Hic Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Igen, hát persze!!! :P Nagyon örülnék neki... Szívesen veszek bármilyen szerelési cikket! Ide küldhettek emailben: telo.opel@gmail.com . Ha kérhetem írjatok azért egy pü-t is, ha küldtetek mailt. Tök jó... nekem eddig csak off autóim voltak, a Van az első Opelem, de ha kész lesz a hifi szívesen megmutatnám - majd dokumentálom a teljes beépítés folyamatát fotókkal együtt és lehetne egy kerek cikket csinálni belőle... :) Vigyázz Telo, mi elborult hifisták feltöltjük az oldalt pillanatok alatt! :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Tök jó... nekem eddig csak off autóim voltak, a Van az első Opelem, de ha kész lesz a hifi szívesen megmutatnám - majd dokumentálom a teljes beépítés folyamatát fotókkal együtt és lehetne egy kerek cikket csinálni belőle... :) Vigyázz Telo, mi elborult hifisták feltöltjük az oldalt pillanatok alatt! :( ;) :P Örülök neki, akkor várom tőled is a hifi-s anyagot! :D Ti elborult hifisták, ti....!!! Majd adok én nektek! :) Na de ne offoljunk itt.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Tök jó... nekem eddig csak off autóim voltak, a Van az első Opelem, de ha kész lesz a hifi szívesen megmutatnám - majd dokumentálom a teljes beépítés folyamatát fotókkal együtt és lehetne egy kerek cikket csinálni belőle... :) Vigyázz Telo, mi elborult hifisták feltöltjük az oldalt pillanatok alatt! :) :( ;) Nekem már kész a mostani beépítés, de egy "elborult hifistának" sose jó ahogy van! Tehát Nekem se ez a végleges :P Erről a projektről írhatok pár gondolatot+képeket, de a következőt Én is lépésről-lépésre akarom dokumentálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Nekem már kész a mostani beépítés, de egy "elborult hifistának" sose jó ahogy van! Tehát Nekem se ez a végleges :) Erről a projektről írhatok pár gondolatot+képeket, de a következőt Én is lépésről-lépésre akarom dokumentálni ;) Annál is inkább, mert amit eddig láttam (F+G) nagyon szép beépítéseket csináltál. Persze ez ízlés kérdése, de én nem nagyon bírom a csicsát, a neont (á la coolaverda), meg a decibelhajhász wattparádét (á la dBDrag) inkább a diszkrét old-skool, hangzásra kihegyezett beépítések jönnek be. De srácok, nem vagyunk itt kicsit off-ban? Ez már rég nem "gyári" hifi... :) javaslom folytassuk a Tuning/Autóhifi rovatban... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én viszont tegnap elhoztam az új fejegységet, így már valami szól a kocsiban. Persze még csak a kábelek vannak összekötve, rögzítve nincsen. :) Meglepően jó hangja van a gyári beépített hangszóróknak.. 16os van benne? Azért a magas hiányzik.. Szóval azt hiszem nemsokára majd beleugrik valami elsőszett is. Vagy lehet kényelmesebb lenne egy pár magas felülre, aztán kész? :) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én viszont tegnap elhoztam az új fejegységet, így már valami szól a kocsiban. Persze még csak a kábelek vannak összekötve, rögzítve nincsen. :( Meglepően jó hangja van a gyári beépített hangszóróknak.. 16os van benne? Azért a magas hiányzik.. Szóval azt hiszem nemsokára majd beleugrik valami elsőszett is. Vagy lehet kényelmesebb lenne egy pár magas felülre, aztán kész? :) Tomka Jobban jársz, ha komplett szettet veszel, mert ott a magas/mély pár meg a keresztváltó összeillenek. (jobb esetben :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én viszont tegnap elhoztam az új fejegységet, így már valami szól a kocsiban. Persze még csak a kábelek vannak összekötve, rögzítve nincsen. :) Meglepően jó hangja van a gyári beépített hangszóróknak.. 16os van benne? Azért a magas hiányzik.. Szóval azt hiszem nemsokára majd beleugrik valami elsőszett is. Vagy lehet kényelmesebb lenne egy pár magas felülre, aztán kész? :) Tomka Csak annyit mondok mikor én kiszedtem a gyári hangszórót, meglepett annak "gagyisága"!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Csak annyit mondok mikor én kiszedtem a gyári hangszórót, meglepett annak "gagyisága"!!! Miért mondod? Tökéletes müanyag formába öntött papírmembrános "mittudoménmi" :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Miért mondod? Tökéletes müanyag formába öntött papírmembrános "mittudoménmi" :) :) :( Bocs! Erre mondják, hogy izlések és pofonok. Egyébként nincs is membránja, az egész egybefüggő papír, a "membrán" körűl papir peremmel. /Értem a viccet/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Jóvanmá, tudom, hogy gagyi, de amíg nincs tőke másikra, addig hadd gondoljam már, hogy nem is olyan rossz.... :) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Jóvanmá, tudom, hogy gagyi, de amíg nincs tőke másikra, addig hadd gondoljam már, hogy nem is olyan rossz.... :) Tomka Rendben. Most szerkesztem a beépítésem leírását TELO-nak, valahova csak kiteszi és remélem tudok vele segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Rendben. Most szerkesztem a beépítésem leírását TELO-nak, valahova csak kiteszi és remélem tudok vele segíteni. Kukkantsatok csak ide, itt van pruto leírása: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...&id=17&Itemid=8 Remélem nem rontottam el semmit... Pruto, jelezz vissza, ha találsz vmi hibát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kukkantsatok csak ide, itt van pruto leírása: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...&id=17&Itemid=8 Remélem nem rontottam el semmit... Pruto, jelezz vissza, ha találsz vmi hibát... Jó lett... Már én is dolgozom a beépítésemen - a hétvégén kicsit tudtam haladni. Mindent fotózok, aztán azt hiszem, csinálok majd egy blog szerű oldalt, ahol folyamatosan fent lesz az aktuális állapot... :) hát, még legalább két hónap meló lesz... Remélem a végén majd ki lehet ollózni egy hasonló cikket belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kukkantsatok csak ide, itt van pruto leírása: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...&id=17&Itemid=8 Remélem nem rontottam el semmit... Pruto, jelezz vissza, ha találsz vmi hibát... Jó nagyon! Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Hali srácok! Elindult a kis oldalam hifi beépítés témában - még elég "coming soon" ízű, mostantól majd haladok... :) Lesz rajta sok fotó is! Hic Astra G Van Audio Project Szívesen felrakok még rá linkeket, akár saját oldalt, akár hasznos/tippek-trükkök kategóriát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 HELP! A gyári VDO-s magnót nem tudom kiszedni! A középkonzol kiszedésénél hozzászólásoknál 4 csavarról olvastam. Én a rádió alatt benyúlva hátul találtam 2őt de hol a másik 2? Illetve a másik gondom, hogy a magnóhoz való gyári kiemelővillával sem tudom kihúzni a magnót. A magnót és a kozépkonzolt is ki akarom szedni, de már 2 napja darabokban van az autóm belseje. SEGÍTSETEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 HELP! A gyári VDO-s magnót nem tudom kiszedni! A középkonzol kiszedésénél hozzászólásoknál 4 csavarról olvastam. Én a rádió alatt benyúlva hátul találtam 2őt de hol a másik 2? Illetve a másik gondom, hogy a magnóhoz való gyári kiemelővillával sem tudom kihúzni a magnót. A magnót és a kozépkonzolt is ki akarom szedni, de már 2 napja darabokban van az autóm belseje. SEGÍTSETEK! Mi is kiszedtünk a múltkor 1 gyári rádiót és szintén nem akart megmozdulni. nem volt kiszedővillám ezért drótból kreáltam 1et. beakadtak de az istenért nem akart kijönni. bal alsó akadt ki 1edül, kénytelen voltam müszeréscsavarhúzóval óvatosan feszegetni. És akkor ment de oda kell figyelni mert könnyen lepattog a festék a konzolról ha az szürke színű. Sokat nem tudtam segíteni ezzel csak gond. leírom h én is szívtam már vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Mi is kiszedtünk a múltkor 1 gyári rádiót és szintén nem akart megmozdulni. nem volt kiszedővillám ezért drótból kreáltam 1et. beakadtak de az istenért nem akart kijönni. bal alsó akadt ki 1edül, kénytelen voltam müszeréscsavarhúzóval óvatosan feszegetni. És akkor ment de oda kell figyelni mert könnyen lepattog a festék a konzolról ha az szürke színű. Sokat nem tudtam segíteni ezzel csak gond. leírom h én is szívtam már vele Azért köszönöm. A fabetétes konzol miatt nem akarom nagyon berhelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Kesztyűtartó ki.....és utánna háturól rásegít. pl.: 1 csavarhúzóval.. ..nekem így jött ki... :) Ha még nem volt kiszedve eléggé be tud szorulni..... Semmikép ne feszegesd az elejét ! :) Sok sikert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
f.laci Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 HELP! A gyári VDO-s magnót nem tudom kiszedni! A középkonzol kiszedésénél hozzászólásoknál 4 csavarról olvastam. Én a rádió alatt benyúlva hátul találtam 2őt de hol a másik 2? Illetve a másik gondom, hogy a magnóhoz való gyári kiemelővillával sem tudom kihúzni a magnót. A magnót és a kozépkonzolt is ki akarom szedni, de már 2 napja darabokban van az autóm belseje. SEGÍTSETEK! Hali Az a 4 csavar az előlap négy sarkában lévő pici imbuszcsavar, ha ezek kijöttek ezekbe a lukakba kell bedugni a kiszedő villát vagy 4 db szöget. Kb 6 cm mélyre és az kioldja a magnó rögzítését . egyszerre kell bedugni a 4 lukba,majd övatosan a kazettanyíláson benyúlva ide oda mozgatva kijön. ha ráérzel egyszerűnek fog tünni ,csak elsőre nehéz.... Fontos a 4 db bedugott eszköz vastagsága, ha tul vékony akkor nem oldja ki,legjobb a legvastagabb ami befér .... Hátulról nem tudod kivenni,mert a rádió keret rögzítő csavarja (1 db) a rádió kihúzása után válik hozzáférhetővé. Sok sikert! Üdv Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 --- nem gyári HIFI, de HIFI! ;) --- Szóval ma sikeresen behúztam a gépbe a kábeleket! :) (az erősítőhöz és a mélyládához a csomitartóba. 1 pár RCA + 1 szál táp) Elég körülményesnek tűnt először a dolog, de végül egészen egyszerű lett! Nem is kellett nagyon bontani. Két kedves coupe-s barátom tapasztalatait ismerve (Uhuhu+Agressor), egészen könnyen becsúsztak a kábelek! :P A B oszloptól hátra nem is kellett bontani (sőt az oszlopnál sem). A küszöböt felemeltem és ott a kábelcsatornába sikerült betolni a tápot bal oldalon. Az RCA-t pedig jobb oldalon egy kemény drótra szig-szallagozva betoltam a kábelcsatornán át. Szóval ez így jó! :) Holnap még beszerelem az erősítőt, a ládát és bekötöm a fejegységbe a cuccot. Szóval elvileg holnap már szól a "zene" (sajna elég hurka... :( de legalább szól! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 először a dolog, de végül egészen egyszerű lett! Nem is kellett nagyon bontani. Két kedves coupe-s barátom tapasztalatait ismerve (Uhuhu+Agressor), egészen könnyen becsúsztak a kábelek! :( Sorry csak közben lemerültem...... :) De megoldottad, ez a lényeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 akkor ezért kerestél tegnap??? Bocsánat, de Bécsbe kovájogtunk, és nem szoktam vinni ilyenkor a telefont magammal... és csak éjszaka láttam hogy kerestél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Hát igen... Agressor telefonja kommunikáció közben lemerült, a Ákos meg fel sem vette... :) Azért csak sikerült megoldani. A korábbi beszélgetések segítettek..., s próbáltam kreatív lenni! :) Szóval ezért kerestelek mindkettőtöket. :( Amit segítettetek, azt köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Na... és sikeresen be is fejeztem! :) Nem vagyok kibékülve a mélyládámmal és az erősítőmmel. Nem úgy szól, ahogy kellene.. de azért nem rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts