Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ez érdekes lehet. A hangszórókat mi kapcsolja? Vagy két szett van? Vagy esetleg olyan mint az autóhifis falon, hogy van ilyen választó gomb? Esetleg megvan hogy melyik az elsődleges és ha az megy akkor a másiknak kuss?? Én inkább szívesebben szerelnék be az enyémbe egy digitális URH-t amivel hallani a yardot. Sokszor nagyon jó lenne. szerintem valami relés megoldás lehet .... vezérlés kérdése. valszeg a navi miatt hagyta benne a gyárit... az is lehet hogy a hangszóró le van kötve a gyáriról,vagy külön hangszóró variációk vannak gazdagon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Már nem urh,műholdas,navis,tetra rendszerű őrulet,mint nekünk. <_< Nem tudtam mi a konkrét neve de lényeg hogy olyan kéne nekem. Nem hogy navis legyen nekem voice only bőven jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! Mintha én javasoltam volna valakinek,hogy oda alulra tegye a másik hifit!De lehet rosszul emlékszem és más írta,mindegy. Hú,banyek ez nagyon állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem tudtam mi a konkrét neve de lényeg hogy olyan kéne nekem. Nem hogy navis legyen nekem voice only bőven jó lenne. Nekem van,egy rádióm,véletlenül leesett.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nekem van,egy rádióm,véletlenül leesett.... <_< Nem eladó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 A felső mondjuk a GPS vezérlője is, rádió is, telefon is, de maga az elrendezés "2 rádiós". Ekkora kijelzőt is csak külföldi vasakban láttam eddig. A második az mp3 és az usb miatt került bele. Anno kacérkodtam egy ilyen nagy kijelzőssel, de a GPS az osztrák határtól keletre csak egy nagy-nagy fehér foltot látott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem eladó?? Nyet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mintha én javasoltam volna valakinek,hogy oda alulra tegye a másik hifit!De lehet rosszul emlékszem és más írta,mindegy. Hú,banyek ez nagyon állat! ha rám célzol akkor félreérted... én a technika megoldásában kételkedtem,hogy az nem olyan egyszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! Csak nekem kerülte el a figyelmemet, vagy tényleg sehol nem írják a hirdetésben hogy működne is mindkét rádió? <_< Meg a 10 légzsák is kamu, tudtommal 8-nál több sosem volt G Astrában (két első és két oldallégzsák, valamint első és hátsó függönylégzsákok, térdlégzsák sosem létezett ehhez a típushoz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 ha rám célzol akkor félreérted... én a technika megoldásában kételkedtem,hogy az nem olyan egyszerű <_< Nem céloztam én rád.Ezt most miből gondoltad? :D Csak nekem kerülte el a figyelmemet, vagy tényleg sehol nem írják a hirdetésben hogy működne is mindkét rádió? :D Meg a 10 légzsák is kamu, tudtommal 8-nál több sosem volt G Astrában (két első és két oldallégzsák, valamint első és hátsó függönylégzsákok, térdlégzsák sosem létezett ehhez a típushoz). Olyan sok van,hogy már össze sem tudta számolni. Egyébként én kinézem belőle,hogy képes volt még plusszban beletenni légzsákot is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Az oldallégzsáknak meg a hátsó légzsákokat én is tudnám értékelni, bár sose kelljen megtudnom milyen ha működik. De most a hátra el ablakra hajtok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Szerintetek melyik felállás lenne a nyerő?: Elöl két mélyközép+ fönt csipogó és hátul is ugyanez, vagy elöl ugyanez és hátul csak alulra valami többutas szett? Persze valami cuki 500 watt környéki dümdümláda is lesz majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Szerintetek melyik felállás lenne a nyerő?: Elöl két mélyközép+ fönt csipogó és hátul is ugyanez, vagy elöl ugyanez és hátul csak alulra valami többutas szett? Persze valami cuki 500 watt környéki dümdümláda is lesz majd <_< szerintem elég a szőnyegporoló hátra... legalábbis nekem jó így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Jó, itt összesen az audio rendszer kimerül két gyári szarral elöl alul, amiből semmit nem lehet hallani, mert akaratlanul az ember lába mindig a hangszórórács elé kerül, ami leszabályozza a magas hangokat(már ha gyári hifinél beszélhetünk magas hangról) szóval ez nem állapot. <_< Ha meg már hangcuccba kezdünk, ha lúd, legyen kövér címszóval indulunk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Jó, itt összesen az audio rendszer kimerül két gyári szarral elöl alul, amiből semmit nem lehet hallani, mert akaratlanul az ember lába mindig a hangszórórács elé kerül, ami leszabályozza a magas hangokat(már ha gyári hifinél beszélhetünk magas hangról) szóval ez nem állapot. <_< Ha meg már hangcuccba kezdünk, ha lúd, legyen kövér címszóval indulunk:) hát lehet beletolni a lét gazadagon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Konkrétan egy 50ezer a költséghatár. Amibe már nincs benne a fejegység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na holnap auto hifi beépités: Ilyen erölködő, Előre Ez már benne. Ilyen láda Hátul már benne a szett. Kiváncsi leszek <_< Nekem ez a konfig lett . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Konkrétan egy 50ezer a költséghatár. Amibe már nincs benne a fejegység. én ezt! raktam bele ... és +10e a kábel. talán egy hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nekem mélybe kevés a 200 watt körüli...Könnyen torzításra tudom bízni. Ja, hozzáteszem, a drágább dolgok használtan jönnének:) Ha újba szereznénk mindent, egy vagyon lenne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nekem mélybe kevés a 200 watt körüli...Könnyen torzításra tudom bízni... ahogy érzed... nekem fél teljesítményre van állítva az erősítő... és ha rádiót is fél hangra állítom az már bőven elégséges ...nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem mélybe kevés a 200 watt körüli...Könnyen torzításra tudom bízni. Ja, hozzáteszem, a drágább dolgok használtan jönnének:) Ha újba szereznénk mindent, egy vagyon lenne :D amire utazok a komponens szett előre kb 40E csak hogy bírja az 4utas erölködőt amit be kellene építenem 4x130w blaupunkt 5000 ért jó vétel volt <_< láda hátul 350w magnat kevés . alpine erölködővel+kondi a kondi miért nem kapcsol le a kocsimban? ki is van kötve haveroméban meg lekapcsol ha átrakom kombiba zenét rakni, szívás 2láda az optimális Link to comment Megosztás: More sharing options...
djlehel Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Uj lennék itt,csatlakoznék. Olvasgattam ezt a forumot és nagyon jonak találam. Szeretnék én is kérdezni. Ki szeretném cserélni a gyári hangszorokat. A lényeg hogy méretbe ugyanakkorákat szeretnék,nem akarok semmit áralakitani az auto ajtajain. Érdekelnének a méretek,hogy mekkora hangszorok férnek be. Ha jol olvastam,akkor elöl 165mm és hátul 130mm átméröjü? És a beépithetö mélyég max 65mm? Találtam a neten beépithetö keretet,itt a link: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=116017 Azt kérdezném ez mire szolgál? Kiemelö keret? Ha ilyet is veszek,akkor 65mm-nél mélyebb hangszorokat is beletehetek? Illetve mi a külömbség az autohangszoro és a házi hifi hangszoro közt? Tehetek az ajtoba házi hifi hangfalba valo hangszorot is akár? Elöre is nagyon köszönöm! Esetleg van valakinek szerelési leirása a hangszoro cserékhez? Mert pld. a müszerfal- és középkonzolvilágitáshoz találtam,ezt ki fogom cserélni kék ledekre, mivel az autorádiom kijelzöje is kék (MNC InnoCD). Üdv: Lehel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ha jol olvastam,akkor elöl 165mm és hátul 130mm átméröjü? És a beépithetö mélyég max 65mm? Találtam a neten beépithetö keretet,itt a link: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=116017 Azt kérdezném ez mire szolgál? Kiemelö keret? Ha ilyet is veszek,akkor 65mm-nél mélyebb hangszorokat is beletehetek? Illetve mi a külömbség az autohangszoro és a házi hifi hangszoro közt? Tehetek az ajtoba házi hifi hangfalba valo hangszorot is akár? Elöre is nagyon köszönöm! A keret azért kell,hogy nem gyári hangszórót is be tudjál rakni,ehhez fogatod az új hangszórót.Így van ezek a méretei a hangszóróknak,plusz a csipogók a tükörnél. Szerintem a házi hifi,meg az autó hifi hangszóróknak más az ohm értékük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintem a házi hifi,meg az autó hifi hangszóróknak más az ohm értékük. Nem feltétlenül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Csak nekem kerülte el a figyelmemet, vagy tényleg sehol nem írják a hirdetésben hogy működne is mindkét rádió? :D Meg a 10 légzsák is kamu, tudtommal 8-nál több sosem volt G Astrában (két első és két oldallégzsák, valamint első és hátsó függönylégzsákok, térdlégzsák sosem létezett ehhez a típushoz). A nagy komputer az tetszik benne.Én is el bírnám viselni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts