szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszi a leírást. Hát igen. Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-)) Az opelben a középő kijelzőre is rá lett kötve neked? Egy pio cd-s volt eddig benne, még a zsigulimba vettem 2001 körül. Azóta cserélgettem körülötte az autókat! :angry: Nagyon bevált a tipus, csak hát egy usb-s pio 30e-nél kezdődik. <_< Ezért lett ez 8e-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 ...neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek... Attól, hogy a középső kijelző mutatja a dátumot a gyári rádió kiszedése után, még nem biztos hogy az autó gazdája kókányolt. Sőt, lehet éppen ellenkezőleg: márkaszervizben szedette ki a gyári rádiót, ahol mindjárt le is programozták a kijelzőt Tech2-vel, úgyhogy elképzelhető hogy hogy akkurátusabban járt el mint akárki más. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Attól, hogy a középső kijelző mutatja a dátumot a gyári rádió kiszedése után, még nem biztos hogy az autó gazdája kókányolt. Sőt, lehet éppen ellenkezőleg: márkaszervizben szedette ki a gyári rádiót, ahol mindjárt le is programozták a kijelzőt Tech2-vel, úgyhogy elképzelhető hogy hogy akkurátusabban járt el mint akárki más. <_< Én értem ezt,de Szopcsival tudjuk,miről van szó :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ahogy mondja, Kedves Uram! <_< Te elvágtad a "kanócot"? Még nem vitt rá a lélek :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Még nem vitt rá a lélek <_< Hátakkormeg Neked sincs dátum! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hátakkormeg Neked sincs dátum! <_< Nincs,de helyette van usb-s pioneer :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nincs,de helyette van usb-s pioneer :P Tényleg usb-s pioneer-ed van? :angry: Utállak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tényleg usb-s pioneer-ed van? :angry: Utállak! <_< nekem is van rajta.. de nemtom mükszik-e ...bluetooth-on keresztül használom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tényleg usb-s pioneer-ed van? :P Utállak! <_< Az bizony :P Én szeretlek :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Na be lett üzemelve a rádió... Hm... Célnak megfelel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Az bizony :P Én szeretlek <_< Na, ez már berendezés! Adok érte egy ilyet, meg egy ilyet. Mit szólsz? Úgyis beszélted múltkor, hogy mindkét helyre teszel egy-egy rádiót! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Minden usb-s úgy működik, hogy újraindítás után előlről kezdi a file-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Minden usb-s úgy működik, hogy újraindítás után előlről kezdi a file-t? 8 ezerért ne várj sokat :angry: ,nem,ami eddig nekem volt,az onnan kezdte,ahol kikapcsoltam. Akkor ez olyan,mint egy beépített fm transmitter... :P Most nézem,nem jót linkeltem az elébb,ez az enyém. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 8 ezerért ne várj sokat :angry: ,nem,ami eddig nekem volt,az onnan kezdte,ahol kikapcsoltam. Akkor ez olyan,mint egy beépített fm transmitter... :P Most nézem,nem jót linkeltem az elébb,ez az enyém. <_< Bakker, vennem kell rádiót... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 én egy telefonkihangosítóval oldom meg az mp3 lejátszást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Bakker, vennem kell rádiót... <_< van egy két eladó... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 van egy két eladó... <_< Amit belinkeltél is huszonegypárezer, nem nagy összeg. De most van hova tenni a lóvét. Irigykedek még egy darabig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Minden usb-s úgy működik, hogy újraindítás után előlről kezdi a file-t? Nem. Szerencsére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szerintetek rádió kijelzőjét mivel lehetne színezni.Ez a pájó vakítóan fehér...Szétszedve egy led világítja meg a kijelzőt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szerintetek rádió kijelzőjét mivel lehetne színezni.Ez a pájó vakítóan fehér...Szétszedve egy led világítja meg a kijelzőt. <_< Sötétítő fólia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Sötétítő fólia? Mester.... <_< ,az van színesben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szerintetek rádió kijelzőjét mivel lehetne színezni.Ez a pájó vakítóan fehér...Szétszedve egy led világítja meg a kijelzőt. <_< Hammerite festékkel! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudnék kezdeni a gyári cd-és rádióval! Az az igazság, hogy nem szeretem állandóan írogatni a cd-ket! Leszeretném cserélni de nem találok olyan autós rádiót amit működtet a multikormány! 2002-es a kocsi! A cdr 500-as van benne! Remélem tudtok segíteni! Ha igen akkor légyszi írjátok le vagy linkeljetek be nekem! Köszönöm Szpeki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudnék kezdeni a gyári cd-és rádióval! Az az igazság, hogy nem szeretem állandóan írogatni a cd-ket! Leszeretném cserélni de nem találok olyan autós rádiót amit működtet a multikormány! 2002-es a kocsi! A cdr 500-as van benne! Remélem tudtok segíteni! Ha igen akkor légyszi írjátok le vagy linkeljetek be nekem! Köszönöm Szpeki Tegyél bele transzmittert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Tegyél bele transzmittert! Azt nem szeretnék nagyon gagyi megoldás! Meg ami már elfogadtató lenne az majdnem annyiba kerül mint egy cd rádió! NINCS OLYAN autós rádió ami jó lenne a multikormányhoz!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts