balazs777 Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Hali segítségeteket szeretném kérni hangszóró csere ügyében. mik a pontos méretek amire figyelnem kell vásárlás előtt? első és hátsó pár is kellene valami olcsóbb fajta ami jól szól. Köszönöm szépen én bontóban kerestem a gyári BOSE hangszórókat (navis fejegységgel szerelt modellekben van/volt ilyen), az jobb mint a sima gyári. mondjuk én szinte mindenből csak gyárit keresek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Megtalaltam elozmenybe kozben 16,5 es 13 cm Hatsok egyaltalan nem szolnak csak recsegnek Elsok meg xploud nelkul kb 20as hangeroig elvezhetok csak Beszerelni ugy se fogom tudni :) de legalabb keznel lesz Tehat egy alap ilyen jo? Nem Muszaj gyari csak szoljon Melylada es erosito hianyaban Ez pl? http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&FKAT=64&AKAT=5&TID=6405&TN=macAudio%20MAC%20oPEL%20ASTRA%20G%20Fire%20csomag,%20opel,%20macaudio,%20apm%20fire%202.16,%20apm%20fire%2013.2,%20astra,%20opel%20Autohifi%20csomag%20-%20Akcios%20autohifi%20csomag Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Megtalaltam elozmenybe kozben 16,5 es 13 cm Hatsok egyaltalan nem szolnak csak recsegnek Elsok meg xploud nelkul kb 20as hangeroig elvezhetok csak Beszerelni ugy se fogom tudni :) de legalabb keznel lesz Tehat egy alap ilyen jo? Nem Muszaj gyari csak szoljon Melylada es erosito hianyaban Ez pl?http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&FKAT=64&AKAT=5&TID=6405&TN=macAudio%20MAC%20oPEL%20ASTRA%20G%20Fire%20csomag,%20opel,%20macaudio,%20apm%20fire%202.16,%20apm%20fire%2013.2,%20astra,%20opel%20Autohifi%20csomag%20-%20Akcios%20autohifi%20csomag nem rossz, csak hátul nincs csipogó a csomagban! én ilyet használok: első hátsó és beülve hátra igen kellemes a zene, elöl nem zavar engem, hogy 4 hangszóró szól hátulról. kiegészítve egy: erősítő mélyláda és ha már felsoroltam, akkor ilyen a fejegységem. nekem bőven elég ez e csomag, nem üvölt, nem szedi szét a kocsit, de kellemesen jó hangon szól! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 (edited) koszi wakond 24bol igy kijon elso hatso szett De kell valami keret is igaz ? Asszem megfizetek valakit hatha meguszom olcson mert sztem ez a szereles nem menne Remelem jobb lesz Ennyit meger Módosítva Február15, 2015 : mihalyvig Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 koszi wakond 24bol igy kijon elso hatso szett De kell valami keret is igaz ? Asszem megfizetek valakit hatha meguszom olcson mert sztem ez a szereles nem menne Remelem jobb lesz Ennyit meger Elvileg a csomagban benne kell lennie az első és hátsó kiemelő gyűrűknek. Amúgy nem nehéz bekötni, csak forrasztasz picit és annyi. Bár ilyen hidegben tuti nullázol pár ajtókárpit patentot:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 wakond, on 15 Feb 2015 - 12:50 PM, said: Elvileg a csomagban benne kell lennie az első és hátsó kiemelő gyűrűknek. Amúgy nem nehéz bekötni, csak forrasztasz picit és annyi. Bár ilyen hidegben tuti nullázol pár ajtókárpit patentot:) Benne van, látszik a képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Február24, 2015 Megoszt Elküldve Február24, 2015 Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Blaupunkt Toronto 420 BT rádió. Kiszedtem a régi rádiót (ami egy Sony volt), beraktam a Blaut, nagyon szépen szól működik a bluetooth is, de nem müködik a kilóméter óra. A régi rádiót visszarakva a probléma megszűnik. A Blaupunkt rádiót az autó gyári csatlakozójával csatlakoztattam, de csak a két felső, egyforma csatit, az alsó, hosszabb csatlakozó nem talált a rádióba, így ez nincs bedugva. Mi lehet a probléma? Kellene hozzá speciális kábel mind a három csatlakozóhoz, vagy valami más a bibi? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február24, 2015 Megoszt Elküldve Február24, 2015 (edited) On 2015. 02. 23. at 20:53, szürkeastra írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Február24, 2015 Megoszt Elküldve Február24, 2015 Az A (alsó) csati 1-es pontja SVC (WEG) sebességjel. A Blau A1: Sub Out GND vagyis test. Ezért nem megy a km óra... http://www.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/350000-374999/374322-an-01-en-BLAUPUNKT_TORONTO_420BT_CD_TUNER.pdf A felső, C csati hasonló a CCRT700, CCRT800-hoz. A kijelzőnek, CD tárnak, telefonkihangosítónak, navinak a csatlakozói. Köszönöm. Viszont a kérdésem az lenne hogy mit kell csinálnom vele, hogy rendesen működjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 (edited) On 2015. 02. 23. at 21:34, szürkeastra írta: .. Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ich.. Elküldve Március3, 2015 Megoszt Elküldve Március3, 2015 20 körül már vannak elég jók CD mechanika nélkül. Én nem szeretek lemezeket tárolni, cserélgetni, ezért micro SD-re rakom a zenéket. A mai fejegységek nagy része lejátszik tömörítetlen (WAV), sőt némelyik veszteségmentes tömörítésű (FLAC) fájlokat, vagyis nem kell aggódni a minőség romlása miatt. Egy 32 gigás micro SD-m van, jó sok minden ráfér. Ahogy előttem is írták, 2 pár RCA-val ellátott magnót érdemes venni, arra később ráköthetsz egy ládát, plusz még a hangfalakat is. A hátsó hangszórókat én nem használom, szerintem (és mások szerint is) tönkreteszi a hangzásképet. Hátulról csak a láda szól. Néhány fejegység amit tudok ajánlani:http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=8&termek=30335http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=8&termek=41508http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=8&termek=30525http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=8&termek=26526 Köszönöm a segítséget! Vègül úgy döntöttem az ajánlottak közül a Pioneer mvh-170ui-t rendelem meg. Kèrdeznèm mèg, hogy a bekötèshez kell-e valami plusz átalakìtò is, mert ahogy nèzem ennek már másfajta a csatlakozója mint a car400-nak volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Március3, 2015 Megoszt Elküldve Március3, 2015 Köszönöm a segítséget! Vègül úgy döntöttem az ajánlottak közül a Pioneer mvh-170ui-t rendelem meg. Kèrdeznèm mèg, hogy a bekötèshez kell-e valami plusz átalakìtò is, mert ahogy nèzem ennek már másfajta a csatlakozója mint a car400-nak volt. Kell. Az előző nekem is Pioneer volt. Sajnos azért kellett mennie, mert ahhoz a típushoz pont nem lehetett multikormány interface-t csatlakoztatni. Tényleg más fajta a csatlakozó, de úgy emlékszem járt hozzá a kábel. Azért arra kérdezz rá az eladónál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március3, 2015 Megoszt Elküldve Március3, 2015 Ich.., on 03 Mar 2015 - 05:24 AM, said: Köszönöm a segítséget! Vègül úgy döntöttem az ajánlottak közül a Pioneer mvh-170ui-t rendelem meg. Kèrdeznèm mèg, hogy a bekötèshez kell-e valami plusz átalakìtò is, mert ahogy nèzem ennek már másfajta a csatlakozója mint a car400-nak volt. Kell hogy legyen hozzá átalakító a dobozban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Üdv cartársak! :icon1: Most szeretném az autóban a gyári fejegységet és a hangszórókat kicserélni! Olvasgattam már visszamenőleg elég sokat,és arra jutottam,hogy kilehet hozni a dolgot(csak a hangszórókat) kb 25e Ft-ból! Nos kb. ennyit szeretnék rá költeni + a fejegység! Esetleg valaki tudna ajánlani megfelelő termékeket? Az lenne a cél,hogy a gyárinál azért jobban szóljanak. Válaszokat előre is köszönöm! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 sdavid14, on 04 Mar 2015 - 5:17 PM, said: Üdv cartársak! :icon1: Most szeretném az autóban a gyári fejegységet és a hangszórókat kicserélni! Olvasgattam már visszamenőleg elég sokat,és arra jutottam,hogy kilehet hozni a dolgot(csak a hangszórókat) kb 25e Ft-ból! Nos kb. ennyit szeretnék rá költeni + a fejegység! Esetleg valaki tudna ajánlani megfelelő termékeket? Az lenne a cél,hogy a gyárinál azért jobban szóljanak. Válaszokat előre is köszönöm! :icon1: Ez lenne ilyen árban: http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&FKAT=64&AKAT=5&TID=6405&TN=macAudio%20MAC%20oPEL%20ASTRA%20G%20Fire%20csomag,%20opel,%20macaudio,%20apm%20fire%202.16,%20apm%20fire%2013.2,%20astra,%20opel%20Autohifi%20csomag%20-%20Akcios%20autohifi%20csomag#.VPcwp8GCucw De ha a hátsókat tudod nélkülözni, akkor előre tudsz venni jobbakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Üdv cartársak! :icon1: Most szeretném az autóban a gyári fejegységet és a hangszórókat kicserélni! Olvasgattam már visszamenőleg elég sokat,és arra jutottam,hogy kilehet hozni a dolgot(csak a hangszórókat) kb 25e Ft-ból! Nos kb. ennyit szeretnék rá költeni + a fejegység! Esetleg valaki tudna ajánlani megfelelő termékeket? Az lenne a cél,hogy a gyárinál azért jobban szóljanak. Válaszokat előre is köszönöm! :icon1: Szia! Nem tudom mennyit szánsz rá később, hogy egy picit komolyabb rendszert építs ki, én EZT szeretném megvenni még idén előre. Inkább legyen elöl egy minőségi cucc + hátul egy mélyláda és meg is van a frankó sztereo hangzás. Fejegységből én mindenképp 2pár RCA kimenettel rendelkezőt vennék, mert van már egy 4 csatornás erősítőm bent, így az első szett is arra lenne kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Üdv! Köszi a gyors válaszokat,csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a mac audios csomag elvileg hangzásban megegyezik a gyáriéval! Nos nekem hangosabb,és minőségibb kellene. De lehet,hogy rosszul tudom! Peacetrang válaszára : ez tetszik,de ennek a beszereléséhez nem kell fúrni,faragni? Ugyanis ezt elszeretném kerülni. Ha ezeket megvenném előre,hátra mi menjen hozzá(hanszóró)? Mivel később szeretnék majd mélyládát! A fejegységet tekintve viszont megfogadom a 2rca-st mivel szeretném majd idővel fejleszteni a technikát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Bocsánat ez lemaradt: ha szeretnék mélyládát ahhoz kell erősítő és kondenzátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 sdavid14, on 04 Mar 2015 - 7:32 PM, said: Bocsánat ez lemaradt: ha szeretnék mélyládát ahhoz kell erősítő és kondenzátor? Erősítő igen, bár lehet kapni aktív ládákat amibe be van építve, de minőségben jobb a külön láda+erősítő. Kondenzátort nem igényel egy alap rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 sdavid14, on 04 Mar 2015 - 7:30 PM, said: Üdv! Köszi a gyors válaszokat,csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a mac audios csomag elvileg hangzásban megegyezik a gyáriéval! Nos nekem hangosabb,és minőségibb kellene. De lehet,hogy rosszul tudom! Peacetrang válaszára : ez tetszik,de ennek a beszereléséhez nem kell fúrni,faragni? Ugyanis ezt elszeretném kerülni. Ha ezeket megvenném előre,hátra mi menjen hozzá(hanszóró)? Mivel később szeretnék majd mélyládát! A fejegységet tekintve viszont megfogadom a 2rca-st mivel szeretném majd idővel fejleszteni a technikát! :) Kiemelő keret kell hozzá, bármilyet is építesz be, mert a gyári hangszóróról nem lehet leszedni. Nekem jó tapasztalataim vannak a JBL hangszórókkal, úgyhogy ezt venném: http://autohifioutlet.hu/termekek/autohifi/hangszoro-autoba/hangszoro-szett-komponens/165-cm-hangszoro-szett-/t:8452/jbl-gt7-6c Hátra én nem raknék semmit, főleg ha lesz láda is. Ha mindenképp akarsz, akkor 13-centis koaxális hangszórót érdemes. Én vettem hátra is szettet, hallgattam is egy darabig, de már le van kapcsolva. Jobb így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 Tud-e valaki linket, hogy honnan tudnék beszerezni CDR-500-hoz hangerő/ki-be kapcsoló potit? Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 Tud-e valaki linket, hogy honnan tudnék beszerezni CDR-500-hoz hangerő/ki-be kapcsoló potit? Köszönöm a segítséget! Szólj, ha találtál...én azon filóztam h átteszem egy car300ból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 (edited) Kiemelő keret kell hozzá, bármilyet is építesz be, mert a gyári hangszóróról nem lehet leszedni. Nekem jó tapasztalataim vannak a JBL hangszórókkal, úgyhogy ezt venném: http://autohifioutlet.hu/termekek/autohifi/hangszoro-autoba/hangszoro-szett-komponens/165-cm-hangszoro-szett-/t:8452/jbl-gt7-6c Hátra én nem raknék semmit, főleg ha lesz láda is. Ha mindenképp akarsz, akkor 13-centis koaxális hangszórót érdemes. Én vettem hátra is szettet, hallgattam is egy darabig, de már le van kapcsolva. Jobb így. Üdv! Köszönöm a választ! Viszont kiemelő keretet hol tudok hozzá venni? Meggondolom ezt a típust(JBL)! Jók a tapasztalatok? Ilyen kell hozzá? (Hangszórótól függetlenül) -> http://www.autohifibolt.net/index.php?route=product/product&path=97_118&product_id=1251 Módosítva Március5, 2015 : sdavid14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március6, 2015 Megoszt Elküldve Március6, 2015 sdavid14, on 05 Mar 2015 - 7:44 PM, said: Üdv! Köszönöm a választ! Viszont kiemelő keretet hol tudok hozzá venni? Meggondolom ezt a típust(JBL)! Jók a tapasztalatok? Ilyen kell hozzá? (Hangszórótól függetlenül) -> http://www.autohifibolt.net/index.php?route=product/product&path=97_118&product_id=1251 Ez az, igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március6, 2015 Megoszt Elküldve Március6, 2015 Bocsánat ez lemaradt: ha szeretnék mélyládát ahhoz kell erősítő és kondenzátor? Kondira nem lesz szükséged, de erősítőből 4 csatornásat vegyél, ha a fej már dupla RCA-s lesz. Én bátran ajánlom az enyémet: blaupunkt ema 455. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts