wakond Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 Ez nem bug, hanem feature. Azért marad égve a kicsi led hogy megtaláld a bekapcsológombot sötétben is. Lemeríteni pedig nem fogja az akkut, hacsak nem hagyod úgy egy több hónapig tartó távollét alatt, de ennyi időre meg már az akkusarut is érdemes levenni, nem csak az előlapot. és ezt kábel ide oda kötögetéssel meg lehet hackelni? vagy csak software-sen? őszintén szólva zavar, olyan mintha kiáltana, hogy itt vagyok törjétek fel a kocsit. kivenni meg állandó macera.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 SZiasztok. Nem tudtok egy jo leirast aux bekotesere, cdr500 delcohoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 SZiasztok. Nem tudtok egy jo leirast aux bekotesere, cdr500 delcohoz? Siemens/VDO-hoz van. Nézd meg milyen végfok IC van a Delcoban, hátha jó ahhoz is. De úgy emlékszem Delco-t is találtam már a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Siemens/VDO-hoz van. És nem is akármilyen! :icon13: :hug: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Vdo-rol holl talalok? Nagyon bonyolult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Vdo-rol holl talalok? Nagyon bonyolult? Elküldtem a leírást mailben! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sikerult osszekotnom a vdo car500-ast a telefonnal. Nagyon allat lett. Jo minosegben szol es nem kell parazzak, hogy ugrik a cd.Nagy koszonet Stofl-nak. Nelkule nem sikerult volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sikerult osszekotnom a vdo car500-ast a telefonnal. Nagyon allat lett. Jo minosegben szol es nem kell parazzak, hogy ugrik a cd.Nagy koszonet Stofl-nak. Nelkule nem sikerult volna :) Örülök, hogy sikerült! Jó zene hallgatást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamagotchi Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő? Neten keress rá, hogy rádió kikódolás. Pár ezerért megcsinálják és soha nem fog kódot kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő? Szia! Ő tud segíteni a kikódolásban: vadmalacka@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a vdo cdr500 radionak melyik erintkezoje tolja ki az elektromos antennat bekapcsolaskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a vdo cdr500 radionak melyik erintkezoje tolja ki az elektromos antennat bekapcsolaskor? Én úgy emlékszem, hogy a tetején lévő lábkiosztáson ANT jelzéssel meg van jelölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a vdo cdr500 radionak melyik erintkezoje tolja ki az elektromos antennat bekapcsolaskor? Üdv! Szemből nézve a rádiót,alulról a 2.sor,abban jobbról a 2. a + baterry melletti! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabix22 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Sziasztok. Jelenleg egy vdo cdr500 cd-s rádió van a kocsiban(99es g astra), multikormányos, szeretném megtudni, hogy lehetséges-e beszerelni egy CD 30 MP3 Radio-t természetesen úgy, hogy megmaradjanak a multikormány funkciók és a középkonzol kijelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Szinte biztos hogy nem. A CD30 már egy újabb generációs rádió (H Astrából és társaiból), és CAN buszon keresztül kommunikál. Ha a rádiót működésre is tudnád bírni, se a kijelző, se a multikormány gombjai nem működnének együtt vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabix22 Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Szinte biztos hogy nem. A CD30 már egy újabb generációs rádió (H Astrából és társaiból), és CAN buszon keresztül kommunikál. Ha a rádiót működésre is tudnád bírni, se a kijelző, se a multikormány gombjai nem működnének együtt vele. Köszönöm szépen a választ, én is erre tippeltem volna, de mondom megkérdezem....Abban tud valaki segíteni esetleg, hogy Szolnok környékén vállal-e valaki aux input készítést VDO CDR 500-ba?? Az is érdekelne, hogy valahogy megoldható-e egy erősítő rákötése, mert szeretnék egy mélynyomót a kocsiba, de ugye ezen nincs rca kimenet, valahogy az rászerkeszthető?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Köszönöm szépen a választ, én is erre tippeltem volna, de mondom megkérdezem....Abban tud valaki segíteni esetleg, hogy Szolnok környékén vállal-e valaki aux input készítést VDO CDR 500-ba?? Az is érdekelne, hogy valahogy megoldható-e egy erősítő rákötése, mert szeretnék egy mélynyomót a kocsiba, de ugye ezen nincs rca kimenet, valahogy az rászerkeszthető?? Szia! Erositot tudsz ra kötni mert nekem is megcsinálták, úgyhogy az tuti nem gond csak egy jo szaki meg valami jelatalakito kis kütyü kell hozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Helló. Gyárit lecseréltem egy JVC fejegységre. Ahhoz, hogy kormányról tudjam vezérelni meg kell venni azt a méregdrága JVC-Opel szabványos átalakitót, vagy meglehet oldani másképpen is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 (edited) Igen, sajna meg kell szerintem. Módosítva Április3, 2014 : nemeth_laca 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Igen, sajna meg kell szerintem. Akkor majd irok a Jézuskának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Meg kell venni. De már nem olyan drága, amikor én vettem, még valami 20e Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Tudnátok mondani Újpest környékén olyan bontót, ahol tudok venni hátsó hangszórót meg kábelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ALULU Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Sziasztok! Ma vettem 4 db gyári csipogót és szeretném betenni az ajtókba. Kaptam 2db ilyet: http://i.ebayimg.com/t/VAUXHALL-OMEGA-ASTRA-VECTRA-ECT-2-FRONT-TWEETER-SPEAKERS-GM-90520836-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16hHJIIE9qTYMbVcBP-v(tT+QQ~~60_12.JPG és 2db ilyet: http://s14.directupload.net/images/user/111024/h3btwmvf.jpg Az lenne a kérdésem, hogy melyik az első és a hátsó pár? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április30, 2014 Megoszt Elküldve Április30, 2014 Sziasztok! Ma vettem 4 db gyári csipogót és szeretném betenni az ajtókba. Kaptam 2db ilyet: http://i.ebayimg.com/t/VAUXHALL-OMEGA-ASTRA-VECTRA-ECT-2-FRONT-TWEETER-SPEAKERS-GM-90520836-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16hHJIIE9qTYMbVcBP-v(tT+QQ~~60_12.JPG és 2db ilyet: http://s14.directupload.net/images/user/111024/h3btwmvf.jpg Az lenne a kérdésem, hogy melyik az első és a hátsó pár? Köszi! Szerintem a zöld hátú a hátsó, de ha bepróbálod a helyére, rögtön kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts