Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Az elsőbe nem tudtak adni, a másodikhoz el sem jutottam, mert a Media Markt-ban vettem. Beszereltem, működik. Köszi Elek! :) használd ügyesen :D remélem tecccik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 használd ügyesen :) remélem tecccik :D Eddig minden O.K. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Ma ki akartam venni a középkonzolt,hogy a szellőzés világítást megjavítsam,viszont a HI-FI-t :) nem tudtam kivenni.Milyen kis eszközzel kellene azt a 4 "csavart?"kivenni a magnó oldalából?6 vagy 8 szögletű pici kis izé!Utána tudom,hogy kell már csinálni,a lyukon át be kell tolni vékony drótot és kijön a tokból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Ma ki akartam venni a középkonzolt,hogy a szellőzés világítást megjavítsam,viszont a HI-FI-t :D nem tudtam kivenni.Milyen kis eszközzel kellene azt a 4 "csavart?"kivenni a magnó oldalából?6 vagy 8 szögletű pici kis izé!Utána tudom,hogy kell már csinálni,a lyukon át be kell tolni vékony drótot és kijön a tokból. imbusz kulcs a neve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 imbusz kulcs a neve :) Van ilyen otthon(nem ily gyönyörű persze,mint amit mutatsz),de olyan kicsi nincs közte,mint a magnón levő ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Van ilyen otthon(nem ily gyönyörű persze,mint amit mutatsz),de olyan kicsi nincs közte,mint a magnón levő ! valóban elég apró van benne ... kés hegye,pici csavarhúzó .. megoldod Te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Van ilyen otthon(nem ily gyönyörű persze,mint amit mutatsz),de olyan kicsi nincs közte,mint a magnón levő ! Azt hiszem 2,5-es imbuszkulcs kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 valóban elég apró van benne ... kés hegye,pici csavarhúzó .. megoldod Te :D Hidd el megpróbáltam! :) Mintha be lennének hegesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Hidd el megpróbáltam! :D Mintha be lennének hegesztve. Tegnap sikerült kirobbantani a rádiót,még a 2-imbusznál is kisebb volt a csavarka :) .Végül picit lekisebbítettem a kettest és úgy tudtam kioperálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 helló lányok ,most nézetek le és fel ... :D :D na az a kérdés mekkora hangszórók vannak elöl lent és fent mint átmérők mint mélységek és magasságok ,és hátul és ha esetleg furat osztókőr és osztás ... :lol: az átmérő a legeccerübb :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 helló lányok ,most nézetek le és fel ... :D ;) na az a kérdés mekkora hangszórók vannak elöl lent és fent mint átmérők mint mélységek és magasságok ,és hátul és ha esetleg furat osztókőr és osztás ... :lol: az átmérő a legeccerübb :D köszi Gyanús vagy,én akkor szoktam így írni ha már ittam valamit! :lol: Ha lenézek én a szőnyeget látom,fenn meg a plafon van olyan fehéres.Hangszóró nincs csak a házimozié az 1 db.25 W Magnat mély és 5 db 5W közép ill center,az nem jó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Gyanús vagy,én akkor szoktam így írni ha már ittam valamit! :lol: Ha lenézek én a szőnyeget látom,fenn meg a plafon van olyan fehéres.Hangszóró nincs csak a házimozié az 1 db.25 W Magnat mély és 5 db 5W közép ill center,az nem jó? :D ittam :D csak két búzát... de nem annyit mit Te ;) .... sajna ezekkel az infókkal nem vagyok előrébb :lol: Ne máá,most tényleg bontsam ki és mérjem meg??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Sziasztok! A gyári antenna kábelt szeretném kicserélni mert az előző tulaj okossága miatt elég sok helyen megvan vágva...a váltóig megbontottam már,ott van egy toldó csatlakozó attól visszább nem tudom merre halad a kábel...esetleg tippek,ötletek hogyan tudnám legegyszerűbben kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Sziasztok! A gyári antenna kábelt szeretném kicserélni mert az előző tulaj okossága miatt elég sok helyen megvan vágva...a váltóig megbontottam már,ott van egy toldó csatlakozó attól visszább nem tudom merre halad a kábel...esetleg tippek,ötletek hogyan tudnám legegyszerűbben kicserélni? ha hátra felé akarsz cserélni akkor ülés és szőnyeg ki és tetőkárpit le.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ne máá,most tényleg bontsam ki és mérjem meg??? :lol: kiszedtem megmértem :lol: Ne fáradjatok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ha hátra felé akarsz cserélni akkor ülés és szőnyeg ki és tetőkárpit le.. Akkor rossz móka a csere. Akkor inkább már kábel javítás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Akkor rossz móka a csere. Akkor inkább már kábel javítás. :lol: ha látszik a hibás rész és hozzá férni akkor F csatlakozós javítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 kiszedtem megmértem :lol: Ne fáradjatok :lol: :D Pont most indultam pedig kiszedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Pont most indultam pedig kiszedni! :lol: reggel kiszedtem... gondoltam elég ha kiszedem a rácsot... ááá dehogy is, szed le az ajtó kárpitot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 reggel kiszedtem... gondoltam elég ha kiszedem a rácsot... ááá dehogy is, szed le az ajtó kárpitot :lol: Ha már kiszedted... Az a keret, ami rajta van, az egyben van a hangszóróval, vagy két külön darab? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ha már kiszedted... Az a keret, ami rajta van, az egyben van a hangszóróval, vagy két külön darab? egyben van azaz ha csere ,akkor kell hozzá kiemelő gyűrű.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 egyben van azaz ha csere ,akkor kell hozzá kiemelő gyűrű.. Erre voltam kiváncsi. Akkor marad. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Erre voltam kiváncsi. Akkor marad. Köszi! 1500-2000 egy pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frutti Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Sziasztok!!! Érdeklődnék egy olyan ügyben,hogy leszeretném cseréleni a gyári rádios magnót a G Astrában egy ilyen SD/USB MP3 lejátszós dologra. Viszont szeretném ha az új rádió tudja vezérelni a középső kijelzőt úgy mint eddig a gyári. Ha tudnátok segiteni melyik tupusok tudják ezt "trükött" vagy ,hogy hogy lehet meg oldani. Azt nagy meg köszönöm előre is:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
N1kolaosz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Csütörtökön vettem meg az 1.4 16V Comfort G Astrámat és kéne egy kis segítség a gyári HiFi-hez. Szeretném lecserélni, mert a kazett felett már eljárt az idő, viszont valami vadbarom az összes vezetéket elvátga és a csatlakozók sincsenek meg. ISO csatit vettem, de nem tudom hogy melyik színű vezeték melyik csatlakozóba és azon belül melyik érintkezőhöz megy. Valaki, akinek rendesen megvan, csinálva le tudná nekem írni melyik színű hová megy van vagy 18 db, vagy tudna küldeni egy képet hogy be tudjam izzítani a hifit? Előre is köszönöm N1kolaosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts