speter Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziasztok!! Még naon új vok itt. Vettünk egy G Astra Caravant, 1.4 16V-t, és az lenne a kérdésem, h a VDO CDR 500al h lehet manuálisan állítani a rádió frekvenciát?? megnyomom pl a jobbra gombot és elkezd keresni automatikusan, ezt h lehet manuálra át váltani h én léptessem 5Mhz-ként???vagy nemtom hanyassával.. Szeretném kikeresni a slágert de nemtom :S Vki aki tudja az vagy itt vagy privát üzenetben írja már le!!! Köszönöm szépen Car 400-nál benyomja az ember az rds gombot, vagyis, átállítja, hogy ne legyen rds és akkor a nyilakkal lehet léptetni. gondolom a tiednél sincs máshogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szaisztok! Segítségeteket kérném aki már volt hasonló helyzetben, egy G astrát vett a haver és hátsóajtóba ugyebár nincs be vezetékelve gyárilag a gyári zene kábel, hol van annak a csatinak a vége , mert tudom hogy valameddig elvezetik és egy csatiba megáll a dolog a B oszlopnál? de hol pontosan ??? Mit kell bontani küszöb takaró vagy B oszlop takaró ? Ha valaki tudja kérem ossza meg velem! Köszönettel: L Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szaisztok! Segítségeteket kérném aki már volt hasonló helyzetben, egy G astrát vett a haver és hátsóajtóba ugyebár nincs be vezetékelve gyárilag a gyári zene kábel, hol van annak a csatinak a vége , mert tudom hogy valameddig elvezetik és egy csatiba megáll a dolog a B oszlopnál? de hol pontosan ??? Mit kell bontani küszöb takaró vagy B oszlop takaró ? Ha valaki tudja kérem ossza meg velem! Köszönettel: L Bontani nem kell (csak az ajtókárpitot). Valójában az ajtóban van a csatlakozó, annak a kanijában még benne van a kábel, az ajtóban már nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Bontani nem kell (csak az ajtókárpitot). Valójában az ajtóban van a csatlakozó, annak a kanijában még benne van a kábel, az ajtóban már nincs. Nekünk hátul is van zene <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Szeretnék a G Astrámba mélyládát és erősítőt a gyári zene mellé egyenlőre! Egy Blaupunkt MP3-as fejegységem már van! A lehető legtöbb helymegtakarítással a csomagtartóban! Nem akarok nagy basszust/hangnyomás versenyt nyerni/ csak kiegészíteni a gyárit! Milyen ötleteitek,tippjeitek vannak? Találtam egy ilyet a neten http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=01188 mit tehet tönkre a központizárban az új fejegység! Nekem a távirányítom az igen rossz pár hónap alatt lemerül az elem és nem nyitja,zárja a kocsit! Új elemel újra működik pár hónapig! Lehet, hogy én pont belenyúltam a hibába? Miután megvettem a kocsit beraktam az új fejegységet szóval azt nem tudom, hogy elötte milyen volt a távirányító! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Szeretnék a G Astrámba mélyládát és erősítőt a gyári zene mellé egyenlőre! Egy Blaupunkt MP3-as fejegységem már van! A lehető legtöbb helymegtakarítással a csomagtartóban! Nem akarok nagy basszust/hangnyomás versenyt nyerni/ csak kiegészíteni a gyárit! Milyen ötleteitek,tippjeitek vannak? Találtam egy ilyet a neten http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=01188 mit tehet tönkre a központizárban az új fejegység! Nekem a távirányítom az igen rossz pár hónap alatt lemerül az elem és nem nyitja,zárja a kocsit! Új elemel újra működik pár hónapig! Lehet, hogy én pont belenyúltam a hibába? Miután megvettem a kocsit beraktam az új fejegységet szóval azt nem tudom, hogy elötte milyen volt a távirányító! Szerintem ez max. városi legenda kategória. Ha rendesen van bekötve, nem hibásodik meg semmi. Ha a kapcsolt és fix 12V fordítva van, akkor csinál érdekes dolgokat (csipog), de nem a központi zárral, és semmi véglegeset..... 9k elég húzós 1 db védődiódáért az amúgy párszáz forintos ISO toldóban, gondolom bárhogy is, de meg kell indokolni, miért ennyi. <_< Neked max. a távirányítód fogyaszt sokat, de ennek nincs köze az autóhoz. Nem nyomódik a gomb a zsebedben, vagy ilyesmi? Alap hifihez nézz egy kis erősítőt + van a SAL-nak kis beépítési mélységű hangszórója, ládával, kompletten. Egyik klubtársunk használ ilyet, és ha nem is high-end, a célra mindenképpen megfelel. Mindenesetre jóárasítva van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Szeretnék a G Astrámba mélyládát és erősítőt a gyári zene mellé egyenlőre! Egy Blaupunkt MP3-as fejegységem már van! A lehető legtöbb helymegtakarítással a csomagtartóban! Nem akarok nagy basszust/hangnyomás versenyt nyerni/ csak kiegészíteni a gyárit! Milyen ötleteitek,tippjeitek vannak? Találtam egy ilyet a neten http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=01188 mit tehet tönkre a központizárban az új fejegység! Nekem a távirányítom az igen rossz pár hónap alatt lemerül az elem és nem nyitja,zárja a kocsit! Új elemel újra működik pár hónapig! Lehet, hogy én pont belenyúltam a hibába? Miután megvettem a kocsit beraktam az új fejegységet szóval azt nem tudom, hogy elötte milyen volt a távirányító! Hali,nem tudom mi köze lehet,a központinak a fejegységhez,de lehet ők olyat tudnak amit mi nem.Nekem is Blau MP3 van bent,és ahhoz lehet kapni csatlakozót,amire az erősítő ráköthető.Ha nem akarsz a világnak zenélni,akkor e lég az olcsóbb kategória.De ha Hic kolégát megkeresed,Ő biztosan segít neked abban,hogy ne szaladj bele rossz vételbe. <_< De közben meg is előzött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Szerintem ez max. városi legenda kategória. Ha rendesen van bekötve, nem hibásodik meg semmi. Ha a kapcsolt és fix 12V fordítva van, akkor csinál érdekes dolgokat (csipog), de nem a központi zárral, és semmi véglegeset..... 9k elég húzós 1 db védődiódáért az amúgy párszáz forintos ISO toldóban, gondolom bárhogy is, de meg kell indokolni, miért ennyi. <_< Neked max. a távirányítód fogyaszt sokat, de ennek nincs köze az autóhoz. Nem nyomódik a gomb a zsebedben, vagy ilyesmi? Alap hifihez nézz egy kis erősítőt + van a SAL-nak kis beépítési mélységű hangszórója, ládával, kompletten. Egyik klubtársunk használ ilyet, és ha nem is high-end, a célra mindenképpen megfelel. Mindenesetre jóárasítva van.... :) Mondtak olyat, hogy lehet zárlatos a kulcsom! Mondjuk mind a kettő ugyan ezt csinálja! Valószínüleg először kiméretem, hogy mégis kizárjuk ezt a lehetőséget is! Igaz mikor beraktam az új lejátszómat csak kivettem a régit és be az újat! Ez a SAL ez tetszik és tényleg jó árba van! Ehhez milyen erősítő szuperál? Amúgy én gondoltam olyat is, mert nézegettem hogyan lehetne zenét beépíteni! Ha a pótkereket fordítva rakom be a helyére /ez apró hegesztéssel megoldható, hogy a kerék lefogatója alacsonyabbra kerüljön/ akkor ott egy üres tér marad! Annak a közepébe belefér hangszóró és a csomi tartó alját mdf-ből megcsinálni, ahol van a hangszóró erősebbre és a potkeréknél a rész kivehető, ha kerékcsere folyamata lenne! Lehet hülyén hangzik, de szerintem nem elképzelhetetlen megoldás, bár most, hogy ezt a kis ládát megláttam annyira nem is érdekel más :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Mondtak olyat, hogy lehet zárlatos a kulcsom! Mondjuk mind a kettő ugyan ezt csinálja! Valószínüleg először kiméretem, hogy mégis kizárjuk ezt a lehetőséget is! Igaz mikor beraktam az új lejátszómat csak kivettem a régit és be az újat! Ez a SAL ez tetszik és tényleg jó árba van! Ehhez milyen erősítő szuperál? Amúgy én gondoltam olyat is, mert nézegettem hogyan lehetne zenét beépíteni! Ha a pótkereket fordítva rakom be a helyére /ez apró hegesztéssel megoldható, hogy a kerék lefogatója alacsonyabbra kerüljön/ akkor ott egy üres tér marad! Annak a közepébe belefér hangszóró és a csomi tartó alját mdf-ből megcsinálni, ahol van a hangszóró erősebbre és a potkeréknél a rész kivehető, ha kerékcsere folyamata lenne! Lehet hülyén hangzik, de szerintem nem elképzelhetetlen megoldás, bár most, hogy ezt a kis ládát megláttam annyira nem is érdekel más <_< Elég sok emberkének van ugy beépítve,és igényesen meg lehet csinálni,de akkor az erősítőt is ugy illene berakni.De azt Neked kell tudnod,hogy mennyire használod a csomagtartót.Az a kis láda elég korrektnek tűnik nem foglal nagy helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Elég sok emberkének van ugy beépítve,és igényesen meg lehet csinálni,de akkor az erősítőt is ugy illene berakni.De azt Neked kell tudnod,hogy mennyire használod a csomagtartót.Az a kis láda elég korrektnek tűnik nem foglal nagy helyet. nekem simán fel van csavarozva az erősitő a háttámlára,a másik meg bal oldalra,elég egyszerű megoldás,és a háttámla dőlése miatt amugy sem foglal nagy helyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 amugy a pótkerékbe berakott hangszóróról annyit mondanék,hogy elég nehéz ugy lefedni a membránt,hogy az ne legyen koszos,vagy ne nyomódjon meg.....megoldásnak megoldás,csak ki tudja hogy jó e,mindenki döntse el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 sziasztok! nos lenne egy problémám! most cseréltem le a gyári car300-ast,egy LG-re,és műkszik meg minden,csak: -nem menti az állomásokat,pedig átkötöttük,h kapjon állandó tápot! -előtte működött -a km/h óra- utána már nem!fordulatszámmérő... minden jó,csaka sebességmérő,és a km számláló nem jó! kérleksegitsetek!valamit rosszul csináltunk? köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 sziasztok! nos lenne egy problémám! most cseréltem le a gyári car300-ast,egy LG-re,és műkszik meg minden,csak: -nem menti az állomásokat,pedig átkötöttük,h kapjon állandó tápot! -előtte működött -a km/h óra- utána már nem!fordulatszámmérő... minden jó,csaka sebességmérő,és a km számláló nem jó! kérleksegitsetek!valamit rosszul csináltunk? köszike! Én megnézném még egyszer hogy jó helyen vannak e az áramok és a test,ezzel kezdeném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Én megnézném még egyszer hogy jó helyen vannak e az áramok és a test,ezzel kezdeném.... általában piros és citromsárga szálakra kell fix áramot adni,akkor meg kell hogy jegyezze az állomásokat,ha akkor sem működik és minden jó helyen van,próbáld meg lehúzni a magnót,és ugy kipróbálni,hogy jók e a műszerek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Én megnézném még egyszer hogy jó helyen vannak e az áramok és a test,ezzel kezdeném.... megnéztük,ha nincs rajta a magnó,akkor működik! a régi rádióval jó,működik,az újjal elszáll a km//h óra. én ami megfordulta fejemben,megpróbáltam,nincs ötletem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 megnéztük,ha nincs rajta a magnó,akkor működik! a régi rádióval jó,működik,az újjal elszáll a km//h óra. én ami megfordulta fejemben,megpróbáltam,nincs ötletem! esetleg valami kapcsolási rajz ez ügyben!h hogy vannak pontosan a vezetékek a kocsiban!1,4 astra g,2000 évjárat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 esetleg valami kapcsolási rajz ez ügyben!h hogy vannak pontosan a vezetékek a kocsiban!1,4 astra g,2000 évjárat! ott szerintem nem lesz jó helyen az áram része a dolgoknak,ki kell lámpázni,kapcsolási rajz esetleg este..... De ahogy emlékszem az opelnak nem teljesen ugyanott vannak a szálak mint a szabvány,de ez nem tuti,tehát ha a gyári stekkert rádugod a fejegységre nem lesz jó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 sziasztok! nos lenne egy problémám! most cseréltem le a gyári car300-ast,egy LG-re,és műkszik meg minden,csak: -nem menti az állomásokat,pedig átkötöttük,h kapjon állandó tápot! -előtte működött -a km/h óra- utána már nem!fordulatszámmérő... minden jó,csaka sebességmérő,és a km számláló nem jó! kérleksegitsetek!valamit rosszul csináltunk? köszike! Opeleknél az állandó és a kapcsolt 12V fordítva van kiosztva (nem szabványos). Cseréld át és szüntesd meg a buhera átkötést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Opeleknél az állandó és a kapcsolt 12V fordítva van kiosztva (nem szabványos). Cseréld át és szüntesd meg a buhera átkötést! <_< akkor jol sejtettem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaLe Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy egyik napról a másikra a rádió elkezdett vacakolni. Autómatikus keresésnél nem találja meg az adókat. Nagyon gyengének tűnik a jel, mert eddig nem nagyon recsegett, most picit távolabb megyek a várostól és máris nem találja vagy nagyon recseg. Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet vele a baj? Egy Philips Car 400-as rádió van a kocsiban. Köszi, LaLe Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy egyik napról a másikra a rádió elkezdett vacakolni. Autómatikus keresésnél nem találja meg az adókat. Nagyon gyengének tűnik a jel, mert eddig nem nagyon recsegett, most picit távolabb megyek a várostól és máris nem találja vagy nagyon recseg. Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet vele a baj? Egy Philips Car 400-as rádió van a kocsiban. Köszi, LaLe Szia. Én főleg az antenna és környékét nézném meg,nem e meglazult valami,kinti antenna vég,esetleg a magnó hátulján,asszem valahol toldva is van az antenna kábel gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaLe Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szia. Én főleg az antenna és környékét nézném meg,nem e meglazult valami,kinti antenna vég,esetleg a magnó hátulján,asszem valahol toldva is van az antenna kábel gyárilag. A kinti antennát kb 10* csavartam le majd vissza. De a rádiót még nem szedtem ki, hogy megnézzem esetleg a hátuljában nem-e lazult ki az antenna kábel. Ha lesz egy kis időm, akkor kiszedem belőle. Csak kiszedő nélkül kicsit mókás. Köszi a választ. Utána nézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 A kinti antennát kb 10* csavartam le majd vissza. De a rádiót még nem szedtem ki, hogy megnézzem esetleg a hátuljában nem-e lazult ki az antenna kábel. Ha lesz egy kis időm, akkor kiszedem belőle. Csak kiszedő nélkül kicsit mókás. Köszi a választ. Utána nézek sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy egyik napról a másikra a rádió elkezdett vacakolni. Autómatikus keresésnél nem találja meg az adókat. Nagyon gyengének tűnik a jel, mert eddig nem nagyon recsegett, most picit távolabb megyek a várostól és máris nem találja vagy nagyon recseg. Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet vele a baj? Egy Philips Car 400-as rádió van a kocsiban. Köszi, LaLe Ezzel szívtam én is (ugyanez a konfiguráció). Kiszedtem a rádiót, kiszedtem a keretet. összedugtam odakint. Aztán keret nélkül dugtam csak rá az antennát és lőn, az antenna 1,5 mm-el jobban rá lehetett tolni. Elő afelx, levágtam a hátsú részét a tartókeretnek, lefestettem (nehogy rozsdásodjon már) vissza minden és jobb lett. Azért M1-en még nem a legjobb, Pestfelé még berecseg, de már nem annyira nagyon gáz, mint volt. Most olcsó Hirschmann antennaerősítőt lesek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Ezzel szívtam én is (ugyanez a konfiguráció). Kiszedtem a rádiót, kiszedtem a keretet. összedugtam odakint. Aztán keret nélkül dugtam csak rá az antennát és lőn, az antenna 1,5 mm-el jobban rá lehetett tolni. Elő afelx, levágtam a hátsú részét a tartókeretnek, lefestettem (nehogy rozsdásodjon már) vissza minden és jobb lett. Azért M1-en még nem a legjobb, Pestfelé még berecseg, de már nem annyira nagyon gáz, mint volt. Most olcsó Hirschmann antennaerősítőt lesek hozzá. mondjuk szerintem alapból gyenge az antenna a g astrákban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts