Korzika Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ma reggelre első indításkor kiirta a Philips CCR 600-as CD-váltós rádióm,hogy:SAFE 7 . Próbáltam a kódot a leírása szerint bepötyögni neki ,de már az első csippantásig sem megy el,tehát a kódot sem kéri. Pedig a leírásban úgy van,hogy az AS gombot nyomni először kikapcsolt majd bekapcsolt állapotban akkor csipog(hangjelzést ad) és utána kéri a kódot,de ez nem jelez és a kódot sem kéri. Van még valami amit csinálni kell?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ma reggelre első indításkor kiirta a Philips CCR 600-as CD-váltós rádióm,hogy:SAFE 7 . Próbáltam a kódot a leírása szerint bepötyögni neki ,de már az első csippantásig sem megy el,tehát a kódot sem kéri. Pedig a leírásban úgy van,hogy az AS gombot nyomni először kikapcsolt majd bekapcsolt állapotban akkor csipog(hangjelzést ad) és utána kéri a kódot,de ez nem jelez és a kódot sem kéri. Van még valami amit csinálni kell?? :lol: Hát ez úgy van hogy gyujtás ráad rádió kikapcs majd nyomod az as gombot megjelenik esetedben 7 _ _ _ _ a kijelzőn az 1, 2,3,4 gombokkal bepörgeted a kódot a rádiójét! majd megnyomod az as gombot csippanásig és elkezd szólni a rádió gyujtás levesz és kész! Cdtár kód beadása ugyanez csak nem az as gombot kell nyomni hanem a kazi tuner cd váltó gombot " o" a kód 1,2,3,4 bill és majd megint o csippanásig Milyen nyelven van meg a ccr 600 leirata ha kell angolul irj pü-t De a 7safe feliratnál gyujtásnál ha elrontod a következő kód probálkozásig 20 percet kell várni úgy hogy gyujtáson van a kocsi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Köszi,mindjárt megyek is és beütöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Megszólalt a muzsika! :lol: Köszi a helpet! Igaz nem tegnap,hanem ma reggel.Tegnap hiába csináltam úgy ahogy írtad vagy úgy ahogy a (magyar) leírás szól,semmiféleképpen nem kérte a kódot. Pedig már újra kezdtem ,akksit lekötöttem mindent csináltam már vele,végül ki is akartam venni,mert van itthon egy hibátlan ,kikódolt CAR 400-asom is. De végül rámsötétedett és abbahagytam. Ma reggel újra kezdtem,megint nem kért kódot,aztán elmentem vele erre-arra és egyszer csak odanézek a kijelzőre irja,hogy:CODE _ _ _ _ Gyorsan bepötyögtem ,már fejből mert vagy ezerszer beírtam előtte.Akkor végigpörgette a frekvenciákat és azóta szépen szól!(a CD-váltó még nem,de majd egyszer az is meglesz!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Megszólalt a muzsika! :lol: Köszi a helpet! Igaz nem tegnap,hanem ma reggel.Tegnap hiába csináltam úgy ahogy írtad vagy úgy ahogy a (magyar) leírás szól,semmiféleképpen nem kérte a kódot. Pedig már újra kezdtem ,akksit lekötöttem mindent csináltam már vele,végül ki is akartam venni,mert van itthon egy hibátlan ,kikódolt CAR 400-asom is. De végül rámsötétedett és abbahagytam. Ma reggel újra kezdtem,megint nem kért kódot,aztán elmentem vele erre-arra és egyszer csak odanézek a kijelzőre irja,hogy:CODE _ _ _ _ Gyorsan bepötyögtem ,már fejből mert vagy ezerszer beírtam előtte.Akkor végigpörgette a frekvenciákat és azóta szépen szól!(a CD-váltó még nem,de majd egyszer az is meglesz!) Akkor valami más próblémád lesz vele valszeg a csatlazózóiddal ha egyszer van kód máskor meg kéri a kódot??!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment! Szerintem az előbb egy fontos momentum kimaradt: - gyújtás be - rádió kikapcs - AS nyom és nyomva tart - rádió be (AS még mindig nyomva) - csippan, AS elenged - kód beír - AS benyom, amíg nem csippan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Lehet rosszul fogalmaztam akkor:szóval addig sosem jutottam el,hogy kérje a kódot!Biztos rosszul vagy rossz sorrendben nyomogattam(össze-vissza) :lol: . Tehát nem úgy volt,hogy eccer kérte eccer nem ,hanem sosem kérte ,nem is csipogott semmit.Na mindegy mostmár szól! Viszont a CD váltót nem bírtam kikódolni.Állandóan csak a rádiót zárja le vagy kódolja ki. A váltót nem bírom élesíteni,valami még biztos hiányzik amit nem csinálok jól.Hiába nyomom meg a kormányon a CD váltó gomját,kiirja,hogy CD SAFE onnan sehova. :lol: LEV pü ment! Köszönöm A cd-tár kódolást is leirtam előbbiekben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Szerintem az előbb egy fontos momentum kimaradt: - gyújtás be - rádió kikapcs - AS nyom és nyomva tart - rádió be (AS még mindig nyomva) - csippan, AS elenged - kód beír - AS benyom, amíg nem csippan. Ja ,ez működik a rádiónál és az kész is van csak a cd váltó hiányzik. De ma az is meglesz. :lol: Levi posta ment ,ma reggel!!! (Van egy kikódolt hibátlan CAR 400-am eladó!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ja ,ez működik a rádiónál és az kész is van csak a cd váltó hiányzik. De ma az is meglesz. :lol: Levi posta ment ,ma reggel!!! (Van egy kikódolt hibátlan CAR 400-am eladó!) Köszönöm és emailon küldöm vissza elektronikusan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ki van kódolva a CD váltó is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Sziasztok Cserélném a nem gyári rádiómat, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs ISO csatim. Egyszerűen szigszalaggal van összekötve. Sonyt cserélek Pioneerra, így a rádiócsati sem jó. Meg tudjátok mondani, hogy melyik színű kábel micsoda, ill. az ISO melyik lábára csatlakozik, megpróbálom az eredeti állapotot visszaállítani. ('05 1,4 Caravan Z14XEP) Hangszórót is cserélnék, kinéztem a JBL CS2165C-t, de a csipogója 48mm-es, nem 38, ami beférne a tükör mellé. Attól függetlenül be lehet rakni, vagy keressek mást? max 15.000-t szánnék rá + keret (és még a csatik (ISO+Pioneer)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok Cserélném a nem gyári rádiómat, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs ISO csatim. Egyszerűen szigszalaggal van összekötve. Sonyt cserélek Pioneerra, így a rádiócsati sem jó. Meg tudjátok mondani, hogy melyik színű kábel micsoda, ill. az ISO melyik lábára csatlakozik, megpróbálom az eredeti állapotot visszaállítani. ('05 1,4 Caravan Z14XEP) Hangszórót is cserélnék, kinéztem a JBL CS2165C-t, de a csipogója 48mm-es, nem 38, ami beférne a tükör mellé. Attól függetlenül be lehet rakni, vagy keressek mást? max 15.000-t szánnék rá + keret (és még a csatik (ISO+Pioneer)) TIS 2000 megoldotta a kábelkérdést :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
richi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 kérdésem lenne! na szóval ,most akarok venni egy autós rádiót és ugye multikormányom van ,az lenne a kérdésem,hogy bármilyen rádiót bele lehet tenni és müködik vele a kormány vezérlés vagy csak olyant amin van ilyen kimenet?köszi előre is B.U.É.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Interfész kell, nagynevű gyártóknak létezik a készülékeikhez. Blauhoz kb.:15-20 ezer körül van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 És mondjuk arra mennyi esélyem van,ha veszek egy gyári rádiot hogy müködni is fog a kijelzöm? Most egy sima normál fejegység van bent tehát a kijelzö off semmi ugymond. Ugy vettem az autot hogy semmi nem volt benne csak rádioelökészités Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A gyárival működni kell a kijelzőnek is és a multikormánynak is, ha nem akkor belebabrált valaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Interfész kell, nagynevű gyártóknak létezik a készülékeikhez. Blauhoz kb.:15-20 ezer körül van... Én pl. innen vettem: http://www.carlink.hu/index.php?cPath=5_197_216 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 A gyárival működni kell a kijelzőnek is és a multikormánynak is, ha nem akkor belebabrált valaki... Csa hallottam olyat is már hogy aktiválni kell,tehát ha gyárilag nem volt bent akkor mindenképp aktiválni kell a kijelzöt különben semmit nem mutat...... Ez igaz lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Csa hallottam olyat is már hogy aktiválni kell,tehát ha gyárilag nem volt bent akkor mindenképp aktiválni kell a kijelzöt különben semmit nem mutat...... Ez igaz lehet? tech2 kell hozzá, szervízben megcsinálják, pár perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Engem spec nem zavar ha nincs kint a dátum az alsó sorban, sőt még jó is. Elég ha a hőmérsékletet, meg az időt mutatja. Ha kikapcsolom a fejegységet akkor kirakja a dátumot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nnazgul Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Üdv! Elérkezettnek érzem az időt, hogy megváljak jó öreg CAR 300-asomtól. Agyamra megy, hogy csak rádió van (kazi már rég nincs), nem tudok mp3-azni :) , mindenféle kütyüvel, adapterrel meg nem szeretnék bajlódni. Annyi lenne a kérdésem, ha egy Blaupunkt fejegységet vennék, kell-e buherálni a beszerelésnél, vagy csak kiveszem a régit-berakom az újat és kész? Mindenképp egy olcsóbb kategóriában gondolkozom, 30 e alatt, SD kártyás cuccokat nézegetem. Javaslatokat szívesen vennék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Üdv! Elérkezettnek érzem az időt, hogy megváljak jó öreg CAR 300-asomtól. Agyamra megy, hogy csak rádió van (kazi már rég nincs), nem tudok mp3-azni :) , mindenféle kütyüvel, adapterrel meg nem szeretnék bajlódni. Annyi lenne a kérdésem, ha egy Blaupunkt fejegységet vennék, kell-e buherálni a beszerelésnél, vagy csak kiveszem a régit-berakom az újat és kész? Mindenképp egy olcsóbb kategóriában gondolkozom, 30 e alatt, SD kártyás cuccokat nézegetem. Javaslatokat szívesen vennék :rolleyes: Pioneer,Sony, Alpine esetleg JVC. A szereléssel kell bajlódni, mivel alapból a gyári keret és a csati nem fog egyezni. A kijelzőt is át kell programoztatni, hogy megmaradjon az alapkijelzés. Ha van kormánytávod és szeretnéd hogy megmaradjon, nos ez tovább bonyolítja a helyzetet mivel spec kábel kell hozzá, ami egy alsóbb kategóriás fejegység árát súrolja. Ha komolyabb rendszerben gondolkodol és nem csak a fejegység erősítőjét szeretnéd használni, hanem később erősítőt is tervezel, akkor olyan fejet vegyél amelyen min. egy pár RCA kimenet van. Javaslom a gyári "műanyag" hangszórók cseréjét is egy normális komponens szettre, nagyságrendel jobb lesz a hangzás..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Az ilyen gyári rádios cd-k közt mi a különbség? Például a Car 500 és Car 600 közt? Ezt tudja valaki? És abbol mi az igaz hogy ha nyomom mondjuk a rádion két gombot multkor ezt irta valaki akkor átprogramozza a kijelöt,azaz ha nem müködött a kijelzö a gyári rádiohoz akkor fog? 2-4 es gomb vagy valami ilyesmit olvastam..... EZ olyan hihetetlen,de hátha megcáfol valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nnazgul Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Pioneer,Sony, Alpine esetleg JVC. Alpine, Pioneer nem jönnek ki 30ból, Sonyról jókat nem hallottam, JVC-t nem ismerem :) Blauval mi a baj? A szereléssel kell bajlódni, mivel alapból a gyári keret és a csati nem fog egyezni. A kijelzőt is át kell programoztatni, hogy megmaradjon az alapkijelzés. Ezért kérdem, hogy ha Blaut vennék, kell e a kerettel bajlódni, vagy csak kiveszem-beteszem? Javaslom a gyári "műanyag" hangszórók cseréjét is egy normális komponens szettre, nagyságrendel jobb lesz a hangzás..... :rolleyes: Ezen is gondolkozom, elviselhető áron kivitelezhetőnek érzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts