uhuhu Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 http://www.olcso.hu/muszaki_cikk/autoradio..._187750236.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ennyiért vehetnél már egy normális fejegységet is... Pioneer már van ennyiért, vagy max egy icipicit többért.... Nekem most egy ilyen van a kocsiban:http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DEH-P3500MP/index.html Csak ez memória kártyás és van benne telefonhoz kihangosító.Ez az ami tetszik benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 http://www.olcso.hu/muszaki_cikk/autoradio..._187750236.html de neki lehet, hogy bluetooth-os kell.... Bár ezt a Lencot akkor sem venném meg, ha 10-ért adnák B) nekem egy JVC dvd-s cucc van benne videó kimenettel, de most el akarom adni, mert USB-s kell időközben. ilyen van, 25-ért viheti bárki :D http://www.briver.hu/termekek/auto_hi-fi/m..._autoradio.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 hát ti tudjátok ... de lidl-s rádió a legkirályabb B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 csak általánosában.... Azért autó rádióhoz távirányító, sosem láttam értelmét. Nekem sosem hiányzott. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 csak általánosában.... Azért autó rádióhoz távirányító, sosem láttam értelmét. Nekem sosem hiányzott. B) tudod milyen jó az szalonnasütéskor,félrészegen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tudod milyen jó az szalonnasütéskor,félrészegen... :D Már ha megismered a kocsidat a nagy füstben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 csak általánosában.... Azért autó rádióhoz távirányító, sosem láttam értelmét. Nekem sosem hiányzott. B) nem is azért vettem, de ha már adtak hozzá... :D Egyszer használtam 4év alatt bányatónál a kocsi mellett napozva, zenét üvöltetve és a gázosabb számokat elléptettem vele. Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Üdv közösség! A hétvégén minden akadályt elhárítva megtörtént az Astra 8 hangszóróssá bővítése. B) Amire figyeljetek (mert mondjuk én szívtam vele): - sok helyen nem írják, de a hátsó kárpitnál a kis hangszóró rács alatt is van egy csavar, - az ezen a képen látható csipogót ne is próbáljátok hátra beszerelni (pedig elvileg gyári). Ha valakinek mégis sikerül egy videót megnéznék a műveletről :D , - helyette ezt ajánlom beszerelni hátra, mert csont nélkül beilleszthető, - a hátsó beépítőkeretbe nekem véletlenül sem passzoltak a vásárolt hangszóró lukai, így javaslom előre szerezzetek be egy FBS típusú szilikonragasztót, amivel be lehet rögzíteni a keretbe a cuccost, - ha már úgy is le van véve a kárpit én az aljában található vájatba vágtam egy kb. 1 cm x 0.5 cm-es szivacs csíkot melyet szintén az FBS ragasztóval rögzítettem (a rezonanciát megelőzendő) - előre szerezzetek be 5-5 darab kárpitbolhát (a tükörháromszöghöz kisebb kell!) mivel a legnagyobb óvatoskodásnál is egy-két klipsz tuti hogy megkusnyad (és ha ezek hétvégén hiányoznak az marha idegesítő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Javyar Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Sziasztok, van valakinek sima gyári hangszórója eladó a bal első ajtóba? Ha párban van az sem baj - ha korrekt az ár. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szugabor Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sziasztok! Pár hónapja vettem egy 2000-es G Astrát Philips Car 400-as magnós rádióval. Még a kereskedésben beütötték a biztonsági kódot. A rádió teljesen jól működik (a magnó részt nyilván nem használom B) Az a gondom, hogy bekapcsoláskor gyakran a "PANEL" felirat jelenik meg és néma a rádió. Ilyenkor egy számgomb+bekapcsoló gomb egyszerre nyomásával tudom csak bekapcsolni. Kerestem a gépkönyben de sajnos Car 300-as leírást mellékeltek... Mi hiányzik neki, vagy mi bántja a lelkét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sziasztok! Pár hónapja vettem egy 2000-es G Astrát Philips Car 400-as magnós rádióval. Még a kereskedésben beütötték a biztonsági kódot. A rádió teljesen jól működik (a magnó részt nyilván nem használom B) Az a gondom, hogy bekapcsoláskor gyakran a "PANEL" felirat jelenik meg és néma a rádió. Ilyenkor egy számgomb+bekapcsoló gomb egyszerre nyomásával tudom csak bekapcsolni. Kerestem a gépkönyben de sajnos Car 300-as leírást mellékeltek... Mi hiányzik neki, vagy mi bántja a lelkét? :D nem érintkezik jól az előlap,ott a bibi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 