Lord Andris Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nagyszerű, köszönöm! esetleg te használsz ilyet, és működik is? Mert itt a forumot végig olvasva, nagyon vegyesek a tapasztalatok! Üdv, Gyuszi Szia! Én a Carlinktől vettem a kormánytávvezérlő adaptert JVC fejhez. Tökéletesen működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habsteve Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sziasztok! Valaki használ transmittert? Vannak tapasztalatok hogy érdemes-e beszerezni 1et! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Üdv! Esetleg innen vásárolt már valaki kormánytáv. adaptert? A cégünk regisztrált felhasználó itt. Nemtom, lehet-e magánszemélyként vásárolni, de nem árt tudni, hogy ezek nettó árak. Ha nincs EU adószámod, 22% áfa jön rá (Lengyelország), és 6 EUR a szállítás (mondjuk ez nem sok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ha4z Szia! nem hiányzik egy karakter sem, inkább véletlenül többet írtam: gm0400x2427776' azt mondták itt a többiek, hogy csak hardveresen lehet megoldani! várom válaszod! Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ha4z Szia! nem hiányzik egy karakter sem, inkább véletlenül többet írtam: gm0400x2427776' azt mondták itt a többiek, hogy csak hardveresen lehet megoldani! várom válaszod! Gyuszi Már rájöttem mire leírtam, mit értenek hardveres alatt? Nekem van eddig egy kódom hozzá, de az nem biztos. Ez gyári car-400 ugye? hány rossz kódot adtál meg eddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Már rájöttem mire leírtam, mit értenek hardveres alatt? Nekem van eddig egy kódom hozzá, de az nem biztos. Ez gyári car-400 ugye? hány rossz kódot adtál meg eddig? én egyet sem! de van még 7 próbálkozás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 én egyet sem! de van még 7 próbálkozás! ja, igen, ez egy car-400-as és a hardveres megoldás állítólag az, hogy a procijában lévő sok-sok számból tudják megmondani, hogy mi a kódja...ezt az okosabbak mondták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Egy másik fórumon ezt kaptam: Szia Zoli ! Ez a tipus csak a 24c16-ból határozható meg. Ki kellene olvasni a dump tartalmat, elküldöd akkor megmobdom a cod-ot . Vagy küldök tartalmat ami nem kéri a cod-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Egy másik fórumon ezt kaptam: Szia Zoli ! Ez a tipus csak a 24c16-ból határozható meg. Ki kellene olvasni a dump tartalmat, elküldöd akkor megmobdom a cod-ot . Vagy küldök tartalmat ami nem kéri a cod-ot. eddig én is eljutottam, de hogyan és mi módon tudom én kiolvasni a 24c16-ból a dumpot... igazából a folyamata sem világos...nem vagyok hekker Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 eddig én is eljutottam, de hogyan és mi módon tudom én kiolvasni a 24c16-ból a dumpot... igazából a folyamata sem világos...nem vagyok hekker Ehhez már kicsit több kell, mint jószándék, de nem kell hacker-nek lenned. Elvben bárki tud segíteni, akinek van I2C buszt támogató EPROM programozója. Pl. opel16v vagy én. Nem tudom, ki kell-e venni az EEPROMot, elképzelhető, hogy csipeszes megoldás is működik, akkor egyszerűbb az élet. Speciel 24lc16 hegyben áll nálunk, esetleg, ha a "no-code" EEPROM tartalmat elküldi nekem a srác, tudok neked csinálni IC-t, és akkor csak azt kell kicserélned. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ehhez már kicsit több kell, mint jószándék, de nem kell hacker-nek lenned. Elvben bárki tud segíteni, akinek van I2C buszt támogató EPROM programozója. Pl. opel16v vagy én. Nem tudom, ki kell-e venni az EEPROMot, elképzelhető, hogy csipeszes megoldás is működik, akkor egyszerűbb az élet. Speciel 24lc16 hegyben áll nálunk, esetleg, ha a "no-code" EEPROM tartalmat elküldi nekem a srác, tudok neked csinálni IC-t, és akkor csak azt kell kicserélned. :D Szia:) látom te már szakavott vagy ;) minden megoldásnak örülök, örülnék:) köszönöm az eddigi segítségeteket! Üdv, Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Szia:) látom te már szakavott vagy :D minden megoldásnak örülök, örülnék:) köszönöm az eddigi segítségeteket! Üdv, Gyuszi Kérd el a sráctól a "no-code"-os EEPROM tartalmat, és küldd el nekem emailben, aztán meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Kérd el a sráctól a "no-code"-os EEPROM tartalmat, és küldd el nekem emailben, aztán meglátjuk. kitől kérjem el a no code-os tartalmat? nem világos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 kitől kérjem el a no code-os tartalmat? nem világos :D Sztem Hic cartárs egy picit megkeveredett, a kérdés nem neked szólt, hanem ha4nz kollegának, hogy tőle kérje el a tartalmat: "Egy másik fórumon ezt kaptam: Szia Zoli ! Ez a tipus csak a 24c16-ból határozható meg. Ki kellene olvasni a dump tartalmat, elküldöd akkor megmondom a cod-ot . Vagy küldök tartalmat ami nem kéri a cod-ot." Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Háromajtós kivitelnél a hátsó hangszórók kábelei tuti megvannak ugye a helyükön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Sztem Hic cartárs egy picit megkeveredett, a kérdés nem neked szólt, hanem ha4nz kollegának, hogy tőle kérje el a tartalmat: "Egy másik fórumon ezt kaptam: Szia Zoli ! Ez a tipus csak a 24c16-ból határozható meg. Ki kellene olvasni a dump tartalmat, elküldöd akkor megmondom a cod-ot . Vagy küldök tartalmat ami nem kéri a cod-ot." Igen, igen.... folyamatban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Háromajtós kivitelnél a hátsó hangszórók kábelei tuti megvannak ugye a helyükön? Már megtaláltam, bár eléggé gány módon van rögzítve a hangszóró borítás, a szívem megszakadt miközben szét kellet szednem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 kitől kérjem el a no code-os tartalmat? nem világos :D Megvan a cucc, minden világos. Csinálok EEPROM-ot, de legegyszerűbb lenne, ha elhoznád a cuccot, és úgy megcsinálnám. Az az egy baj van, hogy nem megy azonnal, mert csak a melóhelyemen tudom megcsinálni. Munkasűrűségtől függően 1-3 nap, max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Megvan a cucc, minden világos. Csinálok EEPROM-ot, de legegyszerűbb lenne, ha elhoznád a cuccot, és úgy megcsinálnám. Az az egy baj van, hogy nem megy azonnal, mert csak a melóhelyemen tudom megcsinálni. Munkasűrűségtől függően 1-3 nap, max. Szia! erre a címre írj légyszíves, hogy hova, mikor, merre, meddig és mennyi?:D) gyuszi77@gmail.com Köszönöm! Üdv, Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Szia! erre a címre írj légyszíves, hogy hova, mikor, merre, meddig és mennyi?;)) gyuszi77@gmail.com Köszönöm! Üdv, Gyuszi Gyuszi! Megkaptad az emailemet? Semmi választ nem kaptam rá.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszi77 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Gyuszi! Megkaptad az emailemet? Semmi választ nem kaptam rá.... :D Szia! igen megkaptam, ne haragudj, amiért nem válaszoltam, nem volt net elérhetőségem! Remélem a jövőhéten valamikor el tudom jutattni hozzád a rádiómat, de előtte úgyis felhívlak! És előre is köszönöm! Üdv, Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dórea Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Üdv Mindenkinek ! A kis Corsámból ( B ) kiszereltem a gyári magnót és be akartuk rakni a Gastrába ! Beépítés után se kép, se hang ! Szó szerint ! A kijelző nem reagál, így nem tudjuk beírni a kódot :D Tip: Philips SC201 Segítség ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Üdv Mindenkinek ! A kis Corsámból ( B ) kiszereltem a gyári magnót és be akartuk rakni a Gastrába ! Beépítés után se kép, se hang ! Szó szerint ! A kijelző nem reagál, így nem tudjuk beírni a kódot :D Tip: Philips SC201 Segítség ! Szia! pár kérdés ami felvetődik és pár válasz?!! A kijelzőnek a kód beíráskor azért reagálni a kéne utánna biztos hogy nem lesz kép a kijelzőn, de ez sok dologtól függ!!!: A g astrában 10 karakteres kijelző van a b Corsában 8 karakteres; A g astrában és persze más opelokban is állítható tech programozással a kijelző hogy müködjön vagy ne - ez azért kell mert ha valaki nem gyári fejegységet rak bele akkor a rádió bekapcsolásakor neki jelenjen meg fenn a dátum, ez gyárinál eltűnik mivel a fenti a kijelzője a rádiónak! Kövekező kérdés gyári rádió előkészítés volt -e a g astrában?-(iso csatlakozó kiosztás!!) - ha gyári lett volna akkor kéne hogy müködjön legalább a kód beírásig a kijelző és utánna lenne hangja a rádiónak de a kijelzőn csak egy sötét csík lenne, ha ez az eset lenne akkor billentyűzet kombinációval a rádiót át lehetne váltani 10 karakteres kijelzésre és gond nélkül müködne! Segíteni így többet nem tudok mert sok dologtól függ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Hic! Hogy álltok/állsz a rádió eprom projecctel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Hic! Hogy álltok/állsz a rádió eprom projecctel? Én jól... :lol: Ha kell, bárkinek, akkor meg tudom csinálni. Ellenben Gyuszinak végül kikódoltatták, ajándékba - meglepi volt, nem tudott róla. Így aztán, neki már nem volt aktuális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts