Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi a leírást.

Hát igen.

Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-))

Az opelben a középő kijelzőre is rá lett kötve neked?

Egy pio cd-s volt eddig benne, még a zsigulimba vettem 2001 körül.

Azóta cserélgettem körülötte az autókat! :angry:

Nagyon bevált a tipus, csak hát egy usb-s pio 30e-nél kezdődik. <_<

Ezért lett ez 8e-ért.

Elküldve
...neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek...smiley-happy092.gif

Attól, hogy a középső kijelző mutatja a dátumot a gyári rádió kiszedése után, még nem biztos hogy az autó gazdája kókányolt.

Sőt, lehet éppen ellenkezőleg: márkaszervizben szedette ki a gyári rádiót, ahol mindjárt le is programozták a kijelzőt Tech2-vel, úgyhogy elképzelhető hogy hogy akkurátusabban járt el mint akárki más. :angry:

Elküldve
Attól, hogy a középső kijelző mutatja a dátumot a gyári rádió kiszedése után, még nem biztos hogy az autó gazdája kókányolt.

Sőt, lehet éppen ellenkezőleg: márkaszervizben szedette ki a gyári rádiót, ahol mindjárt le is programozták a kijelzőt Tech2-vel, úgyhogy elképzelhető hogy hogy akkurátusabban járt el mint akárki más. <_<

Én értem ezt,de Szopcsival tudjuk,miről van szó :angry:

Elküldve
Minden usb-s úgy működik, hogy újraindítás után előlről kezdi a file-t?

8 ezerért ne várj sokat :angry: ,nem,ami eddig nekem volt,az onnan kezdte,ahol kikapcsoltam.

Akkor ez olyan,mint egy beépített fm transmitter... :P

Most nézem,nem jót linkeltem az elébb,ez az enyém. <_<

Elküldve
8 ezerért ne várj sokat :angry: ,nem,ami eddig nekem volt,az onnan kezdte,ahol kikapcsoltam.

Akkor ez olyan,mint egy beépített fm transmitter... :P

Most nézem,nem jót linkeltem az elébb,ez az enyém. <_<

Bakker, vennem kell rádiót... :P

Elküldve
Szerintetek rádió kijelzőjét mivel lehetne színezni.Ez a pájó vakítóan fehér...Szétszedve egy led világítja meg a kijelzőt. <_<

Sötétítő fólia?

Elküldve
Szerintetek rádió kijelzőjét mivel lehetne színezni.Ez a pájó vakítóan fehér...Szétszedve egy led világítja meg a kijelzőt. <_<

Hammerite festékkel! :angry:

Elküldve

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudnék kezdeni a gyári cd-és rádióval! Az az igazság, hogy nem szeretem állandóan írogatni a cd-ket! Leszeretném cserélni de nem találok olyan autós rádiót amit működtet a multikormány! 2002-es a kocsi! A cdr 500-as van benne!

Remélem tudtok segíteni!

Ha igen akkor légyszi írjátok le vagy linkeljetek be nekem!

Köszönöm Szpeki

Elküldve
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudnék kezdeni a gyári cd-és rádióval! Az az igazság, hogy nem szeretem állandóan írogatni a cd-ket! Leszeretném cserélni de nem találok olyan autós rádiót amit működtet a multikormány! 2002-es a kocsi! A cdr 500-as van benne!

Remélem tudtok segíteni!

Ha igen akkor légyszi írjátok le vagy linkeljetek be nekem!

Köszönöm Szpeki

Tegyél bele transzmittert!

Elküldve
Tegyél bele transzmittert!

Azt nem szeretnék nagyon gagyi megoldás! Meg ami már elfogadtató lenne az majdnem annyiba kerül mint egy cd rádió!

NINCS OLYAN autós rádió ami jó lenne a multikormányhoz!?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.