sziasztok,a következő problémám lenne: lecseréltem az astrába az előző fejegységet,ami egy jvc volt,iso átalakítóval volt bekötve. az új fejegység egy panasonic lett,ezt viszont nem isoval,hanem egyesével kiméregettük és úgy kötöttük be. működik is tökéletesen,viszont a rádió vétel rettenetesen gyenge..a jvc-n tökéletes volt,de ennél még a városban is sokszor kínlódik,nemhogy azon kívül..autópályán szinte már semmit nem talál. antenna vezetéket ha leveszem,akkor meg absolút nem talál semmit..szerintetek mi lehet a gond,miért ennyire gyenge a vétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 sziasztok,a következő problémám lenne: lecseréltem az astrába az előző fejegységet,ami egy jvc volt,iso átalakítóval volt bekötve. az új fejegység egy panasonic lett,ezt viszont nem isoval,hanem egyesével kiméregettük és úgy kötöttük be. működik is tökéletesen,viszont a rádió vétel rettenetesen gyenge..a jvc-n tökéletes volt,de ennél még a városban is sokszor kínlódik,nemhogy azon kívül..autópályán szinte már semmit nem talál. antenna vezetéket ha leveszem,akkor meg absolút nem talál semmit..szerintetek mi lehet a gond,miért ennyire gyenge a vétel? És levágtátok az iso csatlakozót? :D Van egy antennaerősítő az autóban, ami a fejegységtől kap tápot az iso csatin keresztül. Hogy melyik vezeték azt már nem tudom, de az hiányzik neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 És levágtátok az iso csatlakozót? :D Van egy antennaerősítő az autóban, ami a fejegységtől kap tápot az iso csatin keresztül. Hogy melyik vezeték azt már nem tudom, de az hiányzik neki! piros/fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Sziasztok! Sógor megkért, hogy segítsek neki. Az Astrájába kellene fejegység. Fontos az usb csatlakozás és az mp3 lejátszás cd-ről. Ami a legfontosabb, hogy multikormányát szeretné használni továbbra is, és a keret az 30-35 ezer ft lenne első tervek szerint. De ebbe jó lenne, ha beleférne már a kormányról vezérelhetőség is. Ti milyen rádiókat használtok? Kenwood vagy Pioneer van valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Sógor megkért, hogy segítsek neki. Az Astrájába kellene fejegység. Fontos az usb csatlakozás és az mp3 lejátszás cd-ről. Ami a legfontosabb, hogy multikormányát szeretné használni továbbra is, és a keret az 30-35 ezer ft lenne első tervek szerint. De ebbe jó lenne, ha beleférne már a kormányról vezérelhetőség is. Ti milyen rádiókat használtok? Kenwood vagy Pioneer van valakinek? Hi! Én egy hete vettem egy Pioneer deh-4300ub-t. Nagyon jó kis cucc, nem csalódtam benne...Mondjuk nekem előtte is pio volt, deh-4700-as, úgyhogy nekem nem is volt kérdéses a márka :D Ami különösen tetszik benne, a megvilágítása. 30 színt/árnyalatot tud. Azt hiszem, hogy az olcsóbb pio-k is tudják a vezetékes távezérlést (mondjuk a 4300ub is ide tartozik). A 2300ub már van 21-22 ezerért és az is tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Sógor megkért, hogy segítsek neki. Az Astrájába kellene fejegység. Fontos az usb csatlakozás és az mp3 lejátszás cd-ről. Ami a legfontosabb, hogy multikormányát szeretné használni továbbra is, és a keret az 30-35 ezer ft lenne első tervek szerint. De ebbe jó lenne, ha beleférne már a kormányról vezérelhetőség is. Ti milyen rádiókat használtok? Kenwood vagy Pioneer van valakinek? Ha mégis tudná nélkülözni az USB-t: VDO Dayton akár 25e Ft-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 azoktól kérdezném akik erősítőt szereltek már be,hogy hol tudnám behúzni az akksitól a kábelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 azoktól kérdezném akik erősítőt szereltek már be,hogy hol tudnám behúzni az akksitól a kábelt? a tűzfalon van egy gumidugò,azon keresztül. A pedàlok felett hozod be ezen keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 a tűzfalon van egy gumidugò,azon keresztül. A pedàlok felett hozod be ezen keresztül. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ne erről kérek véleményt: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=6&...0E%20-%20OUTLET! http://www.clarion.com/hu/hu/products/2010...9412006578.html ennyire nincs véleményetek??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ennyire nincs véleményetek??? :D Ennyiért nagyon megéri! Nekem JVC-m van, ami már 5 éves és még semmi jele hogy meghalna, de ha cserélnék akkor Clariont vagy Alpine-t vennék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts