mr. bb Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 http://www.grandvoice.hu/autohifi/rezgescs...szigeteles.html ez kéne nekem is. astra g t burkoltak a fiuk <_<
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 mr. bb írta: http://www.grandvoice.hu/autohifi/rezgescs...szigeteles.html ez kéne nekem is. astra g t burkoltak a fiuk :D Hát nem örülnék,ha így szétkapnák a vasat <_<
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Lipi-G írta: Na holnap auto hifi beépités: Ilyen erölködő, Előre Ez már benne. Ilyen láda Hátul már benne a szett. Kiváncsi leszek :D és még Te szólsz be nekem... <_<
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Mc-elek írta: és még Te szólsz be nekem... <_< Jó van na :D
palicska Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Ma kicseréltem a gyári magnót egy ilyenre <_<
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 palicska írta: Ma kicseréltem a gyári magnót egy ilyenre <_< Jó kis cucc.Kijelzőt leprogramozni,és kész! :D
palicska Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Lipi-G írta: Jó kis cucc.Kijelzőt leprogramozni,és kész! :D Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_<
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 palicska írta: Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_< Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál.
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 palicska írta: Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_< Ha bekapcsolod eltűnik a dátum a TID-en
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Lipi-G írta: Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Jaa
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 szkszaby írta: Ha bekapcsolod eltűnik a dátum a TID-en Mondjuk nekem elég volt széthúzni a rádión,az egyik kábelt,és megmaradt a kijelzőm.
palicska Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Lipi-G írta: Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál. Hogyan tudom ezt elérni? Mit kell csinálnom? Olyan mintha tisztábban szólna mint a gyári. Lehet ez, vagy csak beképzelem?
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 palicska írta: Hogyan tudom ezt elérni? Mit kell csinálnom? Olyan mintha tisztábban szólna mint a gyári. Lehet ez, vagy csak beképzelem? Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj.
palicska Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Lipi-G írta: Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj. Köszönöm szépen. Keresni fogom wesszt.
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Lipi-G írta: Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál. Te autódban van ez a kijelző? Én is szeretném a komplett belső megvilágitást kékre cserélni... <_<
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Alex75 írta: Te autódban van ez a kijelző? Én is szeretném a komplett belső megvilágitást kékre cserélni... <_< Nem az enyém,ezt úgy hirtelen találtam demonstráció végett!Enyém pirosban virít :D
tgabika76 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Lipi-G írta: Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj. ...vagy bárkinél akinek van Tech2-je. Akár márkaszervizben is megcsinálják, kb. 5 perces munka, viszont előtte érdeklődj hogy mennyit kérnek egy ilyen műveletért. Nekem volt ahol ingyen csinálták, máshol meg elkértek érte 5000FT-ot. <_<
palicska Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 tgabika76 írta: ...vagy bárkinél akinek van Tech2-je. Akár márkaszervizben is megcsinálják, kb. 5 perces munka, viszont előtte érdeklődj hogy mennyit kérnek egy ilyen műveletért. Nekem volt ahol ingyen csinálták, máshol meg elkértek érte 5000FT-ot. <_< Az szép összeg ezért a melóért. Tudom nekik is meg kell élni valamiből meg a gép árát is be kell hozni. Viszont azt ma vettem észre hogy valami miatt nem tartja meg a memóriát a magnó, ha hosszabb ideig kiveszem a kulcsot. Vagy is megtartja a rádióállomásokat de a folyamat úgy játszódik le, hogy ha ujra gyujtás, akkor cd-vel indul és zümmög mint az első bekapcsolásnál. Ha rádióra kapcsolok akkor meg egy üres állomást ad be, de ha egy program gombot nyomok, akkor már működik tökéletesen. De ha kulcs ki, akkor kezdődik előről minden.
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 palicska írta: Az szép összeg ezért a melóért. Tudom nekik is meg kell élni valamiből meg a gép árát is be kell hozni. Viszont azt ma vettem észre hogy valami miatt nem tartja meg a memóriát a magnó, ha hosszabb ideig kiveszem a kulcsot. Vagy is megtartja a rádióállomásokat de a folyamat úgy játszódik le, hogy ha ujra gyujtás, akkor cd-vel indul és zümmög mint az első bekapcsolásnál. Ha rádióra kapcsolok akkor meg egy üres állomást ad be, de ha egy program gombot nyomok, akkor már működik tökéletesen. De ha kulcs ki, akkor kezdődik előről minden. Kiveszed a rádiót,és a két áram szálat megcseréled!Szóval a sárgát összekötöd a pirossal,a pirosat a sárgával.Egyszerű,és így megtartja majd. <_<
palicska Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Lipi-G írta: Kiveszed a rádiót,és a két áram szálat megcseréled!Szóval a sárgát összekötöd a pirossal,a pirosat a sárgával.Egyszerű,és így megtartja majd. <_< Pedig ma kiszedtem és láttam is hogy már volt valami csinálva vele, mert szigetelőzve van. Na majd holnap ismét megnézem.
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!!
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Lipi-G írta: Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! velem... megoldható egyébként. <_<
andris83 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Lipi-G írta: Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! A felső mondjuk a GPS vezérlője, de maga az elrendezés "2 rádiós". Ekkora kijelzőt is csak külföldi vasakban láttam eddig.
_Robi_ Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Mc-elek írta: velem... megoldható egyébként. <_< Ez érdekes lehet. A hangszórókat mi kapcsolja? Vagy két szett van? Vagy esetleg olyan mint az autóhifis falon, hogy van ilyen választó gomb? Esetleg megvan hogy melyik az elsődleges és ha az megy akkor a másiknak kuss?? Én inkább szívesebben szerelnék be az enyémbe egy digitális URH-t amivel hallani a yardot. Sokszor nagyon jó lenne.
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 _Robi_ írta: Ez érdekes lehet. A hangszórókat mi kapcsolja? Vagy két szett van? Vagy esetleg olyan mint az autóhifis falon, hogy van ilyen választó gomb? Esetleg megvan hogy melyik az elsődleges és ha az megy akkor a másiknak kuss?? Én inkább szívesebben szerelnék be az enyémbe egy digitális URH-t amivel hallani a yardot. Sokszor nagyon jó lenne. Már nem urh,műholdas,navis,tetra rendszerű őrulet,mint nekünk. <_<
Recommended Posts