Korzika Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html Régen amennyire hifibuzi voltam :D most már annyira nem foglalkoztat. Csak szóljon valami és kész!Gondolom ez korral jár,képes voltam napokig tekergetni állítgatni egy frissen vásárolt kütyüt,hangfalakat cipeltem a szobába,pultos decket vettem-eladtam diszkósoknak,erősítőt építettem(mikor még nem vasutas voltam,akkor rádió-tévé szerelőként próbálkoztam) ...de jó is volt. Azért a szép, tiszta hangú hangforrásokat még most is szeretem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html Nekem a CZ200E van,volt... teccik ahogy szól,jól is néz ki,mondjuk a beállitása nem a legegyszerűbb,de gyakorlás kérdése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 köszi srácok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 köszi srácok :D Nincs mit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nincs mit! :D de van!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? A gyári rádió van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 A gyári rádió van benne? Tudtommal igen . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? Off. Szkolka forint, milyen moci, milyen felszereltség. mennyi km.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Off. Szkolka forint, milyen moci, milyen felszereltség. mennyi km.? 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? Valószínűleg a hőmérséklet jeladód a hibás a lökhárító mögött. Nekem is volt ilyen hibám megvételkor. A másikat nem tudom. Ha csak ennyi gondod van a géppel, jól jártál vele, ezek fillérekből javíthatók. Gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes Azt hogyan csinálta "karcmentes"? Nekem a motorháztetőmről a kis kavicsok igen jól leverték már a festést (64e km alatt)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Azt hogyan csinálta "karcmentes"? Nekem a motorháztetőmről a kis kavicsok igen jól leverték már a festést (64e km alatt)... Polír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Tudtommal igen . Kicsit konkrétabb típus megjelölés sokat lendíthetne a probléma megoldásán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Polír? Valahol csak a lakk, valahol pedig a fémig lepattant, azon az nem segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Üdv. Most tettem szert egy 99-es Caravan-ra. Egy öreg fószertól vettem . Következő a problémám : nem vezérlik a kormány kapcsolói a hifit és a hőmérsékletet sem mutatja a kijelző csak --.-- ezt mutatja . Mi lehet a gond ? 1.6 16v classic 147000 km (opel schiller-nél ellenőrizve) e.ablak,e.tükör, 2 lufi,ABS,klíma,vonóhorog, karcmentes Na, jól szét offoljátok az Astra G> Astra gyári "HIFI" topicot egy Astra F miatt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Na, jól szét offoljátok az Astra G> Astra gyári "HIFI" topicot egy Astra F miatt :D :D F-ben nem is volt multikormány... :P vagy igen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 mitől lenne a z F astra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 mitől lenne a z F astra?? Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II. És ott a pont! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ember! Mert '99-es Classic. 1998-2004 között G, majd Classic II. Hát ja.Pedig nekem is 99es f-em volt :D De mi van ha csak ő classicozta le a g astráját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Hát ja.Pedig nekem is 99es f-em volt :D De mi van csak ő classicozta le a g astrajat? És mi volna, ha az offolás helyett valaki végre a felvetett problémára reagálna akár G, akár F az a jármű? :D Plíz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 A kedélyek megnyugtatása végett : az autóm G Astra , én gondoltam , hogy Classic mert valami "hozzáértő " azt mondta . Azért jó látni ,hogy ennyi fanatikust megmozgatott a kérdés . A hőmérséklet jeladót hol találom ? A magnó pontos típusát holnapra megírom hátha valaki tud segíteni . A gép azért karcmentes mert az "öreg" nagyon vigyázott rá . egyetlen hibát találtunk rajta a kipuffogó hátsó dobja ki volt rohadva egy helyen és kifújt ( már kijavítottuk) . Köszi a sok hozzászólást ! Egyébként tipp-topp az autó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 A hőmérséklet jeladót hol találom ? első lökös :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 A kedélyek megnyugtatása végett : az autóm G Astra , én gondoltam , hogy Classic mert valami "hozzáértő " azt mondta . Azért jó látni ,hogy ennyi fanatikust megmozgatott a kérdés . A hőmérséklet jeladót hol találom ? A magnó pontos típusát holnapra megírom hátha valaki tud segíteni . A gép azért karcmentes mert az "öreg" nagyon vigyázott rá . egyetlen hibát találtunk rajta a kipuffogó hátsó dobja ki volt rohadva egy helyen és kifújt ( már kijavítottuk) . Köszi a sok hozzászólást ! Egyébként tipp-topp az autó . Elöl, a lökösben, középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts