Zachi Elküldve Szeptember29, 2010 Elküldve Szeptember29, 2010 A 400-on is ki lehet kapcsolni, de akkor nem villog a led, ezt a pitik is tudják. Már csak heccből is betörik az ablakot, és úgy már drága. Meg mondjuk a car 500 még mindig olyan 20-25 körül van, és van rá kereslet, azért az nem kevés pénz szerintem. A CDR 500-on továbbra is villog a led. Akkumulátor csere alkalmával le is lett tesztelve. Kódot nem kér, villog és teszi a dolgát. Olyan nagy kereslet nincs irántuk, max. aki ragaszkodik a gyári cuccokhoz, vagy nem is tudja mit vesz. Mai szemmel nézve már őskövületnek számít. Ennyi pénzért a CDR 500-nál jobb, több szolgáltatást nyújtó (aux, usb, ...) cuccot lehet venni. Kis szerencsével még a központi kijelzés és/vagy a multikormány is üzemel. Tgabika76-nak igaza van a típusjelet illetően.
speter Elküldve Szeptember30, 2010 Elküldve Szeptember30, 2010 Az már CDR-500 nem? CAR akkor lenne, ha kazettás lenne (CAR=CAssetten Receiver) Igen, igen. bocsi. A CDR 500-on továbbra is villog a led. Akkumulátor csere alkalmával le is lett tesztelve. Kódot nem kér, villog és teszi a dolgát. Tudtam én, hogy fejlesztenek ezerrel :D Egyébként én pl. nem tennék be semmilyen rádiót csak a gyárit. Szerintem pl ocsmány egy kék, zöld, ezüst keretes, pirosan kékek fehéren világító valami a középkonzolba. És még a gyári kijelzőt sem használja. És botfülű is vagyok. Meg sóher is, ezért vettem annó 6000-ért egy car 400-at. :)
Korzika Elküldve Szeptember30, 2010 Elküldve Szeptember30, 2010 Egyébként én pl. nem tennék be semmilyen rádiót csak a gyárit. Szerintem pl ocsmány egy kék, zöld, ezüst keretes, pirosan kékek fehéren világító valami a középkonzolba. És még a gyári kijelzőt sem használja. És botfülű is vagyok. Meg sóher is, ezért vettem annó 6000-ért egy car 400-at. :D Én meg hiába hirdetem 4000. ft.-ért a CAR 400.-t,senkinek sem kell. :)
speter Elküldve Szeptember30, 2010 Elküldve Szeptember30, 2010 Én meg hiába hirdetem 4000. ft.-ért a CAR 400.-t,senkinek sem kell. :) Azelőtt vettem kb 2 hónappal, mielőtt elkezdted hirdetni. Pedig mindketten jól jártunk volna. :D
Zachi Elküldve Szeptember30, 2010 Elküldve Szeptember30, 2010 Egyébként én pl. nem tennék be semmilyen rádiót csak a gyárit. Szerintem pl ocsmány egy kék, zöld, ezüst keretes, pirosan kékek fehéren világító valami a középkonzolba. És még a gyári kijelzőt sem használja. És botfülű is vagyok. Meg sóher is, ezért vettem annó 6000-ért egy car 400-at. :D Az enyémben talán még tíz CD sem volt lejátszva (csak gyárit hajlandó! :) ), mindig a rádió szól. Igaz, nem vájt fülűeknek való a minősége, de hifisták ne a forgalomban akarjanak élvezkedni. Egyedül a kékfogat hiányolom a telefon és a navi kihangosítása miatt.
vancsi Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Sziasztok. Lágymányosi híd környékén nincs véletlenül valaki CAR 300 kiszedő tool tulajdonos? :) 4 szög bedugásával próbálkoztam, de nem jön...
Handbrake Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Sziasztok. Lágymányosi híd környékén nincs véletlenül valaki CAR 300 kiszedő tool tulajdonos? :) 4 szög bedugásával próbálkoztam, de nem jön... Próbáld meg a kesztyűtartót kikapni, és hátulról nyomni kifelé, miközben a szögek bent vannak.
speter Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Próbáld meg a kesztyűtartót kikapni, és hátulról nyomni kifelé, miközben a szögek bent vannak. A keret is fogja. Úgy nem fog kijönni. Ugy-knál működhet így.
vancsi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Nyomni is próbáltam hátulról kifelé a rádiót, az alsó tárolózseb helyén keresztül tudtam felnyúlni neki. De nem jött, feszegetni meg nem akarom, gondolom nem az a helyes megoldás :) A szögeket kell valamilyen irányba feszíteni, vagy elég koppanásig feltolni?
törvényenkívüli Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Sziasztok. Lágymányosi híd környékén nincs véletlenül valaki CAR 300 kiszedő tool tulajdonos? :) 4 szög bedugásával próbálkoztam, de nem jön... lehet hogy a szögeket (ha nem elég vastag) kicsit össze (a hosszanti oldaluk felé) kell hajlítani és a kazihoz benyúlva kihúzni legalábbis régen így ki tudtam szedni
tgabika76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Ez egy gyári rádió? Hülye kérdés de a rádió hátsó felén a készülék rögzítő csavarja le lett csavarva? Én is így jártam anno az enyémnél, csak nem akart kijönni, végül addig feszegettem amíg eltört az a kis műanyag fül a középkonzol mögött amibe az előbb említett csavar bele van hajtva, plusz elgörbítettem egy csavarhúzót(!), valamint úgy összevissza karcoltam a középkonzolt a magnó körül, hogy végül az egészet cserélni kellett, pedig csak ezt a kis csavart kellett volna kicsavarnom... :)
vancsi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Tgabika, erről nem tudtam, lecsekkolom! Köszi! Gyári a rádió, bár az előző tulaj sajátot használt benne, vásárlás előtt rakta nekem vissza ezt. Kézzel csavarható csavart keressek, vagy csavarhúzós?
speter Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Nyomni is próbáltam hátulról kifelé a rádiót, az alsó tárolózseb helyén keresztül tudtam felnyúlni neki. De nem jött, feszegetni meg nem akarom, gondolom nem az a helyes megoldás :) A szögeket kell valamilyen irányba feszíteni, vagy elég koppanásig feltolni? 3 mm-es szeg kell, kb 8 cm hosszúak legyenek. Benyomod ütközésig kb 35 mm mind a négyet, aztán csak húzni kell kifele, egyszerre mind a négyet. Ha nem nagyon jön, akkor a jobb és a bal oldaliakat szétfeszíted egy kicsit és úgy húzod ki rádióstul. Egyébként nem egy nagy tétel
tgabika76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Tgabika, erről nem tudtam, lecsekkolom! Köszi! Gyári a rádió, bár az előző tulaj sajátot használt benne, vásárlás előtt rakta nekem vissza ezt. Kézzel csavarható csavart keressek, vagy csavarhúzós? Ez egy anyacsavar a rádió hátulján nagyjából középen, hogy kézzel tudod-e csavarni az attól függ, mennyire volt meghúzva. A csavarhúzót én a feszegetéshez használtam, eközben görbült el... :)
vancsi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Asszem értem, az nem volt világos, hogy a szögeknél fogva is húzhatom. Meg a hátsó anyát kell megnéznem. Köszi!
tgabika76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 3 mm-es szeg kell, kb 8 cm hosszúak legyenek. Egyébként nem egy nagy tétel Ha van két bicikliküllőd meg egy köszörűd amivel hegyesre köszörülöd a végét, akkor meg egyenesen ingyen van :) (Kerékpárszerviz 20Ft-ért adja a bicikliküllő darabját, ha véletlenül nem volna otthon...)
speter Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Ha van két bicikliküllőd meg egy köszörűd amivel hegyesre köszörülöd a végét, akkor meg egyenesen ingyen van :) (Kerékpárszerviz 20Ft-ért adja a bicikliküllő darabját, ha véletlenül nem volna otthon...) Mondjuk pont most találtam egy másik oldalt, ahol tök ugyanez 2076 Ft. Aszittem berosálok. Ez ám a nyereség.
speter Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Apum off autójában megadta magát a két első hangszóró, konkrétan szétporladt a membrán. Mivel elég régi darab, és bontóban sem lehet sokkal jobb állapotú, ezért keresek bp-i megbízható ,olcsó hangszórójavítót. Légyszi ajánljatok vkit, akár pü-ben.
akoskombi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Egyre nehezebben kapcsolja be-ki a rádiót a bekapcsoló gombom, VDO CDR500. Tudtok valaki olyan szerelőt aki kiveszi, megcsinálja, visszateszi a rádiót? Kelet-Pest. Ha javítható. Sajnos nem megy a kulcsra autómata ki-be kapcsolás mód nálam, így sokat kell kapcsolgatom.
Korzika Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Apum off autójában megadta magát a két első hangszóró, konkrétan szétporladt a membrán. Mivel elég régi darab, és bontóban sem lehet sokkal jobb állapotú, ezért keresek bp-i megbízható ,olcsó hangszórójavítót. Légyszi ajánljatok vkit, akár pü-ben. pl.ez itt:hangszóróbolt!
Zachi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Egyre nehezebben kapcsolja be-ki a rádiót a bekapcsoló gombom, VDO CDR500. Tudtok valaki olyan szerelőt aki kiveszi, megcsinálja, visszateszi a rádiót? Kelet-Pest. Ha javítható. Sajnos nem megy a kulcsra autómata ki-be kapcsolás mód nálam, így sokat kell kapcsolgatom. Miért nem állítod be? Nincs hozzá leírásod? PDF-ben (4.68 MB) tudom küldeni, de talán tud valaki linket is.
speter Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 pl.ez itt:hangszóróbolt! Őket már hívtam korábban és azt mondták, hogy ez a szolgáltatás megszűnt. Úgy javítanak hangszórót, mint a márkaszervizek. Komplett csere.
vancsi Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Négykezes volt a CAR300 kiszedése. Sony-t kapott. Köszi a tippeket! :)
Korzika Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Őket már hívtam korábban és azt mondták, hogy ez a szolgáltatás megszűnt. Úgy javítanak hangszórót, mint a márkaszervizek. Komplett csere. "Zsolt77, 2010, március 22 - 14:55 Üdvözlöm a Kedves fórumozókat! Hangszóró javítás 1947-óta a Múzeum krt. 19-ben, telefon: 06 1 337 65 66, Aubeck Ferenc, nyitva k-cs, 10-16-ig. Szerintem Pesten ez a legjobb. Üdv Zsolt » " Ezt egy hangszórós fórumban találtam neked!Hátha....
Zachi Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Gyári beépítésű tucat hangszóróról van szó? Megéri azt javíttatni? :)
Recommended Posts