mr. bb Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 http://www.grandvoice.hu/autohifi/rezgescs...szigeteles.html ez kéne nekem is. astra g t burkoltak a fiuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 http://www.grandvoice.hu/autohifi/rezgescs...szigeteles.html ez kéne nekem is. astra g t burkoltak a fiuk :D Hát nem örülnék,ha így szétkapnák a vasat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Na holnap auto hifi beépités: Ilyen erölködő, Előre Ez már benne. Ilyen láda Hátul már benne a szett. Kiváncsi leszek :D és még Te szólsz be nekem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 és még Te szólsz be nekem... <_< Jó van na :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ma kicseréltem a gyári magnót egy ilyenre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ma kicseréltem a gyári magnót egy ilyenre <_< Jó kis cucc.Kijelzőt leprogramozni,és kész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Jó kis cucc.Kijelzőt leprogramozni,és kész! :D Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_< Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Látod Lipi-G annyit értek az egészhez, hogy kicserélem. De mi az a leprogramozni???? Szégyen nem szégyen de nem tudom. <_< Ha bekapcsolod eltűnik a dátum a TID-en Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Jaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ha bekapcsolod eltűnik a dátum a TID-en Mondjuk nekem elég volt széthúzni a rádión,az egyik kábelt,és megmaradt a kijelzőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál. Hogyan tudom ezt elérni? Mit kell csinálnom? Olyan mintha tisztábban szólna mint a gyári. Lehet ez, vagy csak beképzelem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hogyan tudom ezt elérni? Mit kell csinálnom? Olyan mintha tisztábban szólna mint a gyári. Lehet ez, vagy csak beképzelem? Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj. Köszönöm szépen. Keresni fogom wesszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hát az,hogy amikor bekapcsolod a rádiót,maradjon a kijelzőn a dátum,nem pedig üres kijelző alul. Igy,bekapcsolt rádiónál. Te autódban van ez a kijelző? Én is szeretném a komplett belső megvilágitást kékre cserélni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Te autódban van ez a kijelző? Én is szeretném a komplett belső megvilágitást kékre cserélni... <_< Nem az enyém,ezt úgy hirtelen találtam demonstráció végett!Enyém pirosban virít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Szebben szól,nem csak képzeled,jobb a végfoki jel,erősítő,minden.Ezt a leprogramozásról talán wessz-nél érdeklődj. ...vagy bárkinél akinek van Tech2-je. Akár márkaszervizben is megcsinálják, kb. 5 perces munka, viszont előtte érdeklődj hogy mennyit kérnek egy ilyen műveletért. Nekem volt ahol ingyen csinálták, máshol meg elkértek érte 5000FT-ot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 ...vagy bárkinél akinek van Tech2-je. Akár márkaszervizben is megcsinálják, kb. 5 perces munka, viszont előtte érdeklődj hogy mennyit kérnek egy ilyen műveletért. Nekem volt ahol ingyen csinálták, máshol meg elkértek érte 5000FT-ot. <_< Az szép összeg ezért a melóért. Tudom nekik is meg kell élni valamiből meg a gép árát is be kell hozni. Viszont azt ma vettem észre hogy valami miatt nem tartja meg a memóriát a magnó, ha hosszabb ideig kiveszem a kulcsot. Vagy is megtartja a rádióállomásokat de a folyamat úgy játszódik le, hogy ha ujra gyujtás, akkor cd-vel indul és zümmög mint az első bekapcsolásnál. Ha rádióra kapcsolok akkor meg egy üres állomást ad be, de ha egy program gombot nyomok, akkor már működik tökéletesen. De ha kulcs ki, akkor kezdődik előről minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Az szép összeg ezért a melóért. Tudom nekik is meg kell élni valamiből meg a gép árát is be kell hozni. Viszont azt ma vettem észre hogy valami miatt nem tartja meg a memóriát a magnó, ha hosszabb ideig kiveszem a kulcsot. Vagy is megtartja a rádióállomásokat de a folyamat úgy játszódik le, hogy ha ujra gyujtás, akkor cd-vel indul és zümmög mint az első bekapcsolásnál. Ha rádióra kapcsolok akkor meg egy üres állomást ad be, de ha egy program gombot nyomok, akkor már működik tökéletesen. De ha kulcs ki, akkor kezdődik előről minden. Kiveszed a rádiót,és a két áram szálat megcseréled!Szóval a sárgát összekötöd a pirossal,a pirosat a sárgával.Egyszerű,és így megtartja majd. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kiveszed a rádiót,és a két áram szálat megcseréled!Szóval a sárgát összekötöd a pirossal,a pirosat a sárgával.Egyszerű,és így megtartja majd. <_< Pedig ma kiszedtem és láttam is hogy már volt valami csinálva vele, mert szigetelőzve van. Na majd holnap ismét megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! velem... megoldható egyébként. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kivel beszéltük a két rádiós megoldást(Mc,Corsi)? No,hát megcsinálták!! A felső mondjuk a GPS vezérlője, de maga az elrendezés "2 rádiós". Ekkora kijelzőt is csak külföldi vasakban láttam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 velem... megoldható egyébként. <_< Ez érdekes lehet. A hangszórókat mi kapcsolja? Vagy két szett van? Vagy esetleg olyan mint az autóhifis falon, hogy van ilyen választó gomb? Esetleg megvan hogy melyik az elsődleges és ha az megy akkor a másiknak kuss?? Én inkább szívesebben szerelnék be az enyémbe egy digitális URH-t amivel hallani a yardot. Sokszor nagyon jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ez érdekes lehet. A hangszórókat mi kapcsolja? Vagy két szett van? Vagy esetleg olyan mint az autóhifis falon, hogy van ilyen választó gomb? Esetleg megvan hogy melyik az elsődleges és ha az megy akkor a másiknak kuss?? Én inkább szívesebben szerelnék be az enyémbe egy digitális URH-t amivel hallani a yardot. Sokszor nagyon jó lenne. Már nem urh,műholdas,navis,tetra rendszerű őrulet,mint nekünk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts