Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

Kedves Mackósajt!

A kérdésed költői, hiszen magában hordozza a választ: igen ez HIFI, abból is az igazi profi, igazi csemege!

A Mikrodimension gyönyörűen szól, a csöves -technika pedig főleg, az már tényleg egy más "dimension"... :D

Én ilyet még nem hallottam szólni, de biztos igazad van.

Megosztás:

Viccelünk, vicceskedünk..... ? :D :D

Hát má' hogy a pitlákba ne! Hozok is egy vödröt, hogy ne follyon szét a nyálam.....

Bár ennyi pénzért lehet, hogy inkább autót vennék most..... :D :D :lol:

Hic!

Itt már nem kardinális kérdés a "hátsó hangszórók" megléte vagy esetleges hiánya..... :D :D

Megosztás:

• 2 weeks later...

Sziasztok!

Sikerült beszereznem egy '98-as astrát és 600-as gyári rádió meg Blau CDC2 6-os tár van benne. Nagynehezen kikönyörögtem a márkakereskedőtől a kódokat (immo, kulcs, rádió, cd tár). Örömmel programoztam is bele a ketyerékbe a 4 jegyű megváltást a csend világába, csakhogy a tár meg se nyikkan... Cserélgeti a lemezeket, meg néha 1-1 track-et nagykegyesen lejátszik, de amint tovább lép csak kattog... Dobjam ki az egészet? Tudom, 10 éves a felszerelés, lehet eddig tartott... Lehet ezt valahol javíttatni? Vagy lehet kapni ilyen tárat még valahol?

Megosztás:

Sziasztok!

Sikerült beszereznem egy '98-as astrát és 600-as gyári rádió meg Blau CDC2 6-os tár van benne. Nagynehezen kikönyörögtem a márkakereskedőtől a kódokat (immo, kulcs, rádió, cd tár). Örömmel programoztam is bele a ketyerékbe a 4 jegyű megváltást a csend világába, csakhogy a tár meg se nyikkan... Cserélgeti a lemezeket, meg néha 1-1 track-et nagykegyesen lejátszik, de amint tovább lép csak kattog... Dobjam ki az egészet? Tudom, 10 éves a felszerelés, lehet eddig tartott... Lehet ezt valahol javíttatni? Vagy lehet kapni ilyen tárat még valahol?

Szia! Hát nem tudom hogy lehet e ilyet kapni szerintem nem nagy rá az esély!

Annyit tudsz csinálni hogy vattás fülpiszkálóval natúrral tehát ne önts rá semmilyen lötyött,és ezzel törölgesd meg a cd tár lézer lencséjét, persze ha szét mered szedni. Egyébként ezeknek a cuccoknak pár év működésű évük de azért próbáld meg. Semmi esetre ne dobd ki majd add vele tovább ha egyszer eladod.

vegyél kazetta jack dugó átalakítót és mp3-at köss rá az a legolcsóbb!

Megosztás:

Sziasztok!

Van egy dilemmám. Még pedig az, hogy veszek egy új autós rádiót és persze új hangszórókat is. Namost amikor kinéztem magamnak a cuccost akkor Blaupunkt hangszórókat ajánlottak, ma amikor bementem előjegyeztetni a rádiót akkor pedig JLB-t ajánlottak fel nekem. Ha az anyagi részét nézem akkor elvileg a Blau olcsóbb mint a JLB. Hangzásban viszont a JLB jobb ( sajna nem tuddtam ma meghallgatni egyiket se igazán mert arculatváltás volt az üzletben és nem is voltak kirakva a falra a hangszórók). Tehát röviden a segítségeteket szeretném kérni, hogymit tegyek.

Előre is köszi.

Vicsor

Megosztás:

Sziasztok!

Van egy dilemmám. Még pedig az, hogy veszek egy új autós rádiót és persze új hangszórókat is. Namost amikor kinéztem magamnak a cuccost akkor Blaupunkt hangszórókat ajánlottak, ma amikor bementem előjegyeztetni a rádiót akkor pedig JLB-t ajánlottak fel nekem. Ha az anyagi részét nézem akkor elvileg a Blau olcsóbb mint a JLB. Hangzásban viszont a JLB jobb ( sajna nem tuddtam ma meghallgatni egyiket se igazán mert arculatváltás volt az üzletben és nem is voltak kirakva a falra a hangszórók). Tehát röviden a segítségeteket szeretném kérni, hogymit tegyek.

Előre is köszi.

Vicsor

Tedd a pénzt a párna alá és keress olyan helyet, ahol összeállíthatod és kipróbálghatod a különboző komponensekből álló, neked tetsző szettet.

Vagy várd meg mig lezajlik az arculatváltás.

Megosztás:

A tisztításra én is gondoltam, azt még megpróbálom utolsó esélyként. Már félig szétszedtem, belenéztem, gondoltam hátha beleakadt valami ( jártam már úgy ). De 10 évnyi zötykölődés a kesztyűtartóban gondolom nem maradt büntetlenül...

Esetleg a váltó akadásra veleki nem tud valamit. Jó, tudom hogy Opel váltó nem sportváltó, de kicsit se lehet rajta javítani? Ja X18XE1-ről van szó

Megosztás:

Tedd a pénzt a párna alá és keress olyan helyet, ahol összeállíthatod és kipróbálghatod a különboző komponensekből álló, neked tetsző szettet.

Vagy várd meg mig lezajlik az arculatváltás.

Nekem a Blau-val nem volt semmi gondom amikor először hallotam de akkor egy M.N.C fejegység volt rákapcsolva ( ha jól emlékszem ).

Megosztás:

Sziasztok!

Imerős árulja!

"Eladó

Philips CCR600-as rádiós magnó:

RDS E.O.N, Dolby B, autoreverse, CODE, CD changer controll

Philips CDC3-as cd váltó:

4 lemezes cd tár

íár.: 30000ft

Érd.: 06203731005"

Megosztás:

Imerős árulja!

"Eladó

Philips CCR600-as rádiós magnó:

RDS E.O.N, Dolby B, autoreverse, CODE, CD changer controll

Philips CDC3-as cd váltó:

4 lemezes cd tár

íár.: 30000ft

Érd.: 06203731005"

THX NFS. Most gyógyítják, állítólag jó eséllyel menthető a felszerelés...

Ha esetleg nem akkor érdeklődök majd!

Megosztás:

Üdv.

Zafiránál kicseréltem CAR 300-at Kenwood cd-re igy a központi kijelzőből eltünt az RDS ami ok , viszont a dátumot se mutatja csak rövid ideig mikor kiveszem a kulcsot egyébként üres az alsó sor. Esetleg van tipp hogylehet visszavarázsolni hogy folyamatosan látható legyen a dátum?

Köszi

Megosztás:

Üdv.

Zafiránál kicseréltem CAR 300-at Kenwood cd-re igy a központi kijelzőből eltünt az RDS ami ok , viszont a dátumot se mutatja csak rövid ideig mikor kiveszem a kulcsot egyébként üres az alsó sor. Esetleg van tipp hogylehet visszavarázsolni hogy folyamatosan látható legyen a dátum?

Köszi

menj el a szervízbe és mondd el nekik ugyanezt. meg kell mondani az autónak, hogy már nem a gyári magnó van benne.

Megosztás:

És ez a beállítás mibe fáj?

Nekem nem került semmibe, mert ismerős csinálta, de az egész művelet volt kb 15 másodperc.

Nem tudom ezért ki fog pénzt kérni, max. beszéld meg a munkafelvevővel, biztos van rá megoldás....... :sowwy:

Hogy muzsikál az új cucc.....?

Megosztás:

Nekem nem került semmibe, mert ismerős csinálta, de az egész művelet volt kb 15 másodperc.

Nem tudom ezért ki fog pénzt kérni, max. beszéld meg a munkafelvevővel, biztos van rá megoldás....... :lol:

Hogy muzsikál az új cucc.....?

Klafa. :lol: Sajna még a gyári hagszórók vannak benne mert nem tudttam még beépítő keretet szerezni.

Ahol berakták a rádiót (ingyen) ott 15200 Ft-ért raknák be a 4 hangszóró szettet. Akitől vettem a rádiót ő felajánlotta, hogy a haverjával beszerelik nekem. Olyan 4500 Ft-ba kerül nekem az, hogy beszerelik mert csokit kértek érte.

Kérdés: A gyári hangszóró csatiját lekel vágni ugye mert az általam vett szettek nem passzolnak csatlakozóilag (lehet, hogy meg se kellett volna ezt kérdeznem mert ez logikus). :sowwy:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.