bocs Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Sehol nincs benne csavar. Szia! Én is így jártam anno az F astrával,semmi csavar,semmi kütyüke nem fogta,de iszonyat nehezen tudta kiszedni a szaki,középen összenyomta a keretet,és egy kicsi úgymond "favágó stílussal" sikerült kivadászni a helyéről.Betyár módon be volt szorulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edem91 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Szia! Én is így jártam anno az F astrával,semmi csavar,semmi kütyüke nem fogta,de iszonyat nehezen tudta kiszedni a szaki,középen összenyomta a keretet,és egy kicsi úgymond "favágó stílussal" sikerült kivadászni a helyéről.Betyár módon be volt szorulva. Valószínű nekem is ez lesz, kicsit erőlködni kell majd akkor vele. Köszi;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Lenne két kérdésem, lehet hogy ti tudtok segíteni. 1.tudja valaki, hogy mennyit ér egy NCDR 1100? 2. TID-et vezérli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Lenne két kérdésem, lehet hogy ti tudtok segíteni. 1.tudja valaki, hogy mennyit ér egy NCDR 1100? 2. TID-et vezérli? hy ennyi az ára: http://www.ebay.de/itm/REPARATUR-KVA-OPEL-RADIO-ASTRA-ZAFIRA-CD-NAVI-NCDR-1100-1500-/251055625959?pt=KFZ_Services_Reparaturen&hash=item3a7414d6e7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 hy ennyi az ára: http://www.ebay.de/i...=item3a7414d6e7 köszönöm a gyors választ, és az alap kijelzőt (TID) tudja vezérelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 köszönöm a gyors választ, és az alap kijelzőt (TID) tudja vezérelni? szerintem csak ilyet tud: http://forum.autohoje.com/uploaded/Tubular%20Bells/2006121014117_18.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 szerintem csak ilyet tud: http://forum.autohoj...21014117_18.JPG itt nem a CID van és ezt is vezérli. http://www.google.hu/imgres?q=opel+astra+g+ncdr1100&hl=hu&lr=lang_hu&biw=1280&bih=627&tbs=lr:lang_1hu&tbm=isch&tbnid=OtQLL8uxYvmZsM:&imgrefurl=http://www.dezmembrarimasini.ro/cumpar-sistem-de-navigatiel-astra-g-ncdr-1100--637505.html&docid=EowELU32WvgArM&imgurl=http://www.dezmembrarimasini.ro/media/images/original/cumpar-sistem-de-navigatiel-astra-g-ncdr-1100--cqOYdj.jpg&w=800&h=591&ei=jfizT8SOL9HHtAbfw-DRDA&zoom=1&iact=hc&vpx=104&vpy=297&dur=172&hovh=193&hovw=261&tx=145&ty=99&sig=107246775836963895826&page=1&tbnh=109&tbnw=152&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0,i:84 Nekem csak az kell, hogy a rádiót amit hallgatok kiírja. a többi egyenlőre nem kell. az későbbi project. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Üdvözlet a Tisztelt Olvasónak! Büszke és majdnem teljesen boldog tulajdonosa vagyok egy 2001-es évjáratú Astra G Caravan 2.0 DTI típusú masinának, melyben egy Siemens NCDR 1100 típusú fejegység van. Egy problémám van, az előző tulajok egyike kiszerelte a kesztyűtartóból a cd-tárat és telefont. Tud-e közületek segíteni nekem valaki abban, hogy honnan a szöszből tudnék én vásárolni cd-tárat és telefont az autóba? Azt már kiderítettem, hogy tán CDC2-es Philips tár és Nokia telefon volt benne, de ennél többet nem tudok. Több bontót felhívtam, mindenhol elhajtottak, mondván rettentesen ritka... A másik kérdésem az lenne, hogy ha a fejegységet kicserélném egy nem gyárira, az befolyásolná a fedélzeti számítógép és/vagy a kijelző működését? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! Szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Balazs777! Kérdésedre válaszolván: nekem sima (nem a nagy és színes) kijelző van az autóban és tudja vezérelni. Üdv! Szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Gyári CD tárat leginkább eBay-en találsz, a fejegység csere pedig a fedélzeti számítógép működését egyáltalán nem befolyásolja, a kijelzőét annyiban igen hogy ezután nem fogja kiírni a rádió-releváns adatokat (állomás neve, frekvencia) a kijelző, hacsak nem olyan készüléket választasz ami képes erre. Ilyen amúgy relatíve kevés van (főképp Kenwood és VDO Dayton típusok), és azok is méregdrágák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Nagyon köszönöm a gyors választ tgabika76! Azt szerinted meg lehetne valahogy tudni, hogy pontosan milyen típusú lehetett a cd-tár és a telefon az autóban? Nem szeretnék úgy járni, hogy megvásárolom, aztán pedig nem tudom beszerelni a kesztyűtartóba. Üdv! Szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Balazs777! Kérdésedre válaszolván: nekem sima (nem a nagy és színes) kijelző van az autóban és tudja vezérelni. Üdv! Szines köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Subi Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Sziasztok! Megvettem életem első G Astráját (2005-ös twinportos), és hát a gyári 2 hangszórós hangtechnikát cserélni szeretném. Össz-visz van 1-1 hangszóró az első ajtókban. A visszapillantóknál a csipogók gyárilag hiányoznak. Mielőtt nagy kárpitbontásba kezdenék, szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy milyen méretű hangszórók mennek az első ajtókba? Ha jól sejtem a mélyek 16,5 cm-esek lehetnek, a csipogók 25 vagy 30mm-esek? Az első ajtóban a gyári mélyek már eleve kiemelő keretben vannak, vagy vennem kell azt is? Ha leveszem a kis rácsot a hangszórók elöl, akkor mintha kiemelőben lenne a mély. A hátsó ajtóba 13,5-ös mélyek kellenek? Valamint a csipogók szintén 25 vagy 30mm-esek? Üdv: Subi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Subi, ha visszább olvasol ebben a témában, találsz majd egy linket, ott lesz egy példa, hogy milyen hangszóró megy az első ajtókba. Ott már eleve olyan kialakítású a hangszóró, hogy nem kell hozzá kiemelő. Üdv! Szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
Subi Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Subi, ha visszább olvasol ebben a témában, találsz majd egy linket, ott lesz egy példa, hogy milyen hangszóró megy az első ajtókba. Ott már eleve olyan kialakítású a hangszóró, hogy nem kell hozzá kiemelő. Üdv! Szines Megtaláltam a linket, köszönöm a segítséget. Tutihifiéktől már máskor is vásároltam, ezzel a szettel lesz a legegyszerűbb az átalakítás :) 1000 THX Subi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinesmester Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Nincs mit Subi! Üdv! Szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tüsi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Nem igazán ehhez a topikhoz illik, de 1.4 16V Club astrámban mekkora az első hangszóró maximális beépítési mélysége (az ablakot le tudjam húzni)? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Nem igazán ehhez a topikhoz illik, de 1.4 16V Club astrámban mekkora az első hangszóró maximális beépítési mélysége (az ablakot le tudjam húzni)? :D elég sok :) én raktam alá kiemelő... másképpen nem is tudtam volna berakni :) ez elfér :) http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&K=1&ID=4525 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tüsi Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 A gyártó honlapján sincsen fent a beépítési mélysége... én amit kinéztem 62mm-es Audio System. Na mindegy, Szadán jártam amúgy ma fejegységet venni, 5 perc alatt ingyen berakta nekem, beállította a rádióállomásokat, megkérdezte milyen színre állítsa a kijelzőt+gombsort, szóval profi kiszolgálásban volt részem (a kivett fejegységben felejtett CD-t is kiguberálta), úgyhogy a hangszórót is ott fogom majd, persze azt nem 5 perc lesz berakni :) A lényeg, hogy meg fogja tudni mondani mi fér majd be és mi nem... a "flat" hangszóróktól meg kicsit félek :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 A gyártó honlapján sincsen fent a beépítési mélysége... én amit kinéztem 62mm-es Audio System. Na mindegy, Szadán jártam amúgy ma fejegységet venni, 5 perc alatt ingyen berakta nekem, beállította a rádióállomásokat, megkérdezte milyen színre állítsa a kijelzőt+gombsort, szóval profi kiszolgálásban volt részem (a kivett fejegységben felejtett CD-t is kiguberálta), úgyhogy a hangszórót is ott fogom majd, persze azt nem 5 perc lesz berakni :) A lényeg, hogy meg fogja tudni mondani mi fér majd be és mi nem... a "flat" hangszóróktól meg kicsit félek :S Mivel mindenképpen kiemelőkeretre van szükséged, nem jelent gondot a 62 mm-es beépítési mélység. A keret legalább 25-30 mm magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edem91 Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 F Astrába tennék erősítőt. Van valakinek tippje, hogy hol lehet átvezetni a tápkábelt az akksihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Nézegettem a hangszóróimat, és nem tudom eldönteni hogy gyáriak-e... Ugyanis elég jól szólnak, és a hátsó ajtókban is van mélyközép is, csipogó is. A beépítés alapján gyárinak néz ki. Fénykép alapján esetleg meg tudja mondani valaki? Hétvégén lefotóznám. Holnap szeretnék venni egy aktív mélyládát, kíváncsi leszek a javulásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Sziasztok! Halottatok már arról, hogy a Delco Electronics CDR500-ast megcsinálták úgy, hogy aux bemenet van rajta!? Én kerestem leírást de nem találtam, hogy pontosan, hogy kellene megcsinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Nem kerested eléggé. Itt a megoldás, már csak portugálul kell megtanulnod :D : http://www.vectraclube.com.br/forum/viewtopic.php?f=12&t=24142&start=0&st=0&sk=t&sd=a Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Nem kerested eléggé. Itt a megoldás, már csak portugálul kell megtanulnod :D : http://www.vectraclu...&st=0&sk=t&sd=a Muchas gracias! :D :D :D Azt hiszem megoldom a képek alapján, autó elektronikai cégnél dolgozom mi is ilyeneket gyártunk meg még sok fullos dolgokat! "HARMAN" nem tudom, hogy ez a név jelen-e nektek valamit!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts