Korzika Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html Régen amennyire hifibuzi voltam :D most már annyira nem foglalkoztat. Csak szóljon valami és kész!Gondolom ez korral jár,képes voltam napokig tekergetni állítgatni egy frissen vásárolt kütyüt,hangfalakat cipeltem a szobába,pultos decket vettem-eladtam diszkósoknak,erősítőt építettem(mikor még nem vasutas voltam,akkor rádió-tévé szerelőként próbálkoztam) ...de jó is volt. Azért a szép, tiszta hangú hangforrásokat még most is szeretem. :D
Lipi-G Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html Nekem a CZ200E van,volt... teccik ahogy szól,jól is néz ki,mondjuk a beállitása nem a legegyszerűbb,de gyakorlás kérdése. :D
patrickk Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ?
Korzika Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? A gyári rádió van benne?
Guest Endy Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? Off. Szkolka forint, milyen moci, milyen felszereltség. mennyi km.?
patrickk Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Off. Szkolka forint, milyen moci, milyen felszereltség. mennyi km.? 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes
Guest Endy Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? Valószínűleg a hőmérséklet jeladód a hibás a lökhárító mögött. Nekem is volt ilyen hibám megvételkor. A másikat nem tudom. Ha csak ennyi gondod van a géppel, jól jártál vele, ezek fillérekből javíthatók. Gondolom.
imy Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes Azt hogyan csinálta "karcmentes"? Nekem a motorháztetőmről a kis kavicsok igen jól leverték már a festést (64e km alatt)...
GH Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Azt hogyan csinálta "karcmentes"? Nekem a motorháztetőmről a kis kavicsok igen jól leverték már a festést (64e km alatt)... Polír?
Zachi Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Tudtommal igen . Kicsit konkrétabb típus megjelölés sokat lendíthetne a probléma megoldásán.
imy Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Polír? Valahol csak a lakk, valahol pedig a fémig lepattant, azon az nem segít.
Zachi Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes Na, jól szét offoljátok az Astra G> Astra gyári "HIFI" topicot egy Astra F miatt :D :D
GH Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Na, jól szét offoljátok az Astra G> Astra gyári "HIFI" topicot egy Astra F miatt :D :D F-ben nem is volt multikormány... :P vagy igen? :D
Zachi Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 mitől lenne a z F astra?? Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II.
bocs Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II. És ott a pont! :D
jaygab Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II. Hát ja.Pedig nekem is 99es f-em volt :D De mi van ha csak ő classicozta le a g astráját?
Zachi Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Hát ja.Pedig nekem is 99es f-em volt :D De mi van csak ő classicozta le a g astrajat? És mi volna, ha az offolás helyett valaki végre a felvetett problémára reagálna akár G, akár F az a jármű? :D Plíz! :D
patrickk Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 A kedélyek megnyugtatása végett : az autóm G Astra , én gondoltam , hogy Classic mert valami "hozzáértő " azt mondta . Azért jó látni ,hogy ennyi fanatikust megmozgatott a kérdés . A hőmérséklet jeladót hol találom ? A magnó pontos típusát holnapra megírom hátha valaki tud segíteni . A gép azért karcmentes mert az "öreg" nagyon vigyázott rá . egyetlen hibát találtunk rajta a kipuffogó hátsó dobja ki volt rohadva egy helyen és kifújt ( már kijavítottuk) . Köszi a sok hozzászólást ! Egyébként tipp-topp az autó .
Mc-elek Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 A hőmérséklet jeladót hol találom ? első lökös :D
szopcsi13 Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 A kedélyek megnyugtatása végett : az autóm G Astra , én gondoltam , hogy Classic mert valami "hozzáértő " azt mondta . Azért jó látni ,hogy ennyi fanatikust megmozgatott a kérdés . A hőmérséklet jeladót hol találom ? A magnó pontos típusát holnapra megírom hátha valaki tud segíteni . A gép azért karcmentes mert az "öreg" nagyon vigyázott rá . egyetlen hibát találtunk rajta a kipuffogó hátsó dobja ki volt rohadva egy helyen és kifújt ( már kijavítottuk) . Köszi a sok hozzászólást ! Egyébként tipp-topp az autó . Elöl, a lökösben, középen.
Recommended Posts