Marce Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) Sziasztok!Philips CAR-400 kikódolásban tud valaki segíteni?Szerk: Már tárgytalan :) Módosítva Április5, 2015 : Marce Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tanca Elküldve Április6, 2015 Megoszt Elküldve Április6, 2015 Üdvözlök Mindenkit! Segítséget szeretnék kérni. Most vettem autót, gyári VDO CDR500 fejegységgel, aminek nincsen meg a kódja.. Ki tud nekem segíteni, lehetőleg Fejér megyében (Szfvár környéke)? Jó lenne, ha nem kellene kiforrasztanom semmit, postán feladni stb.. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv, tanca Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Sziasztok! Autóeladás miatt eladóvá válik az első ajtóba való Opel specifikus Pioneer komponens szettem... Kb. 2,5-3 éve van az autómban, tökéletesen elégedett voltam vele, a valamikor a hétvégén fogom kiszerelni, hangjuk alapján tökéletes állapotban vannak, a tisztább hangok miatt vásároltam, kíméletes hangerőn használtam gyári fejről, nincsenek "széthajtva"... A beszerelése nagyon könnyű, tökéletesen illeszkedik a gyári helyre és csatlakozókhoz:)! A doboza az összes tartozékával együtt megvan! :) Bővebb info: http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-q172c-p18695627/?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVakSZ02TtiB9CpNrqw5um4WPYhk0IcLgm8MPy4sdUAgaAiko8P8HAQ 28 ezer forintra gondoltam! Kérésre küldök képeket! Érdeklődni Pü-ben, vagy a 06húsz597harminc70 -es számon lehet :)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Sziasztok! 3 ajtós G-ben, ahol a hátsó hangszórók egyértelműen nem az ajtóban, hanem az oldalkárpitban vannak. Szóval oda ugyanolyan hangszóró kell, mint az 5 ajtós hátsó hangszórói? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április10, 2015 Megoszt Elküldve Április10, 2015 Sziasztok! Autóeladás miatt eladóvá válik az első ajtóba való Opel specifikus Pioneer komponens szettem... Kb. 2,5-3 éve van az autómban, tökéletesen elégedett voltam vele, a valamikor a hétvégén fogom kiszerelni, hangjuk alapján tökéletes állapotban vannak, a tisztább hangok miatt vásároltam, kíméletes hangerőn használtam gyári fejről, nincsenek "széthajtva"... A beszerelése nagyon könnyű, tökéletesen illeszkedik a gyári helyre és csatlakozókhoz:)! A doboza az összes tartozékával együtt megvan! :) Bővebb info: http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-q172c-p18695627/?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVakSZ02TtiB9CpNrqw5um4WPYhk0IcLgm8MPy4sdUAgaAiko8P8HAQ 28 ezer forintra gondoltam! Kérésre küldök képeket! Érdeklődni Pü-ben, vagy a 06húsz597harminc70 -es számon lehet :)! érdemes rácsapni, kiváló cucc, erősítőről is küldhető alkalmi vétel ennyiért én sem bántam meg, hogy megvettem. kár hogy hátra nem jó, már vinném is :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Az első csipogók jók hátra? Vagy az más méretű? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Stofl, on 11 Apr 2015 - 8:00 PM, said: Az első csipogók jók hátra? Vagy az más méretű? Köszi! Mármint a gyári? Nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Mármint a gyári? Nem jó. Gyárira gondoltam! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Szóval 3 ajtósnál ugyanolyan hangszóró kell hátra, mint 5 ajtósnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Végül megrendeltem én is a Pio MVh-170UI fejeegységet. Szükségem lesz bármi csatlakozóra vagy plusz cuccra a beszereléshez? Gyári CAR 300 fej van most a kocsiban, azt szeretném úgy kivenni, hogy később esetleg eladásnál visszarakható legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Üdv! Remek választás először is,jelenleg a best-buy :D ,másodszor én most kötöttem be hétvégén ugyanezt a Pio-t és rendkívül megvagyok vele elégedve,ennyi pénzért tökéletes! A csomagban lesz egy csati azt összekötöd a gyári kábelekkel és kész is az egész :) Magyarul nem kell hozzá semmit sem venned,minden adott! :) Ha bármi kérdésed van csak írj! Sziasztok! Végül megrendeltem én is a Pio MVh-170UI fejeegységet. Szükségem lesz bármi csatlakozóra vagy plusz cuccra a beszereléshez? Gyári CAR 300 fej van most a kocsiban, azt szeretném úgy kivenni, hogy később esetleg eladásnál visszarakható legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Végül megrendeltem én is a Pio MVh-170UI fejeegységet. Szükségem lesz bármi csatlakozóra vagy plusz cuccra a beszereléshez? Gyári CAR 300 fej van most a kocsiban, azt szeretném úgy kivenni, hogy később esetleg eladásnál visszarakható legyen. Szia! Szükséged lesz egy antenna adapterre (DIN-ISO). Kell egy ISO csatlakozó "toldó", ugyanis a gyári rádió csatlakozója 3 részes, a Pio 2 részes, így lehet, hogy nem tudod beledugni. Célszerű olyan toldót venni amelyben a tápvezetékek saruval megszakítottak, ugyanis ezeket fel kell cserélni a helyes működéshez! És később könnyebb visszaállítani az eredeti állapotot. Az állandó táp sárga vezeték és a gyújtás utáni 12V piros vezeték az opelben fordítva van. Ha van telefonkihangosítód, annak a némító kábele is más helyen van! A gyári rádión rajta a matrica a pinek kiosztásáról. Ui.: A Car300 rádión kiszerelés előtt kikapcsolnám a kódkérést, mert így kijelző nélkül is használható más helyen... