Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra gyári "HIFI"

Guest

Recommended Posts

Ma ki akartam venni a középkonzolt,hogy a szellőzés világítást megjavítsam,viszont a HI-FI-t :)

nem tudtam kivenni.Milyen kis eszközzel kellene azt a 4 "csavart?"kivenni a magnó oldalából?6 vagy 8 szögletű

pici kis izé!Utána tudom,hogy kell már csinálni,a lyukon át be kell tolni vékony drótot és kijön a tokból.

Megosztás:

Ma ki akartam venni a középkonzolt,hogy a szellőzés világítást megjavítsam,viszont a HI-FI-t :D

nem tudtam kivenni.Milyen kis eszközzel kellene azt a 4 "csavart?"kivenni a magnó oldalából?6 vagy 8 szögletű

pici kis izé!Utána tudom,hogy kell már csinálni,a lyukon át be kell tolni vékony drótot és kijön a tokból.

imbusz kulcs a neve :)

omfllhu1uxfl9vqmo6gb_tn.jpg

Megosztás:

helló lányok ,most nézetek le és fel ... :D ;)

na az a kérdés

mekkora hangszórók vannak elöl lent és fent mint átmérők mint mélységek és magasságok ,és hátul

és ha esetleg furat osztókőr és osztás ... :lol:

az átmérő a legeccerübb :D

köszi

Gyanús vagy,én akkor szoktam így írni ha már ittam valamit! :lol:

Ha lenézek én a szőnyeget látom,fenn meg a plafon van olyan fehéres.Hangszóró

nincs csak a házimozié az 1 db.25 W Magnat mély és 5 db 5W közép ill center,az nem jó? :P

Megosztás:

Gyanús vagy,én akkor szoktam így írni ha már ittam valamit! :lol:

Ha lenézek én a szőnyeget látom,fenn meg a plafon van olyan fehéres.Hangszóró

nincs csak a házimozié az 1 db.25 W Magnat mély és 5 db 5W közép ill center,az nem jó? :D

ittam :D csak két búzát...

de nem annyit mit Te ;) ....

sajna ezekkel az infókkal nem vagyok előrébb :lol:

Ne máá,most tényleg bontsam ki és mérjem meg??? :P

Megosztás:

Sziasztok!

A gyári antenna kábelt szeretném kicserélni mert az előző tulaj okossága miatt elég sok helyen megvan vágva...a váltóig megbontottam már,ott van egy toldó csatlakozó attól visszább nem tudom merre halad a kábel...esetleg tippek,ötletek hogyan tudnám legegyszerűbben kicserélni?

ha hátra felé akarsz cserélni akkor ülés és szőnyeg ki és tetőkárpit le..

Megosztás:

Sziasztok!!!

Érdeklődnék egy olyan ügyben,hogy leszeretném cseréleni a gyári rádios magnót a G Astrában egy ilyen SD/USB MP3 lejátszós dologra. Viszont szeretném ha az új rádió tudja vezérelni a középső kijelzőt úgy mint eddig a gyári. Ha tudnátok segiteni melyik tupusok tudják ezt "trükött" vagy ,hogy hogy lehet meg oldani. Azt nagy meg köszönöm előre is:)!

Megosztás:

Sziasztok!

Csütörtökön vettem meg az 1.4 16V Comfort G Astrámat és kéne egy kis segítség a gyári HiFi-hez.

Szeretném lecserélni, mert a kazett felett már eljárt az idő, viszont valami vadbarom az összes vezetéket elvátga és a csatlakozók sincsenek meg.

ISO csatit vettem, de nem tudom hogy melyik színű vezeték melyik csatlakozóba és azon belül melyik érintkezőhöz megy.

Valaki, akinek rendesen megvan, csinálva le tudná nekem írni melyik színű hová megy van vagy 18 db, vagy tudna küldeni egy képet hogy be tudjam izzítani a hifit?

Előre is köszönöm

N1kolaosz

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.