jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! leszedtem a kormánynál a burkolatott és a csuszó érintkezöbe 6-vezeték csatlakozik bele,valaki ebböl megtudja mondani,hogy rá van-e kötve a rádió a multikormányra? elöre is köszi!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! leszedtem a kormánynál a burkolatott és a csuszó érintkezöbe 6-vezeték csatlakozik bele,valaki ebböl megtudja mondani,hogy rá van-e kötve a rádió a multikormányra? elöre is köszi!!!! Így nem hiszem.Van egy,ami sárga,az a légzsák,asszem a többi barna,de hogy darabra mennyi s kanóc,passz.De a car 400-t vezérli a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Konkrétan Barna,barnafehér,szürke,kékpiros,sárga,sárga fehér. Most körbe néztem a neten és most láttam olyan csuszo érintkezöt aminek 4 pines a csatlakozoja. Most már csak azt kel kideritenem,hogy a rádió rá van-e kötve a kormányra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Konkrétan Barna,barnafehér,szürke,kékpiros,sárga,sárga fehér. Most körbe néztem a neten és most láttam olyan csuszo érintkezöt aminek 4 pines a csatlakozoja. Most már csak azt kel kideritenem,hogy a rádió rá van-e kötve a kormányra! Barna,barna fehér,az a duda,a többit este megnézem. Így néz ki belülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 igen az enyém is ilyen. De én a kormány mögötiröl beszélek. ilyen az egyik ilyen a másik köszönöm a fáradozásodat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 igen az enyém is ilyen. De én a kormány mögötiröl beszélek. ilyen az egyik ilyen a másik köszönöm a fáradozásodat!!! Elvileg be van kábelezve az első kép alapján.a második képen lévő csatit kell kicserélni,mert abban csak a duda,meg a légzsák van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Elvileg be van kábelezve az első kép alapján.a második képen lévő csatit kell kicserélni,mert abban csak a duda,meg a légzsák van. ja...csak a kormány oldalt nem távirányítós kábel korbács van <_< szerk: bontó a megoldás ,az új ár 35e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ja...csak a kormány oldalt nem távirányítós kábel korbács van :D Na vazz,én azt hittem a kék piros ,az az.De akkor bocs. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 köszönöm akkor majd körbe nézek! köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Na vazz,én azt hittem a kék piros ,az az.De akkor bocs. <_< hol látsz kék pirosat..? közben én másra lettem figyelmes... ez egyik képen látszik a gm szám 90588757. az agila ,de aztán rájöttem hogy ez van még több más modelben is. a lényeg :az nem rádiós átvezető ami benne van az 5199152 és ami kellene 5199153 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ezt nem értem. Hogy érted,hogy az nem rádiós átvezető ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 de még azon agyalok ,hogy azt nem lehet kihúzni belőle?? és akkor csak a kábelt nyavaját kell cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ezt nem értem. Hogy érted,hogy az nem rádiós átvezető ? http://kepfeltoltes.hu/view/110213/HPIM263...ltoltes.hu_.jpg ezen a képen 3 kábel végnek kellene lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 én ahogy probáltam nem lehet szerintem kihuzni csak kompleten lehet cserélni: mert látam a neten olyat amiben a doda csati 4-kábeles. csak ara vagyok kiváncsi,hogy ha veszek egy olyat akkor jo lesz-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 én ahogy probáltam nem lehet szerintem kihuzni csak kompleten lehet cserélni: mert látam a neten olyat amiben a doda csati 4-kábeles. csak ara vagyok kiváncsi,hogy ha veszek egy olyat akkor jo lesz-e? a túloldalt úgy látszik be van kábelezve... lehet hogy négy kábel van.. van link?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Csak abol gondolom,hogy be van kábelezve ha jozan paraszt észel bele gondolk. Van 6-kábel abol 2-tö a légzsáké a töbi 4 a kormány távirányitoé vagy nem jol gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 itt van ez lehet hogy jó... kár hogy nem látszik a száma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 voálá: http://moto.allegro.pl/tasma-poduszki-powi...1376271108.html ilyennek kell lennie vagy ez http://cgi.ebay.de/Kontakteinheit-Airbag-O...0-/200574667648 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 az az igazság,hogy semmi konkrét leirást nem találni a neten vagy lehet,hogy én keresem rosszhelyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 az az igazság,hogy semmi konkrét leirást nem találni a neten vagy lehet,hogy én keresem rosszhelyen! mire gondolsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 szerelési leirás ami alaposan leir mindent Mert letöltöttem az igy csináld..... de ott csak azt irják le,hogy szegyél ki valamit és,hogy rakd vissza de semi elektromos rajz vagy valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 amugy köszi lehet,hogy ráprobálok az ebay-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 szerelési leirás ami alaposan leir mindent Mert letöltöttem az igy csináld..... de ott csak azt irják le,hogy szegyél ki valamit és,hogy rakd vissza de semi elektromos rajz vagy valami még ennyit tudok segíteni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozal Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts