bocs Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 csak piros kéket találtam.. egyik a távhoz megy a másik meg az út jeladóhoz Szia! Lehet,hogy piros kék,nem emlékszem pontosan,(rég volt kiszedve a magnóm,a kép meg eléggé homályos),akkor azt a kettőt végül is jó,hogy összekötöttem,vagy nem? Valószínű,hogy hétvégén kiszedem,és megnézem pontosabban,megpróbálok normálisabb képet csinálni a vezetékekről. Azért köszönöm a segítségedet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Szia! Lehet,hogy piros kék,nem emlékszem pontosan,(rég volt kiszedve a magnóm,a kép meg eléggé homályos),akkor azt a kettőt végül is jó,hogy összekötöttem,vagy nem? Valószínű,hogy hétvégén kiszedem,és megnézem pontosabban,megpróbálok normálisabb képet csinálni a vezetékekről. Azért köszönöm a segítségedet! Lehet érdemes lenne körülnézni a kormány környékén is, hogy ott meg van-e minden.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Szia! Lehet,hogy piros kék,nem emlékszem pontosan,(rég volt kiszedve a magnóm,a kép meg eléggé homályos),akkor azt a kettőt végül is jó,hogy összekötöttem,vagy nem? Valószínű,hogy hétvégén kiszedem,és megnézem pontosabban,megpróbálok normálisabb képet csinálni a vezetékekről. Azért köszönöm a segítségedet! Ismeretlen, lógó tyúkbeleket én nem kötözgetnék össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ekeb Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Sziasztok! Van egy 2002-es G Astrám. Benne egy VDO CDR500 (E) CD-s rádió. Akksi csere után rádió "SAFE".... Kódkártyát nem találtam, már írtam a Német szerviznek, de semmi válasz eddig. (Kinti kocsi) :icon4: Tudna valaki segíteni? 2 próbálkozást már kiiktattam...... :icon4: Adatai: GM050011123960 VDO 326559176 No: 24 469 302 Előre is köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Lehet érdemes lenne körülnézni a kormány környékén is, hogy ott meg van-e minden.... Szia! Köszönöm a tippet.ha jól emlékszem mielőtt kiszedem a légzsákot,15 perccel előtte le kell szedni az akksi sarut.Ha nem így van javítsatok ki légyszi. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Ismeretlen, lógó tyúkbeleket én nem kötözgetnék össze. Szia! Én sem,ezt csak azért mertem összekötni,mert ugyanolyan színe van mind kettőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok! Segítsetek légyszíves, elakadtunk a szerelésben! A gyári cd-s autórádió helyére raknánk be az újat. A kormányról vezérelhetőséggel van probléma, az autórádió már működik. A képen látható kábelek lógnak a levegőben. Az autórádióból jön ki a Steering Wheel Remote Control kábel, gondolom ide kellene rákötni az átalakító egyik kábelét. De melyiket? Köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/110703/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Tehát az autórádióból kijövő lógó kábelek: Steering Wheel Remote Control Mute P.Cont Kormányátalakítóról pedig két barna lóg, egyik végén S-Video csatlakozó van, a másik végén csak kis fém csatlakozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ez segít valamit? Én ilyet kaptam az enyémhez: http://www.connects2.co.uk/Instructions/Stalk-NonCAN.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok! Segítsetek légyszíves, elakadtunk a szerelésben! A gyári cd-s autórádió helyére raknánk be az újat. A kormányról vezérelhetőséggel van probléma, az autórádió már működik. A képen látható kábelek lógnak a levegőben. Az autórádióból jön ki a Steering Wheel Remote Control kábel, gondolom ide kellene rákötni az átalakító egyik kábelét. De melyiket? Köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/110703/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Tehát az autórádióból kijövő lógó kábelek: Steering Wheel Remote Control Mute P.Cont Kormányátalakítóról pedig két barna lóg, egyik végén S-Video csatlakozó van, a másik végén csak kis fém csatlakozó. sajnos én nem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, hogy milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ez segít valamit? Én ilyet kaptam az enyémhez: http://www.connects2.co.uk/Instructions/Stalk-NonCAN.pdf Köszönöm, de sajnos nem segít nekem. :D Próbából meg nem merek összekötni kábeleket. Két barna jön ki a kormányhoz illesztőből.... Sok a lehetőség hogy a szerencsére bízzam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok! Hétvégén kiszedtem a magnót és csináltam érthetőbb képet a vezetékelésről.Talán jobban látszik honnan jönnek azok a kérdéses piros-kék drótok,amiket én összekötöttem.Az egyik elérne a csatlakozóig,de a másik nem.Sajna a csatlakozón sem találtam olyan helyet ahová beillene. A multikormány szétszedésére már nem volt időm sajna.Úgy tudom 15 percel előtte le kell venni az akksi sarut a légzsák miadt,jól tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Köszönöm, de sajnos nem segít nekem. :D Próbából meg nem merek összekötni kábeleket. Két barna jön ki a kormányhoz illesztőből.... Sok a lehetőség hogy a szerencsére bízzam. Megoldódott a probléma. Én voltam figyelmetlen. Az átalakítóból kijövő két kábel közül csak az egyik volt bekötve, a másik csak üres csatlakozóba futott. Így a másik lett az autórádióhoz kötve. Szuperül működik a multikormány a Kenwood rádióval! Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Megoldódott a probléma. Én voltam figyelmetlen. Az átalakítóból kijövő két kábel közül csak az egyik volt bekötve, a másik csak üres csatlakozóba futott. Így a másik lett az autórádióhoz kötve. Szuperül működik a multikormány a Kenwood rádióval! Köszönöm a segítséget! na az királyság... kellet valami modul ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 na az királyság... kellet valami modul ? Igen kellett. 18e Ft volt a doboz ami az autórádió és az iso csatlakozók közé került. És ebbe az átalakító kötegbe kellett beledugni a Kenwood rádio Steering Wheel Control kábelét. Lett némítás funkció is! :D Most irigylem egy kicsit a sógort, az ő Astrájába szereltük be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Igen kellett. 18e Ft volt a doboz ami az autórádió és az iso csatlakozók közé került. hát akkor nekem nem lesz... mert nekem még kéne a kapcsolók.. meg más az átvezetés is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Megoldódott a probléma. Én voltam figyelmetlen. Az átalakítóból kijövő két kábel közül csak az egyik volt bekötve, a másik csak üres csatlakozóba futott. Így a másik lett az autórádióhoz kötve. Szuperül működik a multikormány a Kenwood rádióval! Köszönöm a segítséget! Még kiegészítésként írom, hogy a kormányon lévő gombok világítanak! Nem kellett semmit átkötni. :D Királyság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Még kiegészítésként írom, hogy a kormányon lévő gombok világítanak! Nem kellett semmit átkötni. :D Királyság! Nekem is ugyanez az átalakítóm van mint neked csak nekem JVC véggel. Kicsit túlfizetted én a TME.EU ról rendeltem és postával együtt nem volt 13 ezer. De a lényeg hogy működik! Én szétszedtem ezt a csodát de nem tudtam megfejteni hogy miként működik. Pedig az volt a tervem hogy lekoppintom és akkor tudok én is ilyen csinálni annak aki megérdemli :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék, multikormány gombjainak megvilágítása nem műxik,ennek a leszerelésére kellene tanács,ha valaki már elkövetett ilyet! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék, multikormány gombjainak megvilágítása nem műxik,ennek a leszerelésére kellene tanács,ha valaki már elkövetett ilyet! Thx! a kormányt a két küllője közt megtapogatod hátul,ott találsz 2db lyukat,abban van 1-1csavar,általában torx fejű.Kitekered,(nem fog kiesni)ekkor ki tudod emelni a légzsákot,alatta van a gombok csavarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 a kormányt a két küllője közt megtapogatod hátul,ott találsz 2db lyukat,abban van 1-1csavar,általában torx fejű.Kitekered,(nem fog kiesni)ekkor ki tudod emelni a légzsákot,alatta van a gombok csavarja... Légzsák babrálás előtt pár percel vedd le az akksisarut! :D Nehogy meglepetés érjen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Légzsák babrálás előtt pár percel vedd le az akksisarut! :D Nehogy meglepetés érjen! Úgy van."Így csináld" szerint 1 perccel előtte le kell venni az akksi sarut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Sziasztok! Köszönöm szépen a segítséget! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok. Tudtok ajánlani valami mp3-as cd rádiót amivel tudom használni a gyári kijelzőmet,illetve a multikormányt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok. Tudtok ajánlani valami mp3-as cd rádiót amivel tudom használni a gyári kijelzőmet,illetve a multikormányt? szerintem mindenképpen kelleni fog egy ilyen közbeiktatott kütyüke,amit ha visszaolvasok kb 2-3 oldalt,meg is találsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Sziasztok. Tudtok ajánlani valami mp3-as cd rádiót amivel tudom használni a gyári kijelzőmet,illetve a multikormányt? nekem van egy elado jvc, de kell hozzà a kütyü... ha erdekel ìrj privit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts