Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A CD tartó igen, a gyári CD tár ellenben a kesztyűtartóban van. :D

Erre gondoltam. Talán valóban jobb lett volna a CD charger kifejezést használni, az egyértelműbb. Köszi!

Elküldve
Bezzeg mikor én kiszedtem az enyémet, hónapokig csak rakosgattam a garázsban ide-oda, annyira nem kellet senkinek...

most meg találnál rá 2 vevőt is. nekem is jól jönne. :D

A cd tartóban a középkonzolban, azok a kis fehér ablakok világítanak a sötétben?

Elküldve
most meg találnál rá 2 vevőt is. nekem is jól jönne. :D

A cd tartóban a középkonzolban, azok a kis fehér ablakok világítanak a sötétben?

A coupé klub fórumán most hirdet valaki ilyet, de a komplett középkonzol összes burkolatával együtt (hamutartó, váltókar körüli ill kézifékkar alatti rész is) 15e-ért...

Elküldve
A coupé klub fórumán most hirdet valaki ilyet, de a komplett középkonzol összes burkolatával együtt (hamutartó, váltókar körüli ill kézifékkar alatti rész is) 15e-ért...

Ááá, nekem az de jó lenne! :D

Elküldve
Én meg is venném,csak nem enged a rendszer valamiért regelni,és nem tom elérni az eladót :D

Megnéztem a képeket, szerintem elég karcos a cucc. Lehet, jobban járok, ha lefestem az enyémet. Igaz, attól még CD tartóm nem lesz.

Elküldve
Megnéztem a képeket, szerintem elég karcos a cucc. Lehet, jobban járok, ha lefestem az enyémet. Igaz, attól még CD tartóm nem lesz.

Csak a kézifék alatti műanyag karcos,nekem jó lenne,csak nincs elérhetőség..

Elküldve

Hali!

Egy kis segítséget kérnék mert leszeretném cserélni az g astraba a gyári hangszórókat, de nem tom lebontani az oldal kárpitot :S

(elektromos ablak és elektromos visszapillantó tükör van benne).És az lenne a kérdésem hogy hogy kell lebontani meg kell-e hozzá venni valamit?

előre is köszi a segítséget

Elküldve

Szeretném megkérdezni, hogy a képen látható hátsó ajtómban lévő PIN tüskés kábelcsatlakozót (központi zár, stb...) kicserélhetem-e a korábbi modellek (1998-tól) csatlakozójára. Más szóval kompatibilis-e a régebbi csatlakozó (abban benne van a 6-os sor két szélén a hangszóró PIN-je)?

thumb-1016_4D861FCB.jpg

Elküldve
Szeretném megkérdezni, hogy a képen látható hátsó ajtómban lévő PIN tüskés kábelcsatlakozót (központi zár, stb...) kicserélhetem-e a korábbi modellek (1998-tól) csatlakozójára. Más szóval kompatibilis-e a régebbi csatlakozó (abban benne van a 6-os sor két szélén a hangszóró PIN-je)?

[ig]http://kephost.hu/thumb-1016_4D861FCB.jpg

ha ugyan azt a formájú csatit veszel igen

de 98-99volt még egy fajta csatlakozó elméletileg de az talán szögletes volt.

Elküldve

ha ugyan azt a formájú csatit veszel igen

de 98-99volt még egy fajta csatlakozó elméletileg de az talán szögletes volt.

------------------------------------------------------

Köszi az infót.

Elküldve
Tegnap vettem egy MNC INNOCD Express tipusú fejegységet.

1-2 tapasztalatot tudna valaki írni, kinek hogy vált be?

Ma szereli be elektronyos uncsim... kiváncsi vagyok. <_<

Egyik haver autójában van,engem nagyon zavar az erős kék kijelző,olcsó,annyiért jó,és asszem nincs rds sem benne.De tud kártyát olvasni... :angry:

Elküldve
Tegnap vettem egy MNC INNOCD Express tipusú fejegységet.

1-2 tapasztalatot tudna valaki írni, kinek hogy vált be?

Ma szereli be elektronyos uncsim... kiváncsi vagyok. <_<

Nekem az van. Mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle.

Nincs rds, kicsit olyan kisiparinak tűnik az egész. Mostanában párszor megcsinálta, hogy megmozdul az előlap, és nem érintkezik. Olyankor elölről kezdi a pendriveot. Néha visszasírom a régi pio-t,az csak cd-t tud, de lehet visszacserélem.

Ja, és a hangszóró kiosztás rá van rajzolva, de egy sem stimmelt! Kicsit legóztunk vele, mire bekötöttük.

Összességében azt tudom mondani:

ennyi pénzért ennyit tud!

Elküldve
Nekem az van. Mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle.

Nincs rds, kicsit olyan kisiparinak tűnik az egész. Mostanában párszor megcsinálta, hogy megmozdul az előlap, és nem érintkezik. Olyankor elölről kezdi a pendriveot. Néha visszasírom a régi pio-t,az csak cd-t tud, de lehet visszacserélem.

Ja, és a hangszóró kiosztás rá van rajzolva, de egy sem stimmelt! Kicsit legóztunk vele, mire bekötöttük.

Összességében azt tudom mondani:

ennyi pénzért ennyit tud!

Köszi a leírást.

Hát igen.

Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-))

Az opelben a középő kijelzőre is rá lett kötve neked?

Elküldve
Köszi a leírást.

Hát igen.

Volt ott ,,huszon-mennyiért'' is de most ez jutott ... :-))

Az opelben a középős kijelzőre is rá lett kötve neked?

Nincs,és ezt szerintem nem is lehet.,neki még dátumot sem mutat <_< nem kókányol mint egyesek...smiley-happy092.gif

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.