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imis8 Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Mennyire ismert hiba 2002-es G Astra-ban, hogy a gyári cd-s VDO rádió hangerő gombja vacakol? Csak a kormányról tudom rendesen változtatni a hangerőt, a rádión lévő gombal össze-vissza állítódik a hang (ha halkítom hangosodik, ha hangosítom halkul és ezek össze vissza is...) Válaszotokat előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Mennyire ismert hiba 2002-es G Astra-ban, hogy a gyári cd-s VDO rádió hangerő gombja vacakol? Csak a kormányról tudom rendesen változtatni a hangerőt, a rádión lévő gombal össze-vissza állítódik a hang (ha halkítom hangosodik, ha hangosítom halkul és ezek össze vissza is...) Válaszotokat előre is köszönöm szépen! Nem évjárat függő, a fejegység típushibája. Orvosolható cserével, csak kell egy új vagy jó bontott "tekerő". 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Szia! Szükséged lesz egy antenna adapterre (DIN-ISO). Kell egy ISO csatlakozó "toldó", ugyanis a gyári rádió csatlakozója 3 részes, a Pio 2 részes, így lehet, hogy nem tudod beledugni. Célszerű olyan toldót venni amelyben a tápvezetékek saruval megszakítottak, ugyanis ezeket fel kell cserélni a helyes működéshez! És később könnyebb visszaállítani az eredeti állapotot. Az állandó táp sárga vezeték és a gyújtás utáni 12V piros vezeték az opelben fordítva van. Ha van telefonkihangosítód, annak a némító kábele is más helyen van! A gyári rádión rajta a matrica a pinek kiosztásáról. Ui.: A Car300 rádión kiszerelés előtt kikapcsolnám a kódkérést, mert így kijelző nélkül is használható más helyen... Az átalakító és a toldó gondolom autohifivel foglalkozó boltokban elérhető. Kódkérés kikapcsolását házilag megoldhatom és ha igen hogy? Úgy, hogy nem tudom a kódot :D most működik, de nem kaptam hozzá semmit. Más kocsiban mondjuk biztos nem lesz használva, max. egyszer majd ebbe visszatéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Az átalakító és a toldó gondolom autohifivel foglalkozó boltokban elérhető. Kódkérés kikapcsolását házilag megoldhatom és ha igen hogy? Úgy, hogy nem tudom a kódot :D most működik, de nem kaptam hozzá semmit. Más kocsiban mondjuk biztos nem lesz használva, max. egyszer majd ebbe visszatéve. Akkor derítsd ki a kódot mielőtt kiveszed!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Mennyire ismert hiba 2002-es G Astra-ban, hogy a gyári cd-s VDO rádió hangerő gombja vacakol? Csak a kormányról tudom rendesen változtatni a hangerőt, a rádión lévő gombal össze-vissza állítódik a hang (ha halkítom hangosodik, ha hangosítom halkul és ezek össze vissza is...) Válaszotokat előre is köszönöm szépen! Az enyémnek is kuka a hangerőszabályzója! 5Eft-ért láttam pár éve új potmétert (megszűnt a cég). Ennyiért jó nekem a kormány távvezérlője. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! A kérdésem a következő: a gyári rádió esetén ha a műszerfal világítását letekerem, a rádió megvilágítása is halványodik? Ha igen, meg tudom ezt oldani másik fejegységgel is? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 szürkeastra, on 14 Apr 2015 - 10:02 PM, said: Sziasztok! A kérdésem a következő: a gyári rádió esetén ha a műszerfal világítását letekerem, a rádió megvilágítása is halványodik? Ha igen, meg tudom ezt oldani másik fejegységgel is? Köszönöm Nem hiszem. Két áramszál megy be, egyik állandó áram a memóriának, a másik meg a gyújtáskapcsoló által vezérelt áram. Nem tudod a világítást külön választani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Április15, 2015 Megoszt Elküldve Április15, 2015 Sziasztok! A kérdésem a következő: a gyári rádió esetén ha a műszerfal világítását letekerem, a rádió megvilágítása is halványodik? Ha igen, meg tudom ezt oldani másik fejegységgel is? Köszönöm Egy legolcsóbbnál csak kicsit jobb fejegységen is van dimmer funkció, amivel lehet a háttérvilágítást szabályozni, legalább két fokozatban. De ki tudja lehet egy nagyon alap fejben is van ilyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Április16, 2015 Megoszt Elküldve Április16, 2015 Sziasztok. Van egy Pioneer fejegységem tipusa DEH X5700bt, be lehetne úgy kötni hogy a multikormányról is tudjam vezérelni vagy felejtős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Április16, 2015 Megoszt Elküldve Április16, 2015 Sziasztok. Van egy Pioneer fejegységem tipusa DEH X5700bt, be lehetne úgy kötni hogy a multikormányról is tudjam vezérelni vagy felejtős? Lehet, csak interface kell hozzá. Nekem a jvc fejegységhez 17 Mátyás volt. A magnónak is tudnia kell a funkciót, hátsó bemenet, illetve infra távirányíthatóság. Ezt nézd meg!! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április16, 2015 Megoszt Elküldve Április16, 2015 Sziasztok. Van egy Pioneer fejegységem tipusa DEH X5700bt, be lehetne úgy kötni hogy a multikormányról is tudjam vezérelni vagy felejtős? Ezzel igen! http://www.autohifibolt.net/index.php?route=product/product&path=170&product_id=1724 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Április16, 2015 Megoszt Elküldve Április16, 2015 Köszönöm a gyors segítséget, ha már van multi kormány jó lenne kihasználni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Tudtok pár fejegységet mondani ami rendelkezik Opel ISO-val, és tud mp3-at? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts