt, hogy még 7 lehetőséged van próbálkozni! Szerintem a másik kettőt is elrontottad! Amikor ki volt véve, bekötötted a gyújtáspluszt is? Csak azzal együtt számolja az eltelt időt, és ha megszakad, újraindul. Lenullázódni csak akkor fog, ha jó kódot adsz neki. Onnantól megint 10-et fog mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vassco Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Helló, köszi, igen 2szer a jót ütöttem be utánna, de nem fogadta el. kaptam ilyen euros csatlakozó vackot, a rádió tetején lévő ábra szerint a KL15+ és aKL30 kapot tápot + a föld. A föld és a KL15 közt van egy napocska jelzés, azt is be kellett volna kötni a tápra? üdv! Vassco Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Helló, köszi, igen 2szer a jót ütöttem be utánna, de nem fogadta el. kaptam ilyen euros csatlakozó vackot, a rádió tetején lévő ábra szerint a KL15+ és aKL30 kapot tápot + a föld. A föld és a KL15 közt van egy napocska jelzés, azt is be kellett volna kötni a tápra? üdv! Vassco szerintem nem, mert az a világításra kell kötni, de ilyen kijelző nélkülinél nem tudom mi értelme...lehet, hoigy attól veszi le a középkonzol fényerejét, mert sima rádiónál a kijelző fényét veszi vissza, ha azon fesz van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Vassco! Az érvényes, amit a leveledre válaszoltam, csak közben elmeditáltam azon, hogy nem csak akkor írja-e ki a hátralévő lehetőségek számát, ha már be is írhatnád a kódot. Gondold végig a következőket: mikor be akartad írni, tettél rá gyújtást? Az AS gombot nyomtad, miközben bekapcsoltad? Ez ugye alapvető, éppenezért jobb tisztázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vassco Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Az első 3-nál ment egymás után, de aztán már nem enged semmit kiírja 7 SAFE-t, de aztán nem enged semmit ha kikapcsolomráadom a gyújtást, AS+bekapcs ugyanazt csinálja. Kint volt egy éjszakát külön tápon, de aztán se hagyja magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Sajnos nem tudok rá mit mondani, ennek így már kellene működni. Ha mindent jól csináltál, akkor valszeg megadta magát a német technika... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ha semmilyen megoldással nem tudod neki beadni a kódot, 1-2 ezer forintért szokták módosítani a rádióban levő eeprom tartalmát, így kapsz egy új kodót, kikapcsolják a kód kérését, meg amit csak akarsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ha tényleg stimmel a kód, meg a beírás menete, és a rontás utáni várakozási idő is letelt, akkor valszeg agyában borult meg a picike. :) Sajnos már találkoztam két ilyen CAR300-assal... Ahhoz viszont már nem tudok hozzászólni, :arrow: szerviz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sica Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sziasztok! Remélem valakit érdekel: van egy CDR-500-asom, amit eladnék! :!: Az árát nem tudom, mert kérdeztem egy pár helyen és eléggé szórt árakat mondtak: 30-60e-ig. :? Ennyi! Ja egy Vectra-b-ben és egy Astra-G ben volt. Az Astra-hoz van egy átalakítóm is, ami Kenwood-nál lehetővé teszi a kormányon lévő gombok használatát és a kijelző sem lesz vak. Ezért 20e forintot kérek! ( 45e a bótba az új) Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=85&start=90 Ide legyen kedves mégegyszer ugyanezt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sica Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Áttettem oda is! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vassco Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Sikerült megoldani, másoknak is tanulságos lehet: Tehát kiszedtem a rádiót, és külön áramról ment egy éjszakát, de az AS gombot benyomva kell bekjapcsolni, hogy számolja a türelmi időt, sima bekapcsolás után nem müxik. Interneten rákeresetem (google Blaupunkt code calculator, stb) és valami szlovák (illetve több forumra, ahol voltak hasonló kérdések) fórumra regisztrálva irtam. a GM-el kezdödő sorozatszámot kellett egy srácnak elküldeni és visszaküldte a jó kódot. Üdv! Vassco Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 hali! sikerult vennem olcson egy Clarion dxz638-at (45e ujonann, beszerelessel). amikor vegre beraktak meghallgattam, azt hittem sirva fakadok... elol a 2 gyari hangszoro olyan gyalazatosan szolt, hogy szohoz se jutottam. aztan gyorsan szereztem 2 (allitolag) audikhoz gyartott csipogot elore es attol kicsit rendbe jott. de eldontott dolog, hogy kell egy normalisabb (30-35e kozotti) kategoriaju komponens szettet vennem a helyere. aztan egy erositot, melyladat es ezzel egyidoben atkabelezni az egeszet. ja, es fel kellene ebrednem mert belathato idon belul nem lesz penzem ilyesmire... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hi! Bocs a zavarásért! Hogy lehet szétkapni G Astra első ajtóját, hogy hozzá lehessen férni a hangszóróhoz? A tudja valaki légyszi küldje a e-mail címemre:Soma00@mailbox.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hi! Bocs a zavarásért! Hogy lehet szétkapni G Astra első ajtóját, hogy hozzá lehessen férni a hangszóróhoz? A tudja valaki légyszi küldje a e-mail címemre:Soma00@mailbox.hu :D Ha minden igaz, ezt holnap látni fogom élőben... :roll: Ablaksín zsírzás lesz szervízben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Akkor erősen fityejjé kiccsáfó mer' nekem is kell majd az info!! Különösen az ablaktekergető leszerelés!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Akkor erősen fityejjé kiccsáfó mer' nekem is kell majd az info!! Különösen az ablaktekergető :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: őőőőőőőőőő................................ Nekem nem tekerős az első ablakom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Jjjjaaaa...csak az elsőt csináljátok?? :D az első nekem se, de a háccsó az tekerős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts