imy Elküldve Február3, 2012 Elküldve Február3, 2012 Ott asszem 13-as van gyárilag. Amelyikbe van gyárilag, abban igen, 13-as. ;)
Mc-elek Elküldve Február3, 2012 Elküldve Február3, 2012 Amelyikbe van gyárilag, abban igen, 13-as. ;) akkor az enyém gyári?? mert ott raktam bele :D :D
Mc-elek Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 érdekesség képen... valamelyik nap elhallgatott a láda... láda ok,fesz ok, kontakt ok,jel ok. erősítőn világit a piros gonosz (túlterhelés) ,de nem is volt hajtva... akkor kiszed... az erősítőn folyik a pára.. két nap száradás után megint jó :) mac audio zx 2000
imy Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 érdekesség képen... valamelyik nap elhallgatott a láda... láda ok,fesz ok, kontakt ok,jel ok. erősítőn világit a piros gonosz (túlterhelés) ,de nem is volt hajtva... akkor kiszed... az erősítőn folyik a pára.. két nap száradás után megint jó :) mac audio zx 2000 A fránya hideg, És ilyen időben a kocsit sem merem lemosni, mert szétfagy, pedig más sósabb mint a chips.
Dom Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 A fránya hideg, És ilyen időben a kocsit sem merem lemosni, mert szétfagy, pedig más sósabb mint a chips. Hát pedig én megtettem, lemosattam, mert már nem tudtam a látványt elviselni. És mennyivel szebb lett. :D
gezoli Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 A fránya hideg, És ilyen időben a kocsit sem merem lemosni, mert szétfagy, pedig más sósabb mint a chips. Én sem merem!
imy Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 A fránya hideg, És ilyen időben a kocsit sem merem lemosni, mert szétfagy, pedig más sósabb mint a chips. Hát pedig én megtettem, lemosattam, mert már nem tudtam a látványt elviselni. És mennyivel szebb lett. :D Nem használ a kocsinak, ha fagyban lemosod! (kivéve ha nem mínusz van a garázsodban) Mindenhova befagy a víz, az ajtók gumijainál, féknél, és mindenhova!
Tomi 1.6 Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 Nem használ a kocsinak, ha fagyban lemosod! (kivéve ha nem mínusz van a garázsodban) Mindenhova befagy a víz, az ajtók gumijainál, féknél, és mindenhova! Én mosatás után mentem vagy 20km, napos, -5 fokos időben. kiszáradt minden és csili-vili.
imy Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 Én mosatás után mentem vagy 20km, napos, -5 fokos időben. kiszáradt minden és csili-vili. Én is ma megmostam, -1,5 fokban, mire hazaértem lett -3,5 fok. Elég jól megszáradt, de volt ahol megfagyott. De már tisztább, és nem chips a kocsi.
Mc-elek Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 ettől a sok mosástól nehogy beázzon a hifi :D :D
gyűrű2012 Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Üdvözletem. Egy 2008 as G Astrábol szeretném kikapni a gyári magnót. A keret 4 sarkában van 4 lyuk gondolom oda kéne valamit bedugni ami vagy csavarhúzó vagy valami speciális szerszám és utána kijön gondolom egy kis fizika erő segítségével. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: gy
imy Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Üdvözletem. Egy 2008 as G Astrábol szeretném kikapni a gyári magnót. A keret 4 sarkában van 4 lyuk gondolom oda kéne valamit bedugni ami vagy csavarhúzó vagy valami speciális szerszám és utána kijön gondolom egy kis fizika erő segítségével. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: gy Csak 1 helyre írj!!!!!!
gyűrű2012 Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Csak 1 helyre írj!!!!!! jó bocsi csak SOS. de segíthetne valaki. :)
tgabika76 Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Üdvözletem. Egy 2008 as G Astrábol szeretném kikapni a gyári magnót. A keret 4 sarkában van 4 lyuk gondolom oda kéne valamit bedugni ami vagy csavarhúzó vagy valami speciális szerszám és utána kijön gondolom egy kis fizika erő segítségével. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: gy Mi a kérdés? Hogy úgy jön-e ki? Mert akkor a válasz igen, és nem kell hozzá speciális szerszám sem: én 2db bicikliküllőt (kerékpáros boltban kb. 20Ft darabja) hajtottam meg U alakúra és hegyeztem ki a végeit, tökéletesen bevált.
gyűrű2012 Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Mi a kérdés? Hogy úgy jön-e ki? Mert akkor a válasz igen, és nem kell hozzá speciális szerszám sem: én 2db bicikliküllőt (kerékpáros boltban kb. 20Ft darabja) hajtottam meg U alakúra és hegyeztem ki a végeit, tökéletesen bevált. köszönöm. :)
steve78 Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 köszönöm. :) Mi a kérdés? Hogy úgy jön-e ki? Mert akkor a válasz igen, és nem kell hozzá speciális szerszám sem: én 2db bicikliküllőt (kerékpáros boltban kb. 20Ft darabja) hajtottam meg U alakúra és hegyeztem ki a végeit, tökéletesen bevált. Az enyémben a lyukakban volt 4 darab kisméretű imbuszcsavar is, először azokat kellett kivenni, és csak utána lehetett a nyílásokba bedugni a célszerszámot (4 db hatvanötös szög :D ).
bocs Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Az enyémben a lyukakban volt 4 darab kisméretű imbuszcsavar is, először azokat kellett kivenni, és csak utána lehetett a nyílásokba bedugni a célszerszámot (4 db hatvanötös szög :D ). Én ugyanezen célszerszámokat használom a kivételhez :D :icon13:
beiden Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 Sziasztok. Segitséget kérnék, hogy hogyan kell beirni a cd-tár codot? Beirtam a rádioét és müködik is mikor cd-re váltom kéri a cd codját. Nem tudom mit kell nyomjak hogy betudjam irni a 4 jegyü codot. Kérem ha valaki tud segitsen. Köszönöm.
jamies Elküldve Április1, 2012 Elküldve Április1, 2012 Sziasztok! olyan problémám lenne hogy CAR300as magnómon nagyon gyengusz a rádió vétel, kiszereltem és az antenna csatit mozgattam és jobb lett. Visszatettem a rádiót és pár nap elteltével ismét hasonló lett a helyzet. Mit ajánlatok a csatit kellene cserélni, attól tartok hogy rövid lesz a kábel. És milyen csatit a legegyszerűbb beszerelni? Előre is köszönöm szépen :)
DarthVödör Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 (edited) On 2012. 04. 01. at 20:30, jamies írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör
jamies Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 A szerelőkeretben (ha már sokat volt mozgatva) az antenna csatlakozó már nem tart stabilan. Amikor visszatolod, a rádiót, kinyomja a csatlakozót a keretből. Három kis fül rögzíti. ezeket kell megerősíteni. Ne cseréld ki, mert olyat, aminek a szélén ilyen lenne, nem kapsz! Hát még nem tudom mi lesz vele, de így nem lesz jó. Cseréltem hangszórókat kicsit jobban szól mint a gyári, de kell persze valami komolyabb fejegység. CAR 300 az 4*6W.... :) http://www.google.hu/search?tbm=isch&hl=hu&source=hp&biw=1366&bih=667&q=jbl+cs6&gbv=2&oq=jbl+cs6&aq=f&aqi=g-L4&aql=&gs_l=img.3..0i19l4.3198l7568l0l7762l7l7l0l0l0l0l91l542l7l7l0.frgbld.
lacsko Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Sziasztok! a segitsegeteket szeretnem kerni! az a problemam h mar regen keresek egy mukodo ncdr 1500-as gyari magnot es nem talalok sehol sem! ha esetleg valaki tudna segiteni megkoszonnem! elore is koszi!
edem91 Elküldve Május13, 2012 Elküldve Május13, 2012 Hali! Astra F gyári Blaupunkt Car 300 fejegységet szeretnék cserélni. Magát a fejegységet már kivettem, a keretet azonban még nem sikerült. Ugyanis nem látok rajta sem csavart, sem bármiféle pántot, ami tartaná, mégis meg van szorulva. Tudja valaki, hogyan vehető ki?
steve78 Elküldve Május13, 2012 Elküldve Május13, 2012 Hali! Astra F gyári Blaupunkt Car 300 fejegységet szeretnék cserélni. Magát a fejegységet már kivettem, a keretet azonban még nem sikerült. Ugyanis nem látok rajta sem csavart, sem bármiféle pántot, ami tartaná, mégis meg van szorulva. Tudja valaki, hogyan vehető ki? Nálam a hátulján volt egy csavar, ami rögzítette.
edem91 Elküldve Május13, 2012 Elküldve Május13, 2012 Nálam a hátulján volt egy csavar, ami rögzítette. Sehol nincs benne csavar.
Recommended Posts