maczko Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Mint már említettem májusban, a típushoz tevezett Pioneer szett, amit vettem, csont nélkül betottyan a gyár helyre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ilyen custom-fit széria nem csak Pio van - létezik a Magnatnak, MacAudionak, sőt, akár még a Rainbownak is, ha valaki igényesebbet akar. De (szerintem) felesleges, mert az Astra G-nél nem probléma semmilyen szett. Nagyon extrém kell, hogy ne menjen be. Azzal az 1500-1700 Ft-os gyűrűvel ugyanúgy "becuppan", mint bármelyik "custom-fit" hangszóró. És azért valljuk be, a "custom-fit" hangszóróknál sok igényesebb létezik - az annak jó, akinek plug&play cucc kell, pár csavar és kész, aztán a gyári fejről, esetleg másik fejről hajtja. Korrekt hifihez, erősítőhöz általában kevéske..... Márpedig Banjani már tápot húzgál az erősítőhöz, tehát úgy tűnik, nem akar a fejegység cseréjénél megállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ilyen custom-fit széria nem csak Pio van - létezik a Magnatnak, MacAudionak, sőt, akár még a Rainbownak is, ha valaki igényesebbet akar. De (szerintem) felesleges, mert az Astra G-nél nem probléma semmilyen szett. Nagyon extrém kell, hogy ne menjen be. Azzal az 1500-1700 Ft-os gyűrűvel ugyanúgy "becuppan", mint bármelyik "custom-fit" hangszóró. És azért valljuk be, a "custom-fit" hangszóróknál sok igényesebb létezik - az annak jó, akinek plug&play cucc kell, pár csavar és kész, aztán a gyári fejről, esetleg másik fejről hajtja. Korrekt hifihez, erősítőhöz általában kevéske..... Márpedig Banjani már tápot húzgál az erősítőhöz, tehát úgy tűnik, nem akar a fejegység cseréjénél megállni. ;) Semmiképp sem marad a kazettás c300-as Blau. A favoritomba volt egy kisebb hifi amit eladás előtt kimentettem a gépből csak a SAL 16cm-es elsőszettet hangváltóval bennehagytam, mert nem kár érte. A kábelszett+ erősítő+ mélyláda meg a Sony fej az megmaradt és most az opelbe akarom belerakni. 3 Favoritot bekábelezek mire egy opelt (opelt még nem csináltam:D)!!! Amúgy nekem is volt 16-os kiemelő csak elment az autóval. Az is sal volt. Gondolom ugyanolyan jó az is az opelba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Elölre 16-os kell. Nekem 68mm-es volt bent, baromi nagy mágnessel, és nem volt gond. (egyébként eladó - DLS Reference R6, felsőkategóriás szett, 25.000,-) Nem biztos, hogy megéri most eBayen venni, egyrészt az elszabadult árfolyamok, másrészt a szállítás miatt. Fusion van itthon is. Viszont mindenképpen kell szerelőkeret hozzá, elöl is, hátul is, különben szívás a beszerelés. Vagy veszel, vagy csinálhatsz is hozzá MDF-ből. mdf ből nagy szívás me a gyári kárpitban nem tátong széles lik én szívtam vele rendesen nem ajánlom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 mdf ből nagy szívás me a gyári kárpitban nem tátong széles lik én szívtam vele rendesen nem ajánlom Hic mester soké adod kicsit a DLS szettet nem? ;) csak 60pénz a legolcsóbb bótban :lol:)))))))))))) ha meg lesz még kb 2hét mulva kelllll!!!! :lol:)))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Hic mester soké adod kicsit a DLS szettet nem? ;) csak 60pénz a legolcsóbb bótban :lol:)))))))))))) ha meg lesz még kb 2hét mulva kelllll!!!! :lol:)))))))))) Alkudhatsz is, ha akarsz... :lol: Van egy kicsi szépséghibája...... hangot nem befolyásolja, de akkor is. Nem tudom, mennyire látszik, de a membránon van egy kis benyomódás, nem vészes, csak nem tök sima a felület. Ennyi. Hangja tökéletes. Ja, és látszik a kiemelőgyűrű is a képen.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Alkudhatsz is, ha akarsz... ;) Van egy kicsi szépséghibája...... hangot nem befolyásolja, de akkor is. Nem tudom, mennyire látszik, de a membránon van egy kis benyomódás, nem vészes, csak nem tök sima a felület. Ennyi. Hangja tökéletes. Ja, és látszik a kiemelőgyűrű is a képen.... :lol: A hangváltó elfér a kárpit mögött? A magasak plug&play? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Kellene 1 kis segítség fiuk.Hogy szoktátok megoldani az erősítős rendszernél,hogy az ajtóban lévő mély közép hangszórókon ne pufogjon a mély hang.Elég a magnón levenni a mély hangot,vagy hangváltó kell hozzá.(próbáltam visszaolvasni,de már fáj a szemem)Ja az erősítő csak a ládát hajtja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 A hangváltó elfér a kárpit mögött? A magasak plug&play? Na igen, hifinél semmi sem plug&play..... ;) A hangváltót én befaragtam a kárpitba (hátulról). Szó szerint: A tükörháromszög pedig ilyen volt: Ha manuális a tükröd, mint nekem, akkor azt odaadom hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na igen, hifinél semmi sem plug&play..... ;) A hangváltót én befaragtam a kárpitba (hátulról). Szó szerint: A tükörháromszög pedig ilyen volt: Ha manuális a tükröd, mint nekem, akkor azt odaadom hozzá. Igen manuális. Bele van építve a magas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Jani! Képpel ne idézz mert dá-dá lessz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Jani! Képpel ne idézz mert dá-dá lessz :lol: OK. Bocsánat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Igen manuális. Bele van építve a magas? Persze, a gyári helyére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Simán kialkudok mindent !!! ;)) jól meghúzom majd a nadrágszíjat nem eszek nem cigizek veszek teso vizet a csapból aztán talán megy majd előőőőbbb is :lol: DE el ne add ám másnak!!!!! mert az a szett a MUST HAWE kategoria a uDimension mellett :lol: vagyis dupla szettet akarok uDimension meg ez a dls és már alakulna is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Simán kialkudok mindent !!! ;)) jól meghúzom majd a nadrágszíjat nem eszek nem cigizek veszek teso vizet a csapból aztán talán megy majd előőőőbbb is :lol: DE el ne add ám másnak!!!!! mert az a szett a MUST HAWE kategoria a uDimension mellett :lol: vagyis dupla szettet akarok uDimension meg ez a dls és már alakulna is.... :lol: Ajajaj.... dehát már el is adtam..... :) Banjani vette meg, még tegnap este.... Gyorsan ment.... Bár az autót adnám el ilyen gyorsan - pedig az se rossz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 DE el ne add ám másnak!!!!! mert az a szett a MUST HAWE kategoria a uDimension mellett ;) vagyis dupla szettet akarok uDimension meg ez a dls és már alakulna is.... :lol: Ugye nem a DLS R6-ra alkudozol amit 25ért ad!!?? Mert azt én ma már megvettem, vagyis kifizettem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Simán kialkudok mindent !!! ;)) jól meghúzom majd a nadrágszíjat nem eszek nem cigizek veszek teso vizet a csapból aztán talán megy majd előőőőbbb is :lol: DE el ne add ám másnak!!!!! mert az a szett a MUST HAWE kategoria a uDimension mellett :lol: vagyis dupla szettet akarok uDimension meg ez a dls és már alakulna is.... :lol: Viszont, TUDOK ELADÓ MICRODIMENSION JR COMP 6-os szettet!!! Gugu eladná az övét, de minimális mértékben akar vele foglalkozni, illetve nem akar szerelgetni. Most a kocsijában van - meg kell vele alkudni, és a JR szett helyett be kell neki rakni egy másikat (akár SAL gagyit, csak szóljon). Inkább meg kéne venni, mint, hogy eladja az autóval együtt..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ugye nem a DLS R6-ra alkudozol amit 25ért ad!!?? Mert azt én ma már megvettem, vagyis kifizettem!!!! Na erről lemaradtam ;) jó vétel volt ám az! a magasat mindenképpen szembe fordítsd és úgy rakd be mert úgy a legszebb a hangja a szettnek, de hic biztos kiokosított de azért beirtam a tapasztalatomat. Az egy igazán audiofil szett halgasd egészséggel vagy 100 évig Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Na erről lemaradtam :lol: jó vétel volt ám az! a magasat mindenképpen szembe fordítsd és úgy rakd be mert úgy a legszebb a hangja a szettnek, de hic biztos kiokosított de azért beirtam a tapasztalatomat. Az egy igazán audiofil szett halgasd egészséggel vagy 100 évig Köszi ;) Szívesen fogadok minden tanácsot, az mindig jól jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Viszont, TUDOK ELADÓ MICRODIMENSION JR COMP 6-os szettet!!! Gugu eladná az övét, de minimális mértékben akar vele foglalkozni, illetve nem akar szerelgetni. Most a kocsijában van - meg kell vele alkudni, és a JR szett helyett be kell neki rakni egy másikat (akár SAL gagyit, csak szóljon). Inkább meg kéne venni, mint, hogy eladja az autóval együtt..... :lol: Na én adok neki normális szettet azért vagyis az az ötletem hogy hilnap kb 10 től leszekm ujra itt és addigra ha szépen megkérlek megtudakolnád nekem ezt a dolgot, mert akkor már neki is állok ghétvégén és kikapom a spektron szetttet... ;)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Na én adok neki normális szettet azért vagyis az az ötletem hogy hilnap kb 10 től leszekm ujra itt és addigra ha szépen megkérlek megtudakolnád nekem ezt a dolgot, mert akkor már neki is állok ghétvégén és kikapom a spektron szetttet... ;)))) Szerintem levelezd le te Guguval, én ennyire nem folynék bele..... Nyugodtan írj neki, és hivatkozz rám, hogy én mondtam. Az árat is vele kell kialkudnod. :lol: Sőt, itt megvan a telefonszáma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Üdv! HIC! Ma megjött a DLS :lol: Köszi szépen ;) Du. 4 kor hazaértem és fél5kor nekiálltam a vezető felöli oldalnak. 9re kész is lett. Holnap jön a másik fele :lol: aztán a táp befűzés stb. Ja az asszony el volt ájulva a csomagolástól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 hali fiuk .lenne 1 kérdésem . ma nagytakarítás volt a kocsin lepattintottam a hátsó csipogó takaróját és láss csodát nincs csipogó sony cd tár kábel pedig volt a kocsiban valaki benne hagyta az érdekelne hogy hogyan van kialakítva a kábelezés ezekben az autókban szeretnék hátra is csipogót ha megoldható. elöl és hátul is tölcséres hangszóró van a másik érdekelne hogy rakott e már be valaki autó specifikus hangszórókat pl. pioneer vagy valami hasonlóan márkást nem tudom mi szólhat jól ebben a kocsiban caravan a gyári sovány olyan kéne ami közepet nagyon nyomja magassal nincs nagy bajom kivéve hogy hátul nincs ládám van csak jó hangszórók kellenének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispluto Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Szia mr bb! Szerintem hátulra ne tégy magassugárzót, egyszerű oknál fogva. Netán olyan irányban áll a hátsó csipogó, hogy a bal füled mellet csapdossák a cintányért, Eleinte szórakoztató lehet, de egy idő után már idegesítő. Koncerten sem a hátad mögött játszik a zenekar. Elöl kell jól megcsinálni a hangszórók beépítését. Azért jók a kocsidban a magas hangok, mert a csipogóknak nincs szükségük komoly rögzítésre, ellenben a mély-közép hangszórókkal. A gyári helyre rögzített hangszóró műanyag befogatással sosem lesz jó. A legtöbb mélyet is adó megoldás az MDF karika, és annak lehető legjobb rögzítése az ajtó lemezére. Ezt még az ajtó szigetelésével lehet fokozni. A hangszóró kiválasztásánál meg zenei ízlésedre kell támaszkodni. MDF karikában tudok segíteni! Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 MDF karikában tudok segíteni! Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts