_Robi_ Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Szerintem fullra nem gáz a téma. De ha ennyire félsz tőle akkor vegyél egy adapter kazit vagy egy FM transzmittert. A beépítőkeretes történet nem lesz olcsó. Maga a keret kb egy ötös +iso átalakító 2-3 kijelző leprogramozás szintén 2,5-3 rugó+ a fejegység ára ami 20 tól a csillagos ég. Persze ha van multikormányod akkor ha szeretnéd hogy a funkció megmaradjon, az adapter szintén 15-20 körül de ez esetben a fejnek is tudnia kell eme "fícsört". Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 (edited) _Robi_ írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
atika08 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Szevasztok! Nekem gyárilag Philips Car 400-as kazettás rádiósmagnó van az autómban (Astra G 2000 1.6 16V), multikormány plusz fed. komp.! Ki szeretném cserélni a lejátszót egy CD-s fejegységre, nem valami gagyira, hanem egy jobb Alpine-ra, viszont nemtudom, hogy elszáll-e a fedélzeti komputerem így?? Gondolom a multikormányt elfelejthetem, de a fedélzeti komputeren hasznosak a fogyasztás és egyéb infok, azért kár lenne... Vagy nem is befolyásolja a kettő egymást? Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 A fedélzetid működni fog csak nem írja ki melyik rádió megy (kivéve a prémium hifik egy rakat pénzér néha kezelik de ahhoz is buherálni kell). A multikormány megoldható, hogy működjön egy kb 10e ft-os adapterrel+kábellel Link to comment Megosztás: More sharing options...
atika08 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 A fedélzetid működni fog csak nem írja ki melyik rádió megy (kivéve a prémium hifik egy rakat pénzér néha kezelik de ahhoz is buherálni kell). A multikormány megoldható, hogy működjön egy kb 10e ft-os adapterrel+kábellel Értem, az a legkevesebb lenne, de a többi adatot (fogyasztás, hátralevő km, hibaüzenet) attól ugyanúgy mutatni fogja?? mert nekem ez többet ér mint egy fejegység! a rádiót nem mutatja abba nem halunk bele, majd mutatja a fejegység a saját kijelzőjén! de csak ennyi akkor? és azt az adaptert + kábel kombinációt hogy hívják hol tudom megkapni azt? vagy minden fejegységhez más-más tartozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Értem, az a legkevesebb lenne, de a többi adatot (fogyasztás, hátralevő km, hibaüzenet) attól ugyanúgy mutatni fogja?? mert nekem ez többet ér mint egy fejegység! a rádiót nem mutatja abba nem halunk bele, majd mutatja a fejegység a saját kijelzőjén! de csak ennyi akkor? és azt az adaptert + kábel kombinációt hogy hívják hol tudom megkapni azt? vagy minden fejegységhez más-más tartozik? Én innen vettem egységet a fejegység és a kormány közé. Még a kormány világítása is megmaradt. www.autohifi.hu A kínálatban nem volt benne a cucc, telefonon beszéltem le a boltossal milyet küldjön. A fejegységhez és az autóhoz kell passzolnia. Univerzális cucc nincsen ebből. Astrán belül pedig van a CANBUS rendszerű (H Astra) , meg a nem olyan. Neked a nem olyan kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 ...és fontos hogy a fejegység amit veszel (az a bizonyos Alpine) távirányítható legyen, különben nem fog működni! Az nem baj ha nincs hozzá távirányító, csak tudja ezt a funkciót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 (edited) Stofl írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Te milyet vettél? :D Pioneer KDC-4051UR a fejegység márkája. Sógornak vettem, ő Astrájába szereltük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) Stofl írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Kenwood lesz az! Látom, van kormány vezérlés is. Az én házimozi erősítőm, már 10 éves múlt, de semmi baja. Jó kis cucc. Bocsánat. Igazad van, Kenwood a cucc. Nem aludtam az éjszaka. :S Sógor nagyon megvan vele elégedve. Kulcs kivétele után is tudja usb-ről a számot attól a másodperctől hallgatni ahol abba hagyta. Hosszú mixeknél hasznos funkció. A kormánnyal pedig nagyon frankón kompatibilis az adapternek köszönhetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Üdv, kérdeznék : kicseréltem a gyári hifit kb. 2 hónapja. Nem is volt vele gond mostanáig mutatta a celsiust az órát és a dátumot is (ha cd-t halgattam és nem rádiót mert akkor a dátum eltűnt) . Most se kép se hang sötét a kijelző . Van valami tippetek ? Köszönöm . Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Hali! Akkor két kérdésre két válasz. 1. A dátum azért tűnt el mikor rádióra kapcsoltál mert akkor kapcsolt remote tápot a magnó, ha lenne erősítőd akkor nagyon szívnál mert ha CD-t akarnál hallgatni akkor nem kapcsolna be az erősítő. 2. Valószínű azért nem látod a kijelzőn a dolgokat mert kiégett azt megvilágító izzó. Erről úgy tudsz megbizonyosodni hogy megállsz úgy kocsiddal, hogy a nap hátulról süssön be és akkor megfelelő szögből ha jó a kijelző akkor az ő általa kijelzett értéked látnod kéne, természetesen bekapcsolt gyújtás mellet. Ha nem látod akkor lehet hogy tönkrement a kijelző, illetve nem kap tápot. Lehet kiment a biztie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) patrickk írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Köszönöm a válaszoat kijelző ügyben . Kipróbálom a tippeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atika08 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Bocsánat. Igazad van, Kenwood a cucc. Nem aludtam az éjszaka. :S Sógor nagyon megvan vele elégedve. Kulcs kivétele után is tudja usb-ről a számot attól a másodperctől hallgatni ahol abba hagyta. Hosszú mixeknél hasznos funkció. A kormánnyal pedig nagyon frankón kompatibilis az adapternek köszönhetően. Végül én is ezt a típusú lejátszót vettem meg, rábeszélt az autohifis srác, de a kormánytávvezérlés miatt nekem is ide húzott a szívem! Kérdésem, hogy megtudnád pontosan mondani milyen adapter és kábel kellett neked ahhoz, hogy működjön a multikormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 (edited) atika08 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 (edited) atika08 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 A gyári, azthiszem 1,65V-tól megy fölfelé, 0,6V-onként. 1,65 - 2,25 - 2,85 - 3,45 - 4,05 - 4,65 Ez egy ellenállás létra. De meg lehet csinálni diódákkal is. Piros LED 1,65V 1N4148 (silicium dióda) 0,6V Ezt úgy érted, h "házilag" is össze lehetne hozni a kormányt és egy utólagos fejegységet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Végül én is ezt a típusú lejátszót vettem meg, rábeszélt az autohifis srác, de a kormánytávvezérlés miatt nekem is ide húzott a szívem! Kérdésem, hogy megtudnád pontosan mondani milyen adapter és kábel kellett neked ahhoz, hogy működjön a multikormány? Ott a boltos srác mondta nekem, hogy melyik kell a rádióhoz. Mondanod kell neki, hogy Opel Astra G NEM CANBUS-os. A rádió típusa akkor adott. A boltos meg tudni fogja ezek után mi kell ezek közé. Nem kell semmilyen átalakítás se kábel ezen felül. Az átalakító adapterben van minden. Csak be kell dugni a fejegység és az autó iso csatlakozói közé. Azután bepaszírozni a műszerfalba. Elsőre azt hittem én is hogy van plusz kábel vagy valami, de az egyik a csatlakozóban szabadon leng. Tehát adott minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Alex75 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Takker Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 sima kp záras ... én is úgy vettem hangszórósat :D Üdvözöllek MC-elek Most szeretnék én is hangszórókat szerelni az Astrába, mivel gyárilag csak 2 db van benne. A hátsó ajtón lévő ablak tekerő feladta a leckét, hogy tudom leszedni úgy hogy ne törjem el, illetve a hátsó ajtó kárpitot emlékezeted szerint hány csavar fogja? Én csak 4-et találtam - küszöbnél, könyöklőnél, nyitó fülnél és a magas sugárzó rácsa mögött. Kábelköteget honnan tudtál szerezni? Nekem is csak a három tűs kp záras van, így vennem kell. Ja, és amit beépítettél hangszórók típusa, költsége is érdekelne akkor lehet, hogy én is azt választanám nem a gyárit. Neked bevált? Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 (edited) ó Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Üdvözöllek MC-elek Most szeretnék én is hangszórókat szerelni az Astrába, mivel gyárilag csak 2 db van benne. A hátsó ajtón lévő ablak tekerő feladta a leckét, hogy tudom leszedni úgy hogy ne törjem el, illetve a hátsó ajtó kárpitot emlékezeted szerint hány csavar fogja? Én csak 4-et találtam - küszöbnél, könyöklőnél, nyitó fülnél és a magas sugárzó rácsa mögött. Kábelköteget honnan tudtál szerezni? Nekem is csak a három tűs kp záras van, így vennem kell. Ja, és amit beépítettél hangszórók típusa, költsége is érdekelne akkor lehet, hogy én is azt választanám nem a gyárit. Neked bevált? Köszönöm a segítséget. Igen, annyi csavar benne... Ez egy omega gyűrű, le kell róla nyomni, elégé szívatós, de le lehet szedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Valaki?! Egyáltalán a multikormány működik a CAR300-al? :D Tudomásom szerint nem működik vele. Az enyémet egy CAR300-al vettem, azzal nem ment a multikormány. Az előző tulaj elmondása szerint nem tudta a CAR400 kódját ami gyárilag benne volt, ezért kicserélte a 300-ra, de szerencsére megvolt még a gyári és ideadta azt is. Én kikódoltattam, és azzal tökéletesen működik, ebből gondolom hogy a 300-as nincs rá felkészítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts