Real_Tek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 A CD tartó igen, a gyári CD tár ellenben a kesztyűtartóban van. :D Erre gondoltam. Talán valóban jobb lett volna a CD charger kifejezést használni, az egyértelműbb. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Erre gondoltam. Talán valóban jobb lett volna a CD charger kifejezést használni, az egyértelműbb. Köszi! Esetleg changer? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Bezzeg mikor én kiszedtem az enyémet, hónapokig csak rakosgattam a garázsban ide-oda, annyira nem kellet senkinek... most meg találnál rá 2 vevőt is. nekem is jól jönne. :D A cd tartóban a középkonzolban, azok a kis fehér ablakok világítanak a sötétben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 A cd tartóban a középkonzolban, azok a kis fehér ablakok világítanak a sötétben? Nem. De vannak elvetemültek akik képesek beledezni. Pl. ezen az oldalon is láthatsz ilyet ha kicsit lejjebb görgeted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nem. De vannak elvetemültek akik képesek beledezni. Pl. ezen az oldalon is láthatsz ilyet ha kicsit lejjebb görgeted. köszi a linket, végignéztem. hát van 1-2 irigylésre méltó dolog a képeken. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 köszi a linket, végignéztem. hát van 1-2 irigylésre méltó dolog a képeken. :D Én is igy gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 most meg találnál rá 2 vevőt is. nekem is jól jönne. :D A cd tartóban a középkonzolban, azok a kis fehér ablakok világítanak a sötétben? A coupé klub fórumán most hirdet valaki ilyet, de a komplett középkonzol összes burkolatával együtt (hamutartó, váltókar körüli ill kézifékkar alatti rész is) 15e-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 A coupé klub fórumán most hirdet valaki ilyet, de a komplett középkonzol összes burkolatával együtt (hamutartó, váltókar körüli ill kézifékkar alatti rész is) 15e-ért... Ááá, nekem az de jó lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ááá, nekem az de jó lenne! :lol: Én meg is venném,csak nem enged a rendszer valamiért regelni,és nem tom elérni az eladót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Én meg is venném,csak nem enged a rendszer valamiért regelni,és nem tom elérni az eladót :D Megnéztem a képeket, szerintem elég karcos a cucc. Lehet, jobban járok, ha lefestem az enyémet. Igaz, attól még CD tartóm nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Megnéztem a képeket, szerintem elég karcos a cucc. Lehet, jobban járok, ha lefestem az enyémet. Igaz, attól még CD tartóm nem lesz. Csak a kézifék alatti műanyag karcos,nekem jó lenne,csak nincs elérhetőség.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Csak a kézifék alatti műanyag karcos,nekem jó lenne,csak nincs elérhetőség.. Tgabika76 biztos tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs90 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hali! Egy kis segítséget kérnék mert leszeretném cserélni az g astraba a gyári hangszórókat, de nem tom lebontani az oldal kárpitot :S (elektromos ablak és elektromos visszapillantó tükör van benne).És az lenne a kérdésem hogy hogy kell lebontani meg kell-e hozzá venni valamit? előre is köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Szeretném megkérdezni, hogy a képen látható hátsó ajtómban lévő PIN tüskés kábelcsatlakozót (központi zár, stb...) kicserélhetem-e a korábbi modellek (1998-tól) csatlakozójára. Más szóval kompatibilis-e a régebbi csatlakozó (abban benne van a 6-os sor két szélén a hangszóró PIN-je)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szeretném megkérdezni, hogy a képen látható hátsó ajtómban lévő PIN tüskés kábelcsatlakozót (központi zár, stb...) kicserélhetem-e a korábbi modellek (1998-tól) csatlakozójára. Más szóval kompatibilis-e a régebbi csatlakozó (abban benne van a 6-os sor két szélén a hangszóró PIN-je)? [ig]http://kephost.hu/thumb-1016_4D861FCB.jpg ha ugyan azt a formájú csatit veszel igen de 98-99volt még egy fajta csatlakozó elméletileg de az talán szögletes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ha ugyan azt a formájú csatit veszel igen de 98-99volt még egy fajta csatlakozó elméletileg de az talán szögletes volt. ------------------------------------------------------ Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tegnap vettem egy MNC INNOCD Express tipusú fejegységet. 1-2 tapasztalatot tudna valaki írni, kinek hogy vált be? Ma szereli be elektronyos uncsim... kiváncsi vagyok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tegnap vettem egy MNC INNOCD Express tipusú fejegységet. 1-2 tapasztalatot tudna valaki írni, kinek hogy vált be? Ma szereli be elektronyos uncsim... kiváncsi vagyok. <_< Egyik haver autójában van,engem nagyon zavar az erős kék kijelző,olcsó,annyiért jó,és asszem nincs rds sem benne.De tud kártyát olvasni... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Az RDS hiánya nem zavar, meg a kék fény se, lentre a váltóhoz akarom tenni, azt a zsebet meg a rádió helyére <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 De tud kártyát olvasni... :angry: mastercard, az érzést nem lehet meg fizetni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tegnap vettem egy MNC INNOCD Express tipusú fejegységet. 1-2 tapasztalatot tudna valaki írni, kinek hogy vált be? Ma szereli be elektronyos uncsim... kiváncsi vagyok. <_< Nekem az van. Mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle. Nincs rds, kicsit olyan kisiparinak tűnik az egész. Mostanában párszor megcsinálta, hogy megmozdul az előlap, és nem érintkezik. Olyankor elölről kezdi a pendriveot. Néha visszasírom a régi pio-t,az csak cd-t tud, de lehet visszacserélem. Ja, és a hangszóró kiosztás rá van rajzolva, de egy sem stimmelt! Kicsit legóztunk vele, mire bekötöttük. Összességében azt tudom mondani: ennyi pénzért ennyit tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nekem az van. Mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle. Nincs rds, kicsit olyan kisiparinak tűnik az egész. Mostanában párszor megcsinálta, hogy megmozdul az előlap, és nem érintkezik. Olyankor elölről kezdi a pendriveot. Néha visszasírom a régi pio-t,az csak cd-t tud, de lehet visszacserélem. Ja, és a hangszóró kiosztás rá van rajzolva, de egy sem stimmelt! Kicsit legóztunk vele, mire bekötöttük. Összességében azt tudom mondani: ennyi pénzért ennyit tud! Köszi a leírást. Hát igen. Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-)) Az opelben a középő kijelzőre is rá lett kötve neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszi a leírást. Hát igen. Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-)) Az opelben a középős kijelzőre is rá lett kötve neked? Nincs,és ezt szerintem nem is lehet.,neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 kizárt,neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek... Jaja, értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nincs,és ezt szerintem nem is lehet.,neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek... Ahogy mondja, Kedves Uram! :angry: Te elvágtad a "kanócot"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts