ampervadasz Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 ... Valamint az nem használható, ha betolom a szivargyújtótöltőt a telefon miatt... Ezt én úgy oldottam meg, hogy beépítettem egy 3-as szivargyújtó elosztót a fűtéskonzol alatti rekeszbe, hogy mindennel elférjek. Az az egy gyári tényleg semmire nem elég, ráadásul rossz helyen is van, mert mindig útban van az utas térdének, állandóan kirugdossák, ha oda van bedugva valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 . Az az egy gyári tényleg semmire nem elég, ráadásul rossz helyen is van, mert mindig útban van az utas térdének, állandóan kirugdossák, ha oda van bedugva valami. én vettem olyat hogy USB aljzat ,és csak pár mm áll ki így nem tudom beletörni,tök jól mükszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok! Az előzőekben leírt hozzászólások miatt gondolkodom, hogy én is lecseréljem-e a gyári CDR 500-ast. Már a másodikat emésztem meg, sajnos a mostani se olvassa már a CD-ket. Próbálkoztam már mindenféle tisztítási megoldással, és nincs kedvem megint 20EFt-ot kidobni 1-2 év gyári rádió használatára. Lézerfejet nézettem hozzá, elvileg nem lehet hozzá kapni. Nem tudjátok, hogy melyik autórádió gyártó cég kínál legbarátságosabb áron kormánytávvezérlő interfészt Astra G-hez? A Kenwoodhoz láttam, hogy olyan 15-20EFt között mozog az ára. Köszönöm a válaszaitokat előre is. Hali! EZEN a linken találsz többfélét sokkal jobb áron mint amennyiért akármelyik bolt adja itt magyarhonban. Ez az itthoni alkatrész ellátottság egy hatalmas LEHÚZÁS ha kocsiról van szó legyen a legkisebb csavartól akár egy komplett blokkig, azt képzelik hogy mindenki akinek ilyen problémája van milliomos. Szánalmas hogy ebbe az országba ha átlagos vagy alatti kereseted van a saját nyomorodon kell hogy megtanuld a kocsi szerelés fortéijait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 (edited) _Robi_ írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Nem jó a link. 1000 bocsi mindenkitől! JAVÍTVA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 én vettem olyat hogy USB aljzat ,és csak pár mm áll ki így nem tudom beletörni,tök jól mükszik :D Milyen és hova helyezted el és hova kötötted a fejegységen? Kép esetleg link? Érdekelne a megoldásod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Milyen és hova helyezted el és hova kötötted a fejegységen? Kép esetleg link? Érdekelne a megoldásod. Szerintem arra gondol, amit a szivargyújtóba lehet dugni, és 5V-ot szolgáltat az USB töltős kütyüknek. Ennek köze nincs a fejegységhez, azon ha nincs gyárilag, akkor csak egy külső mp3 lejátszó jöhet szóba, ha van vonalbemenete, vagy ha még az se, akkor FM transzmitter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Szerintem arra gondol, amit a szivargyújtóba lehet dugni, és 5V-ot szolgáltat az USB töltős kütyüknek. Ennek köze nincs a fejegységhez, azon ha nincs gyárilag, akkor csak egy külső mp3 lejátszó jöhet szóba, ha van vonalbemenete, vagy ha még az se, akkor FM transzmitter. Én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos. Majd kiderül pontosan, hogyan néz ki, ha válaszol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Milyen és hova helyezted el és hova kötötted a fejegységen? Kép esetleg link? Érdekelne a megoldásod. neeem ez gyárilag szivargyújtó/usb aljzat csinálok képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Szerintem arra gondol, amit a szivargyújtóba lehet dugni, és 5V-ot szolgáltat az USB töltős kütyüknek. Ennek köze nincs a fejegységhez, azon ha nincs gyárilag, akkor csak egy külső mp3 lejátszó jöhet szóba, ha van vonalbemenete, vagy ha még az se, akkor FM transzmitter. pontosan :D nekem a fejen van usb és vonal bemenet is meg brutusz :P http://www.meteor.hu/akciop/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 neeem ez gyárilag szivargyújtó/usb aljzat csinálok képet :D és itt a kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör képpel nem idézünk ®j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Jó a hifi! valóban :D elég oda baszós :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 és itt a kép http://www.kephost.com/images4/2011/10/1/g...rrgn8m21_tn.jpg Ez nagyon állat! :D De akkor most ebbe tolod az USB kulcsot és a műszerfal alatt hova van kötve a fejegységen? És milyen üzletben lehet ilyet kérni, hogy ne süljek fel? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Ez nagyon állat! :P De akkor most ebbe tolod az USB kulcsot és a műszerfal alatt hova van kötve a fejegységen? És milyen üzletben lehet ilyet kérni, hogy ne süljek fel? :D a fejegység és usb aljzat az két külön jószág :D a fejegységnek hátsó usb kivezetése van és a vége a kesztyű tartóban van.. :P az usb-s töltőt csak a telefon miatt vettem mert nekem arról megy a navi ,a trost-nál vettem... feljebb van egy link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 113USD, nálunk 40000 HUF. FZ709E és valóban 40e vettem ,ami egy baráti ezért a gépért :P a 113 zöldhasú az jobban hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 a fejegység és usb aljzat az két külön jószág :D a fejegységnek hátsó usb kivezetése van és a vége a kesztyű tartóban van.. :P az usb-s töltőt csak a telefon miatt vettem mert nekem arról megy a navi ,a trost-nál vettem... feljebb van egy link Értem! Köszönöm a gyors választ és a képet. :P U.I.: Már leltem is az Extreme Digital-ban 1690Ft-ért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Amiről a múltkor beszéltem. Opel forever :D http://kepfeltoltes.hu/view/111002/K_p_054...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111002/K_p_055...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Amiről a múltkor beszéltem. Opel forever :D http://kepfeltoltes.hu/view/111002/K_p_054...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111002/K_p_055...ltoltes.hu_.jpg Megrágta az EGR? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Megrágta az EGR? :D Ja. Még jó, hogy a topic nyitója idézőjelbe tette a "HIFI"-t. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 (edited) Endy írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
glita Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy G Astra, és már cserélve lett a fejegység, most egy JVC fejegység. A probléma a fejegység kivétele után mutatkozott. Szakszerűen :D beleforrasztották a kábeleket a fejegység hátuljába. Jelenleg egy Sony fejegységet szeretnék beépíteni. Van valahol egy kapcsolási rajz a régi kábel kiosztáshoz, vagy eredeti csatlakozóhoz. Vagy ti mit javasoltok? Perpill ilyen csatlakozót kellene beépítani: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Van valahol egy kapcsolási rajz a régi kábel kiosztáshoz, vagy eredeti csatlakozóhoz. Vagy ti mit javasoltok? Perpill ilyen csatlakozót kellene beépítani: http://www.addel.hu/store/termekfotok/783/...nagyarufoto.jpg hátha ez segít : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=119&st=2900 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 (edited) glita írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 (edited) óő Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts