Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

... Valamint az nem használható, ha betolom a szivargyújtótöltőt a telefon miatt...

Ezt én úgy oldottam meg, hogy beépítettem egy 3-as szivargyújtó elosztót a fűtéskonzol alatti rekeszbe, hogy mindennel elférjek. Az az egy gyári tényleg semmire nem elég, ráadásul rossz helyen is van, mert mindig útban van az utas térdének, állandóan kirugdossák, ha oda van bedugva valami.

Megosztás:

Sziasztok!

Az előzőekben leírt hozzászólások miatt gondolkodom, hogy én is lecseréljem-e a gyári CDR 500-ast. Már a másodikat emésztem meg, sajnos a mostani se olvassa már a CD-ket. Próbálkoztam már mindenféle tisztítási megoldással, és nincs kedvem megint 20EFt-ot kidobni 1-2 év gyári rádió használatára. Lézerfejet nézettem hozzá, elvileg nem lehet hozzá kapni. Nem tudjátok, hogy melyik autórádió gyártó cég kínál legbarátságosabb áron kormánytávvezérlő interfészt Astra G-hez? A Kenwoodhoz láttam, hogy olyan 15-20EFt között mozog az ára. Köszönöm a válaszaitokat előre is.

Hali! EZEN a linken találsz többfélét sokkal jobb áron mint amennyiért akármelyik bolt adja itt magyarhonban. Ez az itthoni alkatrész ellátottság egy hatalmas LEHÚZÁS ha kocsiról van szó legyen a legkisebb csavartól akár egy komplett blokkig, azt képzelik hogy mindenki akinek ilyen problémája van milliomos. Szánalmas hogy ebbe az országba ha átlagos vagy alatti kereseted van a saját nyomorodon kell hogy megtanuld a kocsi szerelés fortéijait.

Megosztás:

Milyen és hova helyezted el és hova kötötted a fejegységen? Kép esetleg link? Érdekelne a megoldásod.

Szerintem arra gondol, amit a szivargyújtóba lehet dugni, és 5V-ot szolgáltat az USB töltős kütyüknek. Ennek köze nincs a fejegységhez, azon ha nincs gyárilag, akkor csak egy külső mp3 lejátszó jöhet szóba, ha van vonalbemenete, vagy ha még az se, akkor FM transzmitter.

Megosztás:

Szerintem arra gondol, amit a szivargyújtóba lehet dugni, és 5V-ot szolgáltat az USB töltős kütyüknek. Ennek köze nincs a fejegységhez, azon ha nincs gyárilag, akkor csak egy külső mp3 lejátszó jöhet szóba, ha van vonalbemenete, vagy ha még az se, akkor FM transzmitter.

Én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos. Majd kiderül pontosan, hogyan néz ki, ha válaszol. :D

Megosztás:

pontosan :D

nekem a fejen van usb és vonal bemenet is

meg brutusz :P

http://www.meteor.hu/akciop/

Megosztás:

Ez nagyon állat! :P De akkor most ebbe tolod az USB kulcsot és a műszerfal alatt hova van kötve a fejegységen? És milyen üzletben lehet ilyet kérni, hogy ne süljek fel? :D

a fejegység és usb aljzat az két külön jószág :D

a fejegységnek hátsó usb kivezetése van és a vége a kesztyű tartóban van.. :P

az usb-s töltőt csak a telefon miatt vettem mert nekem arról megy a navi ,a trost-nál vettem... feljebb van egy link

Megosztás:

a fejegység és usb aljzat az két külön jószág :D

a fejegységnek hátsó usb kivezetése van és a vége a kesztyű tartóban van.. :P

az usb-s töltőt csak a telefon miatt vettem mert nekem arról megy a navi ,a trost-nál vettem... feljebb van egy link

Értem! Köszönöm a gyors választ és a képet. :P

U.I.: Már leltem is az Extreme Digital-ban 1690Ft-ért! :D

Megosztás:

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy G Astra, és már cserélve lett a fejegység, most egy JVC fejegység.

A probléma a fejegység kivétele után mutatkozott. Szakszerűen :D beleforrasztották a kábeleket a fejegység hátuljába.

Jelenleg egy Sony fejegységet szeretnék beépíteni. Van valahol egy kapcsolási rajz a régi kábel kiosztáshoz, vagy eredeti csatlakozóhoz. Vagy ti mit javasoltok?

Perpill ilyen csatlakozót kellene beépítani:

444676_nagyarufoto.jpg

Megosztás:

• 4 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.