Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 de még azon agyalok ,hogy azt nem lehet kihúzni belőle?? és akkor csak a kábelt nyavaját kell cserélni... Maga a csati kihúzható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 már mint a csuszó érintkezöböl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A lényeg az, hogy komplett kormányátvezető szalagot kell cserélni. A nem multis csak 4 szálat visz át tehát komplett csere. Én is pont most cseréltem ki multisra, a gyári panelt meg átalakítottam, hogy pioneer autórádióhoz használni lehessen a távirányítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Maga a csati kihúzható. hát nemtom mert külön száma van a két fajtának...és nincs külön olyan kábelvég.. de ez nem azt jelenti hogy nem lehet kihúzni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 már mint a csuszó érintkezöböl? Hiába húzod ki, ha ki is jön, akkor is csak 4 szálat visz a szalag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A lényeg az, hogy komplett kormányátvezető szalagot kell cserélni. A nem multis csak 4 szálat visz át tehát komplett csere. Én is pont most cseréltem ki multisra, a gyári panelt meg átalakítottam, hogy pioneer autórádióhoz használni lehessen a távirányítót. akkor gondolom Te se tudtad kihúzni.... szerintem se lehet,de biztos a halál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Megoldás: csere bontott átvezetőre. 5-10 ezer között adják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 akkor gondolom Te se tudtad kihúzni.... szerintem se lehet,de biztos a halál <_< Nem is próbáltam, tudtam hogy cserélni kell sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 értem köszönöm most már képben vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nem is próbáltam, tudtam hogy cserélni kell sajnos. ennyi... <_< ezt pofáztam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ennyi... <_< ezt pofáztam én is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! A héten sikerült "kikódoltatnom" a gyári CCRT 700-asomat, meg van a kód,tökéletesen müködik (kop-kop-kop),csak azt nem értem,hogy miért nem tudom a multi kormánnyal vezérelni? Lehet,hogy nálam is az a probléma,amiről előrébb "beszéltetek"?,majd megnézem a kormányátvezetőnél a kábeleket.Esetleg valaki meg tudná "mondani" honnan lehet CCRT 700-ashoz magyar nyelvű használati utasítást szerezni? Előre is köszönöm a segítséget! Ui:köszönöm mindenkinek a segítséget rádió felajánlás témában (CAR 400,CDR 500 )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! A héten sikerült "kikódoltatnom" a gyári CCRT 700-asomat, meg van a kód,tökéletesen müködik (kop-kop-kop),csak azt nem értem,hogy miért nem tudom a multi kormánnyal vezérelni? Lehet,hogy nálam is az a probléma,amiről előrébb "beszéltetek"?,majd megnézem a kormányátvezetőnél a kábeleket.Esetleg valaki meg tudná "mondani" honnan lehet CCRT 700-ashoz magyar nyelvű használati utasítást szerezni? Előre is köszönöm a segítséget! Ui:köszönöm mindenkinek a segítséget rádió felajánlás témában (CAR 400,CDR 500 )! Angolom van pdf-ben,ha kell dobj egy mail címet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Angolom van pdf-ben,ha kell dobj egy mail címet <_< Köszi előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 maci1@freemail.hu Köszi előre is a segítséget! Nincs mit,el is küldtem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 maci1@freemail.hu Köszi előre is a segítséget! Na, ezért csókoltatnak a spammerek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat ilyenekre. Hát nem sok változást tapasztaltam,ugyanaz a semmi hangzás :D hátul.Elöl jobban szól a gyári,no azt nem is bántom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat ilyenekre. Hát nem sok változást tapasztaltam,ugyanaz a semmi hangzás :D hátul.Elöl jobban szól a gyári,no azt nem is bántom. <_< Szia nekem még gyári van,elöl-hátul,de a hátsókra nem adok hangot,mert teljesen lerontja a hangzást.Talán ha lenne rajta hangváltó,hogy csak a mélyebb hangokat adja,akkor talán,lenne valami hangzása.Mivel a mély hangokat a füled nem tudja behatárolni,hogy honnan szól.Viszont a magas,hangokat igen,ezért kell előre a két magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szia nekem még gyári van,elöl-hátul,de a hátsókra nem adok hangot,mert teljesen lerontja a hangzást.Talán ha lenne rajta hangváltó,hogy csak a mélyebb hangokat adja,akkor talán,lenne valami hangzása.Mivel a mély hangokat a füled nem tudja behatárolni,hogy honnan szól.Viszont a magas,hangokat igen,ezért kell előre a két magas. Elöl kicseréltem a magasakat a tükörnél clarionra,hát hallható a különbség.Hátra max bepróbálok valami háromutas hangszórót. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Elöl kicseréltem a magasakat a tükörnél clarionra,hát hallható a különbség.Hátra max bepróbálok valami háromutas hangszórót. <_< A hátulról jövő magas közép hangok,szerintem nagyon nem jók,olvastam olyat,hogy a kalaptartóba szerelt,két vagy háromutas hangszórókban,elvágják,a magas hangsugárzó vezetékét,mert akkor nincs zavaró magas hang hátulról.A helyedben csak az első ajtókba tennék,jó minőségű hangszórókat,komponens szettre gondolok,ami áll a csipogóból,a mély középből,és a hangváltóból.Az a jó szett aminek a hangváltója a közép mély hangszórót is szabályozza,nem csak a csipogót.De ez csak az én véleményem,nem vagy köteles rám hallgatni.A legjobb ha elgurulsz 1 helyi autóhifi,céghez,és kikéred a véleményüket,nekik van tapasztalatuk,ők tudják mi a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A hátulról jövő magas közép hangok,szerintem nagyon nem jók,olvastam olyat,hogy a kalaptartóba szerelt,két vagy háromutas hangszórókban,elvágják,a magas hangsugárzó vezetékét,mert akkor nincs zavaró magas hang hátulról.A helyedben csak az első ajtókba tennék,jó minőségű hangszórókat,komponens szettre gondolok,ami áll a csipogóból,a mély középből,és a hangváltóból.Az a jó szett aminek a hangváltója a közép mély hangszórót is szabályozza,nem csak a csipogót.De ez csak az én véleményem,nem vagy köteles rám hallgatni.A legjobb ha elgurulsz 1 helyi autóhifi,céghez,és kikéred a véleményüket,nekik van tapasztalatuk,ők tudják mi a tuti. Na, ez Lipi-G-nél kizárt, mivel Caravanja van. Akkor marad az ajtókárpit. Szépen szólhat a 130 mm-es háromutas pláne boka fölött, fél lábszár magasságból! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Na, ez Lipi-G-nél kizárt, mivel Caravanja van. Akkor marad az ajtókárpit. Szépen szólhat a 130 mm-es háromutas pláne boka fölött, fél lábszár magasságból! <_< A legtutibb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy multkor beszéltünk a multi kormányrol,hogy cserélni kel a csuszó érintkezöt az enyémbe most 90 588 757-es van most találtam egyet 90 588 758-ast azt szeretném megkérdezni szerintetek jo lene-e? elöreis köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy multkor beszéltünk a multi kormányrol,hogy cserélni kel a csuszó érintkezöt az enyémbe most 90 588 757-es van most találtam egyet 90 588 758-ast azt szeretném megkérdezni szerintetek jo lene-e? elöreis köszönöm!!! 126.oldal legutolsó hsz.-Mc-től,ott megtalálod az infót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Na holnap auto hifi beépités: Ilyen erölködő, Előre Ez már benne. Ilyen láda Hátul már benne a szett. Kiváncsi leszek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts