Hagalex Elküldve November17, 2005 Elküldve November17, 2005 de rosszlány okos vagyok... :P :D ööö...mér' is?? 8) :D
thomys Elküldve November18, 2005 Elküldve November18, 2005 Szeva! Gratulálok hozzá! :wink: Csak mostmár azon agyalok az enyim beszerelésekor amikor felcseréltük a két szálat, miért nem produkálta amiket leírtál.... :P :D Feladtad a leckét! :D Bár rosszul mondtam az enyimben CAR 400-as cucc volt amit kiszedtünk. Nem tudom mi lehetett, de remélem rájössz. A legérdekesebb (laikusként) az volt, hogy az ajtó kinyitásáig nem felejtette el a dolgokat, de utána rögtön. Mindegy, a lényeg hogy jó, és a kijelző is szépen kiírja folyamatosan a dátumot, így nem üresen tátong az alsó sor(mint ahogy már több helyen láttam).
thomys Elküldve November18, 2005 Elküldve November18, 2005 de rosszlány okos vagyok... :D :D Igen! Köszönöm! :P
Tommyka Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Thomys! Lassan az őrületbe kergetsz! :P :D :D :P (csak vicc!) Enyimen minden működik. Nem felejt, ha van gyújtás ha nincs. Semmi sem csipog semmi sem nyekeg. DE AMINT BEKAPCS A KIJELZŐRŐL A DÁTUM HUSS...... :D :D Mostmár megnézetem. Komolyan! Én azt hittem jól működik. Lehet mégsem? :D :lol:
thomys Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Thomys! Lassan az őrületbe kergetsz! :P :D :D :P (csak vicc!) Enyimen minden működik. Nem felejt, ha van gyújtás ha nincs. Semmi sem csipog semmi sem nyekeg. DE AMINT BEKAPCS A KIJELZŐRŐL A DÁTUM HUSS...... :D :D Mostmár megnézetem. Komolyan! Én azt hittem jól működik. Lehet mégsem? :D :lol: Mi csak annyit csináltunk, hogy a sárga ill piros tápok vezetékéhez megmértük az iso-csatlakozóban hogy melyik "lyukon" jön áram gyújtás nélkül, és melyiken csak gyujtáskor. Amúgy én is sok astrában (3-4) láttam már hogy a rádió üzemelésekor a dátum az alsó sorból eltűnt, nekem szerencsére nem így van. Az még egy plusz infó, hogy nem a gyári iso-t buheráltuk, hanem vettem egy aljzat-csatlakozó-vezetékekkel konfigurációt és így kötöttük be.
vépetya Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Sziasztok! Ha az égiek is velem vannak akkor 2 hét múlva veszem át az új Astrámat.Amikor megrendeltem akkor még úgy volt ,hogy az elözö autómból teszem át az mp3-as fejegységet,de azt közben sikerült eladnom (az autót ami nem Opel) és volt egy kis malör ami miatt bent kellett hagynom.(Az mp3 cuccost)Így amim maradt az egy VW-Beta gyári kazis rádió.(Sejtéseim szerint Blaupunkt gyártmány)Jobb híján ezt szeretném belerakatni ideiglenesen.Szerintetek össze fog ez jönni?Kell esetleg hozzá szerelökeret vagy ilyesmi?Fogja követni a hangerö a sebesség változását?Vagy eleve eretnekség ez a márkakeverés?
gabesz76 Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Opelbe Vw magnó??? Gratula az új autóhoz, használd egészséggel!!!
vépetya Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Opelbe Vw magnó??? Gratula az új autóhoz, használd egészséggel!!! Jó-jó,csak ideiglenesen gondoltam! :P Eltekintve az elvi kifogásoktól.a gyakorlatban van akadálya?
tuvsasa Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Sziasztok! A következő kérdésem lenne: Lehet csatlakozik az előző kábelcserékhez. Zafirában cseréltem car400-at egy daewoo dvd lejátszóra. Amikor betettem a dvd-t és az működött is rendesen akkor nem működött a központi zár távirányítása. Ahogy kivettem, a dvd-t megint ment a távirányítás. Van valami elképzelésetek? Üdv
bigyo Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Enyimen minden működik. Nem felejt, ha van gyújtás ha nincs. Semmi sem csipog semmi sem nyekeg. DE AMINT BEKAPCS A KIJELZŐRŐL A DÁTUM HUSS...... A kijelződ kódindexét kell átprogramozni ,vagy elvágod a kijelzőt a rádióval összekötő vezetéket! A programozás szerintem igényesebb!
szabot Elküldve November21, 2005 Elküldve November21, 2005 Ez a kijelző kódindex átprogramozás engem is érdekelne! Most egy Blaupunkt Monte Carlo van az Asta-ban és magnó bekapcsolásakor a dátum eltűnik. Szóval, mit is kell tennem, hogy a dátum ott maradjon? Esetleg egy ugyanilyen tipp Corsa B-hez?
thomys Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Sziasztok! A következő kérdésem lenne: Lehet csatlakozik az előző kábelcserékhez. Zafirában cseréltem car400-at egy daewoo dvd lejátszóra. Amikor betettem a dvd-t és az működött is rendesen akkor nem működött a központi zár távirányítása. Ahogy kivettem, a dvd-t megint ment a távirányítás. Van valami elképzelésetek? Üdv Nem mernék laikusként bármit is állítani, de amikor nekem a JVC rosszul volt bekötve, akkor rendetlenkedett néha (nem mindig) a kzpi zár. Működött, de az a bizonyos második gombnyomásos reteszelés nem. Talán van összefüggés, talán nincs. Nálam a tápvezetékek megcserélésével minden megoldódott.
thomys Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Ez a kijelző kódindex átprogramozás engem is érdekelne! Most egy Blaupunkt Monte Carlo van az Asta-ban és magnó bekapcsolásakor a dátum eltűnik. Szóval, mit is kell tennem, hogy a dátum ott maradjon? Esetleg egy ugyanilyen tipp Corsa B-hez? Nálam "magától" megvan a dátum. Annyi volt a változtatás, hogy nem rögtön a gyári iso-ba dugtuk a rádiót, hanem vettem kb. 1000Ft-ért egy kis készletet, amin a vezetékeket szinek szerint forrasztottuk össze, csak ami kellett (hangszórók, tápok), így van dátum, előtte, gyári aljaztba dugva nem volt.
gabesz76 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Jó-jó,csak ideiglenesen gondoltam! :lol: Eltekintve az elvi kifogásoktól.a gyakorlatban van akadálya?Nem tudom, hogy gyakorlatban van-e akadálya, de ha nem vagy biztos a bekötésben, akkor inkább vidd el egy beszerelő műhelybe, vagy egy jobb autóhifis boltba, biztos segítenek.
tuvsasa Elküldve November25, 2005 Elküldve November25, 2005 Nem mernék laikusként bármit is állítani, de amikor nekem a JVC rosszul volt bekötve, akkor rendetlenkedett néha (nem mindig) a kzpi zár. Működött, de az a bizonyos második gombnyomásos reteszelés nem. Talán van összefüggés, talán nincs. Nálam a tápvezetékek megcserélésével minden megoldódott. Köszi, kedden viszem a szerelőhöz, javasolni fogom neki.(Bár amióta kivettema gyárit, azóta a risztó sem megy:-))
Batis Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 Sziasztok. Árulja el nekem valaki, hogy Philips CCRT700-hoz hol lehet beszerezni cd tárat? köszi
Petya95 Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Apám nemrég vett egy Astra Classic II-t és abban szeretném kicserélni a rádiót. De olyat szeretnék rakni bele ami kompatibilis a kijelzővel. Vagyis ott írja ki a dolgokat. Csak a gyári rádiók képesek erre? (CAR300 400 500 stb) Vagy milyen CD-s rádiót tudtok ami jó még hozzá? Vagy milyen átalakítással működne? Köszi
Speed Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Apám nemrég vett egy Astra Classic II-t és abban szeretném kicserélni a rádiót. De olyat szeretnék rakni bele ami kompatibilis a kijelzővel. Vagyis ott írja ki a dolgokat. Csak a gyári rádiók képesek erre? (CAR300 400 500 stb) Vagy milyen CD-s rádiót tudtok ami jó még hozzá? Vagy milyen átalakítással működne? Köszi Hello! A legtöbb rádióhoz lehet kapni "interface" kábelt, amivel rá lehet kötni gond nélkül az Astra gyári kijelzőjére, sőt akár a kormánytávirányítóra is az utólag beépített rádiót. Amely márkákhoz biztos, hogy van: Blaupunkt és Pioneer. Uhuhu-nak Pio-ja van, neki már rá is van kötve, nekem Blaum és az én interface kábelem is úton van már. De feltételezem, hogy a többi gyártó (legalábbis a nagyobbak, pl. Sony, Kenwood stb.) is kínál ilyen kábelt. Tudnod kell, hogy nem olcsó (bár attól függ, milyen kategóriás rádiót veszel). Egy ilyen kábel ára 10-20e Ft körül mozog, de ezért általában már kormányról is vezérelhető lesz a rádiód!
uhuhu Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 petya! a másik topikból töröltem A hozászólásodat. elég egy helyre is beirni!!! a Pioneer árul ilyen kábelt, én 13 ért vettem a kormányvezérléshez. 28 lett volna ha a kijelzőt is meg akarom hajtani, de szerintem hülyén néz ki, hogy 2 kijelzőn irja ki hogy Danubius... :blink:
Petya95 Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Hát nekem JVC van most benn a kocsiba. Igaz abból is az alap változat. Azt tették bele ingyen. :blink: De pl Blaupunktból (pl CD35 Vancouver)vagy Pioneerből ha veszek egy CD-s rádiót akkor csak a drágábbakkal tudom ezt megoldani vagy az olcsóbbal is? Sajna távirányító nincs beszerelve a kocsiba. Ha tudjátok akkor írjatok árakat is hogy mennyibe kerül ez az átalakító kábel. Köszi
NeedForSpeed Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Haver a JVC-nél dolgozik múltkor valami 40-et említett, de megkérdezem mégegyszer!
uhuhu Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Ha tudjátok akkor írjatok árakat is hogy mennyibe kerül ez az átalakító kábel. Köszi látom szeretsz olvasni.. :blink: a Pioneer árul ilyen kábelt, én 13 ért vettem a kormányvezérléshez. 28 lett volna ha a kijelzőt is meg akarom hajtani, de szerintem hülyén néz ki, hogy 2 kijelzőn irja ki hogy Danubius...
Speed Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 A legalapabb modellekhez lehet, hogy nincs ilyen kábel... de pl. a Vancouver-hez lehet kapni. Megnéztem. Az ár 15-20 körül van minimum, de ez már a kormányvezérlős interface. Szerintem csak kijelzős nincs. De ha bemész egy autóhifiboltba, ott biztos, hogy megmondják, hogy melyikhez van kábel és mennyiért!
Recommended Posts