ha4nz Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ha valaki nagyon jó GPS-t akar venni a kocsijába olcsón: LINK-GPS Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ha valaki nagyon jó GPS-t akar venni a kocsijába olcsón: LINK-GPS Nem a legolcsóbb. Én mondjuk ilyet 21félért tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ha valaki nagyon jó GPS-t akar venni a kocsijába olcsón: LINK-GPS Én ilyet használok: Ez is nagyon jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 (edited) Én ilyet használok: http://pdamania.hu/images/cikk/mypal686_1.jpg Ez is nagyon jó :D én meg wayteq N410-et az is jó Módosítva Február2, 2009 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 én meg wayteq N410-et az is jó Nekem a 400as van, de volt küzdés a gar szervízben mire megtalálták hozzá a jó firmvare-t. Állandó memoria error volt a mapok olvasásánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Amit én linkeltem volna az a kijelző nélküli modulokra akart rávilágítani. Nokia telefonnal tökéletesen mennek és nagyon sok helyen láttam vele akár 10 műholdat is ahol az ilyen kijelzős cuccok alig akartak valamit is meglátni. (Én gyalogtúrán, geocache-nél használom, autóban meg a feljemben lévő térkép után megyek meg a táblák után. GPS autóban nekem nekem nem igazán jött be csak ha már a kimondott utcában vagyok és ott a házszámot keresem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem arra mondjatok valami okosat,hogy hogyan lehet kiküszöbőlni azt, hogy ne recsegje mindig a rádió ha szól ( nem a gyári hangszórókkal és a fülemmel van a gond:) ). ROLÓ és még valaki (talán Hic) hozott fel egy olyan ötletet, hogy valamiféle jel erősítő vagy mifityfene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem arra mondjatok valami okosat,hogy hogyan lehet kiküszöbőlni azt, hogy ne recsegje mindig a rádió ha szól ( nem a gyári hangszórókkal és a fülemmel van a gond:) ). ROLÓ és még valaki (talán Hic) hozott fel egy olyan ötletet, hogy valamiféle jel erősítő vagy mifityfene. :D Okosat nem tudok, de nekem sajna ősz óta olyat csinál, hogy néha recseg a rádió, de előtte mindenhol szépen szólt (na jó, Tatabányánál M1-esen mindig szenvedett). Lehet, hogy kontaktos lett vmi az antennánál? Egyébként egy car 400-ról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
denspl Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy az első ajtókba milyen mély hangszórót lehet beszerelni átalakítás nélkül? Pl. 61mm-es belemegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy az első ajtókba milyen mély hangszórót lehet beszerelni átalakítás nélkül? Pl. 61mm-es belemegy? G Astrába (szinte) minden bemegy. Nekem 68 mm mély hangszóró van bent (DLS R6) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem arra mondjatok valami okosat,hogy hogyan lehet kiküszöbőlni azt, hogy ne recsegje mindig a rádió ha szól ( nem a gyári hangszórókkal és a fülemmel van a gond:) ). ROLÓ és még valaki (talán Hic) hozott fel egy olyan ötletet, hogy valamiféle jel erősítő vagy mifityfene. :lol: Nekem bevált az antennaerősítő. Mivel a fejegységem nem fogja a páros frekiket (amerikai), ezért létfontosságú volt, hogy be tudjam fogni Kékestetőt, mert ott a 95.5-ön van a Sláger. Előtte tök süket volt, most megy, nem 100-as, de már teljesen hallgatható. :lol: Azért recseg még egy kicsit, szóval még kellene egy kis plusz, majd kipróbálok még egy erősítőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ....létfontosságú.... Elképzelem, hogy remegsz beülve a kocsiba, de nem a hideg, hanem a SR hiánya miatt :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Elképzelem, hogy remegsz beülve a kocsiba, de nem a hideg, hanem a SR hiánya miatt :D :lol: :lol: :lol: Anikó is vezeti az autót...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Anikó is vezeti az autót...... :lol: Ez nem változtat semmin :D Elképzelem, hogy remegsz beülve a kocsiba, de nem a hideg, hanem a SR hiánya miatt, mert Anikó is vezeti néha a kocsit :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem bevált az antennaerősítő. Mivel a fejegységem nem fogja a páros frekiket (amerikai), ezért létfontosságú volt, hogy be tudjam fogni Kékestetőt, mert ott a 95.5-ön van a Sláger. Előtte tök süket volt, most megy, nem 100-as, de már teljesen hallgatható. :lol: Azért recseg még egy kicsit, szóval még kellene egy kis plusz, majd kipróbálok még egy erősítőt :D Köszönöm a válaszodat Hic. Már csak rákéne szánnom magam, hogy vegyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
