jaygab Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szerintem mindenképpen kelleni fog egy ilyen közbeiktatott kütyüke,amit ha visszaolvasok kb 2-3 oldalt,meg is találsz... ha te olvasol vissza, akkor nem fogja megtalàlni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 ha te olvasol vissza, akkor nem fogja megtalàlni... :icon4: dehogynem, csak akkor be is kell linkelnie, hogy melyik az az oldal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Hátha kell valakinek :) http://www.vatera.hu/silvercrest_kh2375_bl...1468293067.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Hátha kell valakinek :) http://www.vatera.hu/silvercrest_kh2375_bl...1468293067.html Van valakinek ilyen típusú készülékről tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jóVan valakinek ilyen típusú készülékről tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jó Akkor már értem miért van odaírva,hogy a flexkorongot is lejátssza! :) Hegeszteni nem tud? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Akkor már értem miért van odaírva,hogy a flexkorongot is lejátssza! :) Hegeszteni nem tud? :D de.. adok hozzá egy invertert is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jó Szia! Én meg írtam a vaterára, ezek szerint neked. Itt is megkérdezem a multikormánnyal kompatibilis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Szia! Én meg írtam a vaterára, ezek szerint neked. Itt is megkérdezem a multikormánnyal kompatibilis? Nem :D Nem voltam mostanában vaterán... :) ,de akkor ott már nem válaszolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok. Szia! Keresd a Trásy autóelektronikát a Huszár Gál utcán. Szerintem korrektek. Blau rádióban 1 ezresért cseréltek 4 diódát, ami a kezelőlapot világítja meg. Szerintem máshol ennyiért köszönnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok. Meg lehetne próbálni egy kis kontaktspray-t is.Levenni a tekerőt és picit befújni! Persze,ha a szervíz ilyen olcsó akkor nem érdemes annyira.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Szia! Keresd a Trásy autóelektronikát a Huszár Gál utcán. Szerintem korrektek. Blau rádióban 1 ezresért cseréltek 4 diódát, ami a kezelőlapot világítja meg. Szerintem máshol ennyiért köszönnek. :) Köszi, belőttem a helyszínt, majd keresem Őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! 2005/2 Astra G-be szeretnék előre csipogókat beépíteni. Olvastam itt, hogy elvileg azok be vannak kábelezve, csak rá kell kötni. Viszont amikor kiszedtem a műanyag takarót, nem találtam kábelt, csak a visszapillantóhoz bekötöttet (gondolom vagy a fűtés vagy a mozgatás kábeleit). Akkor most nekem nincs bekábelezve vagy máshol kell keresnem? Ha nincs, akkor szét kell szedni az ajtót és kell vennem valahonnan kábelt hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! 2005/2 Astra G-be szeretnék előre csipogókat beépíteni. Olvastam itt, hogy elvileg azok be vannak kábelezve, csak rá kell kötni. Viszont amikor kiszedtem a műanyag takarót, nem találtam kábelt, csak a visszapillantóhoz bekötöttet (gondolom vagy a fűtés vagy a mozgatás kábeleit). Akkor most nekem nincs bekábelezve vagy máshol kell keresnem? Ha nincs, akkor szét kell szedni az ajtót és kell vennem valahonnan kábelt hozzá? :) Üdvözöllek! Ott van az, csak vissza van hajtva az ajtókárpit alá. Vagy megbontod a kárpitot, vagy egy darab dróttal kipiszkálod. Össze is van ragasztószalagozva, de egy hegyes késsel benyúlva el tudod vágni. Én kipiszkáltam, de megbontani biztonságosabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Üdvözöllek! Ott van az, csak vissza van hajtva az ajtókárpit alá. Vagy megbontod a kárpitot, vagy egy darab dróttal kipiszkálod. Össze is van ragasztószalagozva, de egy hegyes késsel benyúlva el tudod vágni. Én kipiszkáltam, de megbontani biztonságosabb! Szia! Köszi a gyors választ. Holnap megpróbálkozok a drótos megoldással először, hátha működik a kezdők szerencséje. Amúgy láttam halványan valami szigetelőszalagot, ezek szerint az lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Szia! Köszi a gyors választ. Holnap megpróbálkozok a drótos megoldással először, hátha működik a kezdők szerencséje. Amúgy láttam halványan valami szigetelőszalagot, ezek szerint az lesz az. Valószínű. Van a végén egy csati is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Valószínű. Van a végén egy csati is. Majd beszámolok, remélem csak pozitív dolgokról. Azután, ha megvan, majd zaklatlak egyéb kérdésekkel :) Amúgy, amikor megvettem, erősen drágállottam a gyári rendszert, úgyhogy vettem egy inkább egy ...jó tudom gagyi...roadstar, de mp3-as meg usb-s lejátszót bele. De jó lenne már feljavítani a hangzást, mert a két hangszóróval azért valljuk be nem egy tökéletes élmény zenét hallgatni. Kezdek amúgy fellelkesülni, remélem nem megy majd rá a gatyám :D Idővel a gyárit hangszórókat le akarom cserélni. Elsődleges...magasból milyet érdemes beszerezni hozzá? Véglegeset szeretnék....amúgy relatíve nem akarok egy vagyont költeni rá, csak jó lenne egy tisztességes hangon szóló rendszer.Szívesen fogadok minden ötletet a fejre is, a középre is....elhatároztam, megcsinálom normálisra :D A hátsó hanghoz (vagy nem hanghoz) nem akarok hozzányúlni...még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 sziasztok érdekelne pesten hol lehet beszerezni multikormányhoz átalakítót sony fejegységhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! A kocsiban a gyári CAR 300-as rádiót szeretném kicserélni. Azt már olvastam, hogy az iso csatlakozóban fel kell cserélni a vastag és a vékony piros vezetéket, hogy a memóriában megmaradjanak a a tárolt adatok, de a következő kérdésem lenne: Hogy jön ki a vezeték az iso csatlakozóból, mert én nem tudtam kihúzni belőle, erőltetni meg nem mertem, nehogy elszakadjon a vezeték? Segítségeteket köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! A kocsiban a gyári CAR 300-as rádiót szeretném kicserélni. Azt már olvastam, hogy az iso csatlakozóban fel kell cserélni a vastag és a vékony piros vezetéket, hogy a memóriában megmaradjanak a a tárolt adatok, de a következő kérdésem lenne: Hogy jön ki a vezeték az iso csatlakozóból, mert én nem tudtam kihúzni belőle, erőltetni meg nem mertem, nehogy elszakadjon a vezeték? Segítségeteket köszi! vegyél hozzál iso-iso átalakított .. a gyárit véget nem tudod rádugni.. a kérdésre a válasz : tű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 vegyél hozzál iso-iso átalakított .. a gyárit véget nem tudod rádugni.. a kérdésre a válasz : tű :) Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani? Homasita van 1 rakat ott :) vagy valami autóhifi bolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani? Gamma a Szent Annán, vagy Bernád Hangtechnika a Bem térem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Gamma a Szent Annán, vagy Bernád Hangtechnika a Bem térem. Az elsőbe nem tudtak adni, a másodikhoz el sem jutottam, mert a Media Markt-ban vettem. Beszereltem, működik. Köszi Elek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts