jaygab Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 szerintem mindenképpen kelleni fog egy ilyen közbeiktatott kütyüke,amit ha visszaolvasok kb 2-3 oldalt,meg is találsz... ha te olvasol vissza, akkor nem fogja megtalàlni... :D
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 ha te olvasol vissza, akkor nem fogja megtalàlni... :icon4: dehogynem, csak akkor be is kell linkelnie, hogy melyik az az oldal. :D
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Hátha kell valakinek :) http://www.vatera.hu/silvercrest_kh2375_bl...1468293067.html
spear Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Hátha kell valakinek :) http://www.vatera.hu/silvercrest_kh2375_bl...1468293067.html Van valakinek ilyen típusú készülékről tapasztalat?
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jóVan valakinek ilyen típusú készülékről tapasztalat?
Korzika Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jó Akkor már értem miért van odaírva,hogy a flexkorongot is lejátssza! :) Hegeszteni nem tud? :D
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Akkor már értem miért van odaírva,hogy a flexkorongot is lejátssza! :) Hegeszteni nem tud? :D de.. adok hozzá egy invertert is :D
spear Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Én árulom..., szerintem jó Szia! Én meg írtam a vaterára, ezek szerint neked. Itt is megkérdezem a multikormánnyal kompatibilis?
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Szia! Én meg írtam a vaterára, ezek szerint neked. Itt is megkérdezem a multikormánnyal kompatibilis? Nem :D Nem voltam mostanában vaterán... :) ,de akkor ott már nem válaszolok. :D
spear Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok.
Guest Endy Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok. Szia! Keresd a Trásy autóelektronikát a Huszár Gál utcán. Szerintem korrektek. Blau rádióban 1 ezresért cseréltek 4 diódát, ami a kezelőlapot világítja meg. Szerintem máshol ennyiért köszönnek. :)
Korzika Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Sziasztok a gyári rádiónak a hangosító gombja nem jó, alig érek hozzá ill. bármerre akarom csavarni mindig rettentően felhangosít. Gondolom kontakt hibás, lehet-e otthon javítani ill. ha nem akkor tudtok ajánlani valakit aki megtudja javítani? debreceni vagyok. Meg lehetne próbálni egy kis kontaktspray-t is.Levenni a tekerőt és picit befújni! Persze,ha a szervíz ilyen olcsó akkor nem érdemes annyira....
spear Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Szia! Keresd a Trásy autóelektronikát a Huszár Gál utcán. Szerintem korrektek. Blau rádióban 1 ezresért cseréltek 4 diódát, ami a kezelőlapot világítja meg. Szerintem máshol ennyiért köszönnek. :) Köszi, belőttem a helyszínt, majd keresem Őket.
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! 2005/2 Astra G-be szeretnék előre csipogókat beépíteni. Olvastam itt, hogy elvileg azok be vannak kábelezve, csak rá kell kötni. Viszont amikor kiszedtem a műanyag takarót, nem találtam kábelt, csak a visszapillantóhoz bekötöttet (gondolom vagy a fűtés vagy a mozgatás kábeleit). Akkor most nekem nincs bekábelezve vagy máshol kell keresnem? Ha nincs, akkor szét kell szedni az ajtót és kell vennem valahonnan kábelt hozzá? :)
szopcsi13 Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! 2005/2 Astra G-be szeretnék előre csipogókat beépíteni. Olvastam itt, hogy elvileg azok be vannak kábelezve, csak rá kell kötni. Viszont amikor kiszedtem a műanyag takarót, nem találtam kábelt, csak a visszapillantóhoz bekötöttet (gondolom vagy a fűtés vagy a mozgatás kábeleit). Akkor most nekem nincs bekábelezve vagy máshol kell keresnem? Ha nincs, akkor szét kell szedni az ajtót és kell vennem valahonnan kábelt hozzá? :) Üdvözöllek! Ott van az, csak vissza van hajtva az ajtókárpit alá. Vagy megbontod a kárpitot, vagy egy darab dróttal kipiszkálod. Össze is van ragasztószalagozva, de egy hegyes késsel benyúlva el tudod vágni. Én kipiszkáltam, de megbontani biztonságosabb!
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Üdvözöllek! Ott van az, csak vissza van hajtva az ajtókárpit alá. Vagy megbontod a kárpitot, vagy egy darab dróttal kipiszkálod. Össze is van ragasztószalagozva, de egy hegyes késsel benyúlva el tudod vágni. Én kipiszkáltam, de megbontani biztonságosabb! Szia! Köszi a gyors választ. Holnap megpróbálkozok a drótos megoldással először, hátha működik a kezdők szerencséje. Amúgy láttam halványan valami szigetelőszalagot, ezek szerint az lesz az.
szopcsi13 Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Szia! Köszi a gyors választ. Holnap megpróbálkozok a drótos megoldással először, hátha működik a kezdők szerencséje. Amúgy láttam halványan valami szigetelőszalagot, ezek szerint az lesz az. Valószínű. Van a végén egy csati is.
farkaspa Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Valószínű. Van a végén egy csati is. Majd beszámolok, remélem csak pozitív dolgokról. Azután, ha megvan, majd zaklatlak egyéb kérdésekkel :) Amúgy, amikor megvettem, erősen drágállottam a gyári rendszert, úgyhogy vettem egy inkább egy ...jó tudom gagyi...roadstar, de mp3-as meg usb-s lejátszót bele. De jó lenne már feljavítani a hangzást, mert a két hangszóróval azért valljuk be nem egy tökéletes élmény zenét hallgatni. Kezdek amúgy fellelkesülni, remélem nem megy majd rá a gatyám :D Idővel a gyárit hangszórókat le akarom cserélni. Elsődleges...magasból milyet érdemes beszerezni hozzá? Véglegeset szeretnék....amúgy relatíve nem akarok egy vagyont költeni rá, csak jó lenne egy tisztességes hangon szóló rendszer.Szívesen fogadok minden ötletet a fejre is, a középre is....elhatároztam, megcsinálom normálisra :D A hátsó hanghoz (vagy nem hanghoz) nem akarok hozzányúlni...még.
mr. bb Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 sziasztok érdekelne pesten hol lehet beszerezni multikormányhoz átalakítót sony fejegységhez
steve78 Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! A kocsiban a gyári CAR 300-as rádiót szeretném kicserélni. Azt már olvastam, hogy az iso csatlakozóban fel kell cserélni a vastag és a vékony piros vezetéket, hogy a memóriában megmaradjanak a a tárolt adatok, de a következő kérdésem lenne: Hogy jön ki a vezeték az iso csatlakozóból, mert én nem tudtam kihúzni belőle, erőltetni meg nem mertem, nehogy elszakadjon a vezeték? Segítségeteket köszi!
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! A kocsiban a gyári CAR 300-as rádiót szeretném kicserélni. Azt már olvastam, hogy az iso csatlakozóban fel kell cserélni a vastag és a vékony piros vezetéket, hogy a memóriában megmaradjanak a a tárolt adatok, de a következő kérdésem lenne: Hogy jön ki a vezeték az iso csatlakozóból, mert én nem tudtam kihúzni belőle, erőltetni meg nem mertem, nehogy elszakadjon a vezeték? Segítségeteket köszi! vegyél hozzál iso-iso átalakított .. a gyárit véget nem tudod rádugni.. a kérdésre a válasz : tű :)
steve78 Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 vegyél hozzál iso-iso átalakított .. a gyárit véget nem tudod rádugni.. a kérdésre a válasz : tű :) Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani?
dirty-handz Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani? Homasita van 1 rakat ott :) vagy valami autóhifi bolt :D
szopcsi13 Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Hol lehet venni ilyen átalakítót? A tűvel ki lehet tolni a csatlakozóból a vezetéket, vagy valamilyen biztosító "pöcköt" lehet vele kioldani? Gamma a Szent Annán, vagy Bernád Hangtechnika a Bem térem.
steve78 Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Gamma a Szent Annán, vagy Bernád Hangtechnika a Bem térem. Az elsőbe nem tudtak adni, a másodikhoz el sem jutottam, mert a Media Markt-ban vettem. Beszereltem, működik. Köszi Elek! :)
Recommended Posts