richi Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 helló olyan kérdésem lenne,hogy le szeretném cserélni a cd rádiót egy másikra,mert ez a gyári egy fos! és olyan kérdésem lenne ,hogy ha veszek bele újat akkor müködni fog a multikormány vagy kell hozzá átlakitót venni vagy vmit??? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 helló olyan kérdésem lenne,hogy le szeretném cserélni a cd rádiót egy másikra,mert ez a gyári egy fos! és olyan kérdésem lenne ,hogy ha veszek bele újat akkor müködni fog a multikormány vagy kell hozzá átlakitót venni vagy vmit??? előre is köszi Hát azért egy kicsit durva kifejezés hogy fos de ha te igy gondolod biztos így van (nem kötözködésből irtam:az igaz hogy nagyon drága és nem tud semmit, meg gyenge az erőlkődője), kormánytávadapter kell majd hozzá pl.:www.carlink.hu vagy ha kintről rendeled kb 5eft val olcsóbb lesz vagy még többel ez attól függ hogy milyen rádiót veszel bele JVC, SOny, Kenwood stb.! Ha viszont cseréled a rádiót el kezdhetsz gondolkodni legalább a hátsó hanszórók cseréjén, viszont ha egyszer elkezded már nem tudsz majd megállni ez egy ördögi kör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Fej csere után hamar jön a hangszórók cseréje :D De először szvsz az első szettet kell cserélni, ha már nekikezd az ember. Nem ördögi a kör, csak tudni kell, mi a pálya vége? Hifi, vagy csak kis feljavítás? Kormányadapter 15-16eFt magasságában már kapható. (itthon is, eBayről is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Fej csere után hamar jön a hangszórók cseréje :D De először szvsz az első szettet kell cserélni, ha már nekikezd az ember. Nem ördögi a kör, csak tudni kell, mi a pálya vége? Hifi, vagy csak kis feljavítás? Kormányadapter 15-16eFt magasságában már kapható. (itthon is, eBayről is) hát igen egy jó első szett aztán egy láda és így tovább..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habsteve Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Sziasztok! Kaptam egy ilyen fejegységet: M.N.C. Syntax Phase II Érdeklődni szeretnék hogy lehet multikormánnyal használni vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Kaptam egy ilyen fejegységet: M.N.C. Syntax Phase II Érdeklődni szeretnék hogy lehet multikormánnyal használni vagy sem? Sajnos kicsi rá az esély, mert a kormánytáv-adaptereket csak "nagynevű" cégek fejegységeihez lehet kapni. De lehet, hogy valami infrás megoldás létezik valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 hát igen egy jó első szett aztán egy láda és így tovább..... Egy jó szett, utána egy JÓ ERŐSÍTŐ és máris "meghallod" miről beszélt Hic kartárs.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Okosat nem tudok, de nekem sajna ősz óta olyat csinál, hogy néha recseg a rádió, de előtte mindenhol szépen szólt (na jó, Tatabányánál M1-esen mindig szenvedett). Lehet, hogy kontaktos lett vmi az antennánál? Egyébként egy car 400-ról van szó. Szia! Nekem az ősszel jelentkezett ugyan ez. Én kicsavartam a tetőantennát és egy pici WD-40-et kapot a réz menet. Azóta tökéletesen szól, szépen, tisztán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Szia! Nekem az ősszel jelentkezett ugyan ez. Én kicsavartam a tetőantennát és egy pici WD-40-et kapot a réz menet. Azóta tökéletesen szól, szépen, tisztán. Leszedted hozzá az egész tetőkárpitot, vagy hogyan fértél hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Leszedted hozzá az egész tetőkárpitot, vagy hogyan fértél hozzá? Sztem kívül tekerte le, és ott WD-40-ezett :D Mint a mosóban :lol: Más: a héten már tényleg megpróbálok elugrani hozzád a tükörháromszögekért. Múlt héten nem jött össze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts