imy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 A kárpitot nem, de a behúzókart, már szedtem szét. (nyitókar LEDezés) Pattintós! Hidegben NE állj neki. A műanyagok, könnyen törnek!!! Okés Vödör és Zoli, akkor hagyom tavaszig. :lol: Az egyik kis patentot eltörtem tegnap. ;) Ez lehet a cikkszáma?? GM# 90321122 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Okés Vödör és Zoli, akkor hagyom tavaszig. :lol: Az egyik kis patentot eltörtem tegnap. ;) Ez lehet a cikkszáma?? GM# 90321122 Sztem, bármelyik autósboltban tudnak adni. Átmérő, hossz, fejmérete, fej nyak mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Köszi az infót, így már van benne logika, nem gondoltam volna, hogy ezt így oldották meg, majd megvizslatom. Az ablakfűtés megy, de a rádió vételt egyébként is elég gyengének érzem, lehet az is pont emiatt. Én a hibádról írtam! Tehát, most, nem jó a hátsóablak fűtésed testelése. Ezért, kikapcsolt állásban, az első tükrökön át testelődik. Ha bekapcsolod, akkor csak a rossz hátsó testelés marad. Ezért nem megy rendesen az antennaerősítő ilyenkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Én a hibádról írtam! Tehát, most, nem jó a hátsóablak fűtésed testelése. Ezért, kikapcsolt állásban, az első tükrökön át testelődik. Ha bekapcsolod, akkor csak a rossz hátsó testelés marad. Ezért nem megy rendesen az antennaerősítő ilyenkor! A Caravan-nál is így van megoldva? Gyenge az én rádióm vétele is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Én a hibádról írtam! Tehát, most, nem jó a hátsóablak fűtésed testelése. Ezért, kikapcsolt állásban, az első tükrökön át testelődik. Ha bekapcsolod, akkor csak a rossz hátsó testelés marad. Ezért nem megy rendesen az antennaerősítő ilyenkor! Igen, értem mit írtál, lehet én nem fogalmaztam érthetően, de egyről beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Igen, értem mit írtál, lehet én nem fogalmaztam érthetően, de egyről beszélünk. Csak a félreértések elkerülése miatt.... Én értem, hogy te érted, de nem biztos, hogy más is érti, amit mi értünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Okés Vödör és Zoli, akkor hagyom tavaszig. :lol: Az egyik kis patentot eltörtem tegnap. ;) Ez lehet a cikkszáma?? GM# 90321122 hi! http://www.patentdepo.hu/ujpatentok.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 hi! http://www.patentdepo.hu/ujpatentok.htm Ez marha jó oldal, megy is a kedvencek közé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 hi! http://www.patentdepo.hu/ujpatentok.htm Ismerem az oldalt, de mivel 250km-re vagyok tőle, ezért több lenne a leves, mint a hús. Cromax: 48Ft, helyi opel kereskedés 110Ft/db. (mind2 GM gyári alkatrész) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Gyári CDR-500-ból melyik típusút érdemes megvenni DELCO vs. VDO? Olvastam valahol egy leírást hogy, teljesítmény különbségek vannak közöttük csak már nem találom! Esetleg ha van valakinek eladó (nem horror áron) lehet, hogy érdekelne! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Gyári CDR-500-ból melyik típusút érdemes megvenni DELCO vs. VDO? Olvastam valahol egy leírást hogy, teljesítmény különbségek vannak közöttük csak már nem találom! Esetleg ha van valakinek eladó (nem horror áron) lehet, hogy érdekelne! Köszi! Miért veszel CDR-500-at? Ennyi pénzért sokkal jobb fejegységeket lehet venni. Mennyi ilyen fejegység előlap panelt gyártottunk mi anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Miért veszel CDR-500-at? Ennyi pénzért sokkal jobb fejegységeket lehet venni. Mennyi ilyen fejegység előlap panelt gyártottunk mi anno... Tetszik az autóban, jól illeszkedik a középkonzolba. Nem akarom elkiabálni de sikerült szereznem gyári multis bőrkormányt Nem akarom, hogy kihasználatlan legyen. A hangzása nekem nekem megfelel mert csak rádiót szoktam hallgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Tetszik az autóban, jól illeszkedik a középkonzolba. Nem akarom elkiabálni de sikerült szereznem gyári multis bőrkormányt Nem akarom, hogy kihasználatlan legyen. A hangzása nekem nekem megfelel mert csak rádiót szoktam hallgatni. Így értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Így értem. :lol: Most alkudozom egy sráccal 15.000ft+postánál járunk. Szerinted megér ennyit? Azt mondta , hogy a hangerőpotija meg van javítva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Most alkudozom egy sráccal 15.000ft+postánál járunk. Szerinted megér ennyit? Azt mondta , hogy a hangerőpotija meg van javítva! Nem tudom, nem akarok beleszólni... Googleval most néztem, volt vaterán, amikor 9e és 11e között keltek el...(ha nem sürgős, és van rádiód, én várnék a helyedben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Itt bővebben, az OPEL "HIFI"-kről. Lehet, hogy esztétikailag jó döntés, és a multikormánnyal vezérelheted. De, ne feledd, az idő, meg a hő, por, rázkódás, nem tesz jót, egy CD mechanikának. A "track" (sáv) követésnél, 0,1 mikrométer (plus-minus). A lencse (hogy sokat lehessen gyártani, olcsónak kellett lenni) műanyag!!! Ami, idővel "öregszik". Kifakul, bereped, bemattol. A lencse, egy optikai eszköz. Alulról világít a lézer, áthalad a lencsén, fix távolságban fókuszál. A lemez visszaveri a lézert, ismét a lencsébe, de ebben van egy prizma, ami eltéríti a fényt oldalra. Ezt egy fényérzékeny alkatrész érzékeli, ennek a jele, megy az ADC-be. Idővel "megvakul"!!! Röviden, ennyi. A CD, nem való autóba!!! Ez a saját véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Nekem CAR300 van. Még sosem használtam a magnó részét. Inkább FM transzmitter. Nincs mozgó, fogó, kopó alkatrésze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Itt bővebben, az OPEL "HIFI"-kről. A CD, nem való autóba!!! Ez a saját véleményem. 2002-ben vettem egy Pioneer cd-st, még a zsigámba. Már a 3.-ik autóm van körülötte, de még hibátlan. A transzmitter meg kifordul a szivargyújtóból, bezavarja a taxi, meg a kamion. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ez a saját véleményem. Köszönjük! :lol: Az FM rádiót sem arra tervezték, hogy mozgó mobil eszközben használd, ha már ennyire kukacoskodunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Köszönjük! :lol: Az FM rádiót sem arra tervezték, hogy mozgó mobil eszközben használd, ha már ennyire kukacoskodunk! :) látod ezért jó nekem a clarion ;) azon még gomb sincs ,és mechanika mentes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 ...sőt, a szivargyújtót se, mert ha belemész egy kátyúba, kiesik a kezedből és megégeti a bal herédet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 látod ezért jó nekem a clarion :lol: azon még gomb sincs ,és mechanika mentes ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 ...sőt, a szivargyújtót se, mert ha belemész egy kátyúba, kiesik a kezedből és megégeti a bal herédet. ;) :) ez jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 ...sőt, a szivargyújtót se, mert ha belemész egy kátyúba, kiesik a kezedből és megégeti a bal herédet. ;) Te is láttad az Ace Venturát mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 2002-ben vettem egy Pioneer cd-st, még a zsigámba. Már a 3.-ik autóm van körülötte, de még hibátlan. A transzmitter meg kifordul a szivargyújtóból, bezavarja a taxi, meg a kamion. Szerintem... Örülj neki, minden nap ajándék... Ha elromlik, (CD) ne is próbáld javíttatni, horror összeg lesz, egy lézer egység. A transzmitter, mint legegyszerűbb megoldást, írtam. Ha rossz frekvenciára állítod, persze hogy minden bezavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts