ROLÓ Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hic! Roló! Ezt már lehet nevezni Hi-Fi -nek? ui: Balázska tudna róla mesélni, ha jól sejtem. Kedves Mackósajt! A kérdésed költői, hiszen magában hordozza a választ: igen ez HIFI, abból is az igazi profi, igazi csemege! A Mikrodimension gyönyörűen szól, a csöves -technika pedig főleg, az már tényleg egy más "dimension"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kedves Mackósajt! A kérdésed költői, hiszen magában hordozza a választ: igen ez HIFI, abból is az igazi profi, igazi csemege! A Mikrodimension gyönyörűen szól, a csöves -technika pedig főleg, az már tényleg egy más "dimension"... :D Én ilyet még nem hallottam szólni, de biztos igazad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hic! Roló! Ezt már lehet nevezni Hi-Fi -nek? ui: Balázska tudna róla mesélni, ha jól sejtem. Viccelünk, vicceskedünk..... ? :lol: :D Hát má' hogy a pitlákba ne! Hozok is egy vödröt, hogy ne follyon szét a nyálam..... Bár ennyi pénzért lehet, hogy inkább autót vennék most..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Viccelünk, vicceskedünk..... ? :D :D Hát má' hogy a pitlákba ne! Hozok is egy vödröt, hogy ne follyon szét a nyálam..... Bár ennyi pénzért lehet, hogy inkább autót vennék most..... :D :D :lol: Hic! Itt már nem kardinális kérdés a "hátsó hangszórók" megléte vagy esetleges hiánya..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Akkor tessék nyugodtan FBalázst faggatni, hogy a "Főnökének" mibe fájt ez a kis hangrendszer. Volt szerencsém tavaly élőben látni, hallani sajna nem. Hallani csak a Balázskáét hallottam. :D De mi ez az off itt? hisz ez már nem is gyári Hi-Fi. :D ui: Roló! Direkte költői volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roobby Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy '98-as astrát és 600-as gyári rádió meg Blau CDC2 6-os tár van benne. Nagynehezen kikönyörögtem a márkakereskedőtől a kódokat (immo, kulcs, rádió, cd tár). Örömmel programoztam is bele a ketyerékbe a 4 jegyű megváltást a csend világába, csakhogy a tár meg se nyikkan... Cserélgeti a lemezeket, meg néha 1-1 track-et nagykegyesen lejátszik, de amint tovább lép csak kattog... Dobjam ki az egészet? Tudom, 10 éves a felszerelés, lehet eddig tartott... Lehet ezt valahol javíttatni? Vagy lehet kapni ilyen tárat még valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy '98-as astrát és 600-as gyári rádió meg Blau CDC2 6-os tár van benne. Nagynehezen kikönyörögtem a márkakereskedőtől a kódokat (immo, kulcs, rádió, cd tár). Örömmel programoztam is bele a ketyerékbe a 4 jegyű megváltást a csend világába, csakhogy a tár meg se nyikkan... Cserélgeti a lemezeket, meg néha 1-1 track-et nagykegyesen lejátszik, de amint tovább lép csak kattog... Dobjam ki az egészet? Tudom, 10 éves a felszerelés, lehet eddig tartott... Lehet ezt valahol javíttatni? Vagy lehet kapni ilyen tárat még valahol? Szia! Hát nem tudom hogy lehet e ilyet kapni szerintem nem nagy rá az esély! Annyit tudsz csinálni hogy vattás fülpiszkálóval natúrral tehát ne önts rá semmilyen lötyött,és ezzel törölgesd meg a cd tár lézer lencséjét, persze ha szét mered szedni. Egyébként ezeknek a cuccoknak pár év működésű évük de azért próbáld meg. Semmi esetre ne dobd ki majd add vele tovább ha egyszer eladod. vegyél kazetta jack dugó átalakítót és mp3-at köss rá az a legolcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! Van egy dilemmám. Még pedig az, hogy veszek egy új autós rádiót és persze új hangszórókat is. Namost amikor kinéztem magamnak a cuccost akkor Blaupunkt hangszórókat ajánlottak, ma amikor bementem előjegyeztetni a rádiót akkor pedig JLB-t ajánlottak fel nekem. Ha az anyagi részét nézem akkor elvileg a Blau olcsóbb mint a JLB. Hangzásban viszont a JLB jobb ( sajna nem tuddtam ma meghallgatni egyiket se igazán mert arculatváltás volt az üzletben és nem is voltak kirakva a falra a hangszórók). Tehát röviden a segítségeteket szeretném kérni, hogymit tegyek. Előre is köszi. Vicsor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! Van egy dilemmám. Még pedig az, hogy veszek egy új autós rádiót és persze új hangszórókat is. Namost amikor kinéztem magamnak a cuccost akkor Blaupunkt hangszórókat ajánlottak, ma amikor bementem előjegyeztetni a rádiót akkor pedig JLB-t ajánlottak fel nekem. Ha az anyagi részét nézem akkor elvileg a Blau olcsóbb mint a JLB. Hangzásban viszont a JLB jobb ( sajna nem tuddtam ma meghallgatni egyiket se igazán mert arculatváltás volt az üzletben és nem is voltak kirakva a falra a hangszórók). Tehát röviden a segítségeteket szeretném kérni, hogymit tegyek. Előre is köszi. Vicsor Tedd a pénzt a párna alá és keress olyan helyet, ahol összeállíthatod és kipróbálghatod a különboző komponensekből álló, neked tetsző szettet. Vagy várd meg mig lezajlik az arculatváltás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roobby Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A tisztításra én is gondoltam, azt még megpróbálom utolsó esélyként. Már félig szétszedtem, belenéztem, gondoltam hátha beleakadt valami ( jártam már úgy ). De 10 évnyi zötykölődés a kesztyűtartóban gondolom nem maradt büntetlenül... Esetleg a váltó akadásra veleki nem tud valamit. Jó, tudom hogy Opel váltó nem sportváltó, de kicsit se lehet rajta javítani? Ja X18XE1-ről van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roobby Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ja ez HIFI topik bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tedd a pénzt a párna alá és keress olyan helyet, ahol összeállíthatod és kipróbálghatod a különboző komponensekből álló, neked tetsző szettet. Vagy várd meg mig lezajlik az arculatváltás. Nekem a Blau-val nem volt semmi gondom amikor először hallotam de akkor egy M.N.C fejegység volt rákapcsolva ( ha jól emlékszem ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nekem a Blau-val nem volt semmi gondom amikor először hallotam de akkor egy M.N.C fejegység volt rákapcsolva ( ha jól emlékszem ). Ami külön-külön jó, mem feltétlenül ad együtt jó hangzást. Érdeklődj Rolónál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ami külön-külön jó, mem feltétlenül ad együtt jó hangzást. Érdeklődj Rolónál! Oksa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy '98-as astrát és 600-as gyári rádió meg Blau CDC2 6-os tár van benne. Nagynehezen kikönyörögtem a márkakereskedőtől a kódokat (immo, kulcs, rádió, cd tár). Örömmel programoztam is bele a ketyerékbe a 4 jegyű megváltást a csend világába, csakhogy a tár meg se nyikkan... Cserélgeti a lemezeket, meg néha 1-1 track-et nagykegyesen lejátszik, de amint tovább lép csak kattog... Dobjam ki az egészet? Tudom, 10 éves a felszerelés, lehet eddig tartott... Lehet ezt valahol javíttatni? Vagy lehet kapni ilyen tárat még valahol? Imerős árulja! "Eladó Philips CCR600-as rádiós magnó: RDS E.O.N, Dolby B, autoreverse, CODE, CD changer controll Philips CDC3-as cd váltó: 4 lemezes cd tár íár.: 30000ft Érd.: 06203731005" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roobby Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Imerős árulja! "Eladó Philips CCR600-as rádiós magnó: RDS E.O.N, Dolby B, autoreverse, CODE, CD changer controll Philips CDC3-as cd váltó: 4 lemezes cd tár íár.: 30000ft Érd.: 06203731005" THX NFS. Most gyógyítják, állítólag jó eséllyel menthető a felszerelés... Ha esetleg nem akkor érdeklődök majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
se00 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Üdv. Zafiránál kicseréltem CAR 300-at Kenwood cd-re igy a központi kijelzőből eltünt az RDS ami ok , viszont a dátumot se mutatja csak rövid ideig mikor kiveszem a kulcsot egyébként üres az alsó sor. Esetleg van tipp hogylehet visszavarázsolni hogy folyamatosan látható legyen a dátum? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Üdv. Zafiránál kicseréltem CAR 300-at Kenwood cd-re igy a központi kijelzőből eltünt az RDS ami ok , viszont a dátumot se mutatja csak rövid ideig mikor kiveszem a kulcsot egyébként üres az alsó sor. Esetleg van tipp hogylehet visszavarázsolni hogy folyamatosan látható legyen a dátum? Köszi menj el a szervízbe és mondd el nekik ugyanezt. meg kell mondani az autónak, hogy már nem a gyári magnó van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
se00 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ok. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 meg kell mondani az autónak, azaz TECH-2 műszeres átállítást kell kérned.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 azaz TECH-2 műszeres átállítást kell kérned.... :lol: nem voltam elég világos? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 nem voltam elég világos? :sowwy: :lol: inkább kicsit képzavaros, mint világos..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 És ez a beállítás mibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 És ez a beállítás mibe fáj? Nekem nem került semmibe, mert ismerős csinálta, de az egész művelet volt kb 15 másodperc. Nem tudom ezért ki fog pénzt kérni, max. beszéld meg a munkafelvevővel, biztos van rá megoldás....... :sowwy: Hogy muzsikál az új cucc.....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nekem nem került semmibe, mert ismerős csinálta, de az egész művelet volt kb 15 másodperc. Nem tudom ezért ki fog pénzt kérni, max. beszéld meg a munkafelvevővel, biztos van rá megoldás....... :lol: Hogy muzsikál az új cucc.....? Klafa. :lol: Sajna még a gyári hagszórók vannak benne mert nem tudttam még beépítő keretet szerezni. Ahol berakták a rádiót (ingyen) ott 15200 Ft-ért raknák be a 4 hangszóró szettet. Akitől vettem a rádiót ő felajánlotta, hogy a haverjával beszerelik nekem. Olyan 4500 Ft-ba kerül nekem az, hogy beszerelik mert csokit kértek érte. Kérdés: A gyári hangszóró csatiját lekel vágni ugye mert az általam vett szettek nem passzolnak csatlakozóilag (lehet, hogy meg se kellett volna ezt kérdeznem mert ez logikus). :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts