Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ez nem bug, hanem feature.

Azért marad égve a kicsi led hogy megtaláld a bekapcsológombot sötétben is. Lemeríteni pedig nem fogja az akkut, hacsak nem hagyod úgy egy több hónapig tartó távollét alatt, de ennyi időre meg már az akkusarut is érdemes levenni, nem csak az előlapot.

és ezt kábel ide oda kötögetéssel meg lehet hackelni?

vagy csak software-sen?

őszintén szólva zavar, olyan mintha kiáltana, hogy itt vagyok törjétek fel a kocsit.

kivenni meg állandó macera....

Elküldve

SZiasztok. Nem tudtok egy jo leirast aux bekotesere, cdr500 delcohoz?

Siemens/VDO-hoz van. Nézd meg milyen végfok IC van a Delcoban, hátha jó ahhoz is.

De úgy emlékszem Delco-t is találtam már a neten.

Elküldve

Sikerult osszekotnom a vdo car500-ast a telefonnal. Nagyon allat lett. Jo minosegben szol es nem kell parazzak, hogy ugrik a cd.Nagy koszonet Stofl-nak. Nelkule nem sikerult volna :)

Elküldve

Sikerult osszekotnom a vdo car500-ast a telefonnal. Nagyon allat lett. Jo minosegben szol es nem kell parazzak, hogy ugrik a cd.Nagy koszonet Stofl-nak. Nelkule nem sikerult volna :)

Örülök, hogy sikerült! Jó zene hallgatást! :)

Elküldve

Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő?

Elküldve

Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő?

Neten keress rá, hogy rádió kikódolás.

Pár ezerért megcsinálják és soha nem fog kódot kérni.

Elküldve

Szia!

Ő tud segíteni a kikódolásban: vadmalacka@gmail.com

Elküldve

Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a vdo cdr500 radionak melyik erintkezoje tolja ki az elektromos antennat bekapcsolaskor?

Én úgy emlékszem, hogy a tetején lévő lábkiosztáson ANT jelzéssel meg van jelölve.

Elküldve

Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a vdo cdr500 radionak melyik erintkezoje tolja ki az elektromos antennat bekapcsolaskor?

Üdv!

Szemből nézve a rádiót,alulról a 2.sor,abban jobbról a 2. a + baterry melletti!

cdr500_pin.jpg

• Like 1
Elküldve

Sziasztok.
Jelenleg egy vdo cdr500 cd-s rádió van a kocsiban(99es g astra), multikormányos, szeretném megtudni, hogy lehetséges-e beszerelni egy CD 30 MP3 Radio-t természetesen úgy, hogy megmaradjanak a multikormány funkciók és a középkonzol kijelző.

Elküldve

Szinte biztos hogy nem. A CD30 már egy újabb generációs rádió (H Astrából és társaiból), és CAN buszon keresztül kommunikál. Ha a rádiót működésre is tudnád bírni, se a kijelző, se a multikormány gombjai nem működnének együtt vele.

Elküldve

Szinte biztos hogy nem. A CD30 már egy újabb generációs rádió (H Astrából és társaiból), és CAN buszon keresztül kommunikál. Ha a rádiót működésre is tudnád bírni, se a kijelző, se a multikormány gombjai nem működnének együtt vele.

Köszönöm szépen a választ, én is erre tippeltem volna, de mondom megkérdezem....

Abban tud valaki segíteni esetleg, hogy Szolnok környékén vállal-e valaki aux input készítést VDO CDR 500-ba?? Az is érdekelne, hogy valahogy megoldható-e egy erősítő rákötése, mert szeretnék egy mélynyomót a kocsiba, de ugye ezen nincs rca kimenet, valahogy az rászerkeszthető??

Elküldve

Köszönöm szépen a választ, én is erre tippeltem volna, de mondom megkérdezem....

Abban tud valaki segíteni esetleg, hogy Szolnok környékén vállal-e valaki aux input készítést VDO CDR 500-ba?? Az is érdekelne, hogy valahogy megoldható-e egy erősítő rákötése, mert szeretnék egy mélynyomót a kocsiba, de ugye ezen nincs rca kimenet, valahogy az rászerkeszthető??

Szia! Erositot tudsz ra kötni mert nekem is megcsinálták, úgyhogy az tuti nem gond csak egy jo szaki meg valami jelatalakito kis kütyü kell hozza.
Elküldve

Helló. Gyárit lecseréltem egy JVC fejegységre. Ahhoz, hogy kormányról tudjam vezérelni meg kell venni azt a méregdrága JVC-Opel szabványos átalakitót, vagy meglehet oldani másképpen is?

• 3 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Ma vettem 4 db gyári csipogót és szeretném betenni az ajtókba.

Kaptam 2db ilyet: http://i.ebayimg.com/t/VAUXHALL-OMEGA-ASTRA-VECTRA-ECT-2-FRONT-TWEETER-SPEAKERS-GM-90520836-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16hHJIIE9qTYMbVcBP-v(tT+QQ~~60_12.JPG

és 2db ilyet: http://s14.directupload.net/images/user/111024/h3btwmvf.jpg

Az lenne a kérdésem, hogy melyik az első és a hátsó pár?

Köszi!

Szerintem a zöld hátú a hátsó, de ha bepróbálod a helyére, rögtön kiderül.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.