jaygab Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Szia Tgabika76!Küldtem PÜ-t lámpával kapcsolatban. áááá, szóval te nyúltad le előlem az njoy lámpákat :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GombiTomi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Astra G gyári Philips CCR 600 rádió, gyári CD tárral összekötve az adott kombinációkra ezeket dobja ki a rádió. Melyik mire jó? UM-1-bekapcsológomb : IMP 16000 ( az érték állítható ) 3-5-bekapcsológomb : DIGIT 8 ( egyéb értékek: 2+8 és 10 ) 2-4 bekapcsológomb : STEP 9 vagy 10 TP-bekapcsológomb : MS-VOL 0 ( értékek -3 tól +3 ig állíthatók ) Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 áááá, szóval te nyúltad le előlem az njoy lámpákat :) B) Igen. Azt mondta aki legelőször leteszi a lét az viheti.Nekem mondjuk könnyű dolgom volt,mert Tgabika76-al szemben lakom,úgyhogy közel volt. DE REMÉLEM NINCS HARAG EMIATT? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Igen. Azt mondta aki legelőször leteszi a lét az viheti.Nekem mondjuk könnyű dolgom volt,mert Tgabika76-al szemben lakom,úgyhogy közel volt. DE REMÉLEM NINCS HARAG EMIATT? :D egy kicsi harag is szorult belém, de inkább csak besárgultam az irigységtől B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 egy kicsi harag is szorult belém, de inkább csak besárgultam az irigységtől B) Köszönöm megértésedet!Kívánom,hogy mihamarabb találj Te is lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Köszönöm megértésedet!Kívánom,hogy mihamarabb találj Te is lámpát. Köszi-köszi :) , de ENNYIÉRT? Félek nem fogok :D Modik: bocs az OFF-ért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Nagyon sokszor volt róla szó. Lipinek igaza van! De utoljára leírom! Ez a jelenség abból ered hogy a kapcsolt ill a fix pozitívok az opel iso csatiba és JVC rádióba fordítva vannak. (JVC nél általában piros és sárga szál) Ha nincsen iso átalakító hanem egyből a rádióba meg bele az iso csati akkor egyet tudsz csinálni, hogy kipiszkálod óvatosan a pint az isoból és megcseréled a két szálat. Kép is van valahol a fórumon, de azt már tényleg keresd meg. Köszi megoldódott fain lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Köszönöm a leírtakat de nem találom a képet róla ha elküldenéd azt nagyon megköszönöm. Légyszíves. képet nem is csináltunk,két kanóc megfordítása az iso csatiban,vastag pirosat a vékony pirossal.de meglehet a rádión is,ott a sárgát cseréld fel a pirossal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 képet nem is csináltunk,két kanóc megfordítása az iso csatiban,vastag pirosat a vékony pirossal.de meglehet a rádión is,ott a sárgát cseréld fel a pirossal... Jó lett köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Már csak a csatikat nem találom a magashoz meg a hástó ajtókhoz, mert olvastam hogy elvileg be van kábelezve a hástó hangszóró a B oszlopig, meg a szúró is elől de én nem találom őket vagy lehet az enyémben nincs is egy 2002 decemberi gépem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 sziasztok egy fogós kérdésre keresném a választ a magnó csatlakozómon amire az iso csatik 2db megy van egy harmadik csatlakozónak hely, gondolom a gyári magnónak a vackai. nekem ebben a harmadban 4 szál vezeték megy, de van egy másik korbácsom ebben pedig találtam +5 vezetéket amik a fenti kijelzőhöz mennek. érdekesek mert egybe vannak kötve, szigetelve mint a légzsák kábelek az egyikben van egy 24es pin fehér és egy 25ös pin zöld kábel a másikban 3 kábel van egyben 26 pin fehér, 21 pin fekete, 20 pin piros sajnos a kijelző csatin nem tudtam leolvasni a pin számokat érdekelne hogy mit vezérelnek vagy miért vannak egyáltalán nálam kihagyva köszönöm talán ide jobban illik Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Üdv srácok! Nagyon informatív a topik, ennek segítségével terveztem meg, bontottam szét és vezetékeltem be a hátsó hangszórókat. Egyetlen apró momentumra nem találtam választ méghozzá arra, hogy azt a nyűves gyári csipogót hogy kell hátul a helyére pattintani. Az oké hogy a kárpit eleje felől (gondolom ezért lehet leszedni a rácsot), de én hiába forgattam, passzintottam órákon keresztül, sehogy sem akart a helyére feküdni. Ha valaki már sikerrel vette ezt az akadályt is és emlékszik a trükkre megkérném hogy pár szóban ismertesse. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Üdv! További tapasztalataim a hátsó csipogókról. Ami ma végleg világossá vált - miután az opel bontóban sem tudták az általam rendelt gyári csipogókat a hátsó ajtóba szerelni - hogy ezek (1.kép) nem ebbe a "sorozatú" G Astrába valók. A bontóban rendelkeztek további két fajtával (2. és 3. kép), amik csont nélkül belepattantak a magammal vitt hátsó kárpitomba. Kíváncsiság képpen megkértem őket, mutatnának-e egy régebbi Astra hátsó kárpitot is. No ez egy 1999-es Astráról volt és annak totál más a csipogó tartó kiképzése. Hiányzik az a 4 előrefelé kiálló karom ami az enyémen (2003-as modell) megakadályozza annak a fajta csipogónak a beszerelését ami az 1. képen látható. Hmmm... Újonnan csak az 1. képen lévő kapható (így rendeltem én is), és tképpen annyi a "hibája", hogy egy méretes műanyag házban csücsül a cucc és emiatt nem fér be. A régebbi csipogókról hiányzik ez a ház emiatt simán bepattannak a helyükre. Utánnakerestem a GM part numberek alapján és a 2. cucc Opel Omega hátsó ajtó csipogó a 3. cucc Opel Omega első ajtó csipogó B) 1.kép 2.kép elöl 2.kép hátul 3. kép elöl 3.kép hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hali tud nekem valaki segíteni ? Az első hangszoró védő rács hogy jön le? Le kell szedni az egész kárpitot, vagy ki lehet pattintani csak a rácsot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hali tud nekem valaki segíteni ? Az első hangszoró védő rács hogy jön le? Le kell szedni az egész kárpitot, vagy ki lehet pattintani csak a rácsot? csavarhúzóval kipattintod,és ennyi.nem kell levenni semmit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 csavarhúzóval kipattintod,és ennyi.nem kell levenni semmit B) köszi a gyors segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdv! Újabb tapasztalatok a hátsó hangszórókkal kapcsolatban, ezúttal azonban az alsó nagy sugárzókkal akadtak problémák B) . Adott volt ez a mindenhol kapható Astra hátsó beépítő keret: hátsó keret , amivel ezt az elméletileg szabványos Sony cuccot szerettem volna beszerelni hátra: Hangszóró . Csak elméletileg, ugyanis beleillik a keretbe, viszont a hangszóró négy felfogatási pontja túllóg a keret peremén így a semmibe csavaroznám bele. Szóval ezt megint csak nem értem, ugyanúgy mint az elméletileg gyári magas sugárzók nem illeszkedését a hátsó helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdv! Újabb tapasztalatok a hátsó hangszórókkal kapcsolatban, ezúttal azonban az alsó nagy sugárzókkal akadtak problémák B) . Adott volt ez a mindenhol kapható Astra hátsó beépítő keret: hátsó keret , amivel ezt az elméletileg szabványos Sony cuccot szerettem volna beszerelni hátra: Hangszóró . Csak elméletileg, ugyanis beleillik a keretbe, viszont a hangszóró négy felfogatási pontja túllóg a keret peremén így a semmibe csavaroznám bele. Szóval ezt megint csak nem értem, ugyanúgy mint az elméletileg gyári magas sugárzók nem illeszkedését a hátsó helyre. Én keret nélkül raktam fel, a lemezbe csavaroztam bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdv! Újabb tapasztalatok a hátsó hangszórókkal kapcsolatban, ezúttal azonban az alsó nagy sugárzókkal akadtak problémák B) . Adott volt ez a mindenhol kapható Astra hátsó beépítő keret: hátsó keret , amivel ezt az elméletileg szabványos Sony cuccot szerettem volna beszerelni hátra: Hangszóró . Csak elméletileg, ugyanis beleillik a keretbe, viszont a hangszóró négy felfogatási pontja túllóg a keret peremén így a semmibe csavaroznám bele. Szóval ezt megint csak nem értem, ugyanúgy mint az elméletileg gyári magas sugárzók nem illeszkedését a hátsó helyre. FBS vagy valami szilikonragasztóval kend be körbe a hangszórókosár peremét atombiztosan megfogja, sőt, minden szempontból jobb mintha csavaroznál... Nyugodt lehetsz elengedni nem fogja -50-től 200 fokig stabil:D (profi hifisek is ezt használják, illetve ajánlották, ill. én is így telepítettem a sajátjaimat hátra) késsel viszont le lehet vágni róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdv! Újabb tapasztalatok a hátsó hangszórókkal kapcsolatban, ezúttal azonban az alsó nagy sugárzókkal akadtak problémák B) . Adott volt ez a mindenhol kapható Astra hátsó beépítő keret: hátsó keret , amivel ezt az elméletileg szabványos Sony cuccot szerettem volna beszerelni hátra: Hangszóró . Csak elméletileg, ugyanis beleillik a keretbe, viszont a hangszóró négy felfogatási pontja túllóg a keret peremén így a semmibe csavaroznám bele. Szóval ezt megint csak nem értem, ugyanúgy mint az elméletileg gyári magas sugárzók nem illeszkedését a hátsó helyre. Na én ugyanebben a cipőben jártam. Hátsó hangfal 13 cm magnat. Megvettem a kiemelőt 13 cm-set de az nem jó G Astrába. Visszavittem kicserélték G Astrára valóra. Ez már stimmel az ajtóba de billeg benne a hangszóró, és túllóg a fülei. Erre berágtam félretettem a drágáért vett (2900 Ft) keretet, és kivágtam a gyári műanyagkeretes hangfal közepét kicsit megreszeltem lehajlítottam merőlegesre a hangszóró füleit oldalról megküldtem lerövidített önmetsző csavarral. Úgy áll mint katiban a gyerek. Most már csak a hangváltónak meg a csipogónak kell kiötleni a halyét. A hangváltó valószínűleg elfér a kárpit alatt csak a alsó nagy likat kell keresztül pántolnom valami fémlappal arra ráerősítem a hangváltót arra meg rájön a kárpit. A csipogó meg be lesz ragasztva a gyári helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hali! Köszönöm a tippeket imy, harmlevi, frankee. Azt hiszem a szilikonragasztós megoldás a legszimpatikusabb eddig. Délután már eszembe jutott a vastagabb funérlemezből való hangszóró keret kivágás is. Csak azt nem bírtammég feldolgozni, hogy kiadtam 11 ropit a magassugárzókra meg a kiemelő keretekre,és eddig úgy néz ki, hogy csak a tükörháromszöghöz tudok felhasználni két magassugárzót. Éljen a szabvány és a kompatibilitás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hali! Köszönöm a tippeket imy, harmlevi, frankee. Azt hiszem a szilikonragasztós megoldás a legszimpatikusabb eddig. Délután már eszembe jutott a vastagabb funérlemezből való hangszóró keret kivágás is. Csak azt nem bírtammég feldolgozni, hogy kiadtam 11 ropit a magassugárzókra meg a kiemelő keretekre,és eddig úgy néz ki, hogy csak a tükörháromszöghöz tudok felhasználni két magassugárzót. Éljen a szabvány és a kompatibilitás! Na nálam ugyan ez van:) Az Mdf karikából/lapból elég az 1 cm vastag is, illetve csak annyi fér be a kárpit mögé (legalábbis nálam a H Astrában de a gyári hátsó hangszóró ugyan az mint a G-ben...) ez már kellően kiemel egy max kb. 50mm beépítési mélységű hangszórót... Utána ezt vágd formára, hogy szépen beférjen:).... A rögzítés: a karikát az ajtóhoz a gyárinak megfelelő menetű de hosszabb csavarokkal a gyári lyukakba(nem kell lyukasztani a lemezt) a hangszórót az Mdf-re szilikonos ragasztóval, én a már említett FBS-t használtam, (sok mindenre jó, és magyar termék:))! Találtam képet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
trustno1 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Na nálam ugyan ez van:) Az Mdf karikából... Köszi a tippeket. A szilikonos ragasztót már megvettem, de az mdf lap vagdosás előtt először felhasználom a gyári kiemelőkeretet (ha már megvettem) és abba ragasztom bele a hangszórót. Hosszú hétvégén szerelés, remélem nem kell már semmit vennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! Valakinek van tapasztalata erről a lejátszóról? http://www.edigital.hu/SD/USB_fejegyseg/Le...seg-p57637.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ennyiért vehetnél már egy normális fejegységet is... Pioneer már van ennyiért, vagy max egy icipicit többért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts