Mc-elek Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 http://noob.hu/2011/10/24/PA244331.JPG http://noob.hu/2011/10/24/PA244331.JPG adtál neki marlakocskát ?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Adtam. De mi az? ;) Gondolom :marslakócskát akart írni,de a sör erősebb volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Gondolom :marslakócskát akart írni,de a sör erősebb volt! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Gondolom :marslakócskát akart írni,de a sör erősebb volt! ;) http://www.zeneker.hu/images/Marslakocska_Banner.jpg azt hát :lol: :lol: van sör ?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bpetya Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Szép jó napot mindenkinek! Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy fischer cd tartója? Szürke színű, njoyba való! A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Sziasztok! Tapasztált már valaki olyat ,hogy a hátsó ablakfűtés bezavarja a rádió vételt! Megoldás esetleg? , Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Sziasztok! Tapasztált már valaki olyat ,hogy a hátsó ablakfűtés bezavarja a rádió vételt! Megoldás esetleg? , Hali! Nálam igaz még nem fordult elő ilyen de pár tippem lenne. Nézd meg hogy az antenna kábel helyén van-e a rádióban ha átalakító van a rádióban akkor nézd meg azt hogy az nem kontakthibás-e.(próbaképpen csináld meg azt hogy a fejet kiveszed és az antenna helyére bedugsz egy fél méteres vezetéket és úgy hallgatod meg bekapcsolt ablakfűtés mellet azt a csatornát amit zavar) A tetőantenna csatlakozását is ellenőrizni kéne. A fejegység gyári vagy utólagos? Ez azért fontos mert vannak olyan egyének/szerelők, akik ha utólagos fejet raknak be akkor elvágják az iso csatiba a remote szálat. Ilyenkor igaz marad a dátum kijelzés, de cserébe nem lesz anntenna erősítőnek sem tápja és ez okozhatja azt hogy az ablakfűtés interferenciát okoz. Én árnyékolás hibára is tippelnék. Mindenesetre a hozzáférhető helyekkel kezd utána a bontást, mert annál nagyobb méreg nincsen ha mindent lebontottál, és a végén derül ki hogy a hiba full a másik oldalon van amihez full könnyű hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Hali! Nálam igaz még nem fordult elő ilyen de pár tippem lenne. Nézd meg hogy az antenna kábel helyén van-e a rádióban ha átalakító van a rádióban akkor nézd meg azt hogy az nem kontakthibás-e.(próbaképpen csináld meg azt hogy a fejet kiveszed és az antenna helyére bedugsz egy fél méteres vezetéket és úgy hallgatod meg bekapcsolt ablakfűtés mellet azt a csatornát amit zavar) A tetőantenna csatlakozását is ellenőrizni kéne. A fejegység gyári vagy utólagos? Ez azért fontos mert vannak olyan egyének/szerelők, akik ha utólagos fejet raknak be akkor elvágják az iso csatiba a remote szálat. Ilyenkor igaz marad a dátum kijelzés, de cserébe nem lesz anntenna erősítőnek sem tápja és ez okozhatja azt hogy az ablakfűtés interferenciát okoz. Én árnyékolás hibára is tippelnék. Mindenesetre a hozzáférhető helyekkel kezd utána a bontást, mert annál nagyobb méreg nincsen ha mindent lebontottál, és a végén derül ki hogy a hiba full a másik oldalon van amihez full könnyű hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Eredeti gyári fejegység van benn! Ezt különben azután csinálta hogy kivettem az aksit egy töltésre és utána vettem észre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 ez inkább ide tartozik, nem a másik topicba ahol elkezdtük.... Benne! Ott van visszahajtva, és összeragasztva. Szóval ma leszedetem a tükörháromszöget, de nem is láttam benne kábelt, és ki sem tudtam tapintani... Classic II-be valaki már szerelt be csipogókat? Ha van merre van kábel? A tükörháromszög levételekor az egyik patentet kinyírtam, esetleg valaki egy cíkszámmal tudna segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok! Tapasztált már valaki olyat ,hogy a hátsó ablakfűtés bezavarja a rádió vételt! Megoldás esetleg? , Ezt nálam is csinálja, nekem is gyári rádióval (CAR400). Rejtély, hogy mitől lehet, mert egyenáram elvileg nem tud interferenciát okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ezt nálam is csinálja, nekem is gyári rádióval (CAR400). Rejtély, hogy mitől lehet, mert egyenáram elvileg nem tud interferenciát okozni. Nem lehet, hogy van valahol valami kontakt hibátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok! Tapasztált már valaki olyat ,hogy a hátsó ablakfűtés bezavarja a rádió vételt! Megoldás esetleg? , Vedd ki, a hátsóablakfűtés reléjét! Ha megszűnik a "zaj" akkor, a test hibája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ezt nálam is csinálja, nekem is gyári rádióval (CAR400). Rejtély, hogy mitől lehet, mert egyenáram elvileg nem tud interferenciát okozni. Az antennaerősítő, a hátsó ablakfűtésen át, az első tükörfűtésen keresztül kap testet!!! Hibás a testelése!!! Az antennaerősítőnek mindegy az a pár Ohm. Mivel mikroampereket emészt fel, akár több száz Ohm-mal is simán erősít. Viszont, ha bekapcsolod a fűtést (ablak-tükör) nem tud az első tükörfűtésen keresztül testelődni. (esetleg a hátsó ablakfűtés nem is megy!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Az antennaerősítő, a hátsó ablakfűtésen át, az első tükörfűtésen keresztül kap testet!!! Hibás a testelése!!! Az antennaerősítőnek mindegy az a pár Ohm. Mivel mikroampereket emészt fel, akár több száz Ohm-mal is simán erősít. Viszont, ha bekapcsolod a fűtést (ablak-tükör) nem tud az első tükörfűtésen keresztül testelődni. (esetleg a hátsó ablakfűtés nem is megy!) Köszi az infót, így már van benne logika, nem gondoltam volna, hogy ezt így oldották meg, majd megvizslatom. Az ablakfűtés megy, de a rádió vételt egyébként is elég gyengének érzem, lehet az is pont emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 ez inkább ide tartozik, nem a másik topicba ahol elkezdtük.... Szóval ma leszedetem a tükörháromszöget, de nem is láttam benne kábelt, és ki sem tudtam tapintani... Classic II-be valaki már szerelt be csipogókat? Ha van merre van kábel? A tükörháromszög levételekor az egyik patentet kinyírtam, esetleg valaki egy cíkszámmal tudna segíteni? Pedig én tettem 2 autóba is (2006-osak), és ott volt a kábel. Esetleg lejjebb csúszott az ajtókárpitban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hali! Benne van a kábel vissza van dugva a kárpit alá és oda van ragasztva fehér papír alapú ragasztóval, az enyémben is úgy volt 2008-as Classic II. A kárpit sarkánál fent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hali! Benne van a kábel vissza van dugva a kárpit alá és oda van ragasztva fehér papír alapú ragasztóval, az enyémben is úgy volt 2008-as Classic II. A kárpit sarkánál fent. ;) Én a vezetőoldalt szedtem le, ott semmiféle kábelt nem találtam. Ott merre volt, és milyen mélyen, milyen irányba? Újamat bedugva nem találtam semmit sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Én a vezetőoldalt szedtem le, ott semmiféle kábelt nem találtam. Ott merre volt, és milyen mélyen, milyen irányba? Újamat bedugva nem találtam semmit sem. :lol: Az enyémben is benne volt. Az ajtókárpit mögött a kábelköteghez rögzítve. Nem a háromszög mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Az enyémben is benne volt. Az ajtókárpit mögött a kábelköteghez rögzítve. Nem a háromszög mögött. Most megint kimentem a minuszokba szétszedtem, és a kábelkötegen volt valami papíralapú ragasztó, de el volt szakadva, gondolom beesett a köteg... Majd tavasszal szétszedem, és berakom a hangszórókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Most megint kimentem a minuszokba szétszedtem, és a kábelkötegen volt valami papíralapú ragasztó, de el volt szakadva, gondolom beesett a köteg... Majd tavasszal szétszedem, és berakom a hangszórókat. Kötőtű, kampó? Nem esik az olyan nagyot, össze van kötegelve a tükörfűtés, eablak, hangszórók vezetékei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Kötőtű, kampó? Nem esik az olyan nagyot, össze van kötegelve a tükörfűtés, eablak, hangszórók vezetékei. Nem lehet a kárpitot valahogy csak a tetejét kibillenteni? Csavarok merre vannak? Ha lesz hangszóróm nekiesek, bemérgesedtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem lehet a kárpitot valahogy csak a tetejét kibillenteni? Csavarok merre vannak? Ha lesz hangszóróm nekiesek, bemérgesedtem. :lol: Óvatosan a szétszedéssel, főleg ha nem fűtött a garázsod mert ilyen hidegben a műanyagok nagyon rideggé válnak és törnek egyből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem lehet a kárpitot valahogy csak a tetejét kibillenteni? Csavarok merre vannak? Ha lesz hangszóróm nekiesek, bemérgesedtem. :lol: A kárpitot nem, de a behúzókart, már szedtem szét. (nyitókar LEDezés) Pattintós! Hidegben NE állj neki. A műanyagok, könnyen törnek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts